Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 17:32   #3901
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II

ja już go zamówiłam i czekam na dostawe...! (nie mam nic do stóp,żeby nie było )
Stary 2009-10-19, 17:37   #3902
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Gdzie je kupiłas i za ile
dziś zuzyta tylko próbka kremu pod oczy
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Ł@siczk@
no faktycznie troche nakupilas co powiesz o kredkach big colour z avonu? uzywa sie ich jako cieni? kusily mnie ich kolory w katalogu

Dzisiaj na targu kusil mnie fioletowy berecik i dwa sweterki,szary i granatowy. Nie umialam sie zdecydowac co do koloru wiec powiedzialam,ze wpadne jutro.
Za to kupilam psu smakolyki i kasztany Tz-towi-takie jadalne bedziemy piekli w kominku
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
jak chcesz zrobię Ci fotki nawet na cała powiekę ten kolor się nadaje taki nude look wychodzi zw połączeniu z tuszem
a dzień spa się należy min raz w tygodniu w końcu każda z nas zalatana, a i relaks się przyda

taaa ja w czerwcu sobie mówiłam że nic już z kolorówki do końca roku nie kupię

Po raz enty powtórzę- Ty jesteś niereformowana
a właśnie tez wybieram się bo te glam weary tylko nie wiem który ciemny kolor sobie wybrać ... wrzucisz pomalowane na wątek z lakierami ?

takie zapasy lanie i to porządne !

wróciłam z rossmana odebrałam prezenta, kupiłam w promocji discretki, płatki kosmetyczne i chusteczki nawilżane i nadprogramowo 2 maseczki antybakteryjne (byla promocja) Soraya i tą nową AA, do tego zapas maszynek i nowa piankę do golenia Isana bo niestety golenie z żelem spowodowało u mnie podrażnienie- wszystko potrzebne a na dodatek wszystko na pół z siostrą

weszłam jeszcze do CC bo we Wrocławiu spodobały m i się u nich kozaczki czarne na koreczku stabilnym 1 cm przymierzyłam i niestety zakochałam się postanowiłam się z tym przespać, jak jutro będę na tak to idę zobaczyć rozmiar jak nie będzie to kupię w weekend we Wrocku
porzeczka - Kupilam na Allegro, jak chcesz, moge Ci na PW podac nazwe sprzedawcy...ale nie wiem, czy bedzie je mial drugi raz? To sa 2 blyszczyki (te jasniejsze) i 2 pomadki (ciemniejsze). Fajne to, bo starcza na dosc dlugo (bardzo wydajne!) i kolorkow duzo do potestowania. Mam jeszcze taka sama paletke z Givenchy z 8 kolorkami pomadek, tez ustrzelona na All

cuciola - kredki Avon bardzo mi sluza Robie nimi gruba kreche na gornej powiece, do tego tusz i juz Tak, ze polecam.

Shpilcia - musze sobie wyznaczac cele, male cele Mam dlugofalowy - do konca roku jak najmniej nakupic, ale ciezko mi sie odzwyczaic od nawyku "chomikowania", kolekcjonowania kosmetykow. Co chwile nowa limitowanka, nowe kremy do twarzy wchodza na rynek...i jak tu sie odzwyczajac? Z zamknietymi oczami chodzic??

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:50   #3903
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
HejDziś odebrałam prawko.RAno obudził mnie kurier z moja nagroda za krzyżówkę ...i kupiłam sobie olejek do kąpieli Joanny...wanilia ze śmietaną(mam fazę na wanilię )
super zestawił szczęściara
Cytat:
ale super komplet Aniu!!! za mna tez chodzi walinia i jesli krem do stop lawendowy Avonu bedzie przynajmniej w polowie pod koniec miesiaca to kupie sobie krem waniliowy z avonu
a mi się kończy i teraz nie wiem który zamówić czy z silikonami czy z lawendą
Cytat:
ja już go zamówiłam i czekam na dostawe...! (nie mam nic do stóp,żeby nie było )
fajny jest ten kremik
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:02   #3904
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
i teraz nie wiem który zamówić czy z silikonami czy z lawendą
jak nie mialas lawendowego to zamow sobie ten,super ma zapach!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:03   #3905
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
No to rzeczywiscie ze mnie zdarli
Bylam dzis w Naturze, zlozylam CV , bo poszukuja na 1/2 etatu dziewczyne, poza tym poszlam poogladac nowa limitowanke Sensique, no i kupilam 2 kredki: zielona i fioletowa, mapke brazujaca, ta jasniejsza, lakier jasny, perlowy wrzos ze zlotymi drobinkami i cien turkusowy.

Do konca pazdziernika nic juz nie kupuje!
Oj, czarno widzę Twój odwyk, jeśli się uda

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
ja jestem z siebie dumna bo zużyłam 21 kosmetyków pełnowymiarowych a kupiłam tylko dwa i to nie żel pod prysznic czy balsam tylko płyn do płukania ust był buy 1 get 1 free bo już mi się skończył
za to zamówiłam sporo z avonu ale kosmetyki przyjdą dopiero w listopadzie bo moja konsultantka wyjeżdża do Polski na wakacje wiec dopisze do zakupów listopadowych
Jak dużo zużyć, pięknie po prostu

Cytat:
a dziś bedę miała wieczór SPA po aerobiku włosy: olejek himalaya na 30 minut, szampon Joanna, maska Wax mleczny na 20 minut, spray Seboradin. Na pyszczek: olejek myjący, peeling Garnier, maseczka wulkaniczna z ogórkiem i z nią parówka z szałwią i ziołami na trądzik, potem tonik AHA/BHA i serum lemon. Na ciałko żel lawenda i patcholi z biedronki (zapach po spienieniu strasznie duszący i męski ) peeling kawowy i sopot spa (zalezy od partii ciała) potem krem antycellulit i emolium. Stópki peeling, pumeks, kremik i pomaluje paznokietki. Dłonie kremik odżywka i manicure i w nocy pójdę spać
Reeeety, położysz się spać chyba dopiero nad ranem Ja bym się w tym wszystkim pogubiła już w połowie, gdybym nie przygotowała sobie ściągi co kiedy i po czym

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie lakier - ciemna czerwien Bell Glam Wear (na zapas ) Kolor jest cudowny I nie ma drobinek
Czy kogoś tu jeszcze takie informacje dziwią? Chyba pytanie retoryczne... Tydzień Hosenki bez nowego lakieru tygodniem straconym

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
TZ to Radek, miałam tez z tej szkoly znajome Paulinę i Dobrusię.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Dziewczyny oj jak ja dziś zgrzeszylam ;( wyjechalam tylko ze swojego miast do siostry i juz dzis pobieglam do hurtowni kosmetycznej. Mialam tylko nacieszyc oko i NIC nie kupowac i co?? Wyszlam z ZAPASAMI!!!!!!!!!!!!!!!! co z tego ze wydalam nie duzo na to wszystko skoro teraz mam mega zapasy - kupilam 4 plyny do hig intymnej, 3 odzywki, krem pod oczy, tonik, zel do twarzy, zel pod prysznic i 4 podwojne maseczki w saszetkach. Nic mi z tym odwykiem nie wychodzi....:mu r:
Hmm, niestety, na pierwszą myśl nie kojarzę... Ale pomyślę nad tym

Za zapasy dostajesz duży Nieładnie tak brać przykład z ogarniętych amokiem zakupów koleżanek

Cytat:
HejDziś odebrałam prawko.RAno obudził mnie kurier z moja nagroda za krzyżówkę ...i kupiłam sobie olejek do kąpieli Joanny...wanilia ze śmietaną(mam fazę na wanilię )
Super, że się wreszcie doczekałaś Ten scrub z cukrem jest boski , szkoda że mój się dawno skończył i na razie przez odwyk nie mogę go ponownie kupić. Trzeba wpierw zużyć inne w kolejce

Kupiłam dzisiaj krem na noc - potrzebny bardzo, nie miałam już nic na naczynka. Zdecydowałam się na AA, pachnie ładnie, a jak się spisuje sprawdzę wieczorem

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:09   #3906
aaaania1989
Zakorzenienie

oj tak Hosenka zdecydowanie ma problem z lakierami....
Stary 2009-10-19, 18:17   #3907
Koshatka
Zakorzenienie

Oto obiecane fotki zakupów. Na zdjęciu drugim są próbki jakie otrzymałam w aptece. Pani nieźle poszalała.
W miarę przemyślane zakupy to:
Zdjęcie 1:
- płyn do higieny intymnej AA (mam pół Ziai ale jest strasznie rzadki i idzie "jak woda")
- peeling malinowy Stara Mydlarnia (mam pół Joanny anansowej)
- dezodorant Sanoflore i Humektan kupione tylko dlatego że wreszcie trafiłam do apteki w której były a nie wiem kiedy będę znowu w okolicy
Zdjęcie 2:
- szampon i odżywka do włosów blond (niedawno się przefarbowałam a nei mam nic do takich włosów)

Kokosową Bielendę kupiłam po zachwytach Fuksji. Na resztę nie mam wytłumaczenia.
Stary 2009-10-19, 18:22   #3908
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Jak dużo zużyć, pięknie po prostu

ja mam na liscie 14 w tym 2 rzeczy z kolorowki blyszczyk i tusz
z pielegnacji poszedl tonik,zel dove pod prysznic,plyn do demakijazu i dezodorant

Cytat:
Tydzień Hosenki bez nowego lakieru tygodniem straconym
oblepimy ci plastrami paznokcie to nie bedziesz malowac

Koshatka fajne zakupy!!! powiesz cos potem o kremie kokosowym co? moze upoluje go w grudniu jak bede w PL mniam kokos! ide myc wloski!

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-10-19 o 18:26
Stary 2009-10-19, 18:33   #3909
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Koshatka fajne zakupy!!! powiesz cos potem o kremie kokosowym co? moze upoluje go w grudniu jak bede w PL mniam kokos! ide myc wloski!
Dzięki. Na razie mogę powiedzieć coś o zapachu. Jak dla mnie nie pachnie kokosem ale zapach bardzo mi się podoba. Działanie ocenię jak zacznę używać regularnie.
Stary 2009-10-19, 18:35   #3910
magdolena
Zakorzenienie

naprodukowalyscie 2 str, niestety dzis nie nadrobie
Zuzylam tonik Lavera. Fajnie oczyszcal i sciagal, zwezal pory. Ale chyba za drogi na regularne uzywanie
Stary 2009-10-19, 18:42   #3911
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Shpilcia - musze sobie wyznaczac cele, male cele Mam dlugofalowy - do konca roku jak najmniej nakupic, ale ciezko mi sie odzwyczaic od nawyku "chomikowania", kolekcjonowania kosmetykow. Co chwile nowa limitowanka, nowe kremy do twarzy wchodza na rynek...i jak tu sie odzwyczajac? Z zamknietymi oczami chodzic??
no oczywiście ja nie wątpię w Twoje możliwości tylko sama znam to z autopsji
Cytat:
jak nie mialas lawendowego to zamow sobie ten,super ma zapach!
lawendowy właśnie kończę silikonowego wykończyłam 2 opakowania i obydwa sa super i mam dylemat
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Reeeety, położysz się spać chyba dopiero nad ranem Ja bym się w tym wszystkim pogubiła już w połowie, gdybym nie przygotowała sobie ściągi co kiedy i po czym
tak wyglądała zawsze moja sobota, wiec plan już mam obcykany już zmywam pazury cobym się wyrobiła do północy

Cytat:
Czy kogoś tu jeszcze takie informacje dziwią? Chyba pytanie retoryczne... Tydzień Hosenki bez nowego lakieru tygodniem straconym

Cytat:
Oto obiecane fotki zakupów. Na zdjęciu drugim są próbki jakie otrzymałam w aptece. Pani nieźle poszalała.
W miarę przemyślane zakupy to:
Zdjęcie 1:
- płyn do higieny intymnej AA (mam pół Ziai ale jest strasznie rzadki i idzie "jak woda")
- peeling malinowy Stara Mydlarnia (mam pół Joanny anansowej)
- dezodorant Sanoflore i Humektan kupione tylko dlatego że wreszcie trafiłam do apteki w której były a nie wiem kiedy będę znowu w okolicy
Zdjęcie 2:
- szampon i odżywka do włosów blond (niedawno się przefarbowałam a nei mam nic do takich włosów)

Kokosową Bielendę kupiłam po zachwytach Fuksji. Na resztę nie mam wytłumaczenia.
ładne zakupy- co powiesz o maśle lawendowym ?

BTW zapomniałam napisać że wąchałam nowe zapachy C-thru ten turkusowy jest obłędny wyjątkowy i niespotykany, za to tego crystala nie wyczułam a już nie chciałam sobie psikać po rękach

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-10-19 o 18:45
Stary 2009-10-19, 18:46   #3912
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

magdolena gratulacje

Stary 2009-10-19, 18:50   #3913
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zużyłam właśnie po 15ml szampon i odżywkę Biosilka z prezentów Rossmannowych.
Prawdopodobnie pójdzie mi dziś jeszcze próbka któregoś kremu do twarzy (mam sporo różnych, a chcę sprawdzić coś nowego dziś ) i, mam nadzieję, balsam z białą herbatą Ziai.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:50   #3914
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
ładne zakupy- co powiesz o maśle lawendowym ?
Masło lawendowe jest boskie. Kupiłam jedno opakowanie, wypróbowałam i na drugi dzień kupiłam drugie. Za 5,99 grzech nie kupić. Szybko się wchłania, nawilża i zapach długo utrzymuje się na skórze a ja kocham lawendę.
Stary 2009-10-19, 18:56   #3915
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Masło lawendowe jest boskie. Kupiłam jedno opakowanie, wypróbowałam i na drugi dzień kupiłam drugie. Za 5,99 grzech nie kupić. Szybko się wchłania, nawilża i zapach długo utrzymuje się na skórze a ja kocham lawendę.
za 5,99 ? to promocja jakaś była ?
Stary 2009-10-19, 18:58   #3916
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
za 5,99 ? to promocja jakaś była ?
Wyprzedaż bo ważne do 12.2009 ale ja to zdążę spokojnie zużyć.
Stary 2009-10-19, 19:02   #3917
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Oddawaj portfel i kartę.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Idę umyć włosy Będę paradować po mieszkaniu z reklamówką foliową zakręconą na swojej makówce, coby mi się dobrze wchłonęła maska regenerująca Może plasnę jeszcze jakieś błoto od frontu do kompletu i porobię za kosmiczny ludek

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-19, 19:08   #3918
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Idę umyć włosy Będę paradować po mieszkaniu z reklamówką foliową zakręconą na swojej makówce, coby mi się dobrze wchłonęła maska regenerująca Może plasnę jeszcze jakieś błoto od frontu do kompletu i porobię za kosmiczny ludek
Ja właśnie siedzę z ręcznikiem na łbie i błotkiem na twarzy
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:16   #3919
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14815365]Ja właśnie siedzę z ręcznikiem na łbie i błotkiem na twarzy [/QUOTE]

Jesteśmy w końcu ludkiem z tej samej planety

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-19, 19:27   #3920
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
lawendowy właśnie kończę silikonowego wykończyłam 2 opakowania i obydwa sa super i mam dylemat
a jak pachnie ten sylikonowy?

Cytat:
Zużyłam właśnie po 15ml szampon i odżywkę Biosilka z prezentów Rossmannowych.
Prawdopodobnie pójdzie mi dziś jeszcze próbka któregoś kremu do twarzy (mam sporo różnych, a chcę sprawdzić coś nowego dziś ) i, mam nadzieję, balsam z białą herbatą Ziai.
klask i:

widze ze dzisiaj dzien na mycie wlosow ja tez umylam..rozowego gliss kuru jest troche mniej niz polowa, potem nalozylam sobie balsamu kokosowego splend'or

pojdzie jeszcze na dniach krem migdalowy,dzis rozetne tubke

Stary 2009-10-19, 19:27   #3921
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny oj jak ja dziś zgrzeszylam ;( wyjechalam tylko ze swojego miast do siostry i juz dzis pobieglam do hurtowni kosmetycznej. Mialam tylko nacieszyc oko i NIC nie kupowac i co?? Wyszlam z ZAPASAMI!!!!!!!!!!!!!!!! co z tego ze wydalam nie duzo na to wszystko skoro teraz mam mega zapasy - kupilam 4 plyny do hig intymnej, 3 odzywki, krem pod oczy, tonik, zel do twarzy, zel pod prysznic i 4 podwojne maseczki w saszetkach. Nic mi z tym odwykiem nie wychodzi....:mu r:
;pala:

Najbardziej przeraziły mnie te płyny do higieny intymnej 4?

Cytat:
Napisane przez Shpilcia;14812751[COLOR=royalblue
Po raz enty powtórzę- Ty jesteś niereformowana [/COLOR]
a właśnie tez wybieram się bo te glam weary tylko nie wiem który ciemny kolor sobie wybrać ... wrzucisz pomalowane na wątek z lakierami ?
Wczoraj pomalowałam paznokcie lakierem Eveline Fressia.
Glam Weary sa super, zwłaszcza ciemny fiolet z lekko niebieskim połyskiem (, taki ziiimny ) i ta ciemna czerwień
Oba kolory mam jeszcze w zapasach To limitowanka, więc musiałam kupić po drugiej buteleczce

Cytat:
cuciola - kredki Avon bardzo mi sluza Robie nimi gruba kreche na gornej powiece, do tego tusz i juz Tak, ze polecam.
Ja tez je wlasnie za to lubię Idealne do szybkiego makijażu, tylko, że ja jeszcze robię kreskę na dolnej powiece i czarną kreskę po wewnętrznej stronie.
Mam kolor Berry: winogronowy fiolet ze złotym brokacikiem (cuuudny , mam drugą w zapasach ). I jeszcze Chocolate - brąz ze złotymi drobinkami.

Kredki Sensique też się w tej roli super sprawdzają Ekstra wygladają tez w połaczeniu z cieniami - np. brązowym

Cytat:
Eeee i tak mi jużprzeszło. Na poczatku niemal codziennie przychodziłam do domu z KILKOMA lakierami. We wrześniu kupiłam tylko 1 a w październiku 3.
Aaaa - i ten który dziś kupiłam nie jest "nowy" Mam już taki w użyciu, a ten sobie siedzi w kuferku z zapasami

Cytat:
oblepimy ci plastrami paznokcie to nie bedziesz malowac
I wtedy co? Zmarnują się te wszystkie lakiery Szkoda by było

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:41   #3922
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Glam Weary sa super, zwłaszcza ciemny fiolet z lekko niebieskim połyskiem (, taki ziiimny ) i ta ciemna czerwień
Oba kolory mam jeszcze w zapasach To limitowanka, więc musiałam kupić po drugiej buteleczce

Ja tez je wlasnie za to lubię Idealne do szybkiego makijażu, tylko, że ja jeszcze robię kreskę na dolnej powiece i czarną kreskę po wewnętrznej stronie.
Mam kolor Berry: winogronowy fiolet ze złotym brokacikiem (cuuudny , mam drugą w zapasach ). I jeszcze Chocolate - brąz ze złotymi drobinkami.

Eeee i tak mi jużprzeszło. Na poczatku niemal codziennie przychodziłam do domu z KILKOMA lakierami. We wrześniu kupiłam tylko 1 a w październiku 3.
Aaaa - i ten który dziś kupiłam nie jest "nowy" Mam już taki w użyciu, a ten sobie siedzi w kuferku z zapasami

I wtedy co? Zmarnują się te wszystkie lakiery Szkoda by było
Tworzyć sobie zbiory zapasów dla lakierów... Hosenko, a w tych zapasach to ile buteleczek już siedzi?

Co do zaklejania, to masz rację, Hosenko. Tylko, żeby to wszystko pozużywać w miarę rozsądnym czasie, to musiałabyś mieć trzy razy tyle kończyn, co w tej chwili

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-19, 19:44   #3923
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Dziewczynki, ktora z was prostuje wlosy? Zrobilam soie teraz fajna fryzurkę i chciałabym prostować włosy od czau do czasu. jakich kosmetyków używacie dla ochrony włosów przed prostownicą? Czytałam tu niedawno o Avonowskim specyfiku. Jak sie nazywa?
Ja prostuję.
Nakładam zawsze na mokre włosy jakąś odżywkę bez spłukiwania (obecnie Len i Rumianek Joanny), potem pryskam odżywką w spray'u (obecnie czerwony Gliss Kur do farbowanych, chyba nowość ) i jeszcze nakładam odrobinę jedwabiu Joanny. Włosy są zabezpieczone i mimo częstego prostowania zdrowe, miękkie i błyszczące.
Cytat:
a dziś bedę miała wieczór SPA po aerobiku włosy: olejek himalaya na 30 minut, szampon Joanna, maska Wax mleczny na 20 minut, spray Seboradin. Na pyszczek: olejek myjący, peeling Garnier, maseczka wulkaniczna z ogórkiem i z nią parówka z szałwią i ziołami na trądzik, potem tonik AHA/BHA i serum lemon. Na ciałko żel lawenda i patcholi z biedronki (zapach po spienieniu strasznie duszący i męski ) peeling kawowy i sopot spa (zalezy od partii ciała) potem krem antycellulit i emolium. Stópki peeling, pumeks, kremik i pomaluje paznokietki. Dłonie kremik odżywka i manicure i w nocy pójdę spać
Ja byłam dziś na stepie i obecnie cieszę się, że jestem już w domu. Baaardzo się zmęczyłam dziś. Po powrocie do domu od razu wskoczyłam pod prysznic, wymasowałam się syrenką i za chwilę będę się brązowić.
Cytat:
O matko, ale poszalałaś. Wieki będziesz to zużywać.
Cytat:
Dzięki. Na razie mogę powiedzieć coś o zapachu. Jak dla mnie nie pachnie kokosem ale zapach bardzo mi się podoba. Działanie ocenię jak zacznę używać regularnie.

Dla mnie ten zapach też nie jest kokosowy, ale bardzo relaksujący i apetyczny.
Cytat:
Też mam ten fiolecik i go bardzo lubię.

Kupiłam dziś krem brązujący Garniera - nie mam żadnego kremu brązujacego, a powoli mój podkład i pudry robiły się za ciemne, więc muszę trochę podkręcić swój naturalny kolor, żeby je zużyć.
Miałam kupić też jakiś puder prasowany, ale w końcu zrezygnowałam i stwierdziłam, że zużyję moją mozaikę Pure Beauty Essence.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:57   #3924
palermo82
Raczkowanie

A ja zaczelam zuzywac lakiery do zdobienia, ktorych nawet nie chce mi sie liczyc, codziennie robie sobie jakies nowe wzorki
Znalazlam tez sposob na zuzycie moich balsamowych zapasow - peeling kawowy wlasnej roboty!
Wczoraj zrobilam sobie po pracy i poczulam sie cudownie
Skora jest gladziutka a ten kawowy zapaszek idealnie pobudza

Ślub w życiu nie jest, jak i w teatrze, ostatnim aktem życia dwojga zakochanych.

Alfred Aleksander Konar

kliknij na www.pajacyk.pl

palermo82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:02   #3925
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tworzyć sobie zbiory zapasów dla lakierów... Hosenko, a w tych zapasach to ile buteleczek już siedzi?

Co do zaklejania, to masz rację, Hosenko. Tylko, żeby to wszystko pozużywać w miarę rozsądnym czasie, to musiałabyś mieć trzy razy tyle kończyn, co w tej chwili
Tylko 2 Paznokcie maluję co 3-4 dni, maluję 2 warstwy, no i paznokcie są długie (jeszcze zapuszczam, bo jak na mnie są za krótkie ), więc lakieru ubywa z buteleczki

Palermo: bawiłam się kiedyś w ten peeling kawowy, jakieś 5 lat temu, ale już mi sie nie chce babrać Poza tym ja leń jestem i muszę mieć gotowe

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-19 o 20:04
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:04   #3926
zetafon
Zakorzenienie

a moj odwyk w pazdzierniku jest totalnie nieudany.lepiej nie bede pisac czemu.nie mam pracy i dalej sobie poprawiam samopoczucie kosmetykami do tego ta pogoda i Tż który nie wpuszcza mnie na internet prawie wcale.siedzi na L4 po tej operacji i mnie wkurza bo ledwo połgodziny temu weszłam na neta a on mnie juz przegania...

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:20   #3927
Parsifal
Zadomowienie

zetafon jak ja dzieliłam kompa z TŻtem to też tak było,(dobrze, że wtedy nie znałam Wizażu ) w końcu 2 lata temu kupiliśmy sobie po laptopie i spokój
magdolena i nynka pytały o tonik 2% BHA, no więc ani mnie on grzeje ani ziębi... większej poprawy po nim nie widziałam, łuszczenia też nie, ale ja jestem już zaprawiona w kwasach, możliwe że mam za duże problemy na ten tonik, następnym razem zamówię 10% AHA/BHA

Dziewczyny, czy tylko ja tu odwyk trzymam ?? do końca miesiąca chcę kupić 1 maksymalnie 2 kosmetyki i ani pół więcej

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:48   #3928
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
nieładnie Koniku
Wiem, ze nagrzeszylam straszliwie , na szczescie juz zaczelam uzywac tych nowych kosmetyków. Czemu ja mam taka slaba silna wole?? I tam mnie te kosmetyki do siebie ciagna? och... w innych sprawach potrafie miec silna wole a w sprawach zakupow kosmetycznych tak latwo mnie złamać... ta jesien na mnie źle działa

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:

Ja mogę powiedzieć cos na temat kremu kokosowego Bielendy, zuzylam juz pol opakowania. Krem rzeczywiscie nie pachnie jak prawdziwi kokos ale ma fajniutki zapach, mi bardzo odpowaida. Poza tym u mnie wchlania sie do matu nawet w strefie T, nawilza i cera jest po nim miękka i dobrze nawilzona a to wazne jesienia. Poza tym doskolane nadaje sie pod makijaz. ja jestem bardzo zadowolona

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
o jakim masle lawendowym mowicie? z jakiej jest firmy?
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:54   #3929
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
o jakim masle lawendowym mowicie? z jakiej jest firmy?
Stara Mydlarnia, dostępne w niektórcyh Naturach.
Stary 2009-10-19, 21:20   #3930
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy tylko ja tu odwyk trzymam ?? do końca miesiąca chcę kupić 1 maksymalnie 2 kosmetyki i ani pół więcej

No i bardzo dobrze ze sie tak trzymasz, tez bym tak chciala. A ze man jest zupelnie odwrotnie, wchodze do sklepu i kosmetyki do mnie mowia KUP MNIE!!!!!!!!!

A ten krem lawendowy ze Starej Mydlarni to teraz jakos jest w promocji czy juz dawno kupowalyscie? Tak z ciekawosci pytam

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2009-10-19 o 21:28
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości