|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Nadrabianie cz.III
Diana220, XxXJuSstiii, Martilla - oto linki do Waszych formularzy: http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../diana220.html http://pannymlode2011.blogspot.com/2...xjusstiii.html http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../martilla.html Cytat:
![]() Cytat:
, my pewnie byśmy nie wytrzymali i się pochwalili.Cytat:
![]() Cytat:
, dobrze, że z babcią już okCytat:
Cytat:
![]() Cenę mniej więcej znamy, zależy jaki pakiet wybierzemy. A na 2011 byliśmy pierwszą parą, która się zapisała ale to było jakoś przed wakacjami.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na ostatniej robocie co byłam Piotrkowi pomagać to też szlifowałam, ale gładź ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Dobranoc
|
||||||||||||||
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
a ja myslę, że juz zgłupiałam, bo nigdy tak wcześnie włączałam kompa,a na pewno nie przed wyjazdem na uczelnie za dwa lata to będę już chyba w wariatkowie![]() Dziś na szczęście zającia tylko do 13, a wieczorem z TŻem wybieramy , do których miejsc pojedziemy, żeby zorietnować się jaka mają salę Ale dopiero grudzień/styczeń będziemy rezerwować, bo na szczęście nie ma aż takiego obłozenia w moich okolicach ![]() Za to uparłam się na ten jeden zespół-nie chcę nawet patrzec na inne-TŻ jest innego zdania, więc... będzie mała kłótnia dziś pewnie ![]() Ale to nic w porównaniu z dzisiejszym seminarium-ciekawe jak promotor zareaguje na zmiane tematu ![]() Miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#423 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczynki
!Ciekawe jak tam isabele... Trzymamy za nią kciukasy !
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry U mnie deszczowo i ponuro
A u Was jak? Honolinka i Elunka nie muszą pisać, bo już wiem ![]() Isabele trzymam mocno kciukasy za Twoją obronę ![]() Elunka niezły maraton Ci się szykuje w weekend Powodzenia ![]() Lasoa suknię wybiorę z mamą i poproszę świadkową, jak tylko będę wiedziała kto nią będzie Łukaszowi najwyżej opiszę - powiem mu, że jest biała na przykład ![]() Wydaje mi się, że TŻ będzie Tobą zachwycony jak sama wybierzesz sukienkę, że na pewno nie będzie kazał Ci się przebierać Jolka fajny ten fotograf i za taką cenę - super Ma.ko u mnie też szef jest dobry i pozwala na urlop I chyba dlatego nie wiedziałam co to L4 ![]() Ale z podwyżką lipa ![]() Asia gratuluję wygranej i życzę Ci, żeby udalo się ją odebrać Mustique to, że nie mozna robić zdjęć w przymierzalniach to norma ![]() Cobra Ty to zlota rączka do wszystkiego normalnie ![]() Lula, żeby czas do naszch ślubów mijał jak najszybciej Grunia gratuluję zdanie egzaminu ![]() Kicz - dla kogoś może być coś super, a dla kogoś to kicz, więc to pojęcie względne Laborek ![]() Lasoa ja byłam na weselu z DJem i wolę jednak zespół zdecydowanie Stysik ja za kamerę w HD płacę 1500 zł. I tez widziałam te teledyski z pleneru - super są i mi się taki marzy Bardzo bym chciała ![]() Lusesita super ten drugi filmik - ten mroczny z przygotowań Mam nadzieję, że obejdzie się dziś bez kłótni ![]() Joanwi czekamy na relację z rozmowy kwalifikacyjnej Cobra - oglądałam "Teraz albo nigdy" Niunia - ładna fryzurka |
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję że piątkowy wieczór spędzę z kawą i power ride albo innym takim...Pozdrowionka z rana od Eli laski
|
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 i ivona84 jakoś tak się zlożyło,że u mnie też pochmurno i deszczowo...
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
No popatrz Ty, jaki zbieg okoliczności
![]()
|
#428 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie nie wiem,jak to się stało,no...
:P!
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki przypadek
A wczoraj mój kochany przyszły męzuś oblewał imieniny w pracy i po pracy. Zalał się strasznie i się wkurzyłam na niego, bo się nieładnie w stosunku do mnie zachowal. Nie uprasowałam mu ubrań i nie zrobiłam kanapek do pracy - dość tego!!! Wystarczy, że musiałam sprzątać po wszystkim. Teraz nie chce mi się z nim gadać. Zresztą przez telefon czy gg to nie rozmowa. Musiałam się wyzalić. Komu jak nie Wam
|
|
|
|
#430 |
|
Konto usunięte
|
ivona84 faceci
Ja nie zapomnę jak mój TŻ upił się razem z moim i jego ojcem. I oczywiście trzeba było po nim sprzątać. Pierwszy raz sprzątałam "takie coś" i powiedziałam,ostatni! Nigdy więcej. A przyznam szczerze zła byłam na niego jak osa i nie o to,że musiałam sprzątać,ale o to,że zabrudził mi nowy dywan! Normalnie taka byłam zła,że szok . Także Iwonko,facetom trzeba trochę przykrócić i będzie git .
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie za oknem też szaro, a po wczorajszym chyba jakieś przeziębienie bierze A w ogóle to mam lenia i najchętniej to bym dziś nie poszła na zajęcia, ale mam pierwszy raz i muszę się zapisać do odpowiedniej grupy...Isabele -
|
|
|
|
#432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też, a jak się czujesz?
Elunka a Ty? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinko, ale nie musiałam po nim sprzątać tak jak myślisz
"To" zdarza mu sie baaaaaaaaaaardzo rzadko ![]() Jenny następna chora ![]() A powiedz mi co z tymi hasłami do naszego blogu? Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-10-20 o 10:12 |
|
|
|
#434 |
|
Konto usunięte
|
Jeja,ale mam lenia... Taaaak mi się nie chce iść dzisiaj na zajęcia....:P
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
ivona ach Ci faceci
![]() isabele 3makmy ![]() jenny mi też się nic nie chce... zimno mi trochę, zastanawiam się czy nie wskoczyć pod kołderkę, bo pies mi grzeje Narzeczona kuzyna poszła, bo do pracy musiała lecieć ale jutro znów przyjdzie Dała mi nr do jej kamerzysty i mówiła że jak co to film kiedyś skołuje Sobie wyobraźcie że oni teraz są umówieni dopiero na podpisanie umowy 10 miesiecy przed, a ja mam niecałe 2 lata i też teraz jade |
|
|
|
#437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propo tego urlopu kiedyś byłam taka "mądra" że lekarz się mnie zapytał czy chcę L4 to powiedziałam, że nie trzeba bo mam urlop A właśnie, gdziie można zobaczyć jescze Teraz albo nigdy? Bo opuściłam niedzielni odcinek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mnie wczoraj do przeziębienia doszły jakies problemy żołądkowe. Strasznie się źłe czułam i mnie czyściło i było mi niedobrze. Po północy udało mi sie zasnąć a dziś jest już lepiej
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka Ty masz tylko zajęcia, a co niektórzy mają własnie obronę - Isabele
![]() Jenny - ok ![]() Ma.ko - zdrowiej chorobo jedna
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-10-20 o 10:23 |
|
|
|
#439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Cytat:
idziemy jeszcze raz w sumie jakoś sobie dajemy radę na parkiecie, ale ze względu na potencjalne partnerki w tańcu z moim tż musimy się wybrać na ten kurs nie odpuszczę mu a ostatnio gadałam z kolezanką z liceum i ona ma tak samo ze swoim Tż po kursie nie widać różnicy ci faceci ![]() Niunia no to dzisiaj sobie może troszeczkę odpocznij ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jenny my planujemy dopiero na początku 2011 msze rezerwować bo u nas tak się msze zamawia... chyba że za rok się do proboszcza wybiorę i go zmuszę do założenia kalendarza na 2011 ![]() Ładne są te zaproszenia [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14822509]Dzień dobry dziewczynki !Ciekawe jak tam isabele... Trzymamy za nią kciukasy ![/QUOTE]No trzymamy kciuki za Isabele
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko - dzięki za pamięć
Isabele - powodzenia!!
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele ja również sie przyłączam do trzymania
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- na pewno napiszesz najlepiej hihi
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko ja oglądałam w tv więc nie wiem:/
jenny to czekamy na hasła ![]() wskakuję na chwilkę pod kołderkę chociaż wiem że mam robić dalej z gipsem |
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#444 |
|
Konto usunięte
|
ivona84 przecież wiem,że Isabele ma obronę,pisałam o tym wcześniej.
Dlatego też trzymam za nią kciuki ![]() I proszę Cię,nie pisz mi więcej,że to TYLKO zajęcia,bo nie lubię czegoś takiego. Już mój ojciec mi tak gada i doprowadza mnie to do szału,bo na zajęciach też człowiek pracuje,a nie obija się,czyż nie tak? Zmywam się,będę za dwie godziny. ma.ko i elunka88 tulę,żeby Wam ciepło było i żebyście szybciutko wyzdrowiały
|
|
|
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba nie znajdę takiego w takiej cenie![]() Jenny masz kamerzystę? ![]() dzięki też pozdrawiam ![]() Cytat:
to ja nie musze tego oglądać ![]() ja dzisiaj podejrzanie dobrze boje się że to cisza przed burzą w ogóle nie cierpię tych elektycznych termometrów a słyszałyście ż e tych rtęciowych nie można już kupić? ![]() A jak ma.ko ty się czujesz? Lepiej?
|
|
#446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14823522]Jeja,ale mam lenia... Taaaak mi się nie chce iść dzisiaj na zajęcia....:P[/QUOTE] Mam tak samo dziś ![]() Dzięki ![]() Cytat:
Mi się marzy kościół w R-ku na Ligockiej Kuźni, taki drewniany. Może za jakis 1-1,5mc-a będą już przyjmować zapisy na 2011 ![]() Jeszcze nie, czekam na Targi Ślubne w Ekonomie. Tam zamierzam rozejrzeć się za kamerzystą, autkiem i fontanną A do tego czasu może napiszę do Pana, który był kamerzystą na 100dniówce - rozeznać się w cenie itp, ale to dopiero jak znajdę płytkę... I czekam na info od Justi kiedy dokładnie będą te targi. A Ty już masz ?--- Hasła i kod dostępu już wysłane, gdyby któraś z Was jakimś cudem nie dostała proszę o info A tymczasem życzę Wam miłego dnia Zmykam coś zjeść i za 20min mam busa. Do zobaczenia wieczorem
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-20 o 10:38 |
|||
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14823709]ivona84 przecież wiem,że Isabele ma obronę,pisałam o tym wcześniej.
Dlatego też trzymam za nią kciuki ![]() I proszę Cię,nie pisz mi więcej,że to TYLKO zajęcia,bo nie lubię czegoś takiego. Już mój ojciec mi tak gada i doprowadza mnie to do szału,bo na zajęciach też człowiek pracuje,a nie obija się,czyż nie tak? Zmywam się,będę za dwie godziny. ma.ko i elunka88 tulę,żeby Wam ciepło było i żebyście szybciutko wyzdrowiały [/QUOTE]Święta prawda na zajęciach człowiek nieźle musi się nagimanstykować, żeby wiedzieć o co chjodzi. O jak cieplutko ![]() Cytat:
Dzięki Ja dzisiaj też lepiej, ale uciekam dalej pod kołdrę, bo jutro już wraca,m do pracy, więc muszę być zupełnie zdrowa.
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w tygodniu i parę miesięcy wcześniej zarezerwowali godzine wiem że była zadowolona bardzo ![]() Ja tez nie mam kamerzysty i wybiorę się na te targi myślałam że zrezygnujemy z kamerzysty ale po obejrzeniu tych teledysków ślubnych tez mi się zachciało chociaż z nami w góry kamerzysta nie pojedzie na plener raczej ![]() Ma.ko to wygrzewaj się ![]() Elunka a Ty sie zapewne uczysz w pracy?
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-20 o 10:47 |
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka, Stysik dobrze, że w Waszym zdrówiem już lepiej
Honolinko przepraszam Może tak piszę, bo jestem już rok po studiach i wiem, ze wtedy było lepiej Jenny do mnie doszło - dzięki
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik - właśnie nie bardzo bo siedzę na wizażu
zaraz pogadam z koleżanką dla rozluźnienia i się biorę....za kawę.....i naukę,.....
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

, my pewnie byśmy nie wytrzymali i się pochwalili.

dreszcze mam dzisiaj i już gorączkę i tak mi się nie chce na uczelnię iść ale nie mam wyboru ...
ale to było jakoś przed wakacjami.

za dwa lata to będę już chyba w wariatkowie

A u Was jak? Honolinka i Elunka nie muszą pisać, bo już wiem
Powodzenia 

i najchętniej to bym dziś nie poszła na zajęcia, ale mam pierwszy raz i muszę się zapisać do odpowiedniej grupy...

Perfect Housewife