![]() |
#1591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
chodź, zabiorę Cię ze sobą
i nigdy nie zostawię . x3 Issuee .! ahh, dla tak miłej i zdolnej osóbki to aż chce się wypisywać na wizażu oto tym ;D ![]()
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Miłość jest jak motyl. Kiedy usiłujesz ją złapać, zawsze wymyka Ci się z rąk. Jeśli usiądziesz cichutko, być może sama do Ciebie przyjdzie.
Facet jest jak kot. Ścigając go zachęcasz do ucieczki. Usiądź spokojnie, ignorując jego obecność, a przyjdzie do Twych stóp, przymilnie pomrukując. z innej bajki, okkk zapominam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
`czasem myślę, czy to wszystko się opłaca?
`mieścisz mi się pod paznokciem, właśnie. `z a p o m n i j. `jeśli składasz obietnicę, później ją łamiesz - nienawidzę! `to boli. kiedyś blisko, teraz obcy sobie ludzie. `wielka miłość traktowana, jak znajomość. `znów napisał 'cześć mała, zamiast 'witaj gwiazdko. `ta cisza zabiera Ci mnie. `połamany ludzik - bez Ciebie wszystko nie ma sensu! `tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście.. `tylko Ciebie naprawdę potrzebuję. <3 `jak już facet ma jakiś niewielki kompleksik, to jest on trzysta razy cięższy niż największy kompleks kobiety.
#1594 |
Przyczajenie
|
Panna_miodowa. Jesteś genialna. Kradnę ten opisik wyżej
![]() ![]() _________________________ _____________ -Zapamiętaj moje słowa. Byłam, jestem i będę Twoim ideałem ! -Weź mnie za rękę i chodźmy boso przez świat. -Miłość zgasła. Wybrałeś inną. Ale na Twoim policzku widzę jeszcze moją czerwoną szminkę. -Stanęła nad przepaścią. Wmawiała sobie, że ją kocha. Jednak to była tylko iluzja. Rzuciła się, a on ją złapał za rękę. -''Kocham Cię''-powiedział -Ale to przecież tylko fikcja. I puściła jego dłoń. -Zapamiętaj moje słowa: ~Jestem jedyna i życiowa. -''Kocham Cię''-odrzekła ''A ja Ciebie nie''-odpowiedział z uśmiechem i odszedł. |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Wtajemniczenie
|
I could be anything you want me to be.
Cook you nice dinners and then gently rub your feet./ Mogłabym być wszystkim czym zechcesz bym była. Gotować Ci pyszne obiadki a potem łagodnie masować Ci stopy. Grzecznej dziewczynie nie przystoi wystawać z papierosem w parku, zabawiać się przypadkowym kolesiem, wracać nad ranem z zakrapianej imprezy. Nie zakochasz się we mnie. Twój wzrok przyprawia mnie o mdłości. Odejdź nim zwymiotuję. To nie ja powiedziałam że czas coś zmienić, to nie ja chciałam ryzykować. Miało być lepiej jest gorzej niż było. I jeśli jeszcze raz spojrzysz na mnie tym wzrokiem - zwariuję. Twoja obojętność to mistrzostwo świata. Gratulacje, ćwiczyłeś ją zapewne przez lata. Przypomnij mi nasze wspólne lato, spraw że uśmiechnę się słodko. Zimą ja przypomnę Ci naszą jesień.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 ![]() Edytowane przez Drift Czas edycji: 2009-10-20 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrzeee ;serduszka; _ poświęciłam dużo energii na to, co było dla mnie wtedy najważniejsze, najlepsze.
- Nikt nie lubi jak jego świat rozsypuje się na kawałki. Dlatego ludzie zwykle starają się przewidzieć zagrożenie i go uniknąć, bo dzięki temu udaje im się podeprzeć kruchą konstrukcję, która i tak ledwo stoi. Są tacy którzy postępują inaczej; rzucają się na oślep w wir namiętności, w nadziei, że rozwiąże ona wszystkie problemy. Składają na barki innych całą odpowiedzialność za własne szczęście i całą winę za ewentualne niepowodzenia. Są rozdarci między euforią, bo przydarzyło im się coś cudownego, a rozpaczą, bo jakieś niepowodzenie w s z y s t k o zniszczyło ... - chcę wiedzieć jak całujesz, bo dostaję świra.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-10-20 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
__________ Nie ufaj samcom.
Czasami nie chce pamiętać koloru twoich oczu. kochaj albo rzuć - tylko się mną nie baw
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() świetne ![]() ![]() Cytat:
![]() może coś komuś ode mnie ![]() i nawet wkurza mnie ta myśl, że o Tobie myślę ` nie potrafię zachłysnąć się innym powietrzem niż Twoim. i wtedy te wszystkie na pozór najpotrzebniejsze rzeczy okazały się nie ważne. Ty byłeś najważniejszy. to wszystko dzisiaj jest tak nieważne. - a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije, nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ? - uczucie gdy widzisz ukochaną osobę, a nie możesz z nią być? - dokładnie. zapomniane przez czas, słowa niewidoczne. zrobię kolejny błąd przy tym innych krzywdząc bez ' do widzenia' pójdę,tyle mogę chociaż. myślałam i czekałam, że zmieni się.. ! Jakby ktoś wydarł mi z rąk mały, prywatny skarb. Zaufać ale po co? uwierzyć ale w co? w przyjaźń? chyba kpisz.
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Chodzę po słupach wysokiego napięcia, czekając aż mnie stamtąd ściągniesz... Jak mała kropla deszczu spadam, odbijając się ciężko o asfalt... Ty wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz, że ja Cię kocham? Chodzę po deszczu bez parasola, czekam aż przyjdziesz i nam go otworzysz... Bo to wszystko jest jak sen, zły sen który nie wiadomo kiedy się skończy Jesteś moją wielką niewiadomą X Nawet egzorcysta nie był wstanie oczyścić mnie od myśli o Tobie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zadomowienie
|
wypijmy za miłość. za tą spełnioną i nie.
za niespełnioną - bo zadaje ból. wypijmy na znieczulenie za spełnioną - bo jest za co pić. to nie jest film w kinie. to życie. 'kocham' - mówił., i rzeczywiście kochał. kochał nowe porsche, miliony na kontach w banku, ale nigdy mnie. bo tu nie chodzi o to byś mnie zabierał do kina. o to chodzi, żebyś był, a nie bywał. * * * CukrowaPanna - co do prośby... wybaczysz..? może napisze później na pw.... ![]()
![]() |
#1601 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki Kochane.. błagam coś o tym że wkońcu chce i w sumie już patrze na świat w innych barwach mam dosyć już wylanych łez i dołowania się..
![]() ![]() ![]() może któraś z was bo wasze opisy są dosłownie cudowne.. wszystkich wizażanek ale wasze najbardziej przykuły moją uwage Z innej bajki Uwielbiaj Siatkarka18 NieZTejBajki Kee m4dziar4 dontlookdown TiScatteroUnaToto blondi69 Ciiri Jesteś cudne.. ![]() może coś znajdziecie dla mnie ![]() aaa i jak przekreciłam nick to przepraszam ale to z pamięci leciałam _____________ Pragnienia z marzeniami tworzą latający dywan Każdy niszczył TY walczyłeś o mnie
#1602 |
Raczkowanie
|
tak bardzo chcę, w ramionach Twych się skryć .
#1603 |
Przyczajenie
|
* And there's no more iies and the darkness is light.
I tam nie ma więcej kłamstw i ciemność jest jasna. * How do I Get through one night without you Jak mam przejść przez noc bez Ciebie * If you ever leave...Baby you'd take away everything good in my Life. Jeśli kiedykolwiek odejdziesz... Kochanie zabrałbyś wszystko co dobre w moim życiu * Without you There'd be no sun in my sky There would be no love in my life There would be no world left for me Bez ciebie Nie było by słońca na moim niebie Nie było by miłości w moim życiu Nie było by cudu dla mnie Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
-Wiesz Co ... -Wiem <3 Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz?.. Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb-nie cofnę się, rozumiesz?. ..Za takie szczęście oddam życie..
#1605 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ____________ poszukując ideału.<3 a on mnie kocha.i co z tego.? 50 % polaków zdradza. więc jeśli nie Ty, to Twoja laska . Kiedyś powiem Ci spi.er.da.laj . Kocham Twoją niebieską bluzę. jest taaaka ciepłaa. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
♥ moje Ty moje ♥
hy, hy. ![]() ![]() _____ on - wiesz, że Cię kocham? ona - wiesz, że nie chcę Cię znać? dobrze, że nie wiem co się dzieje w mojej głowie, bo chyba byś zwariował. - piękny miałam sen prawda? - a skąd mam wiedzieć, co Ci się śniło? - jak to skąd.?! przecież byłeś w nim ze mną.! gdzie jest ten mężczyzna, z którym mam dzielić swoją połowę serca.? no gdzie.?
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-10-20 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1608 |
Raczkowanie
|
daję Ci kolejny sygnał moim lewym okiem, którego Ty nie zauważasz.
' i kiedy zobaczę Cię z nią, zaciskając zęby, wydobędę uśmiech.' tylko szkoda, że nie widzisz jak przez Ciebie cierpię. nie sprawię byś dzielił ze mną świat. dziel se go z nią. banalnie, nieidealnie, żałośnie. mnie to przeraża. kiedyś tak bliscy sobie ludzie, dziś jakbyśmy się nie znali. fałszywie uśmiechnięta każdego dnia. ja robię za taką, którą się bawisz. ciekawe jak ją traktujesz. yyy. wciąż niezauważana. wciąż pomijana. wciąż niekochana.
![]() |
#1609 |
Raczkowanie
|
Issuee - zawstydzasz ;*
me9so3horny - noo jest świetna ;] ~~~ Jak mydlana bańka, czekam aż spowodujesz że pęknę .
#1610 |
Zakorzenienie
|
nawet bez nóg znajdę do Ciebie drogę.
nie czekaj na mnie. nie przyjdę.
#1611 | |
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14832155]
![]() ![]() ![]() ![]() ____________ poszukując ideału.<3 50 % polaków zdradza. więc jeśli nie Ty, to Twoja laska . Kiedyś powiem Ci spi.er.da.laj . Kocham Twoją niebieską bluzę. jest taaaka ciepłaa. [/QUOTE] dziękuję! okradłaam ![]() a ten zielony z demotywatoróe? ;p bo tam był podobmy.... ![]() Cytat:
a co to tego na końcu! ty jesteś zauważąna, okradana i kochana ![]() ![]() * * * "sorki, nie będę mógł dzisiaj do ciebie wpaść" nie pierwszy to i nie ostatni raz. płakał ktoś kiedyś z tego powodu? razem, a jednak osobno. obcy tak. edit: agattee - bogini moja! <3
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
macie coś o obojętności?? ;] pomóżciee jak coś przyjdzie do głowy ![]()
![]() |
#1613 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
chciałoby się ![]() ![]() I kto to mówi:P ![]() ................ Gdyby teraz, w tej chwili miałby nastąpić koniec świata wcale nie onieśmieliłabym się smucić. A wiesz czemu? Bo co to za świat bez ciebie.. Wiem już wszystko. Wiem dlaczego niebo jest niebieskie, dlaczego mrówki są tak silne mimo, że są tak małymi zwierzątkami, ale nie wiem jednej rzeczy. Tej dlaczego mnie nie kochasz.. Od paru miesięcy zawsze starałam się dobierać strój w twoje ulubione kolory, niszczyłam swoje włosy tą cholerną prostownicą bo tak bardzo lubiłeś proste włosy, malowałam swoją twarz by przy każdym zetknięciu się z Tobą onieśmielić cię, zrezygnowałam z robienia głupstw, których tak bardzo nie lubiłeś. A teraz? Teraz pozostało mi tylko pytanie czy było warto,skoro i tak mnie nie pokochałeś.. Zapytałeś mnie kiedyś jakie lubie kwiaty. Powiedziałam, że róże..Nie myślałam,że jej kolce wbijesz mi w serce..
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-10-20 o 18:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
- Czułeś się kiedyś podobnie? - Nie. - W takim razie, nie mów że mnie rozumiesz. Ten typ tak ma. "mam tylko Ciebie (...)", pamiętasz? `Wesołe jest życie staruszka ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
kocham każdą bez wyjątku <3. Brakuje odwagi, a tak bardzo zależy....
![]() |
#1616 |
Zadomowienie
|
Dziękuję moje Skarby za pochwały. Specjalnie dla Was dodaję kolejną porcję opisów.
![]() Kama2704 , nydee <3 Dobrze jak nie za dobrze. Przeglądałam się w Jego oczach. Czasami dzięki rozstaniu uczucia miłości tylko się wzmacniają. Czas ucieka tym, którzy nie umieją go wykorzystać. Czuł się samotny... Każdy to czuje od czasu do czasu. Nadzieja jest niebezpieczna, a Ty rozdajesz ją garściami !
![]() |
#1617 |
Zadomowienie
|
Issuee
z innej bajki Kochanaa Dziękuję wam bardzo kochane,wszystkie się przydały jak zwykle niezawodne. ![]() ___ panna_miodowa - Dzięękuję ;* _________________________ ___ W muszelkach Twoich dłoni ocean śpi spieniony. Na każdej białej stronie,mapa mego życia, powydzierane kartki,Twojej mapy już nie ma. A teraz gnasz w niepamięć wciągany w wiry kłótni. Jesteś chwiejny jak ta łódka na środku morza, nie wiesz czy zawrócić na ląd czy płynąć dalej,czy ze mną być czy kochać ją. Wymyśliłam Cię nocą przy blasku świec. Nauczyłam się Ciebie po prostu chcieć. Nie wahałam się ani minuty, chciałam byś nareszcie mnie przytulił, teraz żałuje,że jednak się nad tym nie zastanawiałam. Gdzieś pomiędzy nocą a dniem,w dzień jesteś,w nocy Tylko Twój cień. Zbliża się zima,wszyscy kupują Ciepłe szaliki,rękawiczki i czapki.. Chcesz być moim szalikiem,rękawiczką,i czapką w jednym?. A nocą wyobrażam sobie jak wyglądasz gdy śpisz. Ostatni sms. 12.10.2008. Mam go do dzisiaj, za każdym razem gdy mam ochotę powiedzieć Ci o mojej tęsknocie czytam go,i przypominam sobie jakim wielkim dupkiem jesteś,nie wartym moich słów. Wystarczyła jedna minuta. Osobna noc,osobny dzień. Schowałam wspomnienia w małe pudełeczko,wszystkie dokładnie ułożyłam, od tych najpiękniejszych do tych mniej, Żadnego nie zapomniałam,spisałam wszystko na kartce,i ładnie zamknęłam. Skoro już odszedłeś,weź to ze sobą,potrafisz?. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-10-20 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Zamigotał świat tysiącem barw. <3 2. I wcale nie jestem smutna. Wcale nie jestem zła. Może taka obojętna? 3. moj świat nie da sie zamknąć w pudełku zapałek, o nie. Moj świat składa się z miliona kolorowych wkładek i składek. 4. ...usta milczą, a dusza się raduje... - dobra wiem, nie pomogłam. ;o jakoś tak nie mam pomysłu i weny ![]() próbuję, żebyśmy oboje szczęśliwi byli: tak jak dwa plus dwa ...
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Raczkowanie
|
♥ serduszko moje
![]() ![]() Cytat:
Nie byłam wymieniona ale, może się przyda: Nie, to nie tak, że ja jestem pesymistką,
Ja po prostu spoważniałam, Ale tylko wobec życia. .
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-10-20 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cieszę się,że choć trochę pomogłam :P .............. -What did you say ? -Love you Babe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.