|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-10-19 o 22:33 |
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
A mi TŻ oznajmił, że nasz pierwszy taniec będzie wyglądał tak:
http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M Po prostu można zwariować... albo się powiesić .Nie wiem jak mu wyperswadować ten pomysł z głowy... bo on jest tak samo uparty jak ja... |
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego zrobić jakąś taką niespodziankę z większą grupą znajomych np. po oczepinach
|
|
|
|
|
#2014 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też jestem w rozterce alkoholowo-ilościowej, bo co jakiś czas słyszę inną wersję - raz, że poszła tylko połowa zakupionej wódki, a raz że poszło prawie wszystko zwykle znajomi kupowali 0,5 na głowę + trochę dodatkowych na bramy i na wszelki wypadek, żeby nie zabrakło. Cytat:
Cytat:
poza tym Ja idąc na polskie wesele nawet nie spodziewam się szampana z Szampanii, a jak ktoś nie ma ochoty na wino musujące, to przecież nie musi tego pić. Może wznieść toast sokiem.A teraz oblewamy :dzie kuje:![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2015 |
|
BAN stały
|
Przeglądam sobie allegro,ślubne sprawy ale jakoś zapałau do tego zbytnio nie mam.No nic,trza iść spać.
![]() dobranoc. |
|
|
|
#2016 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakoś to będzie, a Ty idź świętować a nie na wizazu siedzisz ![]() dzisiaj na pocieszenie kupiłam sobie chociaż buty na jesien za 99zł na jeden sezon i dobrze bo pewnie za jakiś czas mi się znudzą więc nie widze sensu wydawać wiecej pieniędzy. Za to wkurzam się bo ponoć w sklepach już kolekcje zimowe a ja żadnych ciepłych zimowych butów nie widziałam, tzn nie chodzi o jakieś futerkowe, ale sensowne skórzane buty. Jakoś do tej pory udawało mi się dostać a to z Gabora a to z ryłko a w tym roku ani sensownej kurteczki/ płaszcza/ kożucha nie widziałam na zimę ani butów.![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
to tak jak ja ![]() Dobrej nocy
|
||
|
|
|
#2017 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry.
|
||||
|
|
|
#2018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Cytat:
Poleccie jakies dobre winko na wesele. Znam jedno bardzo dobre ale siostra jej juz miała i nie wiem czy to by głupio nie wyglądało ![]() :conf used:Ale pogoda straszna i na dodatek jakaś angina mnie łapie strasznie boli mnie gardełko i ślinę ciężko przełknąć ![]() ![]() i do tego TZ pojechał rano na delegacje jest mi smutno dzisiaj
|
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panny Młode 2010...
|
#2020 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym ruskiego na stół nie postawiła, w ogóle nie stawialabym szampana na stół na wesele, bo się można ultraszybko nim zrobić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardziej 8 niz 7 ![]() Cytat:
w końcu kupiłam suknię, która przyniosła mi pani z salonu, tak samo moja przyjaciółka kupiła taka nie ze swojej listy a przyniesiona przez panią. Także w wg nas obsług a wMadonnie jest pierwsza klasa![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Umówiłam sie na przyszly tydzień depilację I moja pani promotor powiedziała, że mam super konspekt, więc zaczynam pisac pracę, bo wiem co i jak ma wygladać(jak mi się wreszcie zachce pisać ). Na podyplomowych było super, jestem strasznie zadowlona, że poszłam na te studia I napisze sobie magisterke szybciutko a później zajmę się tylko pracą dyplomową na podyplom A teraz spadam na rowerek
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-20 o 09:22 |
||||||
|
|
|
#2021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wina to ja zawsze będę polecać Carlo Rossi. Mi smakuje ![]() Cytat:
A w ogóle to dzień dobry
Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2009-10-20 o 09:26 |
||
|
|
|
#2022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() dla mnie tez ciekawe czy jest roznica w cenie pomiedzy tymi sukniami, a ta z Annais ![]() tak sobie mysle, ze bardzo podobaja mi sie takie wiazane z tylu suknie i chyba to nawet bezpieczniejsze niz zamek, bo jak sie schudnie to mozna mocniej scisnac![]() Cytat:
![]() ja bym chciala takie zieloniutkie (oczy mam zielone, ale chcialabym jeszcze bardziej zielone ), tylko nie mam wady wzroku i troche nie wyobrazam sobie grzebania codziennie w oku a to najpierw sie zaklada soczewke, a potem sie robi make up tak? a jak sie zmywa make up to jak?![]() jak bylam niedawno na takie imprezie we Wroclawiu to jeden gosciu mial biale soczewki... brr przerazajaco to wygladalo ![]() Cytat:
no ja mam 10 w jednej bibliotece, a 4 w drugiej przydaloby sie jeszcze zapisac do jakiejs, ale nie przychodzi mi do glowy zadna w ktorej moglyby byc takie ksiazki ![]() a kserowki oddaj na makulature - bardziej ekologicznie ja sie zastanawiam co zrobie ze wszystkimi notatkami i kserowkami jak skoncze studia. jest tego chyba z 8 pudel... chyba co bardziej przydatne zostawie sobie, a reszte na makulature wlasnie chyba, ze zorganizuje handel wsrod mlodszych rocznikow ![]() Cytat:
pomierzyc sobie, ale az tak tego nie przezywac ![]() oo super ciekawe w ilu zabiegach ci sie to zamknie a ile ci licza za pierwszy zabieg i kolejne? bylas juz na konsultacji z lekarzem?fuj fuj jakosc nijak ma sie do ceny moim zdaniem to juz lepszy Tokaj albo Tempranillo z Lidla ![]() ja bym z bialych chciala u siebie jakiegos rieslinga... fajnie orzezwia |
|||
|
|
|
#2023 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nic wyslalam mase cv i kiszka siedze juz w domu 3 tydzien i umieram z nudów ;/---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Tez mam zielone oczka i ubieram takie poglebiajace kolor nazywa sie sea green i jest sliczny mam wtedy takie zieloniutkie oczka fajnie SPokojnie z zakladaniem nie ma problemu pare pierwszych razy zaklada sie jakies 15 min ale potem juz idzie gladko make up robie zawsze po a zmywam normalnie , plywam w nich na basenie kapie sie bo inaczej nie ogole sobie nozek porzadnie kiedys tez mialam biale ale wygladaly okropnie wiecej nie bede probowac zadnych takich dziwacznych |
||
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo wieczorem: soczewki -> demakijaż Do grzebania w oku można się bardzo szybko przyzwyczaić ![]() Też widziałam kiedyś kolesia z białymi...obrzydlistwo Cytat:
Mało ludzi lubi carlo rossi a ja uwielbiamJeszcze takie jedno wino z biedronki jest dobre...tylko muszę sie zapytać tżta jak ono się zwało... |
||
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chodziłam po różnych salonach - i takich "no name" i firmowych i rzeczywiście w tych markowych panie znają się na rzeczy i im nic zarzucić nie mogę jakbym miała jeszcze raz szukać sukni to poszłabym teraz do max 3 salonów a pozostałymi 20-toma bym sobie w ogóle głowy nie zawracała...a ja dopiero wstalam i dziś urządzam dzień domowego salonu piękności
|
|
#2026 |
|
Raczkowanie
|
Woooo hooooo !!!
Mam jutro rozmowe o prace )) W firmie konkurencyjnej od tej ktora mnie zwolnila dopiero co ))) Juz ja im pokaze
|
|
|
|
#2027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jeśli się w niej dobrze czujesz, to nie ma się co zastanawiać, bo suknia piękna!
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Friday ja bym dodatkowo do tej sukni Reese zakupiła sobie taśmę samoprzylepną do ciała i ten materiał przy biuście lekko bym sobie do ciała przykleiła bo bym się bała że podczas pląsów mi cycki wyskoczą... a ten biustonosz samoprzylepny co jej wklejałyście to nie wiem czy da radę bo suknia jest bardzo głęboko wycięta i nie wiem czy wystawać nie będzie..
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie lubie takich marek marketowych, ale tak czy inaczej Carlo Rossi wypiję
![]() Cytat:
Ale teraz i tak malo wyrzucam, bo sa rzeczy, które moga mi sie jeszcze przydać i tez sie zastanawiam ile tego bedzie po studiach, bo większą część wyrzucę. Jak mieszkałam w Krk i zobaczyłam koło smietnika jakiegos pana zbierającego makulature to go pytałam czy chce stare książki i notatki i taki pan zawsze chciał i czekała ja mu znosiłam, bo mialam sporo, bo tak skladowałam takie niepotrzebne rzeczy w szafie i jak sie trafił jakiś pan zbierający to dopiero wtedy to wynosilam, więc parę kg tego było ![]() Cytat:
![]() : mad: Ale moze do bikini juz nie będe potrzebowała konsultacji z lekarzem to mi nie każą zapuszczac Serio to będzie troche traumatyczne przeżycie Cena za jeden zabieg to 360 zł ale teraz jest 30% zniżki dla studentów i ten rabat ma dotyczyć całej serii(dlatego sie zdecydowałam, bo rabat spory), więc za jedną serię zapłacę 252 zł a za trzy 756 zł. W trakcie podpytam jak wyglada bikini od strony technicznej i czy babka jest w stanie zrobic mi to co chcę![]() Cytat:
A akurat w A wygladam tragicznie a w dopasowanych super, więc sie babka nie popisała. A w Madonnie od razu jak mnie babka zpobaczyła powiedziała, że w dopasowanej będzie powalająco.
|
|
#2030 |
|
Raczkowanie
|
Ok dziewczynki spadam na sciaganie szwów
mam nadzieje ze nie bedzie wielkiej blizny ;/
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszyskie nowe PM
u mnie szaro za oknem, mgła się utrzymuje, to nic, ze wg prognoz pogodowych u mnie miało jej nie być
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze z łóżka nie wyszłam w weekend z tżcikiem kupiliśmy mi piżamkę i jest taaaka milutka że wcale nie mam ochoty jej ściągać no ale na jakieś śniadanie to byscie mogły mnie wypędzić
|
|
#2033 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To muszę się tym zainteresować i wypróbować dzięki wielkie za informacje Carlo Rossi nie piłam za nie długo stanę się smakoszem win w wyborze na wesele Cytat:
załozenie ich rano zajmuje mi 15 sekund. Jeden minus jesli w nich usnę moje oczy robią sie bardzo suche i szczypia potem. A tak robie w nich wszystko kąpie się, pływam na basenie, robie maseczki, i 1000 innych rzeczy aaaa i przede wszystkim moim śmiesznym marzeniem jest chodzenie w okularach słonecznch bez soczewek mogłabym tylko o tym pomarzyć Tego wina Tempranillo nie piłam moze sie pokuszę Wczoraj w domku z Tż wypilismy sobie Kadarke czerwoną - całkiem całkiem Cytat:
![]() Co do zawieszek moze nie masz takie potrzeby ich mieć ale w kazdym razie tak uroczyscie to wygląda i podoba mi sie to Kazdy ma swoje gusta i guściki prawda No tak salon Madonna to mi sie kojarzy z salonem chyba na najwyzszym poziomie no i ceny tez takie. Rok temu byłam tam z siostra na mierzeniu i obsługa na prawde super. Suknie równiez takie delikatne dokładnie zrobionę na prawde super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro mam wolne wielki podbój salonów juz nie mogę sie doczekac niach niach
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jakieś modele na oku jakie chciałabyś zmierzyc? pochwal się
|
|
#2035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tylko wyraziłam opinie na temat tych silikonowych biustonoszy moze komuś bedzie to pomocne A co do moich typów hmmmm nie mam takiego okreslonego ![]() :roll eyes: musi miec to cos ta sukienka. Na internecie moze byc nie ciekawa a w salonie całkiem całkiem. Ogladałam na necie i pare mi sie hmmm spodobało ? A moze ty masz w zbiorze swoim cos do polecenia na fason A ?
|
|
#2036 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to super witajcie w ten pochmurny jesienny dzień,dzisiaj mam leniwca, miałam jechać na angielski, pouczyć trochę ale przełożyła babka zajęcia na jutro w sumie to nawet mi na rękę, bo nie chce mi sie za bardzo wychodzić z domu, chociaż i tak muszę zrobić przegląd samochodu bo do dzisiaj mam ważny. A wieczorem kurs tańca.
|
||
|
|
|
#2037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- ale z drugiej strony nie zamierzam cały TEN dzień martwić się jak wygląda góra ![]() wklejam jeszcze inne suknienki poglądowo - żadna mnie nie zachwyciła - dwie to annais (ciężkie dość), pozostałe z salonu cymbeline, ale nie pamiętam jakiej firmy (z wyprzedaży salonowe modele - trudno orzec jaki kolor i ile osób je mierzyło w tych z załącznika czułam się przebrana a nie ubrana - stanowczo nie pasuje mi nadmierna ilość krysztłków, koronek, falbanek, halek i innych ozdóbek... kurcze - a przez dwa dni byłam cała happy, że problem z głowy - tym bardziej, że nie mam czasu za bardzo na latanie po salonach ![]() nie da rady na razie załadować zdjęć ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym juz ten ślub mieć...Ostatnio tz rozmawiał z klientem o giełdzie i klient coś tam się śmiał, żeby tz zainwestował kasę w jakis mega lewar to zabierze narzeczona na Malediwy w podróż poślubną a jego żona dopiero wtedy przyszla i powiedziała, ze własnie się zastanawiała dlaczego taki fajny chłopak nie ma jeszcze obrączki na palcu a już wie, że zajęty Chciałabym, zebysmy obydwoje juz mieli, bo mi sie to strasznie podoba
|
|
#2039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powiem ci że ja też nie mam prawie biustu ALE pomogę ci go "zrobić" hehe otóż parę lat tańczyłam w zespole tańca towarzyskiego gdzie ubranka były hmmm dość skąpe i jakoś dałam radę po pierwsze w pasmanteriach są do ku[pienia takie miseczki które się wszywa do sukni- takie jakbyś sobie same miseczki od push-upa wszywała do sukienki- kup sobie w mniej więcej rozmiarze odpowiadającym rozmiarowi twojemu rozmiarowi i kłopot z głowy---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
ja nie wiem może to jakieś zboczenie ale myśl o tżcie w obrączce wręcz mnie podnieca bo moja to będzie taka kolejna biżuteria do noszenia z tym że taka fajna ale tżcik mmmmmmmmmmmmmmm
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
dla Ultradioli suknie o fasonie litery A
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

.

jak w załączniku.
poza tym Ja idąc na polskie wesele nawet nie spodziewam się szampana z Szampanii, a jak ktoś nie ma ochoty na wino musujące, to przecież nie musi tego pić. Może wznieść toast sokiem.
Gratulacje. Ja też trzymałam kciuki a buziaka nie dostałam
:dzie kuje: