Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 12:45   #3961
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II

Ja mojego planu październikowego nie wykonam (będzie chyba o 1 albo 2 więcej kupionych niż zużytych i kasy za dużo wydam niż przewidziałam), ale chociaż odbiję to próbkami... Na razie zużyłam 8 pełnowymiarowych i 8 próbek
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:46   #3962
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
gratuluje wszystkim zużyć!!!!! no ostatnio nieźle kusicie tymi zakupami ale ja się nie daję, wchodzę tylko do drogerii wącham , oglądam , przeglądam i odkładam na półkę , no ciekawe jak długo to potrwa. mój plan miesięczny to wykończenie jak na początek odwyku co miesiąc 20 kosmetyków pełnowymiarowych i 20 saszetek, potem jak mi sie zmniejszą zbiory to pewnie obniżę poprzeczkę. dziś zużylam 5 próbek
Jestem pod wrażeniem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 12:46   #3963
Parsifal
Zadomowienie

edyta 20 kosmetyków miesięcznie i to pełnowymiarowych to strasznie dużo, jak Ty to zużywasz??

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:01   #3964
zetafon
Zakorzenienie

Parsifal,jeśli chcesz to moge zaczekac z zamowieniem do listopada i zamowimy razem.jeszcze jedna wizazanka tez pewnie bedzie chciala jedną rzecz wiec mozemy podzielic koszty przesyłki na 3 osoby.
gratuluje wszystkim które mają silną wolę.u mnie bylo dobrze do połowy września,a potem coraz gorzej.musze sobie znaleźć jakieś absorbujące zajęcie zeby nie mieć czasu nawet pomyśleć o kosmetykach.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:05   #3965
Parsifal
Zadomowienie

zetafon dzięki za propozycję , ale ja to na razie tak luźno planuję, nie wiem czy to będzie na początku czy końcu listopada, zależy to od tego co mi się skończy i co będę potrzebować oraz jakie dostanę stypendium bo tego jeszcze nie wiem... więc chyba raczej nie czekaj...

Stary 2009-10-20, 13:15   #3966
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
ciężki ten odwyk Wam powiem, po pierwsze trudno nagle przestać kupować takie ilości, po drugie pogoda sprzyja szukaniu pocieszacza, po trzecie Wizaż sam w sobie nie sprzyja Odwykowi
Dokladnie tak samo uwazam. Kazda z nas czy chce czy nie chce kusi inne nowymi kosmetykami, pogoda fatalna wiec az chce sie wejsc i na pocieszenie cos kupic. Ja na szczescie sie dzis opamietalam, bo chcialam pojechac do banku zeby wplacic pieniadze i zrobic zakupy kosmetykowe przez internet ale w koncu stwierdzilam, ze nie ma mowy i wrocilam do domu. I cale szczescie bo z moimi zapasami to ja sama niedlugo sklep otworze tyle tego mam.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:16   #3967
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
zetafon dzięki za propozycję , ale ja to na razie tak luźno planuję, nie wiem czy to będzie na początku czy końcu listopada, zależy to od tego co mi się skończy i co będę potrzebować oraz jakie dostanę stypendium bo tego jeszcze nie wiem... więc chyba raczej nie czekaj...
mi własciwie oprócz żelu HA nic nie jest niezbędne.zresztą na razie używam olejków sporadycznie bo troche sie przerzuciłam na kremy drogeryjne-chwilowa odskocznia po pól roku biochemii.
tak więc moge poczekać
niestety musze isc do drogerii bo skonczyły mi sie drewniane patyczki do manicure i musze kupić.oby mnie nic nie skusiło,ale to chyba nierealne w tym miesiącu :/

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-10-20, 13:24   #3968
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam tusz Define a lash diamond shine

Info dla wszystkich skuszonych limitowanka Sensique: dzis wyprobowalam turkusowy cien (mam na calej gornej ruchomej powiece), na to kreska kredka zielono-oliwkowa (na cieniu mieni sie bardziej na zloto ), no i na poliki mapka brazujaca Mapka jest super, jesli komus zalezy tylko na delikatnym rozswietleniu z bardzo malenkimi drobinkami. Wszystkie 3 kosmetyki spisaly sie swietnie. Cien bardzo dobrze sie rozprowadza, tylko odrobinke osypuje, kredka jest boska! Taka "tlusta", baaardzo latwo zrobic nia gruba, elegancka kreske Mapka tez spelnia moje oczekiwania. Polecam

Z jakiej firmy ta mapka?
Stary 2009-10-20, 13:26   #3969
Parsifal
Zadomowienie

myślę że z Sensique

Stary 2009-10-20, 13:28   #3970
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluje wszystkim zużyć!!!!! no ostatnio nieźle kusicie tymi zakupami ale ja się nie daję, wchodzę tylko do drogerii wącham , oglądam , przeglądam i odkładam na półkę , no ciekawe jak długo to potrwa. mój plan miesięczny to wykończenie jak na początek odwyku co miesiąc 20 kosmetyków pełnowymiarowych i 20 saszetek, potem jak mi sie zmniejszą zbiory to pewnie obniżę poprzeczkę. dziś zużylam 5 próbek

Oj mocne postanowienie, mocne. Ale czy nie bedziesz zuzywac na sile tylko dla samego zuzycia? Ja watpie zeby mi sie udalo zuzyc w przecagu miesiąca aż 20 pełnowymiarówek.
Stary 2009-10-20, 13:29   #3971
Koshatka
Zakorzenienie

Cuciola a Ciebie interesuje coś z Biochemii Urody? Bo mogę zamówić jakby co w grudniu i wtedy koszty przesyłki rozłożone by były na 3 osoby (mam jeszcze jedną chętną).
Stary 2009-10-20, 13:33   #3972
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Cuciola a Ciebie interesuje coś z Biochemii Urody? Bo mogę zamówić jakby co w grudniu i wtedy koszty przesyłki rozłożone by były na 3 osoby (mam jeszcze jedną chętną).
Oj, dziewczyny, takie niemoralne propozycje to może lepiej na PW, bo więcej 'rozwiązłych' się znajdzie

Poszła mi kolejna próbka, tym razem poranny mus oliwkowy do twarzy Bielendy. Przyjemny, acz dziwaczny
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:45   #3973
Koshatka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14826446]Oj, dziewczyny, takie niemoralne propozycje to może lepiej na PW, bo więcej 'rozwiązłych' się znajdzie
[/QUOTE]

Z mojej okolicy jest tu jeszcze tylko Fuksja więc małe szanse na skuszenie kogoś. A Fuksja się dzielnie trzyma.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Oj mocne postanowienie, mocne. Ale czy nie bedziesz zuzywac na sile tylko dla samego zuzycia? Ja watpie zeby mi sie udalo zuzyc w przecagu miesiąca aż 20 pełnowymiarówek.
Jak jest dużo pozaczynanych to łatwo zużyć 20 szt.
Stary 2009-10-20, 14:12   #3974
zetafon
Zakorzenienie

własnie wróciłam z drogerii i znalałam tą nową serię z farmony np.masło czekoladowo pistacjowe, migdały i trufle... ale nie kupiłam bo zapach jakiś chemiczny.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-10-20, 14:22   #3975
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jestem pod wrażeniem
dzięki

Cytat:
edyta 20 kosmetyków miesięcznie i to pełnowymiarowych to strasznie dużo, jak Ty to zużywasz??
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
ja nigdy nie zużywam dla samego zużycia bo by mi szkoda było wylewać na siebie jakiś kosmetyk

Cytat:
Jak jest dużo pozaczynanych to łatwo zużyć 20 szt.
jakoś zużywam akurat w tym miesiącu mam plan ukończony a do końca miesiąca 10 dni a dalej zużywam bo myć się trzeba więc akurat początkiem listopada będę mieć zużycia a poza tym mam tez dużo pozaczynanych kosmetyków które trzeba zużyć

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 14:49   #3976
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś zużywam akurat w tym miesiącu mam plan ukończony a do końca miesiąca 10 dni a dalej zużywam bo myć się trzeba więc akurat początkiem listopada będę mieć zużycia a poza tym mam tez dużo pozaczynanych kosmetyków które trzeba zużyć
Ja do połowy roku też zużywałam po 20 szt miesięcznie ale miałam dużo pootwieranych. Teraz już jest gorzej i nie wiem czy dam radę z planem. A zużywania na siłę by moje wrodzone skąpstwo nie zniosło.
Stary 2009-10-20, 14:56   #3977
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziewczyny, gratuluję wszystkim zużyć!
U mnie dziś poleciał krem do rąk Kamill, przecięłam go i wybrałam do ostatniej drobinki!
Wzięłam się za paznokcie i skórki, zrobiłam im peeling, nałożyłam olejek i zaraz pomaluję(tylko muszę pozmywać :/ ) Poza tym balsam Avon Solutions antycellulitowy został mi na ok.1 użycie
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:03   #3978
zetafon
Zakorzenienie

a ja ide na targi kosmetyczne w listopadzie,ale pojde z lista naprawde potrzebnych rzeczy i poprosze siostre zeby mnie lała po głowie jak mi sie zachce czegoś innego,spoza listy.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-10-20, 15:04   #3979
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
miałaś go już??
Cytat:
Oki, to wrzucam wszystko, co kupilam we wrzesniu i pazdzierniku (plus krem Ziaja kakaowy do twarzy, nie ma go na fotkach). Dojdzie jeszcze zamowienie z Ori 29.10 i z Aromaleigh cienie i liner mineralne
Nie wiem, czy to duzo, czy malo...Wiekszosc potrzebna, szczegolnie pielegnacji uzywam na biezaco, praktycznie nie mam zapasow.
Z kolorowki zapasami sa wszystkie rzeczy ze zdjecia nr 2 i 5 (nieuzywane jeszcze). Te mini pomadeczki to Guerlain (super, kocham je!). Reszty uzywam na biezaco

edit: Ten czarny puder na 5 zdjeciu to Manhattan sypki.
jak oceniasz te mleczko czy jak tam z oriflame??
mapka sensique wygląda fajnie ale nie mogę już kupić żadnego brązera
a i jak ten korektor sensique sprawuje się pod oczami??
Cytat:
Kupiłam sobie lakier - ciemna czerwien Bell Glam Wear (na zapas ) Kolor jest cudowny I nie ma drobinek
pokaż nam go
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
cos za malo batow w tym miesiacu tu jest no i szalejecie!!! :bac ik:
masz rację szalejemy

Cytat:
Oto obiecane fotki zakupów. Na zdjęciu drugim są próbki jakie otrzymałam w aptece. Pani nieźle poszalała.
W miarę przemyślane zakupy to:
Zdjęcie 1:
- płyn do higieny intymnej AA (mam pół Ziai ale jest strasznie rzadki i idzie "jak woda")
- peeling malinowy Stara Mydlarnia (mam pół Joanny anansowej)
- dezodorant Sanoflore i Humektan kupione tylko dlatego że wreszcie trafiłam do apteki w której były a nie wiem kiedy będę znowu w okolicy
Zdjęcie 2:
- szampon i odżywka do włosów blond (niedawno się przefarbowałam a nei mam nic do takich włosów)

Kokosową Bielendę kupiłam po zachwytach Fuksji. Na resztę nie mam wytłumaczenia.
jak ta odżywka joanny?? też jest taka fioletowa?? mam szampon ale coś słabo mi wybarwia włosy
Cytat:
zetafon jak ja dzieliłam kompa z TŻtem to też tak było,(dobrze, że wtedy nie znałam Wizażu ) w końcu 2 lata temu kupiliśmy sobie po laptopie i spokój
magdolena i nynka pytały o tonik 2% BHA, no więc ani mnie on grzeje ani ziębi... większej poprawy po nim nie widziałam, łuszczenia też nie, ale ja jestem już zaprawiona w kwasach, możliwe że mam za duże problemy na ten tonik, następnym razem zamówię 10% AHA/BHA

Dziewczyny, czy tylko ja tu odwyk trzymam ?? do końca miesiąca chcę kupić 1 maksymalnie 2 kosmetyki i ani pół więcej
dzięki za odpowiedź ja do końca miesiąca mam zamiar nie kupić nic oprócz lakieru do włosów...
Cytat:
ciężki ten odwyk Wam powiem, po pierwsze trudno nagle przestać kupować takie ilości, po drugie pogoda sprzyja szukaniu pocieszacza, po trzecie Wizaż sam w sobie nie sprzyja Odwykowi
a do tego jeszcze wciąż pojawiają się jakieś kosmetyczne nowości które kuszą
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
teraz mam rezim ale w grudniu sobie poszaleje zrobie zapasy poza tym beda Swieta no i urodzinki moje
też mam w grudniu urodziny

a tak w ogóle to poległam dzisiaj
spotkałam się z koleżanką która pracuje w oriflame no i miała przy sobie kilka kosmetyków no i oczywiście kupiłam:
- żel pod prysznic (3 w tym miesiącu )
- krem do rąk (2 stoją w zapasie)
- z potrzebnych to balsam po goleniu dla TŻ
a poza tym w sklepie jeszcze mydełko protex bo myję nim buzię ale na szczęście najmniejszy wydatek bo tylko 1,79 ale i tak jestem zła sama na siebie

Edytowane przez nynka87
Czas edycji: 2009-10-20 o 15:07
nynka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:41   #3980
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
miałaś go już??
Niestety nie. Mialam malo rzeczy z Oriflamu, dopiero zaczynam z nim przygode
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:45   #3981
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Odwiedziłam dzisiaj YR, bo mama chciała żebym kupiła jej szampon, a tacie perfumy. A nowy mailing miał ofertę 30% na dowolny kosmetyk, 40% na perfumy i jeśli się wykorzysta te promocje to dodatkowo 50% na dowolny kosmetyk I kupiłam wg planu, ale jeszcze skusiła mnie ta dodatkowa promocja i z 50 % przeceny kupiłam balsam z serii hammamelis
nie bić
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:04   #3982
Parsifal
Zadomowienie

zetafon a co to za targi, gdzie, kiedy itd.?
nie wiesz może jakie drogerie/apteki będą w Bonarka City Center? otwarcie chyba 21. listopada

Stary 2009-10-20, 16:25   #3983
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
jak ta odżywka joanny?? też jest taka fioletowa?? mam szampon ale coś słabo mi wybarwia włosy
Podłączam się do pytania o odżywkę
Ja mam szampon i jestem zadowolona, używam do każdego mycia i wcale mi nie wysusza włosów (i tak stosuję odżywkę zawsze).

Dostałam kupon na 40zł z Douglasa!!!
_Novotna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:51   #3984
Shpilcia
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14821361]Zużyłam jeszcze próbkę kremu antybakteryjnego Nuno i żelu wyszczuplającego LipidShock z Bielendy, szczerze mówiąc jestem zachwycona i tym i tym... Krem wchłonął się od matu, mimo obfitego nałożenia, pachnie ładnie. Żel jest pierwszym specyfikiem, w którym naprawdę czuję opisywaną przez producentów metodę hot-cold - teraz tyłek mi płonie, przed chwilą zamarzał Poza tym ma piękny, świeży zapach. Może go kupię, kiedy skończę moje serum Eveline.[/QUOTE]
to mnei zainteresowałaś tym LipidShockiem
Cytat:
Info dla wszystkich skuszonych limitowanka Sensique: dzis wyprobowalam turkusowy cien (mam na calej gornej ruchomej powiece), na to kreska kredka zielono-oliwkowa (na cieniu mieni sie bardziej na zloto ), no i na poliki mapka brazujaca Mapka jest super, jesli komus zalezy tylko na delikatnym rozswietleniu z bardzo malenkimi drobinkami. Wszystkie 3 kosmetyki spisaly sie swietnie. Cien bardzo dobrze sie rozprowadza, tylko odrobinke osypuje, kredka jest boska! Taka "tlusta", baaardzo latwo zrobic nia gruba, elegancka kreske Mapka tez spelnia moje oczekiwania. Polecam
sama dziś pomalowałam się tą kredką sensique juz siew niej zakochałam po uszy jest boska
Cytat:
U mnie narazie przestuj, ale do końca miesiąca powinnam wykończyć:
1. krem do rąk - Avon
2. balsam pomarańczowy - Eveline
3. serum przeciw rozstępom - Eveline
4. rozgrzewająca błotna maseczka do twarzy - Sanctuary
5. maseczka algowa - EcoSpa
6. skwalan

Odłożyłam dezodorant do stóp arbuzowy Oriflame - poleci sobie w świat.
Mam nadzieje że wszystko Ci pójdzie a ten spray arbuzowy do stóp z oriflame świetnie pachnie
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
własnie wróciłam z drogerii i znalałam tą nową serię z farmony np.masło czekoladowo pistacjowe, migdały i trufle... ale nie kupiłam bo zapach jakiś chemiczny.
eee to się nawet na to nie kuszę ;P dzięki za relacje
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Odwiedziłam dzisiaj YR, bo mama chciała żebym kupiła jej szampon, a tacie perfumy. A nowy mailing miał ofertę 30% na dowolny kosmetyk, 40% na perfumy i jeśli się wykorzysta te promocje to dodatkowo 50% na dowolny kosmetyk I kupiłam wg planu, ale jeszcze skusiła mnie ta dodatkowa promocja i z 50 % przeceny kupiłam balsam z serii hammamelis
nie bić
a to z karty stałego klienta ta promocja tak ?
Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość
Ja mam szampon i jestem zadowolona, używam do każdego mycia i wcale mi nie wysusza włosów (i tak stosuję odżywkę zawsze).

Też się podłączam pod pytanie o odżywkę
ja tez chcę taki kupon
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:54   #3985
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: pachnie rzeczywiście świetnie, ale go nie używam, bo nie mam takiej potrzeby.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:58   #3986
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to szampon i odżywka są granatowe. Zaskoczył mnie strasznie ten kolor. Co do działania to an razie nie mogę się wypowiedzieć bo jak na razie użyłam raz a na dodatek niezgodnie z instrukcją bo nie doczytałam. Mam zamiar używać tego zestawu na zmianę z szamponem pokrzywowym Joanny i do włosów farbowanych Ultra Doux i odżywkami: Kallos i Wax dla blondynek.

Cytat:
Szczęściara. No ale musiłaą najpierw "trochę" u nich wydać.
Stary 2009-10-20, 17:01   #3987
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny..wrocilam z uczelni zaraz was doczytam!

doszedl dzisiaj w koncu bonus z Avonu..krem do ciala planet spa greckie morza!!! ale sie ciesze ma super aplikator!!!!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:06   #3988
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:

Też się podłączam pod pytanie o odżywkę
ja tez chcę taki kupon
Dostałam za zbieranie punktów, tzn nigdy nawet bym się nie spodziewała, że tyle nazbieram bo: 2 zł wydane to 1 pkt, ale do każdych zakupów tam zrobionych, nawet mydełko za 5zł dodają 20 punktów czyli jakoś się nazbierało te 450 ale to chyba 3 lata zbieram ;D

Nie zmienia to faktu, że strasznie się cieszę Ale też niewiem co wybrać, bo w kolorówkę się obkupiłam już a pielęgnację mam taką drogeryjno-apteczną.
Ide pobuszować na KWC
_Novotna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:08   #3989
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
zetafon a co to za targi, gdzie, kiedy itd.?
nie wiesz może jakie drogerie/apteki będą w Bonarka City Center? otwarcie chyba 21. listopada
targi maja byc 7 i 8 listopada chyba koło placu centralnego w tym dużym domu kultury.tam bedzie pewnie ziaja,bielenda,jakies pokazy.dużo było fajnych rzeczy w zeszłym roku.jak sie dowiem wiecej szczegółów to ci powiem
niestety nie wiem co bedzie w bonarce,ale na bank rossmann,sephora i douglas.chciałabym jeszcze superpharm i nature ,bo w koncu ma byc mega wielka wiec te dwie drogerie by nie zaszkodziły

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-10-20, 17:15   #3990
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Shpilciu: pachnie rzeczywiście świetnie, ale go nie używam, bo nie mam takiej potrzeby.
ja dla frajdy psikałam nim latem stópki bo też nie mam problemu z poceniem się stópek
Cytat:
Dostałam za zbieranie punktów, tzn nigdy nawet bym się nie spodziewała, że tyle nazbieram bo: 2 zł wydane to 1 pkt, ale do każdych zakupów tam zrobionych, nawet mydełko za 5zł dodają 20 punktów czyli jakoś się nazbierało te 450 ale to chyba 3 lata zbieram ;D

Nie zmienia to faktu, że strasznie się cieszę Ale też niewiem co wybrać, bo w kolorówkę się obkupiłam już a pielęgnację mam taką drogeryjno-apteczną.
Ide pobuszować na KWC
Jak nie masz na co wydać/ nie wiesz to chętnie Ci pomożemy, a jeszcze chętniej przygarniemy zniżkę
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości