|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Do dzieła:
Martilla, Kromcia - witajcie Diana - śliczna jesteś Karolinusieńka - śliczne zdjęcia. Dobrze, że się dobrze bawiliście Lula - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cobra vel Pani Inżynier - szacun ![]() Ślub w "Teraz albo nigdy" to była totalna masakra. Tak dużo wszystkiego naraz. Ale na końcu aż mi łezka poleciała... Genialne streszczenie A ta kokarda to....A co do pracy... Jeśli wyjdzie na plus to chyba...brać T'ai - 15'C to jest łamanie praw pracowniczych jak w pysk Też robię czekoladę na głowie Oj, Ty wróżko ![]() Elunka - bardzo ładne te butki Serio, serio Niestety u nas nie ma Deichmanna za naukę na zjazdSwoją drogą chyba założę Twój FANCLUB ![]() Lasoa - ja też bym najchętniej z B. wybrała suknię, bo jest bardzo obiektywny jeśli chodzi o wygląd. Jak mu coś nie pasuje, to zazwyczaj ma rację. Chciałabym go raz zaciągnąć do kompa, żeby z x przedstawionych wybrał jakieś kilka, które by mu się podobały. Ale na razie nie ma szans, bo "to ty już coś takiego kupujesz?" W maju byłam na weselu z dj i bomba. Dawno się tak nie wybawiłam, bo wyczuwał nastrój na sali i umiał zachęcić do zabawy. Aha, no i śpiewał takie tam "100 lat", "Jeszcze po kropelce" itp. Hononinka - za zaliczenieMa.ko - dobre z tym zeszytem Asia - ale fajnie z tym kuponem , żeby to jakoś dogadaćGrunia - ![]() Laborek - śliczne te zaproszenia Jenny - dzięki za wiadomość i wrzucenie fotki Mutaciątko - ciężka sytuacja rzeczywiście Może rzeczywiście skromne przyjęcie w tej sytuacji lepiej zda egzamin...Mustique - myślę, że wypada Jako prezent ślubny chociażby. Jolka - dzięki za dowcipy Tak piszecie o fotografach... nasz bierze 1800-2000 za cały pakiet z plenerem, albumami itp., a dla nas to i tak ciut dużo... Kicz weselny - wydaje mi się, że to kwestia braku tolerancji dla pomysłów innych Poza tym dużo zdrowia dla wszystkich choruszków Zamawianie daty w Kościele - pewnie dopiero w przyszłym roku. Zresztą mamy "swojego" księdza, to nie powinno być problemu Tylko, żeby była wolna godzina 16...
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-10-20 o 18:00 |
|
|
|
#572 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 to może powiedz Grzegorzowi cenę i na pewno zmieni zdanie
! A Pan Wojtek z 2wież jest super. Wybierzcie się do niego,jest kapitalny .
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego oglądania Brzydulki, ja już wczoraj widziałam
, został mi jeszcze tylko tydzień do opisania i dziennik będę mieć z głowy. A przed chwilą przywieźli moim rodzicom nową lodówkę, więc tym sposobem my odziedziczamy starą mam już też żelazko - chyba powoli będę kompletować AGD Miłego wieczorku, robię małą przerwę i lecę do Piotrka
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Ivona a mi wszyscy mówią, że przed ślubem nie ma czasu...chyba, że fryzjera będemiała już o 8.chociaz może to i nie głupie bo mszę chcemy o 18 dopiero
nasza magiczna godzina![]() a kicz weselny to dla mnie tzw. dziady - pierwszy raz takich widziałam na weselu przyjaciólki i były dla mnie z lekka niesmaczne...ale co kto lubi ![]() za godzinę przyjedzie M. - oj będzie się działo, mam nadzieję, że będziemy zgodni co do sali
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-20 o 18:08 |
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Wy razem mieszkacie? gdzie będą te rzeczy stały?![]() Lusesita czy to nie za późno na 18? a co to są te dziady? ja się z tym jeszcze nie spotkałam
|
|
#576 |
|
Wtajemniczenie
|
Bambusiek - no jutro dostane ostateczną odpowiedź czy będę mogła pójśc do tego pobliskiego sklepu
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#579 |
|
Lena
|
u mnie z przyczyn oczywistych będzie bez welonu, a rzucać będę podwiązką. kwiaty, a raczej wiązanka ślubna zostanie złozona w kościele.
my też nie. ładnie to wygląda, ale my tyle cięć robimy i na to nas nie stać.
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-10-20 o 18:45 |
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
Mutaciatko - wspolczuje Ci tej sytuacji z tesciowa. Gdyby rodzice nie fundowali wam wesela to by nie bylo pewnie tyle problemu. Ja mam podobnie, tzn że rodzice placa nam za wesele, wiec tez nie mozemy szalec ze wszystkim co nam sie podoba, ale nie mamy z nimi az takiego problemu, wybierajac sale to sami jezdzilismy i ogladalismy a potem im opowiadalismy i razem sie zastanawialismy co bedzie lepsze, tansze i najodpowiedniejsze i mamuski na szczescie nie wymyslaly za duzo
A czy ta sala ktora wy wybraliscie jest drozsza?moze o cene jej chodzi? czy po prostu ma takie swoje widzi mi sie? A nie mozecie z nia jakos delikatnie porozmawiac, bez nerwow, ze to jest Wasz dzien, ze wy marzycie zeby to wlasnie w tej sali odbylo sie wesele..Mustique - ja na twoim miejscu spytalabym wczesniej tego kolegi czy by nie mialnic przeciwko temu, mysle ze nie obrazi sie jak na te 2 godzinki go porwiecie na zdjecia. Moj TZ tez u mojej kolezanki robil zdjecia na weselu, ale na calym od poczatku do konca, jemu to teoretycznie nie przeszkadzalo, tylko jak przez jakis czasz musialm sama siedziec..dobrze ze mialam kolezanki My wtedy potraktowalismy ta sesje jako prezent od nas, bo kupilismy im tez album, wywolalismy zdjecia do albumu, zrobilismy prezentacje, str www wiec pelny pakiet mieli a na plener w drugi dzien z nimi szlismy bo potem juz jechalismy do domu. ale teraz znowu moj Tz mowi ze ze znajomych juz nikomu sie nie bedzie zgadzal na robienie zdjec, bo po calych wakacjach lazenia po weselach to ma ochote pojsc i sie tylko bawic a nie pstrykac zdjecia:/ ale niestety juz obiecalismy kolezance w przyszlym roku..honolinka - tak wczesnie juz do ksiedza?nawet sie jeszcze nad tym nie zastanawialam..a powiedz mi wy macie juz te kursy przedmalzenskie i inne bajery zrobione?bo ja myslalam zeby dopiero w przyszlym roku sie za to zabierac.. lasoa - ja bylam na weselu z DJem. Moim zdaniembylo super gosc rozkrecil impreze od pierwszego tanca, zaraz wszystkich wyciagnalna parkiet i prawie kazdy tanczyl, a z reguly na poczatku to nikt nie chce isc..robilmalo przerw, puszczal prze rozna muzyke, takze takie starsze hity dla cioc i babc..po 12 zrobil tez na chwiele dyskoteke i puszczal same dyskotekowe hity i mial swoje iswietlenie wiec tez super bylo..pelno robil zabaw, wiec ciagle wszyscy sie bawili, nawet sama myslalam zeby go do nas wziasc, tylko co innego mnie zagielo.. Jak rozmawialam potem z rodzinka ktora byla na tym weselu, tzn ze staryszmi osobami, topowiedzieli ze dla nich bylo strasznie, ze beznadziejnie z tym Djem i wogole..no masakra..a nam(mlodym) strasznie sie podobalo..wiec teraz stwierdzialm zechyba trzeba tradycyjnie orkiestre tylko jakas fajniejsza..Mnie znowu podoba sie jak dziewczynka idzie przed mloda para i kwiatki sypie i ja nawet mam siostrzenice ktora na weselu bedzie miala 5 lat wiec w sam raz, tylko zemojemu Tzowi sie to nie podoba..musze nad nim popracowac jeszcze:P Martilla, Kromcia - witamy ![]() Bambusiek - dziekuje ![]() A co do pleneru to ja na pewno chce miec w inny dzien. W dniu wesela chce sie tylko bawic i cieszyc tym dniem a nie jezdzic jeszcze po jakichs parka nie parkach no i nie chce zostawiac gosci samych..poza tym chcialabym jechac na sesje do Krakowa, wiec wogole sie to wyklucza.. Wrocilam z zajec i jestem padnieta. Chyba oleje dzis nauke i jutro rano cos porobie..Zaczelam dzis ogladac suknie slubne na stronie MAdonny..sliczne sa..potem wrzuce kilka ktore mi sie podobaja.. Milego wieczorku
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam u brata.
trafił się koleś trochę małorozgadany, trochę może sztywny, ale mnie się podobała muzyka jaką puszczał. zrobił oczepiny, podziękowania dla rodziców, nawet grę na zapoznanie się, zabawę gdzie rodzina wybiera sie do zoo zobaczyć słonia i taki test sprawdzający młodych.Mustique co do fotografa to u Tż w rodzinie (czyli brat szwagra=mąż kuzynki) jest fotografem z zawodu. robi też zdjęcia na ślubach i jakoś tak zawsze w rodzinie robią zdjęcia w prezencie my tak mamy małą nadzieję, że nam też zrobią taki prezent
|
|
|
|
#582 |
|
Lena
|
to pocieszam sie że może i on coś takiego sam ze siebie zaproponuje.
|
|
#583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#584 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() i teraz sobie pluje w brode ze chcialam dobrze i zabralam ja na ogladanie... ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
zawsze mozna sie z nim na pewno dogadac zeby bylo cos dla kazdego.
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj ciezko bedzie, fakt mozna dogadac sie z wszystkim, ale chcialabym najpierw widziec wesele z DJ
|
|
|
|
#586 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#587 |
|
Lena
|
ale to nie chodzi czasami o puszczanie muzyki.. ja byłam na weselu gdzie grał DJ- wspaniała atmosfera- ale na poprawinach te wszystki babki i ciotki marudziły, że wesele bez orkiestry to nie wesele, że jak one były młotsze to orkiestra to podstawa... wiesz takie myślenie! czasami trudno zrozumieć!
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
mutaciatko skąd się biorą takie kobiety?
mama Piotrka to w ogóle nie chciała oglądać sali (choć proponowaliśmy), bo stwierdziła że zależy to od nas moja mama była, bo ja ją zabieram wszędzie jolka te dowcipy boskie , w grudniu tata ma imieniny i przychodzą sami znajomi rodziców tylko więc jest dość luźno i takie dowcipy się przydadzązwłaszcza jak na ostatniej imprezce u nas w domu dowiedzieli się że w 2011 bierzemy z Piotrkiem ślub to już pili za nasze wesele i zdrowie i już zaczęli dręczyć Piotrka żartami o teściowej ![]() wróciliśmy od babci ![]() nie miałam okazji z nią jeszcze pogadać o ślubie, troszkę zaskoczona że dopiero w 2011 (nie chciałam jej już tłumaczyć tych naszych powodów), ale za to dodała że maj to jest bardzo piękny miesiąc dacie wiarę? moja 76-letnia babcia nie wierzy w przesądy a i jeszcze dodała że piękny i Maryjny do tego (hehe) tak w ogóle to chyba zapomniała że ja już pełnoletnia bo się zawahała czy mi dać kieliszek do nalewki, fajnie to wyglądało ![]() idę poćwiczyć chociaż z 20 minut póki jeszcze mam resztki energii
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek, mój fanklub?
czym sobie na to zasłużyłam?![]() Honolinka - już uświadomiłam Grzegorza, że ma być tak ja ja mówię A Ty jaki pakiet bierzesz u tego pana Wojtka? Bo ja chyba ten najtańszy....nie wiem....Jenny - moi rodzice przypadkiem (jedną dostali na rocznicę, jedną kupili) mają dwie mikrofalówki, też już zaklepałam sobie jedną trzeba kompletować powoli ![]() Idźcie Wy spać bo się uczyć nie można ps. Dziady to powieść jednego gościa
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-10-20 o 19:09 |
|
|
|
#591 |
|
Lena
|
też bym chciała sie dowiedzieć. bo nie kojarzę. u mnie z dziadami są podobne przebierańcy, którzy robią bramy przy wyjeździe państwa młodych do kościoła. ale czy to to???
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek dziekuje;*;*;*
no ja ogladnelam brzydulee niecala ale ogladnelam bo musialm brata odweizcdo dziewczyny, posprzatalam troche, a teraz ide sie wykapac![]() a wiecie ze juz w czwartek jade do mojego skarba!!!!!!! juz sie nie moge doczekac ![]() ![]()
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dziady kojarza sie z lekturą
|
|
|
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14828282]A ja z niecierpliwością czekam na Brzydule
!A potem jeszcze fitness...Nie chce mi się,ale trzeba ![/QUOTE]ja miałam iść na aqua ale nie chce mi sie. po za tym bylismy na lyzwach dj puszcza muze z płyt Cytat:
kilka zdjęć sobie przy sali na pewno porobimy ![]() Cytat:
![]() mi by było szkoda kwiatów |
||
|
|
|
#595 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wszystko co nowe jest złe
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie szkoda welonu
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
przerwa
![]() przerobilam wszystkie pytania katedralne, ale znowu nic mi w glowie nie zostalo cale szczescie, ze cala noc mam jeszcze przed soba, wiec sie pewnie wkuje w nocy![]() trzymajcie mocno kciukasy jutro od 10 juz, bo nie wiemy dokladnie o ktorej godzinie bedziemy zdawac zdajemy we dwie, wiec obysmy dwie zdaly, bo inaczej kwiatkow nie dam hehheheeoj ja juz bym chciala byc po oj chcialabym chciala.... ![]() zmykam na dokonczenie faktow i dalej do nauki nigdy taka madra nei bylam jak dzisiaj ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
600 pekło teraz czekac az 500pęknie
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
cobra nie poznałam Ciebie po avatarze
Fajny, aż chce sie wrócić do lata ![]() jolka bambusiek Ja to bym nie miała problemu - jal trzeba to potrafię napisać dwa słowa w jednej linijce A co do kościoła, to ostatnio moja ciocia była u mnie i tak myśli, myśli i nagle mówi: "Qrcze ale wy bierzecie śluć we wrześniu, to jest sezon urlopowy i nie wiem jaki ksiądz będzie hmm" a mi to akurat wszystko jedno. i tak ich nie znam Najchętniej to wzięłabym ślub w kościele Tż (kościół ładniejszy i uwielbiamy probvoszcza - prawdziwy ksiądz z powołania). ale już niech będzie tradycyjnie że u panny Młodej.miciaKicia my też plener będziemy robić któregoś dnia po ślubie. A na fryzjera wcale nie trzeba wydawać kasy. A kto powiedział, że trzeba mieć upięte włosy do zdjęc?? Część będę miałą z upiętymi (w dniu wesela) a część (sesja) z moimi - prostowanymi No chyba że faktycznie skuszę się na jakieś uczesanie.Jenny zbierajcie, zbierajcie, zawsze to mniej kasy wydacie ![]() mustique ostatnio moja znajoma wycjodziła za mąż i ona ma takiego fajnego synka, który ma chyba ponad 2 albo już 3 latka. I strasznie mi się podobało, bo on niósł im obrączki do ołtarza. Ale twoje maleństwo będzie jescze za małe. Mutaciatko faktycznie macie nieciekawą sytuację. Nie wiem co mam Ci poradzić. Może faktycznie najlepiej jak Tz porozmawia z mamą? Diana my mieliścmy podobny probl;em. Tzn ja bardziej. Rodzice Tż mają więcej kasy niż moi i ja też straałam się robić tak, żeby nie obciążać ich za bardzo kosztami. myślałam, że za foto i kamerzystę tez płacimy my, ale rodzice powiedzieli, że oni chcą zapłacić. Nam zostają ubrania, auto, alkohol, zaproszenia i tego typu "drobiazgi". Za całą tą grubszą sprawę płacą rodzice. Dlatego tez powiedziałam swoim, że wmmiare możliwośći im pomogę. Jak mi zostanie kasa z tych odłożonych na wydatki to na pewno im dołożę, w końcu to ja chcę wesela a nie oni. A pozatym wiem, że też nie mają za dużo kasy. Dziewczyny nie straszcie mnie tym Dj. U nas ma być na poprawinach Dj, ale z tego co słyszałam, to jest dobry. potrafi rozkręcić towarzystwo,. więc myślę, że będzie dobrze :apsik: ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- A do mojego slubu zostało 669, ale dużo. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Właśnie się zajadam grzankami. Uwielbiam mamine grzanki ![]() Zawsze jak jestem chora to mam mi je robi hehe---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Ok dziewczyny ja idę się inhalować A póxniej zrobić porządek z włosami, bo jutro już do ludzi idę m, tzn wracam do pracy ehhh.Buziaki
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
ten gość to Mickiewicz
a dziady na weselu to niedokładnie wiem, ale czasem jacyś obcy ludzie przebierają się w dziwne łachy i wpadają w trakcie zabawy, tylko nie wiem czy jakoś po oczepinach czy wcześniej no wkręcają się do kogoś na wesele, ale po co dokładnie to nie wiem ![]() mam niejasne info na ten temat |
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

za naukę na zjazd
za zaliczenie
Może rzeczywiście skromne przyjęcie w tej sytuacji lepiej zda egzamin...
.
, został mi jeszcze tylko tydzień do opisania i dziennik będę mieć z głowy. 

czym sobie na to zasłużyłam?
cale szczescie, ze cala noc mam jeszcze przed soba, wiec sie pewnie wkuje w nocy
kwiatkow nie dam 
hehe