![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Jeżeli chłopak szuka dziewczyny na dłużej, być może na stałe, to wolałby dziewicę, aby mieć tą świadomośc, że jest w jej życiu pierwszym, ale to nie znaczy, że dziewczyna, która już straciła cnotę, nie ma szans na ułożenie sobie życia..
Zaś facet, który szuka dziewczyny na jedną noc, woli chyba już doświadczoną... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z resztą jak dla mnie "bycie pierwszym" to wyjątkowo głupi argument. Swoją drogą - skąd bierzesz takie informacje? Jakaś sonda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak szuka na jedną noc, to zależy od preferencji, miałam znajomego który "polował" na dziewice, uważał uwiedzenie dziewicy na jedną za większy sukces czy coś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Przyczajenie
|
Mój Tż twierdzi,że się boi,że kiedys zechce zaznać jak "to" smakuje z kimś innym :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
jak kocha to nie zachce... chyba.. z facetami różnie bywa
![]()
![]() |
#756 |
Przyczajenie
|
Jestem facetem. Wole doświadczone. Niektore z Waszych domyslow sa absurdalne - po pierwsze jestem bardziej pewny wiernosci doswiadczonej. Jesli wie jak jest z innymi i mimo to jest ze mna, to znaczy ze wybrala mnie i seks ze mna. Po drugie - co za roznica czy jestem jej pierwszym czy nie? Jesli teraz kocha mnie, to to sie liczy, a nie co bylo kiedys. Jesli ktos zwraca uwage na dziewictwo z tego powodu, to jest nie tylko glupi, ale i jakis taki... oslizgly. Jak dziewczyna ma ciezkie doswiadczenia zyciowe z nieodpowiednimi facetami, to ja juz jej nie chce? Obrzydliwe. Po trzecie seks jest przyjemniejszy z doswiadczona
![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-11-07 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po rządach wazonika zaczęłam myśleć,że więszkość facetów mysli podobnie. ciągłe powtarzanie jedego rodzaju myślenia po czasie powoduje uwierzenie w jego słowa ![]() uff,zostałam wyleczona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z reszta sie zgodze.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po krotkim namysle i obserwacji zainspirowanej tym watkiem dodam - Dziewice po mniej wiecej 22 roku zycia to mocno podejrzana sprawa. 90% tych, ktore znam to nawiedzone dewoty. Bycmoze niesprawiedliwie uogólniam i tylko mi sie tak trafilo, ale wiekszosc dziewic jakie znam >22 jest ostro porąbanych.. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-11-07 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
BAN stały
|
Cytat:
Podobno prawdziwego faceta poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak kończy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Przyczajenie
|
przykro mi jesli Cie zawiodlem. Pamietaj ze nie mowie że ze wszytkimi tak jest, czy to jakaś prawidłowość, a tylko ze obserwacja uczestnicząca na zadanej mi przez los grupie badawczej przebiega w ten a nie inny sposob. Nie moja wina ze takie dziewice poznalem w zyciu
![]() Poza tym milo mi ze dla kogos uratowalem wiare w facetow, choc nie wiem kim.czym jest zapodany wazonik. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-11-07 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Wiedzące czego chcą, dojrzałe, doświadczone i pewne siebie dziewice o ciałach jędrnych jak u 16tek...
Uwielbiam takie dzielenie kobiet (i generalnie ludzi) na doświadczone i niedoświadczone, z błonką i bez, brunetki i blondynki, z piersiami i z pupą... Zastanawiające jest dlaczego nikt nie założy wątku pt.: "Wielbicielki literatury czy wielbicielki baletu" ![]()
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lekko naginając słowo wielbicielki należę do obu grup, z dziewicą i niedziewicą nie jest to już takie łatwe, żeby się załapać i tu, i tu ![]()
![]() |
![]() |
#765 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#769 |
Przyczajenie
|
Hehe, Wy pewnie z tych co jeszcze wierza w statystyki
![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-11-07 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
![]() zapewne jedną dziwną dorosłą dziewice,na tym finito i uraz pozostał
![]() |
#772 |
BAN stały
|
No właśnie wywiad pogłębiony przeprowadasza się z osobą (albo grupą osób), o której wiadomo, że ma jakieś tam godne zainteresowania właściwości spośród danej grupy ludzi. Czyli wybiera się już taką zdewociałą dziewicę na przykład i z nią rozmawia według jakiegoś schematu (kwestionariusza) żeby głębiej poznać jej podglądy, zapatrywania, sądy, przekonania, system wartości, motywację postępowania. Na pewno jednak nie można na podstawie wywiadu pogłębionego ze zdziwaczałą dziewicą
![]() Zresztą socjolog podważający badania ilościowe/statystykę to dupa nie socjolog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
jak zwał,tak zwał,mądrze prawi samiec.
nie ma to znaczenia w ogólnym wydaniu,co nie znaczy,że można mieć jakies preferencje.poza tym w swojej grupie niedziewic ma większe pole manewru. nie dokopujmy mu już,bo ucieknie jeden z normalniejszych facetów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Uwielbiam ta minę faceta gdy mówię : " A tak w ogóle to jeszcze z nikim nie uprawiałam seksu"
![]() I on nie wierzy. Mam 20 lat i jestem dziewicą, Nie wstydzę się tego, choć tez nie chwalę się na lewo i prawo. Gdy słyszę od moich koleżanek, że nie rozumieją dlaczego jeszcze z nikim nie spałam dziwie się im. Nie potrafiłabym pójść z kimś do łóżka, znając go krótko lub byłam z nim kilka tygodni. Imprezuje, podrywam, szaleje, mam chłopaków, czasami nawet zdarza mi się u któregoś nocować. Jednak do póki nie poczuje 'tej chemii' która sprawi, że się z kimś prześpię nie będę robić niczego na siłę. Chyba dobrze myślę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do statystyk - kiedy jest podana probka i metodologia badan, kazdy moze sobie wyciagnac wnioski nt wartosci danych badan. Statystyka daje badaczom wiele przydatnych narzedzi (co nie zmienia faktu, ze takie dane sa podatne na roznego typu manipulacje i sa obarczone danym bledem) i odrzucanie ich w taki sposob jaki Ty to robisz pozwala podnosic watpliwosci nt Twoich umiejetnosci w tym polu.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-10-20 o 14:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
Zależy od faceta, ale jeżeli Cię kocha to to czy jesteś dziewicą czy też nie nie powinno mieć dla niego znaczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Rozeznanie
|
Ja mam 23 lata i jestem dziewicą. Seks to tylko jedna z wielu dziedzin życia, i dziwne jest oceniać ludzi na tej podstawie
![]() ![]() A odnośnie tematu: to chyba wszystko jedno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Możliwe, że kolega Samic zna też jakieś "niedziwne" dziewice, tylko w ogóle nie ma pojęcia, że są dziewicami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
Po pierwsze, to ja mowilem o praktyce, nie o teorii. Poza studiowaniem pracowalem w CBOSie, widzialem jak to sie robi i w statystki nie wierze.
Poza tym - nie wyciagam wnioskow o populacji, tylko mowie jak jest w przypadku poznanych przeze mnie osob. Wielokrotnie zaznaczylem ze nie uwazam tego koniecznie za prawde w szerszym rozumieniu. Poza tym wywiady poglebion prowdzi sie wedlug schematu, tylko mniej rygorystycznego niz przy badaniach ilosciowych. Bez schematu to by byla pogadanka.. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-11-07 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.