Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 16:12   #421
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
Witajcie
też zdaję maturę w 2010
Polski-podstawa
mata- podstawa
niemiecki - podstawa
Wos - rozszerzony
historia rozszerzona?

HEJ

uuu aaa, i co planujesz dalej ?

jak masz na imię ?

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
podobno maxa dostał ta osoba xd w końcu podjęła ryzyko
podobno

Beata u mnie upsrawiedliwiac tez musi lekarz, rodzic moze usprawiedliwic tydzien nieobecnosci (33 godz)

ale ze wszystkim mozna sobie poradzić w koncu do lekarza posymulowac tez mozna isc, czy tez po prostu powiedziec ze potrzebujemy od niego zwolenie, bo taka i taka sprawa wynikla, a inaczej nie upsrawiedliwią.
ale w sumie moja wych jest nieogarnięta, taka bojąca się całego świata i z nią nie ma problemu, wszystko można załatwić, rodzic zawsze może powiedzieć, że sprawy rodzinne czy coś tam.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:15   #422
BeaS
Zakorzenienie

polski robię, nie obijam się. a zaraz śmigam na siłkę.

Kasia - demotywatory się nie wczytują.

Cytat:
Witajcie
też zdaję maturę w 2010
Polski-podstawa
mata- podstawa
niemiecki - podstawa
Wos - rozszerzony
historia rozszerzona?
cześć.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ej, apropo, musisz mi koniecznie powiedzieć jak zwężasz staniki! bo moje wszystkie są za luźne pod cyckami

o juz lubię tego Cezarego

ej, na wizażu jest wątek o opryszcze, a ogólnie sądzę, że jesli robi Ci się w takim miejscu, to koniecznie powinnaś pójść do lekarza. da Ci środki doustne.
na początku oczywiście spróbuj maści, ale nie wiem jak z ich stosowaniem w takich miejsach spytaj farmaceuty.
no i wit B

dostałam 5 z chemii z szybkości reakcji!

aaa, zwaliłam sie dziś ze schodów i wszyscy się śmiali ze mnie, czułam się jak debil
powiem, ale żadnej filozofii w tym nie ma. xD

chcesz do karety?

paluchem.

brawo!

biedna. nic Ci się nie stało?

---------

zrobię jeszcze trochę polskiego i idę na siłkę, więc mówię: papa.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:16   #423
cao
Zadomowienie

mam na imię Kasia
a planuję iśc na coś z takich kierunków jak : prawo,stosunki miedzynarodowe ( dyplomacja) bezpieczeństwo narodowe ale to sie zobacyz jak zda się maturkę
myślicie już o maturze tak powaznie? powtarzacie material juz?
bo ja to jak na razie myślę o partnerze na studniówke hehe :P
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:17   #424
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Beata u mnie upsrawiedliwiac tez musi lekarz, rodzic moze usprawiedliwic tydzien nieobecnosci (33 godz)

ale ze wszystkim mozna sobie poradzić w koncu do lekarza posymulowac tez mozna isc, czy tez po prostu powiedziec ze potrzebujemy od niego zwolenie, bo taka i taka sprawa wynikla, a inaczej nie upsrawiedliwią.
ale w sumie moja wych jest nieogarnięta, taka bojąca się całego świata i z nią nie ma problemu, wszystko można załatwić, rodzic zawsze może powiedzieć, że sprawy rodzinne czy coś tam.
a wiesz dlaczego chyba moja wychowawczyni chce zwolnienia od lekarza? bo wtedy nieobecności nie wliczają się do frekwencji. a ona ma wygórowane ambicje. ale zaznaczam, że chyba.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-10-20, 16:21   #425
defil19
Raczkowanie

Cytat:
ej, na wizażu jest wątek o opryszcze, a ogólnie sądzę, że jesli robi Ci się w takim miejscu, to koniecznie powinnaś pójść do lekarza. da Ci środki doustne.
na początku oczywiście spróbuj maści, ale nie wiem jak z ich stosowaniem w takich miejsach spytaj farmaceuty.
no i wit B

Hejo Turbodymomany
widzę, że nie wszystko zacytowało

wczoraj was zostawiłam wieczorem, zajęłam się pisaniem ściagi z wosu na szczescie dzis nie bylo klasówki, bo nie umiałam w zasadzie nic.
tak bardziej pi razy oko (czy też drzwi)

załamałam się swoja wiedzą z geometrii
nienawidzę tego. nie wiem nigdy od czego zacząć

ej, u mnie w klasie już 4 dziewczyny mają zwolnienie z wf z powodu kręgosłupa, z czego jeszcze 2 mają z nim problemy i też nie ćwiczą w sumie
straszne to jest.

jestem dziś mega zmęczona.

aaa, zwaliłam sie dziś ze schodów i wszyscy się śmiali ze mnie, czułam się jak debil
ejj jak ja wyszukiwałam coś o opryszczce to nic nie było !!
i właśnie się wybieram jutro do lekarza bo mam coś takiego średnio raz na miesiąc ;O a goi się ze 2 tygodnie

Ja ostatnio na imprezie przywaliłam kolanem w drzwi tak, że się hukiem zamknęły.. a było tak ciemno, że każdy myślał, że się wywaliłam i takie zaaferowanie u wszystkich

Wkręciła mi się ta piosenka ;O mimo, że nie słucham Blunta http://www.youtube.com/watch?v=-c4-M6WNCH8 całą geo śpiewałam 3 słowa tytuowe bo reszty nie umiem

a co do demotywatorów to z mego doświadczenia życiowego ten jest mój ulubiony http://demotywatory.pl/52188/--Ze-mna-sie-nie-napijesz

aparatka ;O
góra- 12.10.2007-03.11.2009
dół- 19.02.2007-03.11.2009

Maturzystka 2010
defil19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:25   #426
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
ja wiem co chce!
ale nie powiem

dobra, śmieszne.

przypomniał sobie o Tobie, doszedł do wniosku, że warto było może jednak czekać, ale myślę, że sama to wiesz

dostałam 5 z chemii z szybkości reakcji!
dziękuję Kasia musze jeszcze te zadania poćwiczyc, ale juz rozumiem o co w tym chodzi.

bo sobie pomyślę, że na prawdę zmądrzał

spoko xD zaraz sobie pomyślę, że na prawdę jestem taka dobra z tej chemii a śmieszniej będzie jak ja dostanę 1 z tego

ja nie raz zaliczałam glebę na schodach ale już dawnooo mi się to nie zdarzyło xD

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
podobno
no podobno, podobno, ale kto wiee

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Kasia - demotywatory się nie wczytują.
łeeee, jak to ((
u mnie normalnie wchodzą..
Stary 2009-10-20, 17:10   #427
parodia
Zakorzenienie

A Beata jest niedobra i przez nią się nie wyspałam
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ej, ja za tydzień muszę oddać bibliografię a jeszcze na konsultacjach nie byłam !
Już?! Ja nawet nie wiem, do kiedy mam oddać
Cytat:
dziewczyny! dostałam dziś piątala z chemii! jeaaa! jestem z siebie dumna. (sorka bardzo wymagająca i u niej 3 to dobrze. xD)

już mówiąc ogólnie. dziewczyny, do jakich Wy chodzicie szkół, że możecie sobie tak na pierwsze godziny nie przychodzić? u mnie każda nieobecność musi być potwierdzona karteczką od lekarza itp.
Czyli jednak

Szczerze mówiąc ja też się dziwię, że "nie poszłam nie pierwszą lekcję/ na dwie ostatnie" u nas niby nie trzeba od lekarza, ale wychowawczyni to taki grafoman, że nie da się przynieść podrobionego zwolnienia. I nie ma mowy, żeby pełnoletni uczniowie sami sobie pisali. A jak się nie pójdzie na tą jedną czy dwie lekcje i jest to matma, angielski albo polski... to lepiej się nie pokazywać już w ogóle czasami ktoś tam nie przyjdzie np na historię, bo co drugi tydzień mamy sprawdziany, ale to kolejny termin taki odwala...
Ogólnie nie ma, że notorycznie nie chodzimy/uciekamy, max 5 osób jest takich.
Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że 2 wfy ostatnie to nic fajnego :P Zwłaszcza kiedy się idzie na stadion. Zwłaszcza kiedy ma się zwolnienie z biegów a biegać każą. Zwłaszcza, że deszcz pada.
Wychodzicie na stadion przy takiej pogodzie?
Cytat:
Hejo Turbodymomany
widzę, że nie wszystko zacytowało
Chcesz w papę?

A ja z przykrością stwierdzam, że muszę ograniczyć kontakty w tym wątkiem...
Tak w skrócie co mam do zrobienia do piątku: przeczytać Wesele, napisać 6 listów z Pracy na ang , rozprawkę na prywatny, zrobić pierwszy dział z Kiełbasy (tak, tak, Marta, miałam w niedzielę, ale mi się przeciągło, bo mam czas do piątku ) i 22 zadania z fizyki...
Więc... kiedyś tam do Was zajrzę

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:24   #428
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Jak już pisałam dziś też dwa polskie -.-' i też wypracowanie. Tematy oczywiście cudne i cudniejsze, napisałam o Weselu, chociaż wyżej niż 4 nie mierzę
ja z wypracowania nie mierze wyżej niż 3
tak surowo nasza polonistka nas ocenia że masakralaboga:

Cytat:
Napisane przez defil19 Pokaż wiadomość
u mnie jest tak że do 8 godzin nieusprawiedliwionych możesz mieć a potem to pedagog itp.
ale ja sobie pisze sama usprawiedliwienia wiec jest dobrze, tylko wiadomo nie za czesto bo sie skapnie ;D

a dzisiaj mam lajtowy dzień ;D tylko na wos coś o skejtach przygotować i luz.. jutro mam tylko 5 lekcji w tym 2wf i religia ;O
chyba sie nie opłaca iść
u mnie jak ktos ma 30 godzin nieuspr. to dostaje naganę od dyrektora.

na WOSie temat o subkulturach ?

Cytat:
taa Alee ja ide do szkołyy.. no przecież ! OD DZIŚ KONIEC WAGAROWANIA !!
taa tez tak zawsze mówie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ja tam do normalnej, ale nieobecności wszystkie nam sorka usprawiedliwia, wystarczy mieć uspr. od rodzica :P i nawet te nieob. na ostatnich lekcjach, czyt. ucieczki

ale i tak jeden kolega dał czadu xD napisał na kartce "Bóg jest odpowiedzią na wszystko"
u mnie tak samo.

a mój kumpel też napisał tak na jednej kartkówce

Cytat:
Witajcie
też zdaję maturę w 2010
Polski-podstawa
mata- podstawa
niemiecki - podstawa
Wos - rozszerzony
historia rozszerzona?
czesc

Cytat:
ej, zawsze się tak tłumaczysz

połuczyłam się , mogę teraz chwilę odpocząc.
wczoraj rozwiązywałam zad. z matmy, nie mogłam niektórych obliczyc. Dzisiaj spróbowałam jeszcze raz i rozwiązałam i na dodatek tak samo jak Beata powiedziałam do siebie 'jestem genialna'
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 17:42   #429
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

powiem, ale żadnej filozofii w tym nie ma. xD

chcesz do karety?

paluchem.

brawo!

biedna. nic Ci się nie stało?

---------
haha, ale jak probowalam sama rozkminić to, to mialam wrazenie, ze ten zwazony kawalek bedzie mi sie w plecy wbijal, lub conajmniej odznaczał. albo ze ramiączka strasznie sie do srodka plecow skierują, jesli wiesz o co mi chodzi

hahah, nie chce, to była ironia

ale nie wiem czy na taką skórę można takie maści smarować

nie stało, tylko sie śmiali wszyscy

Cytat:
mam na imię Kasia
a planuję iśc na coś z takich kierunków jak : prawo,stosunki miedzynarodowe ( dyplomacja) bezpieczeństwo narodowe ale to sie zobacyz jak zda się maturkę
myślicie już o maturze tak powaznie? powtarzacie material juz?
bo ja to jak na razie myślę o partnerze na studniówke hehe :P

niektorzy powtarzaja, ale ja jestem przykladem demotywatora

Cytat:
a wiesz dlaczego chyba moja wychowawczyni chce zwolnienia od lekarza? bo wtedy nieobecności nie wliczają się do frekwencji. a ona ma wygórowane ambicje. ale zaznaczam, że chyba.
o. hm, cos w tym jest, bo u mnie chyba tez nie. i zwolnienia sie nie wliczaja chyba. hm, chociaz kiedys myslalam ze do frekwencji sie licza tylko niusprawiedliwione godz :p
ale tak szczerze mowiac to mnie nie interesuje zbytnio
i tak bedzie gadanie czemu mamy taką a nie inną frekwencję ja nie wiem czy ona dostaje cos za nasza frekwencje

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Szczerze mówiąc ja też się dziwię, że "nie poszłam nie pierwszą lekcję/ na dwie ostatnie" u nas niby nie trzeba od lekarza, ale wychowawczyni to taki grafoman, że nie da się przynieść podrobionego zwolnienia. I nie ma mowy, żeby pełnoletni uczniowie sami sobie pisali. A jak się nie pójdzie na tą jedną czy dwie lekcje i jest to matma, angielski albo polski... to lepiej się nie pokazywać już w ogóle czasami ktoś tam nie przyjdzie np na historię, bo co drugi tydzień mamy sprawdziany, ale to kolejny termin taki odwala...
Ogólnie nie ma, że notorycznie nie chodzimy/uciekamy, max 5 osób jest takich.

Chcesz w papę?

Tak w skrócie co mam do zrobienia do piątku: przeczytać Wesele, napisać 6 listów z Pracy na ang , rozprawkę na prywatny, zrobić pierwszy dział z Kiełbasy (tak, tak, Marta, miałam w niedzielę, ale mi się przeciągło, bo mam czas do piątku ) i 22 zadania z fizyki...
ale przecież mozna od rodziców, albo można tych kilku godzin NIE usprawiedliwić
ale wiesz, to też zależy ila to w praniu wychodzi, że ktoś godzin ma opuszczonych pojedynczych.

haha, też Cie kocham

a ja mam na czw wesele xD
wlasnie pisze opowiadanie na angla eheeeee, nie ubie takich rzeczy, zawsze jakies glupoty wymyslam.

przeciągło się, no patrzcie ją rozumiem, system... yy. wielogodzinny
Stary 2009-10-20, 17:50   #430
Riddim
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14831714]ja z wypracowania nie mierze wyżej niż 3
tak surowo nasza polonistka nas ocenia że masakralaboga:
[/QUOTE]
U nas wszystko pod klucz idealnie musi być, więc to też nie jest takie proste ale znów z drugiej strony szóstek nie skąpi tym, którzy wszystko mają dobrze.
@klucza: dziś napisałam, że coś tam jest złożeniem emocji a nie emocją złożoną i już 0pkt

Cytat:
Wychodzicie na stadion przy takiej pogodzie?
W tamtym roku to po śniegu nawet biegałyśmy

Ależ mi dziwnie pisać pod tym nickiem zawsze szukam wzrokiem, czy cytujecie jeszcze ten stary, eh.
I ten, kupiłam buty
Riddim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:02   #431
Konto usunięte

Cytat:
U nas wszystko pod klucz idealnie musi być, więc to też nie jest takie proste ale znów z drugiej strony szóstek nie skąpi tym, którzy wszystko mają dobrze.
@klucza: dziś napisałam, że coś tam jest złożeniem emocji a nie emocją złożoną i już 0pkt

W tamtym roku to po śniegu nawet biegałyśmy

Ależ mi dziwnie pisać pod tym nickiem zawsze szukam wzrokiem, czy cytujecie jeszcze ten stary, eh.
I ten, kupiłam buty
ja nawet nie pamiętam czy u nas kiedykolwiek ktoś dostał 5 z wypracowania .

a po śniegu to ja uwielbiam biegac

wiesz, ze dopiero teraz skumałam ze Ty to Ty ?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:14   #432
defil19
Raczkowanie

Cytat:

I ten, kupiłam buty
U nas też pod klucz wszystko.. to jest irytujące ;/ ale trzeba się do matury przygotować. Ostatnio mieliśmy pisać wypracownie to cała klasa z neta ściągnęła i coś tam pozmieniała itp to pały każdy dostał a pani mało zawału nie dostała

Pochwal się butami

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14831714]

na WOSie temat o subkulturach ?
taa tez tak zawsze mówie

połuczyłam się , mogę teraz chwilę odpocząc.
wczoraj rozwiązywałam zad. z matmy, nie mogłam niektórych obliczyc. Dzisiaj spróbowałam jeszcze raz i rozwiązałam i na dodatek tak samo jak Beata powiedziałam do siebie 'jestem genialna' [/QUOTE]

taa subkultury a co do wagarów to mówie prawde ! słowo.. tego noo... nieharcerza
Ja jak się uczę to co 5 minut mam taką chwilę odpoczynku

No i właśnie zamiast się zabrać za ten WOS to rozglądam się na allegro na jakimiś fajnymi adidaskami na jesien

aparatka ;O

Maturzystka 2010
Stary 2009-10-20, 18:15   #433
aga3304
Zadomowienie

Hej dawno tu nie zagladałam a tu juz IV czesc
No nasza polonistka tez daje wypracowania pod klucz;/
dzis mielismy z modernizmu, nastawilam sie na chlopow a dala porownanie obrazu wsi w sonecie kasproicza i weselu
Umieram. Dzis miałm 3 spr: polski wlasnie, jakies 300 slowek z angielksiego i test powtorzeniowy z gegry. Dzis spiewaliśmy "gdy strumyk plynie z wolna" Nauczycielka z wiedza, pasją, ale szajba jej odbiła zeby spiewac w klasie maturalnej. Na na ptk przyszly reklama na wok ;/ Ma któraś jakiś fantastyczny, orginalny pomysł ?
Spalam 3,5 h, gardlo bardzo mnie boli, dobijcie mnie, ja nie chce do szkoly

aga3304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:16   #434
201604200942
Konto usunięte

dobry wieczór
cały dzień chodzę niewyspana, chociaż lekcje miałam na godzinę później.
A dzisiaj nasza wychowawczyni poruszyła temat strojów na studniówkę.
Powiedziała, że chłopcy muszą się pokazać w czarnym garniturze i białej koszuli- obowiązkowo
a dziewczyny najlepiej w czarnej sukience, a już jakby przyszły w czarnej spódniczce i białej bluzeczce to byłoby coś wspaniałego
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:17   #435
201605040950
Konto usunięte

hej

Wróciłam na dłużej już
zaraz zaczynam nadrabiać
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:20   #436
Konto usunięte

Cytat:
No i właśnie zamiast się zabrać za ten WOS to rozglądam się na allegro na jakimiś fajnymi adidaskami na jesien
jesień , toc to już zima

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
dobry wieczór
Powiedziała, że chłopcy muszą się pokazać w czarnym garniturze i białej koszuli- obowiązkowo
a dziewczyny najlepiej w czarnej sukience, a już jakby przyszły w czarnej spódniczce i białej bluzeczce to byłoby coś wspaniałego
przecież to jest chore żeby nauczyciel narzucał strój na studniówke ;] na dodatek jeszcze kolor ;].
ja i tak bym sie nie dostosowała
Stary 2009-10-20, 18:23   #437
aga3304
Zadomowienie

Cytat:
dobry wieczór

Co?? Tak to ubierały się nasze mamy
U nas rok temu jeden chłopak był w białym gajerku, fajnie się wyróżniał
Nasza wych. dzis powiedzial ze rodzice maja sami sie zorganizowac, jedzenia, muzyka, kamerzysta i wszystko inne

aga3304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:25   #438
defil19
Raczkowanie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14832992]
jesień , toc to już zima

[/QUOTE]

aa tam u mnie jeszcze zimy nie ma.. tylko pada cały czas więc muszę kupić jakieś buty czarne bo tych moich bialutkich mi szkoda jak 'przypadkowo' wpadam w kałuże

aparatka ;O

Maturzystka 2010
Stary 2009-10-20, 18:29   #439
201604200942
Konto usunięte

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14832992]
przecież to jest chore żeby nauczyciel narzucał strój na studniówke ;] na dodatek jeszcze kolor ;].
ja i tak bym sie nie dostosowała
[/QUOTE]
mówiła, że czarny oznacza najwyższą elegancję :d
myślisz, że ktoś się dostosuje?
Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość
Nasza wych. dzis powiedzial ze rodzice maja sami sie zorganizowac, jedzenia, muzyka, kamerzysta i wszystko inne
no właśnie myślałam, że ona opowiada o latach swojej młodości a tu się okazało, że ona mówiła jak mogłybyśmy się ubrać ;d
właśnie u mojego chłopaka w klasie na studniówkę też przyszedł jeden chłopak w białym garniturze i fajnie mu pasował, zwłaszcza, że ma ciemną karnację
my żarełko mamy w cenie wynajmu hotelu, muzyka już chyba załatwiona, kamerzysta raczej też- wszystko załatwione przez wychowawczynię, z małą pomocą rodziców :d
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 18:41   #440
effciaa16
Zakorzenienie

Hej.;*
przepraszam Was, ale przeczytałam tak pobieżnie i nie cytuję.

Rzuciło mi się to, że wychowawczyni "zaproponowała" strój na studniówkę. No bez przesady, nikt Wam nie będzie mówił jak macie się ubrać. Chyba jej nie posłuchacie?

wstałam dzisiaj o 6:15, następnie przestawiłam na 6:25 a w fazie końcowej stwierdziłam, że nie idę na angielski. Nie chciało mi się. Chociaż dostałam 5+ ze słówek (której uczyłam się dzień wcześniej).

nadal mnie męczy katar. -.- co mnie drażni.
z WOSu jedynie powtórzyłam, bo w sumie nie ma co się uczyć jak da zad. maturalne. Przynajmniej taką mam nadzieję.

no i w końcu muszę sobie kupić kurtkę, buty, czapkę i szalik(w końcu, bo cały czas chodziłam z gołą głową)

i kotek dzisiaj czuje się lepiej, aczkolwiek jeszcze się nie cieszę bo dopiero dochodzi do siebie.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:42   #441
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
i to mi się podoba.
ma się tę siłę perswazji.
pewnie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
U nas 190 od osoby.
u nas jest 100zł za osobę w tym szampan i tort mega wielki ( nie wiem po co on, ale spoko ) wolałabym fontannę czekolady :P + Dj, nauczycieli, podobno do 400 zł koszty nie dojdą(oby:P)

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
dostałam piątalę z geografii !
gratuluję
ja dostałam dzisiaj 4 z niemca ze sprawdzianu i 5 z angielskiego z listu otwartego, chociaż dla mnie to jakaś czarna magia

Cytat:
jejku, ale się dziś nie wyspałam. Miałam jakieś koszmary, budziłam się co godzinę i nie mogłam zasnąć, bo cały czas wydawało mi się, że ktoś jest w moim pokoju
też tak czasami mam, dlatego układam poduszki na krześle od biurka, bo wydaje mi się, że ktoś tam siedzi :P

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Cho, pojedziemy do Bełchatowa na stok i się poturlamy z góry.
moje okolice na rowerze kiedyś wjeżdżałam na tą górę :P straszne zdzierstwo tam jest na tym stoku (chodzi mi o "wypożyczenia instruktora":P )

Cytat:
dziewczyny! dostałam dziś piątala z chemii! jeaaa! jestem z siebie dumna.
my z Ciebie również
_____
Dobry wieczór wczoraj mnie nie było, kiepski humor miałam po kłótni z TŻ, ale już się pogodziliśmy i ledwo co nadążam z czytaniem :P ale się "produkujecie"
aaa, obejrzę tasiemca mojego "Na Wspólnej" i muszę zabrać się chociaż za czytanie z wosu, sprawdzian jutro .. sądy, sądy, sądy.. buuuuuu

bziii ♡.

Edytowane przez rehab4181
Czas edycji: 2009-10-20 o 18:47 Powód: literki lubię jeść <mniam>
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:42   #442
Konto usunięte

Cytat:
mówiła, że czarny oznacza najwyższą elegancję :d
myślisz, że ktoś się dostosuje?

no właśnie myślałam, że ona opowiada o latach swojej młodości a tu się okazało, że ona mówiła jak mogłybyśmy się ubrać ;d
właśnie u mojego chłopaka w klasie na studniówkę też przyszedł jeden chłopak w białym garniturze i fajnie mu pasował, zwłaszcza, że ma ciemną karnację
my żarełko mamy w cenie wynajmu hotelu, muzyka już chyba załatwiona, kamerzysta raczej też- wszystko załatwione przez wychowawczynię, z małą pomocą rodziców :d
myśle , że nie ale wiesz sam fakt , że takie zasady są narzucanie ;]

my jesteśmy w trakcie wybierania menu, kamerzysta załatwiony. jutro na godzinie będziemy się zastanawiac nad wystrojem holu
Stary 2009-10-20, 18:49   #443
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Kasi Siatkówka: Jadar Radom - Jastrzębski Węgiel.

W ogóle to uświadomiłam sobie, że za dwa tygodnie próbna matura z matmy także fajnie jest.
nie widziałam

nie strasz

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Kocham was, wiecie?

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Zrobiłam 60 zadań z matmy i czuję się jakby mi mózg wyżarło

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Nienaiwdzę niemca
Moje piękne ;*
ja też

Cytat:
dziewczyny! dostałam dziś piątala z chemii! jeaaa! jestem z siebie dumna. (sorka bardzo wymagająca i u niej 3 to dobrze. xD)

demotywatory - ubóstwiam. ob-look-ajcie.

http://demotywatory.pl/293531/Zemsta-jest-slodka
http://demotywatory.pl/287892/--Chlopaki-patrzcie
http://demotywatory.pl/279530/Neil-Armstrong hahaha. ej, ale serio. jak się doszukali.

genialne

Cytat:

Cytat:
Wkręciła mi się ta piosenka ;O mimo, że nie słucham Blunta http://www.youtube.com/watch?v=-c4-M6WNCH8 całą geo śpiewałam 3 słowa tytuowe bo reszty nie umiem

a co do demotywatorów to z mego doświadczenia życiowego ten jest mój ulubiony http://demotywatory.pl/52188/--Ze-mna-sie-nie-napijesz
lubię

z życia wzięte

Cytat:
dobry wieczór
nie no fajnie

--------------------------
Komputer naprawiony (nareszcie)

aha i witam wszystkie nowe dziewczyny

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-10-20 o 18:51
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:50   #444
rehab4181
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14833520]
my jesteśmy w trakcie wybierania menu, kamerzysta załatwiony. jutro na godzinie będziemy się zastanawiac nad wystrojem holu [/QUOTE]
u nas ciągłe kłótnie są o kamerzystę ..
w swojej szkole będziesz miała 100dniówkę? fajnie chciałaaabym tak mieć, tydzień byśmy ubierali salę i tydzień po studniówce sprzątali..

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 18:51   #445
Riddim
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14832530]

wiesz, ze dopiero teraz skumałam ze Ty to Ty ? [/QUOTE]
Oooj Kamila <załamuje ręce>!

Cytat:
Pochwal się butami
Zabij mnie, ale nie chce mi się ładować aparatu
Takie szare kozaczki, zamszowe

Cytat:
dobry wieczór
OOOO TAAK już widzę, jak zasuwam w czarnej spódniczce i białej bluzce

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość
Pod tym względem moja szkoła akurat jest bardzo ok Wszystko mamy na gotowe, a na dodatek w tym roku głównym koordynatorem przygotowań jest moja wychowawczyni a to oznacza koszta minimalne
Riddim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:14   #446
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
hej

Wróciłam na dłużej już
zaraz zaczynam nadrabiać
no wreszcie!
a ja się zastanawiałam kogo mi brakowało

haha xD miałam się uczyć i d.pa
oglądałam powtórkę meczu, na którym wczoraj byłam.
kłania się system 2-godzinny.
Stary 2009-10-20, 19:20   #447
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
I ten, kupiłam buty
ech. nie marudzimy ważne, że jesteś

poka poka!

Cytat:
dobry wieczór
ahahahahaha

ja wierzę, że nikt się nie zastosuje, ale własnie, sam fakt, że ona coś takiego proponuje

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Hej.;*
przepraszam Was, ale przeczytałam tak pobieżnie i nie cytuję.

Rzuciło mi się to, że wychowawczyni "zaproponowała" strój na studniówkę. No bez przesady, nikt Wam nie będzie mówił jak macie się ubrać. Chyba jej nie posłuchacie?

wstałam dzisiaj o 6:15, następnie przestawiłam na 6:25 a w fazie końcowej stwierdziłam, że nie idę na angielski. Nie chciało mi się. Chociaż dostałam 5+ ze słówek (której uczyłam się dzień wcześniej).

nadal mnie męczy katar. -.- co mnie drażni.
z WOSu jedynie powtórzyłam, bo w sumie nie ma co się uczyć jak da zad. maturalne. Przynajmniej taką mam nadzieję.

no i w końcu muszę sobie kupić kurtkę, buty, czapkę i szalik(w końcu, bo cały czas chodziłam z gołą głową)

i kotek dzisiaj czuje się lepiej, aczkolwiek jeszcze się nie cieszę bo dopiero dochodzi do siebie.
leniuchu

na katar dobry otrivin

dobrze, że z kociakiem już lepiej

-------
napisałam to opowiadanie i nie mogę go skrócić do 250 słów
Stary 2009-10-20, 19:23   #448
defil19
Raczkowanie

właśnie sobie uświadomiłam, że cały dzień spędziłam na forum
ide zrobić coś pożytecznego

aparatka ;O

Maturzystka 2010
Stary 2009-10-20, 19:24   #449
blue_apple
Zakorzenienie

ej, a wiecie, że to opowiadanie mam na czwartek, nie na jutro, a napisałam je dzisiaj ?

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

miało się połączyć

Cytat:
właśnie sobie uświadomiłam, że cały dzień spędziłam na forum
ide zrobić coś pożytecznego
skąd ja to znam
Stary 2009-10-20, 19:27   #450
BeaS
Zakorzenienie

poćwiczyłam, porozciągałam się, umyłam i jestem.
na siłowni sami faceci. jak się gapili. xD i w ogóle jest taki śmieszny facet. Edwin się nazywa. skończyłyśmy z koleżanką już ćwiczyć i poszłyśmy się przebrać i ten Edwin zaczyna śpiewać. "dziewczyny, znacie tę piosenkę?" a ja takie 'nie' bez wyrazu. reszta facetów w śmiech. Edwin zgaszony, mówi, że dzieciom do kołyski śpiewa. a moja koleżanka 'chyba po whisky' hahaha. pojechała.

Cytat:

czy to jest wolna i smęcąca piosenka? pytam, bo nie mam dźwięku w kompie. ale smęta ściągnęłabym.

nienawidzę tego argumentu. drażni mnie.

Cytat:
A Beata jest niedobra i przez nią się nie wyspałam

Czyli jednak

no niedobra. ja też się przez nią nie wyspałam.

ale to nie za ten sprawdzian dzisiejszy.

dopiero kiełbasę zaczynacie? ja już 4 dział.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14831714]wczoraj rozwiązywałam zad. z matmy, nie mogłam niektórych obliczyc. Dzisiaj spróbowałam jeszcze raz i rozwiązałam i na dodatek tak samo jak Beata powiedziałam do siebie 'jestem genialna' [/QUOTE]

i od razu człowiek lepiej się czuje.

Cytat:
haha, ale jak probowalam sama rozkminić to, to mialam wrazenie, ze ten zwazony kawalek bedzie mi sie w plecy wbijal, lub conajmniej odznaczał. albo ze ramiączka strasznie sie do srodka plecow skierują, jesli wiesz o co mi chodzi

a ja mam na czw wesele xD
nie wbija się. trzeba dobrze i mocno zszyć.

dopiero? współczuję Ci.

Cytat:

Cytat:
chyba sobie żartuje.

~ Thomas Fuller ~
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości