Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 11:59   #2041
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

płaczę ze śmiechu za każym razem kiedy to oglądam:

http://www.youtube.com/watch?v=QujA8...eature=related

ten Pan Mlody jest super

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:00   #2042
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
mi też się obrączki na palcu strasznie podobają i rajcuje mnie strasznie fakt że tż będzie ją nosił ja nie wiem może to jakieś zboczenie ale myśl o tżcie w obrączce wręcz mnie podnieca bo moja to będzie taka kolejna biżuteria do noszenia z tym że taka fajna ale tżcik mmmmmmmmmmmmmmm
mam tak samo W ogóle to facet w obrączce zawsze zyskuje w moich oczach, bo wtedy myslę, że musi byc na prawde fajnym facetem i musi kochac swoja żonę
A co do sukien ja tez usunęłam z dysku wszystki esuknie z moich zbiorów i stworzyłam katalog z moja LornąTakże moja suknia to jedyna suknia slubna na moim dysku
Stary 2009-10-20, 12:01   #2043
tancerka212
Zakorzenienie

cd. sukni dla Ultradioli
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:03   #2044
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja segreguję smieci w domu, wiec niepotrzebne notatki oddaje do recyclingu Ale teraz i tak malo wyrzucam, bo sa rzeczy, które moga mi sie jeszcze przydać i tez sie zastanawiam ile tego bedzie po studiach, bo większą część wyrzucę. Jak mieszkałam w Krk i zobaczyłam koło smietnika jakiegos pana zbierającego makulature to go pytałam czy chce stare książki i notatki i taki pan zawsze chciał i czekał
a ja mu znosiłam, bo mialam sporo, bo tak skladowałam takie niepotrzebne rzeczy w szafie i jak sie trafił jakiś pan zbierający to dopiero wtedy to wynosilam, więc parę kg tego było
no w Krk z segregacja rozowo niestety nie jest u mnie pod blokiem niestety nie ma tych kolorowych pojemnikow tylko takie dwa zolte na papier, metal, plastik i szklo (wszystko razem), a reszta to juz do zwyklych koszow, wiec segregacja bardzo prymitywna... no ale i tak segregujemy u TZa troche z tym lepiej, bo ma te kolorowe pojemniki no ale on ma zamkniete osiedle, wiec zaden menel nie przyjdzie i nie rozwali kosza w poszukiwaniu puszek... a u mnie wcale bym sie nie zdziwila jakby sie ktos zainteresowal...
ja na razie niczego jeszcze nie wyrzucalam skladuje od poczatku studiow w piwinicy i w szafie no ale potem trzeba bedzie cos z tym zrobic teraz podobno makulatura wraca do lask

Cytat:
zobacze co bedzie po trzech zabiegach, bo powinno wystarczyc jak cos zrobię 4(ale liczę, że skoro sa trzy fazy wzrostu wlosa to się akurat wstrzelę tak, że za kazdym razem usunie mi 33%). Na konsultacje z lekarzem umówiłam sie przed samym zabiegiem, żeby dwa razy nie chodzić i mam nie depilować przez 4 dni, zeby lekarz zobaczył: mad: I tak sobie pomyślałam, ze jednak to będzie krępujące a co dopiero bikiniAle moze do bikini juz nie będe potrzebowała konsultacji z lekarzem to mi nie każą zapuszczac Serio to będzie troche traumatyczne przeżycieCena za jeden zabieg to 360 zł ale teraz jest 30% zniżki dla studentów i ten rabat ma dotyczyć całej serii(dlatego sie zdecydowałam, bo rabat spory), więc za jedną serię zapłacę 252 zł a za trzy 756 zł. W trakcie podpytam jak wyglada bikini od strony technicznej i czy babka jest w stanie zrobic mi to co chcę
moim zdaniem powinni robic wieksze rabaty im wiecej tych zabiegow wiem, ze niektore salony kosmetyczne tak maja, ze pierwszy zabieg najdrozszy, a potem juz taniej
ja slyszalam, ze bikini laserem jest dosc bolesne a Ty bys chciala takie glebokie bikini?
ja tak sie zastanawiam na ile skuteczna bylaby taka depilacja w moim wypadku, bo im ciemniejsze wlosy tym lepiej, a moje czarne to nie sa
i zaopatrz sie w krem do depilacji, bo slyszalam, ze pomiedzy zabiegami tylko taki rodzaj usuwania owlosienia wskazany to tez mnie zniecheca do takiej depilacji, bo ja jestem strasznie wrazliwa na te kremy... kiedys sobie Veetem dla skory wrazliwej poparzylam pachy
no ale jak bedziesz zadowolona to moze i ja sie skusze a to usuwa wlosy w 100%?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:06   #2045
tancerka212
Zakorzenienie

i jeszcze kilka
Stary 2009-10-20, 12:11   #2046
tancerka212
Zakorzenienie

coś mi się reszta załadować nie chce więc kończę pokaz hehe jak widzisz Ultradiola tych literek A jest od cholery więc nie masz wyjścia tylko musisz iść do salonu i prosić o literki A- to chyba najbardziej popularny fason więc w każdym salonie coś znajdziesz gwarantuję
Stary 2009-10-20, 12:15   #2047
Aaś
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1256032858

Ta jest boska
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:16   #2048
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
i jeszcze kilka
Cytat:
cd. sukni dla Ultradioli
Cytat:
dla Ultradioli suknie o fasonie litery A
DZIĘKUJE CI KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : cmok:

Spodobały mi się te typu które przesłałaś:

Cytat:
coś mi się reszta załadować nie chce więc kończę pokaz hehe jak widzisz Ultradiola tych literek A jest od cholery więc nie masz wyjścia tylko musisz iść do salonu i prosić o literki A- to chyba najbardziej popularny fason więc w każdym salonie coś znajdziesz gwarantuję
tak wiem wiem jest duzo tego typu sukienek wiec trzeba mierzyc
ooo ta pierwsza i ostatnia BOSKA Na pewno swoja zdobycz pokaże jutro

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2009-10-20 o 12:19
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:22   #2049
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no w Krk z segregacja rozowo niestety nie jest u mnie pod blokiem niestety nie ma tych kolorowych pojemnikow tylko takie dwa zolte na papier, metal, plastik i szklo (wszystko razem), a reszta to juz do zwyklych koszow, wiec segregacja bardzo prymitywna... no ale i tak segregujemy u TZa troche z tym lepiej, bo ma te kolorowe pojemniki no ale on ma zamkniete osiedle, wiec zaden menel nie przyjdzie i nie rozwali kosza w poszukiwaniu puszek... a u mnie wcale bym sie nie zdziwila jakby sie ktos zainteresowal...
ja na razie niczego jeszcze nie wyrzucalam skladuje od poczatku studiow w piwinicy i w szafie no ale potem trzeba bedzie cos z tym zrobic teraz podobno makulatura wraca do lask
u tz te kolorowe pojemniki sa kawałek od bloku, ale podjeżdżamy tam autem i wyrzucamy, z tym, że u niego tylko plastiki segregujemy, bo innych śmieci on w zasadzie nie produkujeA u mnie jest tak, ze dostajemy worki na szkło, plastki i papier i trzymamy je w kotłowni i uzupełniamy i przyjeżdża do nas takie auto i to zabiera spod domu, więc wygodnieJa w ogóle staram sie oszczędzac energię, kupowac produkty w recyclingu, bo wiele wysilku w to nie wkladam, a na pewno cos to daje

Cytat:
moim zdaniem powinni robic wieksze rabaty im wiecej tych zabiegow wiem, ze niektore salony kosmetyczne tak maja, ze pierwszy zabieg najdrozszy, a potem juz taniej
ja slyszalam, ze bikini laserem jest dosc bolesne a Ty bys chciala takie glebokie bikini?
ja tak sie zastanawiam na ile skuteczna bylaby taka depilacja w moim wypadku, bo im ciemniejsze wlosy tym lepiej, a moje czarne to nie sa
i zaopatrz sie w krem do depilacji, bo slyszalam, ze pomiedzy zabiegami tylko taki rodzaj usuwania owlosienia wskazany to tez mnie zniecheca do takiej depilacji, bo ja jestem strasznie wrazliwa na te kremy... kiedys sobie Veetem dla skory wrazliwej poparzylam pachy
no ale jak bedziesz zadowolona to moze i ja sie skusze a to usuwa wlosy w 100%?
własnie jesli sie okaże, że po 3 zabiegach zostana mi jakies niedobitki to nie będe chciała płacić takiej samej kwoty, bo powierzchnia będzie mniejsza, w estetice na 4 zabieg jest 50% rabatu. JA bede robic w Medicorze na Karmelickiej. Cena i tak wg mnie okazyjna, więc spróbuję, niby po 3 zabiegach może byc usunięte max. 92% włosów ale na zawszewięc realnie biore pod uwagę 4 zabiegi, żeby sie wszystkiego pozbyć. Kremów do depilacji uzywalam tylko do nóg, nigdy do bikini i pach, bo mi sie wydawalo, że i tak mi stamtad nic nie usunie
Jak masz jasne włosy to estetica ma jakis preparat(nie laser), ktory usuwa jasne włosy, ale nie wiem jaka cena. Ja teraz będe robiła pachy a jeśli będe miała fundusze na bikini(czyt. znajde pracębo bikini jest droższe i nie chce nadyrężac naszych funduszy) to będe chciała głębokie bikini właśnie, wypytam tą babkę w przyszłym tygodniu.
A tz się ze mnie smieje, ze sobie wszystko pousuwam i nigdy nie będzie seksu w stylu retro
Stary 2009-10-20, 12:26   #2050
mariiasia
Zadomowienie

witam panny młode 2010
czy mogę wprosić się na Wasz ( w sumie nasz) wątek??
p.s. 25,09,2010

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2009-10-20 o 12:27
mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:32   #2051
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Młode 2010... Pragnę się również przyłączyć... data moje cudownego dnia to 26.06.2010
Witam bardzo serdecznie
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

Też te 2 bardzo mi się podobają
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
witam panny młode 2010
p.s. 25,09,2010
Witam bardzo serdecznie I nareszcie ktoś z moją datą
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:35   #2052
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
to była pierwsza suknia w jakiej się zakochałam zanim jeszcze byłam zaręczona tztowi też się spodobała ale jakoś na żadną z tych wklejonych sukien nie trafiłam chodząc po salonach za to trafiłam na wiele takich na które w necie nie zwróciłam uwagi a są one jej warte więc warto poszukać perełek

Cytat:
A tz się ze mnie smieje, ze sobie wszystko pousuwam i nigdy nie będzie seksu w stylu retro

Cytat:
witam panny młode 2010
p.s. 25,09,2010
jasne witamy napisz coś więcej o was i o tym jak stoją przygotowania

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
DZIĘKUJE CI KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : cmok:

ta pierwsza taka podbierana na boku jest bardzo podobna do modelu Shelby z Annais Bridal więc możesz ją sobie zmierzyć http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-shelby
a o tą ostatnią to podpytaj Jazzmankę jak wejdzie na wątek bo zdaje mi się że ona ją mierzyła i powinna wiedzieć co to za model- a skoro ją mierzyła to znaczy że jest wciąż dostępna

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-10-20 o 12:37
Stary 2009-10-20, 12:39   #2053
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
wybrałam się wczoraj po salonach i nic mnie nie ruszyło za serducho ;(
ale nie tracę nadzieji, bo ona umiera ostatnia..
teraz mam troszkę więcej zmartwień i muszę sobie z nimi dać radę..

powiedzcie mi, czy puszczacie swoim almost mężów na imprezy ze znajomymi?
pytam bo ja swojego puściłam, mam kwestię tego typu "jak chcesz to idź.." nic na siłę, nie muszę mu towarzyszyć na każdym wyjściu gdy np nie mam ochoty..
Jak zobaczyłam zdjecia z imprez tych ' męskich typowo' to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać

tęskno mi!
dziś rok i 6m-cy od zaręczyn jak to zleciało..

ps. witam nowe PM'ki

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-10-20 o 12:40
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:45   #2054
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość

pytam bo ja swojego puściłam, mam kwestię tego typu "jak chcesz to idź.." nic na siłę, nie muszę mu towarzyszyć na każdym wyjściu gdy np nie mam ochoty..
Jak zobaczyłam zdjecia z imprez tych ' męskich typowo' to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać
Na imprezy jeździmy razem, ale pożal się Boże ostatni raz na imprezie bylismy rok temu hehe Znajomych mamy wspólnych i jak gdzieś jedziemy to z nimi. A czsami idzie na % z kumplami ale to raczej w domu się spotykają nie włóczą się nigdzie. Więc typowo męskich wypadó nie ma.
My mamy weekendy tylko dla siebie i to nie wszytskie dlatego wolimy je razem spędzić tylko we dwoje.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:46   #2055
lain
Zakorzenienie

Cytat:
E
ta druga to Maggie Sottero Eleine tez mi sie podobala, ale w PL chyba nie do zdobycia

Cytat:
u tz te kolorowe pojemniki sa kawałek od bloku, ale podjeżdżamy tam autem i wyrzucamy, z tym, że u niego tylko plastiki segregujemy, bo innych śmieci on w zasadzie nie produkujeA u mnie jest tak, ze dostajemy worki na szkło, plastki i papier i trzymamy je w kotłowni i uzupełniamy i przyjeżdża do nas takie auto i to zabiera spod domu, więc wygodnieJa w ogóle staram sie oszczędzac energię, kupowac produkty w recyclingu, bo wiele wysilku w to nie wkladam, a na pewno cos to daje
tam gdzie mamy dom na wsi tez tak wlasnie jest, ze kazdego dnia odbieraja worki z inna zawartoscia no ale w miescie w polskich warunkach jeszcze sie to chyba dlugo nie przyjmie z reszta musialyby byc chyba jakies kary za wrzucanie niewlasciwych smieci, a zapewne znalazlyby sie i takie elementy
pamietam jak bylam u siostry we Fr i oni tam maja normalnie segregacje w miescie... jak byl dzien wywozu szkla to byl dramat - taki halas o 5 rano, ze sie spac nie dalo
a jakie produkty z recyclingu kupujesz?

Cytat:
Cena i tak wg mnie okazyjna, więc spróbuję, niby po 3 zabiegach może byc usunięte max. 92% włosów ale na zawszewięc realnie biore pod uwagę 4 zabiegi, żeby sie wszystkiego pozbyć. Kremów do depilacji uzywalam tylko do nóg, nigdy do bikini i pach, bo mi sie wydawalo, że i tak mi stamtad nic nie usunie
a zrobisz fote jak juz bedzie po wszystkim, prawda? bo chcialabym zobaczyc jak to wyglada jak juz jest po wszystkich zabiegach a w jakich odstepach czasu robi sie te zabiegi?
z pach krem usuwa wloski swietnie, ale jak pisalam - tak mnie poparzylo, ze myslalam ze zejde... nigdy wiecej az wtedy polecialam do apteki i kupilam lagodzaca zasypke dla dzieci

Cytat:
my mamy wspolnych znajomych, wiec i wspolne imprezy chyba nie bylo jeszcze tak zeby mi sie nie chcialo i zeby TZ poszedl sam albo na odwrot dosc imprezowi jestesmy
a jak TZ ma typowo meskie spotkanko to robia raczej taka nasiadowe przy PS albo na bilardzie, wiec impreza tego nazwac nie mozna wtedy oczywiscie TZ idzie jak najbardziej sam

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-20 o 12:48
Stary 2009-10-20, 12:47   #2056
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
hej!
..
spoko na pewno coś znajdziesz dla siebie- każda prędzej czy później trafia na tą jedyną
Cytat:
hmmm ja powiem tak- puszczam tżta samego na imprezy tylko że on beze mnie nie chce na nie chodzić czasem spotyka się z kumplami tak sam na sam bez żadnych kobiet ale to naprawdę rzadko jak ja już nie mogę pójść a tak to zawsze mnie zabiera
Stary 2009-10-20, 12:47   #2057
chilanes
Zakorzenienie

Black, to co na tych fotach było? Ja puszczam Tż, ale to raczej spotkania przy piwie, niż imprezy. Ja też przecież czasem potrzebuję wyjść z koleżankami, odetchnąć, ufam mu, chociaż jak mi się wczoraj po Paintballu pokazał, to aż mną zatrzęsło dziurawy, obdarty, posiniaczony ohhh to chłopiska!!!
Stary 2009-10-20, 12:50   #2058
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
witam panny młode 2010
p.s. 25,09,2010
tylko musisz cos o Was napisać

Cytat:
hej!
teraz mam troszkę więcej zmartwień i muszę sobie z nimi dać radę..

tęskno mi!
dziś rok i 6m-cy od zaręczyn jak to zleciało..

ps. witam nowe PM'ki
my chodzimy na wszystkie imprezy ze znajomymi razem, ale tż chodzi sam na imprezy firmowe, na męskie wypady na piwo, bilarda, na kręgle z ludźmi ze starej firmy i oczywiscie na wieczory kawalerskie, także nie jesteśmy takimi ortodoksami, że wszędzie razem. Tak samo ja chodze sama na babskie wypady (zdarza nam sie oczywiście iśc do klubu, nie tylko puby), na jakies wyjścia z ludxmi z pracy (jak pracowalam), teraz tez ide na takie półoficjalne spotkanie z ludźmi z branży sama. oolnie chodzimy sami tylko jak niewypada targac za sobą narzeczonej/narzeczonego a tak to zawsze razem, bo lubimy sie razem bawić i bez siebie nie ma zabawy tylko zwykłe spotkanie Ja mam rok, 10 miesięcy i 20 dni od zaręczyn - dobrze, że mam taka prosta datę, że z miejsca moge podawac takie dane
A w jakich salonach byłas?
Stary 2009-10-20, 12:57   #2059
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Black, to co na tych fotach było? Ja puszczam Tż, ale to raczej spotkania przy piwie, niż imprezy. Ja też przecież czasem potrzebuję wyjść z koleżankami, odetchnąć, ufam mu, chociaż jak mi się wczoraj po Paintballu pokazał, to aż mną zatrzęsło dziurawy, obdarty, posiniaczony ohhh to chłopiska!!!
ale się uśmiałam jak to przeczytałam wyobraziłam sobie twojego tżta po powrocie do domu

mój tż jak był na studiach w innym mieście niż ja to chodziliśmy na imprezy osobno i nie tylko do pubów ale i na dyskoteki ale to było na 1 czy 2 roku hehe teraz to już nawet na dyskoteki mi sie nie chce iść bo mam wrażenie że same pierwszoroczne lachony się tam wypuszczają hehe
preferujemy takie bardziej kameralne spotkania ze znajomymi przy piwie, pizzy, czy w domu na jakiejś mini imprezce, grillu itp postarzeliśmy się wszyscy chyba
Stary 2009-10-20, 12:57   #2060
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A mi TŻ oznajmił, że nasz pierwszy taniec będzie wyglądał tak:
http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M
Po prostu można zwariować... albo się powiesić .
Nie wiem jak mu wyperswadować ten pomysł z głowy... bo on jest tak samo uparty jak ja...
Bardzo zabawny pierwszy taniec.No,ale przecież nie musisz się na taki taniec zgadzać.

Cytat:
Ale pogoda straszna i na dodatek jakaś angina mnie łapie strasznie boli mnie gardełko i ślinę ciężko przełknąć i do tego TZ pojechał rano na delegacje jest mi smutno dzisiaj
No to witam w klubie,u mnie pochmurno,leje od rana.I coś mnie gardło boli.

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Młode 2010... Pragnę się również przyłączyć... data moje cudownego dnia to 26.06.2010
Witam kolejną nową PMK-e 2010.

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Woooo hooooo !!!
Mam jutro rozmowe o prace )) W firmie konkurencyjnej od tej ktora mnie zwolnila dopiero co ))) Juz ja im pokaze
To trzymam kciuki i życze powodzenia.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
płaczę ze śmiechu za każym razem kiedy to oglądam:

http://www.youtube.com/watch?v=QujA8...eature=related

ten Pan Mlody jest super
Dobry jest Pan Młody.

Cytat:
witam panny młode 2010
p.s. 25,09,2010
Witam kolejną nową PM 2010. Ślubujesz w tym samym dniu co Obca,a dzień po Mnie.

A tak poza tym CZESC.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:00   #2061
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A tak poza tym CZESC.
cześć
Stary 2009-10-20, 13:01   #2062
madmuazelle
BAN stały

My praktycznie nie imprezujemy,tż ani ja nie mamy takiej potrzeby.Ostatni raz na imprezie byliśmy na urodzinowej imprezie w zeszłym roku. Zaś jak chce jechać na rower z kumplem,to poprostu jedzie.A ja mam z koleżanką ( bo jej tż jeździ z moim ) dzień dla Nas czyt: troche spokoju.
Stary 2009-10-20, 13:02   #2063
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tam gdzie mamy dom na wsi tez tak wlasnie jest, ze kazdego dnia odbieraja worki z inna zawartoscia no ale w miescie w polskich warunkach jeszcze sie to chyba dlugo nie przyjmie z reszta musialyby byc chyba jakies kary za wrzucanie niewlasciwych smieci, a zapewne znalazlyby sie i takie elementy
pamietam jak bylam u siostry we Fr i oni tam maja normalnie segregacje w miescie... jak byl dzien wywozu szkla to byl dramat - taki halas o 5 rano, ze sie spac nie dalo
a jakie produkty z recyclingu kupujesz?
u mnie za jednym zamachem wszystkie śmieci zabierająA jakie produkty - zeszyty i papier toaletowy sie staram, ale nie zawsze wychodzi Cos tam jeszcze kupuję jak zobacze, że z recyclingu, ale nie pamiętam co

Cytat:
a zrobisz fote jak juz bedzie po wszystkim, prawda? bo chcialabym zobaczyc jak to wyglada jak juz jest po wszystkich zabiegach a w jakich odstepach czasu robi sie te zabiegi?
z pach krem usuwa wloski swietnie, ale jak pisalam - tak mnie poparzylo, ze myslalam ze zejde... nigdy wiecej az wtedy polecialam do apteki i kupilam lagodzaca zasypke dla dzieci
zarzucę fotką moich pachLicze na to, że bedzie to wygladalo tak jak skora w pozostałych miejscach czyli bez ciemnijeszego miejsca tam gdzie sa włosy, bo ja mam tak, że mimo, że mam wydepilowane włosy to jednak widać, ze tam coś powinno rosnąć(przynajmiej ja widzę), jeśli taki efekt zostanie to nie będe polecac takiej depilacji, ale na chłopski rozum laser niszczy cebulki, więc nie ma włosów, wiec nie ma ich nigdzie, więc skóra wygląda jak bez włosów po prostuSa takie filmy na których można zobaczyc jak wyglada bikini po laserze i takiego efektu sie spodziewamA i wlasnie mi sie przypomniało jak mi przyjaciólka pokazywała bikini po wosku i wlasnie wygladało super(gwoli wyjasnienia- górę mi pokazywała nie ginlook) Więc tak samo powinno byc po laserku, bo skoro wosk wyrywa włosy z cebulkami i nic nie widac to laser niszczy cebulki i różnica jest taka, że laser na wieki wiekówA zabiego robi sie co jakieś 4-8 tygodni, jakos tak, ja zakładam, ze będe robic co 8 tygodni.

Cytat:
my mamy wspolnych znajomych, wiec i wspolne imprezy chyba nie bylo jeszcze tak zeby mi sie nie chcialo i zeby TZ poszedl sam albo na odwrot dosc imprezowi jestesmy
a jak TZ ma typowo meskie spotkanko to robia raczej taka nasiadowe przy PS albo na bilardzie, wiec impreza tego nazwac nie mozna wtedy oczywiscie TZ idzie jak najbardziej sam
no wlasnie wyjśc mojego tz (poza prawdziwymi imprezami typu imprezy firmowe i woieczory kawalerskie) nie można nazwac imprezami.
Stary 2009-10-20, 13:07   #2064
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
cześć
No cześć Tancia.

Podobają mi się niekktóre suknie,które tu wkleiłyście.Zwłaszcza te,które sa jakby spięte po boku i mają kwiatka/róże na boku.

OMG zapomniałam napisać,że znów miałam durny sen,że całowałam się z jakimś rudzielcem. Obiecałam sobie nie jeść nic przed spaniem i co zjadłam wczoraj i takie mam potem efekty.

Pozostało Mi 339 dni do ślubu. Powoli zbliżam się do 300-setki a potem 2 na przodzie.Umggg ( połykam głośno sline )

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-20 o 13:10
Stary 2009-10-20, 13:10   #2065
mariiasia
Zadomowienie

obca7 - to jest nas już dwie ślub chcieliśmy z TŻ (strasznie fajny ten skrót) 4 września, ale ze względu na to, że jest wtedy u nas odpust, nie moglibysmy brać ślubu w naszym miejscowym kościele a bardzo nam na tym zależy
madmuazelle - cześć
samoa tancerka212 - już nadrabiam; tak więc, razem jesteśmy z TŻ już ponad 4lata, zaręczyny były 8,03,2008, a ślub no to już wiecie kiedy będzie co do przygotowań, to mamy już salę, kucharkę, orkiestrę, dekoratorkę (choć tylko z celu konsultacji, ponieważ sama chcę robić dekoracje, zaproszenia itd, zajmuję się tym prawie że zawodowo więc dlaczego nie miałabym zrobić wszystkiego dla siebie, jak robię innym, nie?? p.s. jakby co służe pomocą) no i chyba tyle.... teraz przez zimę chcemy załatwić nauki przedmałżeńskie, żeby mieć już z głowy

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
No cześć Tancia.

Podobają mi się niekktóre suknie,które tu wkleiłyście.Zwłaszcza te,które sa jakby spięte po boku i mają kwiatka/róże na boku.

OMG zapomniałam napisać,że znów miałam durny sen,że całowałam się z jakimś rudzielcem. Obiecałam sobie nie jeść nic przed spaniem i co zjadłam wczoraj i takie mam potem efekty.

Pozostało Mi 339 dni do ślubu. Powoli zbliżam się do 300-setki a potem 2 na przodzie.Umggg ( połykam głośno sline )
no no no, to piękne masz sny ;p może powinnaś bajki oglądać przed snem? polecam muminki
Stary 2009-10-20, 13:10   #2066
BlackAngel
Adwokat diabła

Samoa, byłam w Madonnie i w tych salonach na Kijowskiej..

Chilanes, np noszenie drugiego 'chłopaka' na rękach, przebieranki w babskie ciuszki itp itd.. mogłabym dużo tego wymieniać..
ogólnie imprezy męskiej części tego mieszkania wyglądają tak, że zaczynają pić x godzin przed rozpoczęciem imprezy, a kończą się zalaniem w świnie tak, tak dzieci nie faceci..
dlatego ja jak jestem to ich pilnuje, po ostatniej takiej imprezie miałam siniaka na kolanie wielkości śliwki i guza na głowie..

tż lubi ze mną wychodzić i współ też (bo jestem ich mamusią )

lain, nic o kiciach nie mówisz.. moja kotka ma depresję znowu

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:12   #2067
lain
Zakorzenienie

Cytat:
preferujemy takie bardziej kameralne spotkania ze znajomymi przy piwie, pizzy, czy w domu na jakiejś mini imprezce, grillu itp postarzeliśmy się wszyscy chyba
my zazwyczaj tez preferujemy spokojnie posiedzenia i rozmowy przy piwku, grillu, pizzy itp ale czasem mamy ochote sie wyszalec i idziemy potanczyc uwielbiamy tez koncerty - mozna sie porzadnie wybawic i wykrzyczec
a dzis idziemy ze znajomymi na pizze (tzn. ja jej jesc nie bede ). kolezanka w niedziele wrocila z Malezji i bedzie opowiadac fajnie jej - w lipcu byla w Chinach, teraz w Malezji... zyc nie umierac a jak znow powie, ze nic specjalnego (tak wygladala jej relacja z Chin ) to chyba zwatpie w ten swiat i bede jezdzic w Tatry

Cytat:
u mnie za jednym zamachem wszystkie śmieci zabierająA jakie produkty - zeszyty i papier toaletowy sie staram, ale nie zawsze wychodzi Cos tam jeszcze kupuję jak zobacze, że z recyclingu, ale nie pamiętam co
oj to ja papier lubie tylko taki o zapachu truskawkowym w truskawki albo w kwiatuszki ale teraz juz chyba z makulatury to nie sa te takie szare twarde prawda? jak widze cos takiego w jakims wc to wyciagam paczke chusteczek
a zeszytow w sumie nie uzywam, bo pisze na kartkach takich jak do drukarki

Cytat:
zarzucę fotką moich pach(...)A zabiego robi sie co jakieś 4-8 tygodni, jakos tak, ja zakładam, ze będe robic co 8 tygodni.
to bede czekac z niecierpliwoscia dobrze, ze sie teraz za to zabierasz to moze do slubu juz bedzie git

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-20 o 13:26
Stary 2009-10-20, 13:13   #2068
certina4
Wtajemniczenie

dziewczyny, trochę podobne pytanie jak to Black, bo my też do znajomych chodzimy razem, a na męski i typowo żeńskie wypady osobno.
Ale co robicie jeśli np. nie możecie z jakiś przyczyn pójść na spotkanie ze znajomymi gdzie zawsze chodzicie razem? Tzn czy Wasi TŻci wtedy chodzą sami? My mamy czasami takie sytuacje że ja nie mogę pójść na spotkanie, ale Ci znajomi katują mojego TŻ żeby przyszedł sam, niestety zawsze tak jest że wszyscy są z parami, a jak ktoś z tej pary nie może to nie przychodza, no i jak ja nie mogę to też powinni uszanować to że nie przyjdziemy razem a nie wydzwaniać do TŻ żeby i tak przyszedł sam, czasami to są sytuacje że on by chciał iść, a ja nie mogę i wtedy mi przykro że on chce iść beze mnie. ( jestem chora, czy mam spotkanie rodzinne, albo po prostu nie mam ochoty ) I ostatnio już byłam tak wkurzona, bo Tż mówi że dzwonią do niego i nie wie co ma im powiedzieć, więc mu odpowiedziałam że ma zapytać czy oni kiedykolwiek przyszli na te imprezy sami, bez swoich partnerek. Odpowiedz oczywiście byłaby nie, bo jak którąś koleżankę boli głowa czy nie chce iść to razem nie idą, a tak to namawiają TŻ żeby przyszedł, nawet beze mnie. No dobra nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, a oni wszyscy już są żonaci / dzieciaci ale czy to jest w porządku? Mojemu TŻ to z początku nie przeszkadzało, ale odkąd zrozumiał ze trochę mi przykro jak chodzi sam a ja nie mogę, to zmienił podejście, bo twierdził że oni są małżeństwem to muszą razem chodzić, a my nie to nie musimy. Więc go zapytałam czy po slubie my też tak jak oni będziemy chodzić tylko razem, a osobno już nie. Dla mnie to jakaś parodia, nie rozgraniczam stanu : "jesteśmy narzeczeństwem" , czy " jesteśmy małżeństwem" NIe lubię jak TŻ sam chodzi na takie wspólne spotkania, bo najpierw się napala a potem mówi że mu tak głupio było bo same pary a on sam. A on nie umie/ nie chce/ nie wiem odmówić. Jak rozwiązać taki problem? Trochę to zagmatwalam, ale mam nadzieję że jakis sens mojej wypowiedzi wyciągniecie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:15   #2069
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
madmuazelle - cześć
no no no, to piękne masz sny ;p może powinnaś bajki oglądać przed snem? polecam muminki
Ta Muminki mi polecasz,a potem będzie mi się sniła,ta mała wredna albo ten co tak się go dzieci boją ,no jak mu tam wyleciało mi z głowy.
Stary 2009-10-20, 13:22   #2070
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Ta Muminki mi polecasz,a potem będzie mi się sniła,ta mała wredna albo ten co tak się go dzieci boją ,no jak mu tam wyleciało mi z głowy.
bobek! albo buka! ta co wszystko zamrażała no to nie wiem, może przygody krecika? chociaż jak wpadnie w dziurę, to też nie takie wesołe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości