|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
A tak można? tyle że tam nie ma kwoty... moge sobie wybrac dowolną,
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- A teraz Dobranoc wszystkim
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Asia ej to jak dowolną to tym lepiej
możesz poszukać kogoś kto chciałby kupić bieliznę i odsprzedać kupon za jej cenę nie wiem jak w tym regulaminie było ale skoro nie jest imienny to to chyba nie problem ale nie wiem czy to jest całkiem legalne ![]() A Dziewczyny macie już plany na sylwka? Możecie jakiś pensjonat polecić w korbielowie bo nad nim się zastanawiamy
|
#603 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. A kursy? Zamierzamy iść je zrobić w styczniu lub lutym .Cytat:
. Szczerze Ci ich polecam,bo są fantastyczni . Tacy,zwariowani .Cytat:
!Cytat:
. W Korbielowie? Nie mam niestety żadnych namiarów .Jestem wlaśnie po aero! Szok,jak mnie dupa boli!
|
||||
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14835084]
Jestem wlaśnie po aero! Szok,jak mnie dupa boli! [/QUOTE]a ja po jodze, to fenomenalne jakie człowiek odkrywa w sobie mięśnie kiedy zaczynają boleć ![]() a isabele pewnie nieprzytomna |
|
|
|
#605 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. on nie lubi zakupów i strasznie marudzi wtedy, a ja nie chcę się stresować jego zachowaniem, bo chcę zachować miłe wspomnienia ![]() 2. chcę mu zrobić niespodziankę, żeby mnie dopiero taką ładną i piękną zobaczył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja dopiero na 18 stronie jestem, ale chyba jutro skończę nadrabianie wczoraj na rozmowie było bardzo fajnie, facet pytał się o takie podstawowe rzeczy jak wykształcenie itp., zapytał się też o zainteresownia i jak bym siebie przedstawiła, i jeszcze było takie jakby zadanie typu 'co byś zrobiła w danych sytuacjach?', chociaż rozmowa była bardzo pozytywna to nie sądzę, żebym dostała tę pracę, bo było bardzo dużo kandydatek, a to jest posada w bardzo ekskluzywnej restauracji japońskiej ![]() wczoraj też dostałam tel. od agencji zajmującej się zatrudnianiem kasjerów w sklepach, ale to dopiero w listopadzie tam pojadę, jak nie dostanę innej pracy ![]() W Rzeszowie cały dzień zimno i padał deszcz nawet
|
|||||
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, że ja nie zaskoczyłam
Cytat:
" A co do pracy, to nie mów hop. A nóż Cię wybiorą 3mam ![]() T'ai, honolinka ale wam zazdroszczę. Też bym już poćwiczyła z chęcią, bo nie pamietam kiedy to robiłam. Chyba jak wyzdrowieję, to wrócę na jakiś czas do callanetics ![]() Stysik mój Tż stwiersził, że jak pójdziemy raz przed ślubem to wystarczy, ale ostatnio go trochę odwiodłam od tej myśli. opowiedziałam mu jak to było z moja koleżanką, której mąż żałował, że poszedł tylko raz na kurs, bo na swoim weselu prawie ciągle siedział przy stoliku
|
|
#607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleżanka nie miała welonu, więc wymyśliła kwiaty, ale że jej było skoda nimi rzucać, to w kwiaciarni zrobili jej z tych samych kwiatów drugi-mniejszy Cytat:
a tradycja.... Chyba lepiej tam, gdzie czujecie się lepiej.Jakby co, to wtedy nie trzeba załatwiać tej licencji
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
No z tymi kursami to myślę że niektórym wystarcza parę godzin a inni potrzebują paru kursów żeby się nauczyć jako tako tańczyć
![]() A jednak nie Korbielów jutro dzwonie do Witowa do pensjonatu mam nadzieje że mają jeszcze miejsca wolne
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-20 o 21:27 |
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek o jakie licencje chodzi??
Stysik ja kompletnie nie wiem co będziemy robić na sylwestra. Z chęcią bym gdzieś pojechała, ale brak funduszy w tym roku. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Uciekam na 39 i pół i spać.
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko nadrobisz jak wyzdrowiejesz
![]() ja w sumie ćwiczę bardziej dla przyjemności bo mi się to podoba kurcze i jestem z siebie dumna jak z każdym tygodniem potrafię zrobić coraz większy skłon ![]() i dla relaksu też
|
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też chciałam pooszczędzać trochę ale Tomas się napalił na wyjazd ze znajomymi na narty
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce miec slub w innej parafi, o co chodzi z ta licencja?
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
dziady-pierwszy raz się z tym spotkałam własnie na weselu przyjaciólki we wrzesniu-to taka grupa osób, która wpada na wesele poprzebierana w jakies kiczowate łachy i za flaszkę gada jakies głupie teskty i dają prezenty typu marchewka itp-wszystko łączy się z seksem i noca poślubną, to ponoć na wsi jest popularne, więc nie wiem czemu ta moja kolezanka to miała
ale głupie to bylo i żenujące, przynajmniej dla mnie. mój TŻ tez zna ten "zwyczaj", bo właśnie ze wsi pochodzi,ale mam nadzieje, że jego rodzina nam tego oszczędzi![]() apropos TŻ-tak jak myślałam pokłócilismy się, on uważa, że ja za szybko to wszystko chę, tzn te przygotowania, żeby po kolei itp. wiem, że jestem strasznie impulsywna,ale wkurzyłmnie i tyle. i dlatego na razie nie będę o tym w ogóle mówić-najwyżej od przyszłego roku zaczniemy przygotowania... Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-20 o 21:41 |
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś było tylko w Panny Młodej i chyba dlatego ta tradycja. Jakby co mogę się zapytać B. to będzie wiedział dokładniej
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
hmm no musisz iść do swojego proboszcza żeby takie coś wypisał. w niektórych parafiach słyszałam że nawet pobierają opłaty za to
a należy się do tej parafii która jest odpowiednia do naszego miejsca zamieszkania za ostatnie pół roku ![]() Cytat:
![]() A co do dziadów to ja mieszkam na wsi się z tym nie spotkałam nigdy ale to pewnie od regionu zależy a nas za to przy bramkach stoją menele
|
|
#616 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcale nie jest za szybko, ja jestem z małego miasta a na 2010 nie ma już wolnych sal może na inne sprawy jest wcześnie ale na salę i orkiestrę to wręcz najwyższa pora Cytat:
możecie to sobie wyobrazić, wasz naważniejszy dzień, goście, tłum, każdy elegancki a tu jakieś brudne dzieciaki zbierają wam spod stóp drobniaki znajomi zaczęli rzucać pieniążki i cukierki daleko w trawę byleby tylko sobie poszły co więcej słyszy się o przypadkach że ci ludzie włamują się do bagażników w samochodach gości ![]() już ja im dam jak tylko się pojawią
|
||
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sama najchętniej to bym już jeździła i oglądała-ale podejrzewam, że wtedy nie miałabym z kim brac tego ślubu
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
my to nie mamy problemu z wyborem kościoła na ślub. będzie to nasza parafia a na dodatek jak nam proboszcz mszę poprowadzi to dopiero super będzie
|
|
|
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Znów gonicie, a ja nie mam kiedy nadrabiać ... Co do tańca, to u nas jeden z powodów wielkich awantur. Nie umiemy się zgrać w ogóle, ja uważam, że tańczę lepiej, ale Tż nie pozwala się prowadzić, bo z kolei on uważa, że to on jest mistrzem tańca. W sobotę idziemy na wesele, pewnie nie obejdzie się bez jakichś akcji ![]() Jeśli chodzi o Sylwestra, Tż pewnie znów pracuje. A moi znajomi po raz kolejny chyba wybierają się w góry. Jak się wkurzę, to się zabiorę z nimi. Przez ostatnie dwa lata towarzyszyłam Tż w pracy. W tamtym roku nawet znajomych udało mi się namówić, ale obawiam się, że teraz to już nie przejdzie. Z tymi dziadami pierwszy raz spotkałam się w tym roku, jak byliśmy na weselu na Kaszubach. U nas nie ma takiego zwyczaju. Jutro jadę do domu. Tż nie widziałam tydzień. Ale teraz już chyba do wszystkich św sobie razem pobędziemy. Aha, kupiłam sobie 2 pary butów. Istne szaleństwo jak dla mnie hehe ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Aha, ślub będzie w mojej parafii. No i wydaje mi się, że na rezerwację sali czy zespołu to już najwyższy czas. Ja mam nadzieję, że w najbliższych dniach podejmiemy decyzję co do fotografa. |
|
|
|
#622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nas namawia Piotra siostra na pewien lokal na sylwestra ale ja jakoś nie jestem przekonana, no cóż zobaczymy ja bym chciała te buty zobaczyć (i dziewczyny pewnie też) dobranoc, miłej nocy laski |
||
|
|
|
#623 |
|
Rozeznanie
|
No już tych treningów trochę mieliśmy i póki co nic nowego nie wniosły hehe
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ja też chcę zobaczyć te buty
![]() Lecę do wyrka Dobranoc ![]()
|
#625 |
|
Rozeznanie
|
T'ai mówisz masz
![]() Te niebieskie są bardziej granatowe. I ciężko się w nich chodzi hehe
|
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
Conlusion śliczne butki- szczególnie te niebieskie- cudo
Ja już zmykam lulu- dobranoc |
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam, teraz kończę dziennik i zmykam spać, bo na 8:00
, więc szykujcie się jutro na długaśny post . Dobranoc
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Jej
trochę nadczytałam, ale juz pozapominałam, dzisiaj mam głowę gdzieś obokconslusion te granatowe cudo, właśnie takich będe szukać na zimę, ale wyższych ![]() zapomniałam co wam miałam napisac i tyle chyba coś o parafii było, my będziemy mieli u mnie ślub Nie biorę pod uwagę innej opcji z pobliskich kościołów mój najbardziej mi odpowiada, jest taki jasny przestronny TŻ niby teraz też chodzi do tego kościoła, ale wcześniej chodził do mniejszego w pobliższej wsi.a dziady to faktycznie na mazurach "chodzą" tak jak już opisywały dziewczyny. Mama mojego TŻ pochodzi z tamtąd stąd wiem z opowiadań, chociaż jak byliśmy na weselu w zeszłym roku to nie było
|
|
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
lasoa - no rzeczywisicie pelno sylematow przed tym slubem, ja myslalamze to bedzie tak milo i przyjemnie sie wszystkiego szukalo,ale jak w sprawe wchodzi kasa to juz nie jest tak wesolo..
mutaciatko, mustique - rzeczywiscie starsi maja cos takiego , ze jezeli na weselu nie gra paru takich "czeskow" z czerwonymi krawatami to juz nie to, nie wazne co by ten Dj gral, wazne ze on nie jest orkiestra wiec gra zle..wkurza mnie to strasznie bo sama wzielabym Dj a przez to zeby inni tez dobrze sie bawili szukam orkiestry.. A ja dzis wieczorem, oczywiscie zamiast sie uczyc na farmakoterapie wypilam sobie winko z kumpelami, to zaczyna sie robic wtorkowym rytualem..ehh Powiedzcie mi jeszcze, bo poklucilysmi sie tu w pewnej sprawie..czy uwazacie ze jak wasz facet patrzy na inna kobiete i ona mu sie np. podoba to mysli o tym jak by mu bylo z nia w lózku? bo ja jako przyszla zona, i obecna narzeczona wyskoczylam ze moj TZ tak na pewno nie mysli, bo wydaje mi sie ze na tyle go znam ze moze mu sie ktos podobac ale na pewno nie chcial by sie przespac z pierwsza tam lepsza bo tylko mnie kocha..a mnie tu kolezanki zmiazdzyly ze kazdy facet mysli patrzac na inna laske jak by bylo z nia w lozku, a ja sie z tym nie zgadzam..wogole!!! a one mnie tu do tego przekonuja, a mnie sie wydaje ze ja poznalam na tyle mojego TZta przez te 5 lat,ze juz nawet jestesm w stanie powiedziec co on mysli w danej chwili..boze czy tylko ja jestem taka naiwna, czy po prostu zakochana..
|
|
#630 |
|
Rozeznanie
|
Hm, a ty nie miewasz nigdy takich myśli, jak patrzysz na jakiegoś przystojniaka? Mi się czasem zdarza i nie wiem, co w tym złego - czysta ciekawość, zwłaszcza, że mój Tż to mój pierwszy. Ale to nie znaczy, że gdybym miała okazję, to bym do tego przystojniaka poleciała - przecież kocham Tż i to z nim chcę być. Oczywiście nie mówię tu o wlepianiu gał w jakiegoś gościa przez pół godziny i wyobrażaniu sobie wspólnego seksu z każdym szczegółem (no, chyba, że jest to Jason Statham
). Po prostu takie myśli czasem przemykają przez głowę, jak błysk flesza.Myśle, że facetom też się to czasem zdarza, nawet jak są bardzo zakochani. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

, w grudniu tata ma imieniny i przychodzą sami znajomi rodziców tylko więc jest dość luźno i takie dowcipy się przydadzą

cale szczescie, ze cala noc mam jeszcze przed soba, wiec sie pewnie wkuje w nocy
kwiatkow nie dam
nieprzytomna 

ale głupie to bylo i żenujące, przynajmniej dla mnie. mój TŻ tez zna ten "zwyczaj", bo właśnie ze wsi pochodzi,ale mam nadzieje, że jego rodzina nam tego oszczędzi
a należy się do tej parafii która jest odpowiednia do naszego miejsca zamieszkania za ostatnie pół roku 

. Dobranoc
Perfect Housewife