Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 13:23   #2071
lain
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

no no no, to piękne masz sny ;p może powinnaś bajki oglądać przed snem? polecam muminki
Muminki? tylko nie to
jak ogladalam w dziecinstwie muminki na dobranocke to mi sie potem Buka snila po nocach albo, ze muminki rozbily namiot w moim pokoju
po muminkach mialam wyjatkowo chore sny

Certina my chyba jeszcze nie mielismy takiego przypadku, ze druga osoba nie mogla isc (w sumie dziwne, biorac pod uwage, ze jestesmy razem ponad 8 lat)
rozgraniczenie na sytuacje przed slubem i po slubie zabawne

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
lain, nic o kiciach nie mówisz.. moja kotka ma depresję znowu
depresje? a czemu tak ma? moze cos ja boli?
u mnie sielanka kicie radosnie brykaja i sieja spustoszenie oczywiscie codziennie asystuja przy moich cwiczeniach
Beniu juz nabral zimowych rozmiarow i sie smiejemy ze znow ma ocieplacze na lapki jak przykuca (na pewno wiesz jak ) to mu sie sadelko wylewa i przykrywa lapki
a wczoraj wieczorem tak spalo towarzystwo
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:24   #2072
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Tez szukam pracy i nic wyslalam mase cv i kiszka siedze juz w domu 3 tydzien i umieram z nudów ;/
Nuda to jedno, ale ja już resztki oszczęności na kocie badania i leczenie wydałam

Zimno i brzydko jest, ale chyba się ciepło ubiorę i pójdziemy z Tż pooglądać obrączki w dwóch salonach jubilerskich
Póki co nie wiem sama czego chcemy, więc to będzie takie chaotyczne oglądanie

P.S co myślicie o biżuterii w załączniku?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:27   #2073
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa, byłam w Madonnie i w tych salonach na Kijowskiej..
Jak przyjdzie co do czego to też chciałam się wybrać na Kijowską..ale mówisz że posucha? I tak pewnie pójdę ale będę wdzięczna za nakreślenie sytuacji

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziewczyny, trochę podobne pytanie jak to Black, bo my też do znajomych chodzimy razem, a na męski i typowo żeńskie wypady osobno.
Ale co robicie jeśli np. nie możecie z jakiś przyczyn pójść na spotkanie ze znajomymi gdzie zawsze chodzicie razem? Tzn czy Wasi TŻci wtedy chodzą sami? My mamy czasami takie sytuacje że ja nie mogę pójść na spotkanie, ale Ci znajomi katują mojego TŻ żeby przyszedł sam, niestety zawsze tak jest że wszyscy są z parami, a jak ktoś z tej pary nie może to nie przychodza, no i jak ja nie mogę to też powinni uszanować to że nie przyjdziemy razem a nie wydzwaniać do TŻ żeby i tak przyszedł sam, czasami to są sytuacje że on by chciał iść, a ja nie mogę i wtedy mi przykro że on chce iść beze mnie. ( jestem chora, czy mam spotkanie rodzinne, albo po prostu nie mam ochoty ) I ostatnio już byłam tak wkurzona, bo Tż mówi że dzwonią do niego i nie wie co ma im powiedzieć, więc mu odpowiedziałam że ma zapytać czy oni kiedykolwiek przyszli na te imprezy sami, bez swoich partnerek. Odpowiedz oczywiście byłaby nie, bo jak którąś koleżankę boli głowa czy nie chce iść to razem nie idą, a tak to namawiają TŻ żeby przyszedł, nawet beze mnie. No dobra nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, a oni wszyscy już są żonaci / dzieciaci ale czy to jest w porządku? Mojemu TŻ to z początku nie przeszkadzało, ale odkąd zrozumiał ze trochę mi przykro jak chodzi sam a ja nie mogę, to zmienił podejście, bo twierdził że oni są małżeństwem to muszą razem chodzić, a my nie to nie musimy. Więc go zapytałam czy po slubie my też tak jak oni będziemy chodzić tylko razem, a osobno już nie. Dla mnie to jakaś parodia, nie rozgraniczam stanu : "jesteśmy narzeczeństwem" , czy " jesteśmy małżeństwem" NIe lubię jak TŻ sam chodzi na takie wspólne spotkania, bo najpierw się napala a potem mówi że mu tak głupio było bo same pary a on sam. A on nie umie/ nie chce/ nie wiem odmówić. Jak rozwiązać taki problem? Trochę to zagmatwalam, ale mam nadzieję że jakis sens mojej wypowiedzi wyciągniecie
Tak czytam i czytam i ja to chyba dziwna jestem bo mam zupełnie inne podejście
Wszystkim znajomych mamy wspólnych i pójście na spotkanie bez tżta nie jest dla mnie wielkim halo. Jeśli on nie ma ochoty a ja mam to o co kaman? To są NASI wspólni znajomi więc jakoś nie czuję się źle sama w ich towarzystwie...a jeśli tżtowi też to nie przeszkadza (czy też mi żeby on poszedł sam) to w czym problem?
Oczywiście takich sytuacji nie ma dużo ale coś tam zawsze się wydarzy.
I nigdy nie było mi ani smutno ani źle że tż się dobrze bawi Nie jesteśmy przywiązani do siebie metrowym sznurkiem żeby wszędzie zawsze razem...

I teraz tak sobie myślę że 99% moich znajomych myśli tak samo. Znam tylko 1 (JEDNĄ) parę która zawsze wszędzie razem.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:27   #2074
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
zabiego robi sie co jakieś 4-8 tygodni, jakos tak, ja zakładam, ze będe robic co 8 tygodni.

.
czyli przed slubem powinnaś już zakończyć sesje- oby fajnie wyszło bo szkoda by było kasiory i bólu.. strasznie ciekawa jestem jak wrażenia po tym będą kiedy masz pierwszy zabieg? bo już zapomniałam

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Podobają mi się niekktóre suknie,które tu wkleiłyście.Zwłaszcza te,które sa jakby spięte po boku i mają kwiatka/róże na boku.
mi też się podobają takie suknie ale jakimś cudem takowej nie wybrałam hehe
chciałam bardzo zmierzyć suknię Annais Shelby ale nie podobało mi się że na materiale z jakiego jest uszyta są takie jakby prążki- nie wiem jak to napisać ale widać strukturę materiału taką paseczkowatą.. niektórym pannom młodym to nie przeszkadza ale mnie taki materiał denerwuje.. wolę taki jednolity.
na allegro można sobie zobaczyć Shelby na żywej osobie
Cytat:
a mierzyłaś coś w Madonnie czy tylko tak weszłaś tylko pooglądac?

Cytat:
Jak rozwiązać taki problem? Trochę to zagmatwalam, ale mam nadzieję że jakis sens mojej wypowiedzi wyciągniecie
u nas jest taka sytuacja że w roku akademickim widujemy się tylko w weekendy więc żadna siła nie jest w stanie wyciągnąć tżta na imprezę bo oboje wolimy siedzieć ze sobą i spędzać miło czas ale jeśli się taka sytuacja by zdarzyła to tż najpierw na pewno by się mnie zapytał co o tym sądze i jak ja bym powiedziała że wolę żeby ze mną posiedział to by posiedział, ale też nie trzymam go kurczowo w domu- nie robię żadnych problemów jak tż chce wyjść- chcę żeby czuł tą swobodę i sam wybierał mnie niż imprezy- od początku związku miałam taką 'strategię" że może wychodzić gdzie i kiedy chce i nie ma żadnej smyczy i dzięki temu tżcik sam przybiega do mnie bo wie że ze mną najlepiej spędzi czas
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:27   #2075
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
obca7 - to jest nas już dwie ślub chcieliśmy z TŻ (strasznie fajny ten skrót) 4 września, ale ze względu na to, że jest wtedy u nas odpust, nie moglibysmy brać ślubu w naszym miejscowym kościele a bardzo nam na tym zależy
madmuazelle - cześć
samoa tancerka212 - już nadrabiam; tak więc, razem jesteśmy z TŻ już ponad 4lata, zaręczyny były 8,03,2008, a ślub no to już wiecie kiedy będzie co do przygotowań, to mamy już salę, kucharkę, orkiestrę, dekoratorkę (choć tylko z celu konsultacji, ponieważ sama chcę robić dekoracje, zaproszenia itd, zajmuję się tym prawie że zawodowo więc dlaczego nie miałabym zrobić wszystkiego dla siebie, jak robię innym, nie?? p.s. jakby co służe pomocą) no i chyba tyle.... teraz przez zimę chcemy załatwić nauki przedmałżeńskie, żeby mieć już z głowy

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

no no no, to piękne masz sny ;p może powinnaś bajki oglądać przed snem? polecam muminki
a skąd jesteś?

Cytat:

Chilanes, np noszenie drugiego 'chłopaka' na rękach, przebieranki w babskie ciuszki itp itd.. mogłabym dużo tego wymieniać..
ogólnie imprezy męskiej części tego mieszkania wyglądają tak, że zaczynają pić x godzin przed rozpoczęciem imprezy, a kończą się zalaniem w świnie tak, tak dzieci nie faceci..
dlatego ja jak jestem to ich pilnuje, po ostatniej takiej imprezie miałam siniaka na kolanie wielkości śliwki i guza na głowie..

tż lubi ze mną wychodzić i współ też (bo jestem ich mamusią )
no to nic złego przeciez sie nie dzieje Ja jestem dumna z mojego tż, bo on potrafi powiedziec koniec i już nie pićFAkt, ze jest wtedy juz mocno zrobiony, ale przestaje pic na takim etapie upojenia alkoholowego, ze nusze się za niego wstydzić

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oj to ja papier lubie tylko taki o zapachu truskawkowym w truskawki albo w kwiatuszki ale teraz juz chyba z makulatury to nie sa te takie szare twarde prawda? jak widze cos takiego w jakims wc to wyciagam paczke chusteczek
a zeszytow w sumie nie uzywam, bo pisze na kartkach takich jak do drukarki
sa takie mięciutkie własnieJa w publicznych toaletach zawsze wole korzystac w chusteczekJa tez nei uzywam, bo nie notuje, ale posiadamJako, że nei notuje za bardzo to wystarczają mi na bardzo długo

Cytat:
to bede czekac z niecierpliwoscia dobrze, ze sie teraz za to zabierasz to moze do slubu juz bedzie git
może mi powiedza, że mam robić częściej, ale zakladając trzy serie w lutym powinnam byc wolna od trosk A jesli cztery to w kweitniu, więc do slubu na lajcie nie bede należeć do grona typowych homo sapiens

Cytat:
dziewczyny, trochę podobne pytanie jak to Black, bo my też do znajomych chodzimy razem, a na męski i typowo żeńskie wypady osobno.
Ale co robicie jeśli np. nie możecie z jakiś przyczyn pójść na spotkanie ze znajomymi gdzie zawsze chodzicie razem? Tzn czy Wasi TŻci wtedy chodzą sami? My mamy czasami takie sytuacje że ja nie mogę pójść na spotkanie, ale Ci znajomi katują mojego TŻ żeby przyszedł sam, niestety zawsze tak jest że wszyscy są z parami, a jak ktoś z tej pary nie może to nie przychodza, no i jak ja nie mogę to też powinni uszanować to że nie przyjdziemy razem a nie wydzwaniać do TŻ żeby i tak przyszedł sam, czasami to są sytuacje że on by chciał iść, a ja nie mogę i wtedy mi przykro że on chce iść beze mnie. ( jestem chora, czy mam spotkanie rodzinne, albo po prostu nie mam ochoty ) I ostatnio już byłam tak wkurzona, bo Tż mówi że dzwonią do niego i nie wie co ma im powiedzieć, więc mu odpowiedziałam że ma zapytać czy oni kiedykolwiek przyszli na te imprezy sami, bez swoich partnerek. Odpowiedz oczywiście byłaby nie, bo jak którąś koleżankę boli głowa czy nie chce iść to razem nie idą, a tak to namawiają TŻ żeby przyszedł, nawet beze mnie. No dobra nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, a oni wszyscy już są żonaci / dzieciaci ale czy to jest w porządku? Mojemu TŻ to z początku nie przeszkadzało, ale odkąd zrozumiał ze trochę mi przykro jak chodzi sam a ja nie mogę, to zmienił podejście, bo twierdził że oni są małżeństwem to muszą razem chodzić, a my nie to nie musimy. Więc go zapytałam czy po slubie my też tak jak oni będziemy chodzić tylko razem, a osobno już nie. Dla mnie to jakaś parodia, nie rozgraniczam stanu : "jesteśmy narzeczeństwem" , czy " jesteśmy małżeństwem" NIe lubię jak TŻ sam chodzi na takie wspólne spotkania, bo najpierw się napala a potem mówi że mu tak głupio było bo same pary a on sam. A on nie umie/ nie chce/ nie wiem odmówić. Jak rozwiązać taki problem? Trochę to zagmatwalam, ale mam nadzieję że jakis sens mojej wypowiedzi wyciągniecie
nam sie nie zdarza, że któres z nas nie może, jak nie możemy to po prostu nie idziemy, na imprezy rodzinne zawsze chodzimy razem, więc to nam załatwia sprawę tego, że nie możemy sie spoktac ze znajomymiA jak mi się czasem nie chce iśc to tż mówi, że on sam nie chce i jak to będzie wyglądalo, ze on sam, że on musi byc ze mną i że wszyscy będa pytac co sie stalo, że nie przyszłam i mam iśćAla taka styuacja, że mi się nie chce iśc rzadko się zdarza, wiec takie argumenty słyszałam, że dwa razy póki coA i moja przyjaciółka często chodzi sama na imprezy bez swpjego faceta i z naszej perspektywy to wygląda nieładnie zarówno w stosunku do niej, że ja olewa i do nas, bo nas tez olewa jakby nie bylo

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-20 o 13:31
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:29   #2076
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Black, to co na tych fotach było? Ja puszczam Tż, ale to raczej spotkania przy piwie, niż imprezy. Ja też przecież czasem potrzebuję wyjść z koleżankami, odetchnąć, ufam mu, chociaż jak mi się wczoraj po Paintballu pokazał, to aż mną zatrzęsło dziurawy, obdarty, posiniaczony ohhh to chłopiska!!!
my nie rozumiemy ich zamiłowania do siniaków i obdartych ciuchów, a oni naszych manicurów, make-upów i innych trwałych ondulacji ale zgadzam się co do zaufania, to podstawa. jeśli TŻ chce wyjść z kumplami nie widzę problemu, tak samo ja spotykam się z koleżankami. problem by był wtedy gdyby okazało się że wśród tych jego kumpli jest 90-60-90 blondynka z długimi nogami i rzęsami do nieba, wtedy wchodzi zasada---> ufaj i KONTROLUJ!!
mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:30   #2077
Aaś
Zakorzenienie

Ooo..odżywka przyszła pocztą właśnie Zabiorę się w domu za smarowanie i po tygodniu zdam relację z efektów
Stary 2009-10-20, 13:31   #2078
mariiasia
Zadomowienie

[QUOTE=Samoa;14826345]a skąd jesteś?

nie wiem czy będziesz kojarzyć, bo raczej nikt nie kojarzy. okolice trzebini (połowa drogi między krk a katowicami)
Stary 2009-10-20, 13:32   #2079
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
my nie rozumiemy ich zamiłowania do siniaków i obdartych ciuchów, a oni naszych manicurów, make-upów i innych trwałych ondulacji ale zgadzam się co do zaufania, to podstawa. jeśli TŻ chce wyjść z kumplami nie widzę problemu, tak samo ja spotykam się z koleżankami. problem by był wtedy gdyby okazało się że wśród tych jego kumpli jest 90-60-90 blondynka z długimi nogami i rzęsami do nieba, wtedy wchodzi zasada---> ufaj i KONTROLUJ!!
A ja chcę kiedyś pójść na paintball trochę mnie odstraszają te siniaki ale bardziej zachęca zabawa
Stary 2009-10-20, 13:32   #2080
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

nienaturalnie sie świeca te preły, więc przypuszczam, że sa sztuczne co niestety widać, po za tym nie podoba mi się bizuteria z widocznym użyciem żyłki, bo wyglada bazarowo, kolczyki mają ładny wzór

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
czyli przed slubem powinnaś już zakończyć sesje- oby fajnie wyszło bo szkoda by było kasiory i bólu.. strasznie ciekawa jestem jak wrażenia po tym będą kiedy masz pierwszy zabieg? bo już zapomniałam
w środę za tydzień
Stary 2009-10-20, 13:32   #2081
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Popieram całkowicie
Stary 2009-10-20, 13:33   #2082
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Muminki? tylko nie to
jak ogladalam w dziecinstwie muminki na dobranocke to mi sie potem Buka snila po nocach albo, ze muminki rozbily namiot w moim pokoju
po muminkach mialam wyjatkowo chore sny
odcinki z Buką oglądałam jednym okiem wystającym spod kołdry tak się jej bałam
a teraz jak byliśmy u kumpla to pokazywał nam recznik jaki dostał od swojej dziewczyny- z wyszytą wielką buką no mysłałam że mu go zabiorę tak mi się podobał- podobno gdzies w necie go zamówiła

Cytat:

kurczę nie pamiętam już twojej sukni- wklej suknię i wtedy będzie łatwiej doradzić czy pasuje czy nie ta biżuteria bo ogólnie to biżu bardzo ładna ale to ma pasować do sukni
Stary 2009-10-20, 13:33   #2083
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ale się uśmiałam jak to przeczytałam wyobraziłam sobie twojego tżta po powrocie do domu

mój tż jak był na studiach w innym mieście niż ja to chodziliśmy na imprezy osobno i nie tylko do pubów ale i na dyskoteki ale to było na 1 czy 2 roku hehe teraz to już nawet na dyskoteki mi sie nie chce iść bo mam wrażenie że same pierwszoroczne lachony się tam wypuszczają hehe
preferujemy takie bardziej kameralne spotkania ze znajomymi przy piwie, pizzy, czy w domu na jakiejś mini imprezce, grillu itp postarzeliśmy się wszyscy chyba
Mi do śmiechu nie było, jak go zobaczyłam normalnie niczym gołota po walce to te kulki do strzelania takie ślady porobiły
my też preferujemy właśnei kameralne spotkania
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No cześć Tancia.

Podobają mi się niekktóre suknie,które tu wkleiłyście.Zwłaszcza te,które sa jakby spięte po boku i mają kwiatka/róże na boku.

OMG zapomniałam napisać,że znów miałam durny sen,że całowałam się z jakimś rudzielcem. Obiecałam sobie nie jeść nic przed spaniem i co zjadłam wczoraj i takie mam potem efekty.

Pozostało Mi 339 dni do ślubu. Powoli zbliżam się do 300-setki a potem 2 na przodzie.Umggg ( połykam głośno sline )
połykać ślinę to będziemy, jak nam mniej niż 100 zostanie chociaż, jak sobie dziś pomyślałam, ze jutro bedzie równe 10 m-cy do ślubu, to jakiś skurcz w żołądku poczułam
Cytat:
obca7 - to jest nas już dwie ślub chcieliśmy z TŻ (strasznie fajny ten skrót) 4 września, ale ze względu na to, że jest wtedy u nas odpust, nie moglibysmy brać ślubu w naszym miejscowym kościele a bardzo nam na tym zależy
madmuazelle - cześć
samoa tancerka212 - już nadrabiam; tak więc, razem jesteśmy z TŻ już ponad 4lata, zaręczyny były 8,03,2008, a ślub no to już wiecie kiedy będzie co do przygotowań, to mamy już salę, kucharkę, orkiestrę, dekoratorkę (choć tylko z celu konsultacji, ponieważ sama chcę robić dekoracje, zaproszenia itd, zajmuję się tym prawie że zawodowo więc dlaczego nie miałabym zrobić wszystkiego dla siebie, jak robię innym, nie?? p.s. jakby co służe pomocą) no i chyba tyle.... teraz przez zimę chcemy załatwić nauki przedmałżeńskie, żeby mieć już z głowy

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

No to moze ja skorzystam... może znasz jakieś np internetowe sklepy czy miejsca, gdzie mogłabym dostać zielone wstążki z organzy w wymiarach 6mm, 20-25mm, 4-6 cm?
Cytat:

Chilanes, np noszenie drugiego 'chłopaka' na rękach, przebieranki w babskie ciuszki itp itd.. mogłabym dużo tego wymieniać..
ogólnie imprezy męskiej części tego mieszkania wyglądają tak, że zaczynają pić x godzin przed rozpoczęciem imprezy, a kończą się zalaniem w świnie tak, tak dzieci nie faceci..
dlatego ja jak jestem to ich pilnuje, po ostatniej takiej imprezie miałam siniaka na kolanie wielkości śliwki i guza na głowie..

tż lubi ze mną wychodzić i współ też (bo jestem ich mamusią )

lain, nic o kiciach nie mówisz.. moja kotka ma depresję znowu
eee to jeszcze nie tak źle, szaleją duże dzieciaki

certina4 - my w podobnym przypadku nie idziemy wogóle, tzn najczęściej przepraszamy i przekładamy spotkanie, ale nie ma tak, że umawiamy się ze znajomymi, ja np się rozchoruję, to Tż idzie sam.
Stary 2009-10-20, 13:35   #2084
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy będziesz kojarzyć, bo raczej nikt nie kojarzy. okolice trzebini (połowa drogi między krk a katowicami)
oczywiście, że będe kojarzyć, bo jestem z Krk a jedna z moich przyjaciółek z ChrzanowaTakże ta traska jest mi znana
Stary 2009-10-20, 13:37   #2085
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A ja chcę kiedyś pójść na paintball trochę mnie odstraszają te siniaki ale bardziej zachęca zabawa

była taka chwila że miałam ochotę się wybrać, ale jak zobaczyłam koleżankę po powrocie z takiej akcji(ona nie trafiła w nikogo, w nią- wszyscy!!), to stwierdziłam, że chyba najpierw musieliby mnie upić albo jakiś trening musiałabym zaliczyć
Stary 2009-10-20, 13:37   #2086
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
kurczę nie pamiętam już twojej sukni- wklej suknię i wtedy będzie łatwiej doradzić czy pasuje czy nie ta biżuteria bo ogólnie to biżu bardzo ładna ale to ma pasować do sukni
Suknia jak w załączniku, tylko bez ramiączek i kolor ivory

I jeszcze raz biżu-naszyjnik i kolczyki
Stary 2009-10-20, 13:38   #2087
certina4
Wtajemniczenie

dziękuję dziewczyny za odpowiedz.
Aaś My tez nie wiążemy się smyczami, ale jesli są to spotkania samych par ( od stony Tż to zawsze tak wygląda ) to jeśli Ci znajomi właśnie robią tak że nie idą na spotkanie jeśli ich druga połówka nie może czy coś, to nie przychodzą, a od mojego Tż oczekują że ten przyjdzie. ( moim zdaniem to po prostu nie wporządku i nie ładnie, taka obłuda, sami nie przyjdą jak ich kobieta nie chce czy nie może a zachęcają mojego TŻ )
NIgdy nie zdażyło się żeby któreś z naszych znajomych przyszło bez pary, dlatego tak mnie to wkurza, bo TŻ już kilka razy był sam i im to nie przeszkadzało ( no ale to bardziej jego znajomi,niż moi ) że ja jestem chora czy akurat mam msze za kogoś z rodziny tylko namawiali mojego TŻ żeby poszedł. I powiem Wam że jak się siedzi samemu w domu z gorączką czy nie może się pójść bo trzeba się nauczyć na egzamin to mi akurat się przykro robi.

Mojemu towarzystwu natomiast nie przeszkadza że mojego TŻ nie ma, bo tam nie przychodzą same pary i jest jakoś tak normalnie, jak Tż nie chce iść to ja ide sama i spoko, a wlasnie Ci znajomi od TŻ zachowują się tak dziwnie, wszędzie z dziewczynami, nigdzie samemu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:39   #2088
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
chociaż, jak sobie dziś pomyślałam, ze jutro bedzie równe 10 m-cy do ślubu, to jakiś skurcz w żołądku poczułam .
ja też kurczę TO naprawdę zbliża się wielkimi krokami
taki sam ścisk w żołądku mam jak patrzę np na Samoy suwaczek
albo na forum Pmek2009 gdzie już nie ma nic do podczytywania...:rolleyes : wtedy to dopiero mnie uczucie dziwne ogarnia że to teraz nasza kolej jejjjj aż znów poczułam dreszczyk emocji
Stary 2009-10-20, 13:39   #2089
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
była taka chwila że miałam ochotę się wybrać, ale jak zobaczyłam koleżankę po powrocie z takiej akcji(ona nie trafiła w nikogo, w nią- wszyscy!!), to stwierdziłam, że chyba najpierw musieliby mnie upić albo jakiś trening musiałabym zaliczyć
Ja to jak już coś to pójdę z tż w formie tarczy
Stary 2009-10-20, 13:41   #2090
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
nienaturalnie sie świeca te preły, więc przypuszczam, że sa sztuczne co niestety widać, po za tym nie podoba mi się bizuteria z widocznym użyciem żyłki, bo wyglada bazarowo, kolczyki mają ładny wzór

zgadzam się, komplet ładny ale sztuczny

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:42   #2091
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Suknia jak w załączniku, tylko bez ramiączek i kolor ivory

I jeszcze raz biżu-naszyjnik i kolczyki
a powiedz jeszcze czym zdobiona jest suknia? też perełkami? bo jak tak to perełki będą pasowały a jak nie to ja bym poszukała jednak czegoś bardziej wyrazistego bo suknia jest prosta i gładka i jakaą bardziej widoczna biżuteria by mi pasowała... albo może taka bardziej z przezroczystych kryształków niż z perełek.. no nie wiem sama..
Stary 2009-10-20, 13:43   #2092
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
oczywiście, że będe kojarzyć, bo jestem z Krk a jedna z moich przyjaciółek z ChrzanowaTakże ta traska jest mi znana
no proszę! w końcu! pierwszy raz nie muszę tłumaczyć "gdzie to jest??!!" znam b.dużo osób z chrzanowa więc może i Twoją przyjaciółkę. nie wiem czy wypada pytać o nazwisko, a jaki wiek??

chilanes - polecam allegro, tam jest najtaniej i jest największy wybór, pod warunkiem, że kupujesz większą ilość, inaczej zjedzą cię koszty wysyłki, mogę ci podać jeszcze ew. namiary na fajne hurtownie w małopolsce
Stary 2009-10-20, 13:45   #2093
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję dziewczyny za odpowiedz.
Aaś My tez nie wiążemy się smyczami, ale jesli są to spotkania samych par ( od stony Tż to zawsze tak wygląda ) to jeśli Ci znajomi właśnie robią tak że nie idą na spotkanie jeśli ich druga połówka nie może czy coś, to nie przychodzą, a od mojego Tż oczekują że ten przyjdzie. ( moim zdaniem to po prostu nie wporządku i nie ładnie, taka obłuda, sami nie przyjdą jak ich kobieta nie chce czy nie może a zachęcają mojego TŻ )
NIgdy nie zdażyło się żeby któreś z naszych znajomych przyszło bez pary, dlatego tak mnie to wkurza, bo TŻ już kilka razy był sam i im to nie przeszkadzało ( no ale to bardziej jego znajomi,niż moi ) że ja jestem chora czy akurat mam msze za kogoś z rodziny tylko namawiali mojego TŻ żeby poszedł. I powiem Wam że jak się siedzi samemu w domu z gorączką czy nie może się pójść bo trzeba się nauczyć na egzamin to mi akurat się przykro robi.

Mojemu towarzystwu natomiast nie przeszkadza że mojego TŻ nie ma, bo tam nie przychodzą same pary i jest jakoś tak normalnie, jak Tż nie chce iść to ja ide sama i spoko, a wlasnie Ci znajomi od TŻ zachowują się tak dziwnie, wszędzie z dziewczynami, nigdzie samemu
Widzisz..ja akurat nie mam tego problemu bo u mnie znajomi jak chcą przyjść to przychodzą. Ze swoją połową lub bez. To jest non stop to samo towarzystwo, znamy się x lat, wcześniej spotykaliśmy się sami (kiedy nie mieliśmy mężów/żon/narzeczonych/chłopaków/dziewczyn itp) więc nie mamy z tym problemu
Trochę obłudni Ci Twoi znajomi...i doskonale Cię rozumiem, że jest ci przykro kiedy masz ochotę iść a nie możesz...
Stary 2009-10-20, 13:45   #2094
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja to jak już coś to pójdę z tż w formie tarczy
chyba że tak swoją drogą, już mu współczuję
Stary 2009-10-20, 13:47   #2095
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też kurczę TO naprawdę zbliża się wielkimi krokami
taki sam ścisk w żołądku mam jak patrzę np na Samoy suwaczek
albo na forum Pmek2009 gdzie już nie ma nic do podczytywania...:rolleyes : wtedy to dopiero mnie uczucie dziwne ogarnia że to teraz nasza kolej jejjjj aż znów poczułam dreszczyk emocji
ja póki co sie jaram jak patrze na suwaczek, ale w grudniu juz zostanie pół roku i wtedy może mnie ruszyA po nowym roku jak juz będe miała 5 miesięcy to ja nie wiem co będzieAle faktycznie ten mój suwaczek strasznie szybko ruszyl ostatnio, w sumie juz w czerwcu zaczną nam się na dobre, bo masowo wątkowe śluby, bo we wcześniejszych mieisacach beda pojedyncze PM, więc będziemy sie nimi jarać a od czerwca to co tydzien jakis ślub będzie, więc Tancercia minie Ci ten czas tak szybko, ze dobrze, na widok mojego suwaczka masz stresik

Lain wiesz jak jest na UEku z korzystaniem z bilblioteki przez niestudenta UE?Mam na myśli mnieBęde mogła coś wypozyczyć?Maja tam jakieś ebooki?
Stary 2009-10-20, 13:47   #2096
BlackAngel
Adwokat diabła

Lain, ona ma depresję bo nic nie widzi i ją to widać draźni, a zaraz potem jak jej przechodzi to siedzi i je i je.. przy czym tyje..
tak wiem, jak to wygląda

Aaś, powiem Ci, że nic na mnie nie leżało tak jak chciałam, widać poszłam w dzień paszteta..

Tancerka mierzyłam, ale byłam sama więc fotek nie mam. Babka nawet nie pozwoliła. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu pójdę i nie będę miała dnia paszteta i coś mnie oczaruje..

mariiasia ja mam rodzinę w Chrzanowie

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:49   #2097
tancerka212
Zakorzenienie

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-june
Toska to chyba coś takiego jak ta twoja biżuteria co właśnie wkleiłaś nawet ładnie sie prezentuje ale ja jednak zawsze wolę srebro od perełek takie jak tu http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-kate

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-10-20 o 13:51
Stary 2009-10-20, 13:49   #2098
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no proszę! w końcu! pierwszy raz nie muszę tłumaczyć "gdzie to jest??!!" znam b.dużo osób z chrzanowa więc może i Twoją przyjaciółkę. nie wiem czy wypada pytać o nazwisko, a jaki wiek??
możesz ją znać, bo ona ma duzo znajomych a jako podpowiedź, żeby nie było nazwisk powiem, ze co roku urządza za☠☠☠iste urodzinyJesli ja znasz to na pewno wiesz o kogo chodziStrasznie fajna jest
Stary 2009-10-20, 13:50   #2099
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
zgadzam się, komplet ładny ale sztuczny
Perełki są szklane, a żyłkę zamiast jakiegoś drucika, sama chciałam, czyli mam bazarowy gust
Kolczyki sama poniekąd zaprojektowałam

Cytat:
a powiedz jeszcze czym zdobiona jest suknia? też perełkami? bo jak tak to perełki będą pasowały a jak nie to ja bym poszukała jednak czegoś bardziej wyrazistego bo suknia jest prosta i gładka i jakaą bardziej widoczna biżuteria by mi pasowała... albo może taka bardziej z przezroczystych kryształków niż z perełek.. no nie wiem sama..
Na sukni są naszywane malutkie koraliki i perełki.
Tak szczerze to ktoś musiałby się wpatrywać z odległości 15cm, żeby zobaczyć szczegóły tych zdobień
Kolor sukni jest taki pomiędzy złamaną bielą a kremem, taki ciepły odcień.
Stary 2009-10-20, 13:54   #2100
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka mierzyłam, ale byłam sama więc fotek nie mam. Babka nawet nie pozwoliła. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu pójdę i nie będę miała dnia paszteta i coś mnie oczaruje..
no to wklej chociaż linka z tym co mierzyłaś i choć po jednym słowie co było w kiecach nie tak

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Tak szczerze to ktoś musiałby się wpatrywać z odległości 15cm, żeby zobaczyć szczegóły tych zdobień.
na zdjęciach od fotografa będziesz miała na pewno zbliżenia więc myślę ze warto to dokładnie przemyśleć i dobrać jak najlepiej dodatki żeby potem się nie wkurzać oglądając album że mamy na sobie wszystko- od koralików, przez cekiny, perełki i cyrkonie

u mnie na sukni są cyrkonie i biżuteria też jest z cyrkoniami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości