|
|
#4441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Wiem, dlatego zapisałam się na 7 zabiegów. Jeszcze 4 przede mną.
Cytat:
Ja w zasadzie też mam ustalone- będę pachniała tym, co latem ![]() Cytat:
).Cytat:
![]() Idę oglądać Dextera. |
|||
|
|
|
#4442 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
no były! właśnie o taki białobeżowy mi chodzi, ale ja go w sklepie tak na żywo nigdy nie widziałam nie wiem, czy u nas ten kolor był w ogóle dostępny.Cytat:
Staram się to wszystko jakoś na bieżąco ogarniać, ale najgorsze jest to, że te wszystkie prace domowe, które codziennie pochłaniają mi całe wieczory są z przedmiotów z serii DKK (doskonalenie kompetencji komunikacyjnych), które są po prostu na zaliczenie. Oprócz nich mam bardziej teoretyczne wykłady np. z fonetyki i fonologii, psychologii, wstępu do językoznawstwa, z których (i tylko z nich) będą w pierwszej sesji egzaminy. Na takich wykładach jak wiadomo się zamula, a nawet jak próbuje się skupić, to i tak nic się nie rozumie. Więc wypadałoby po każdym takim wykładzie przynajmniej skrypt przeczytać, żeby mieć na bieżąco jakiekolwiek pojęcie, o co chodzi, bo jak nagle przyjdzie do egzaminu, to nie ogarnę na raz 15 czy 20 wykładów x 3 przedmioty. Ale niestety na naukę z tego na bieżąco nie mam już czasu. A może da się wszystkiego nauczyć dopiero przed egzaminem, a ja panikuję? ![]() Najgorsze jest to, że jestem tu od trzech tygodni, a nigdzie nie byłam, nic nie widziałam, prawie nikogo nie poznałam. Nawet na piwo ze znajomymi z liceum nie mam kiedy wyskoczyć. A miasto jak mi się nie podobało, tak mi się nie podoba. Z pozytywnych stron dzisiejszego dnia: dostałam 5+ z cotygodniowej wejścióweczki z niemieckiej gramatyki praktycznej. Zawsze coś. |
||
|
|
|
#4443 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
nic na to nie poradzę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Melk - będę prawdopodbnie w poniedziałek w galerii to mogę sprawdzić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4445 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
da się- a Ty panikujesz i juz w tej chwili mogę sie założyć ze średnią z pierwszego semestru będziesz mieć powyżej 4 (albo i 5)
|
|
|
#4446 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
muszę włączyć to głośno np na You Tubie i może wtedy się nie pomylę.A sample też kupuję na Allegro,niska cena a na dosyć długo wystarczy.Cienie Clinique wystarczyły mi np na parę miesięcy.a kosztowały niecałe 15 zł.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku w końcu zaczęłam stosować wysokie filtry
Trochę za późno, ale może lepiej późno niż wcale . Opalać się nie opalam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak lubię ![]() Cytat:
![]() OI też mi się kończy ![]() A te mi się skończyły Doszłam do wniosku,że nie mam czym pachnieć ![]() I kasy na razie też nie mam ![]() ![]() Chyba zrobię przegląd inwentarza, to czego nie używam poleci w świat przez all, i kupię coś zimowego ![]() Cytat:
Zrobiłam kilka nowych par kolczyków, jutro się pochwalę Jak zwykle w założeniu miały być proste, a wyszło jak wyszło
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-10-20 o 21:41 |
|||
|
|
|
#4450 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Fahrenheit jest okropny - typowy zapach dla starego faceta...
mam pytanie , kupiłam jakiś czas temu miniaturkę Poisona esprit de parfum bez atomizerka, zapach był cudny ale od jakichś 2 tyg zaczyna śmierdzieć chwilę po aplikacji. Mógł się zwyczajnie zepsuć? Tak szybko?
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest oznaka starzenia się absolutnie - u mnie to oznaka oszczedzania ale tez i rozczarowania jakoscia wyższej półki i chyba oznaka nasycenia się boską kolorówkę to ja użyje może kilka razy w roku a tak na co dzień to co sprawdzone - mam to samo szukam tuszu do rzęs rzadkich juz kupiłam chyba dwudziesty-któryś maybelline turbo boost i kurcze co idę po coś nowego to go zgarniam ale kusi mnie Deborah tylko bo nie znam a cena taka że jeszcze spróbuję Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-20 o 21:57 |
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój zestaw na zimię - przede wszystkim OI i Samsara. Jakby dołączyły do nich flakony Amour Le Parfum i Trouble to bym się wcale nie pogniewała
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Jezu jezu jezu jaka ta Cinema jest kochana, chyba kupię pełnowymiarówkę, a jak fajnie "siedzi" po prysznicu, pozostaje na skórze delikatny aromat leciutkiej wanilii yyyyyymmm
dziewczyny dziękuję za miłe słowa na temat imienia ale no niestety przez 20 kilka lat nie było tak miło odbierane, to zleksza przewalone nazywać sie inaczej, a w szczególności dla mnie, osoby która nie lubi zycia na świeczniku. No ale to rodzice nadają imiona nie są w stanie przewidzieć "przyszłosci". ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Jest taka niszowa i retro ( pozytyw) - ale to chyba oczywiste ze względu na datę produkcji więc nic odkrywczego nie stwierdziłam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-20 o 22:03 |
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś, gdy czułam Samsarę żołądek podchodził mi do gardła
|
|
|
#4455 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurcze...ja tez sie zastanawiam nad miniaturką Poison edp ![]() dziwne...nawet myziane po skórze próbki tak szybko sie nie psują ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- jezu...Amour Le parfum rozchodzi mi sie po domu...jak Addict...płaszcz mankietu zapachnił mi dzisiaj mój świezutki nadgarstek-normalnie jakbym była po testach - przebrałam bluzkę i ta załapała amoura od nadgarstka- massakra
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do drugiej Ciastkarni
Link w podpisie
|
|
|
#4459 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik jesteś szalona!
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle fajnych, niszowych babek - trzeba je zebrać w jednym miejscu
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Działa?
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4462 | ||||
|
BAN stały
|
Nie wszystko, czego "nie ma", nie ma...
Cytat:
A zapachu nie podejmuję się nawet opisywać - jest on jedyny w swoim rodzaju Cytat:
Obiboki wstrętne! ![]() Cytat:
Nie martw się na zapas, nie rozmyślaj "co będzie później" - widzę, że świetnie dasz sobie radę ![]() Jest o taki ---> ![]() Cytat:
"Jeeesteeeś szaaalooona, mówię ciii..." ![]() W załączniku propozycja drugiej babki (i nie słyszę żadnego "ale")
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2009-10-21 o 00:24 |
||||
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, koniecznie Audrey Tautou!
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Audrey jest śliczna jak porcelanowa laleczka - za śliczna na ten blog
![]() Gryksiu - tiaaaa, wkleję ją obok Paris Hilton i Claudii Schiffer (propozycje Teziaka)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-21 o 00:32 |
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
dziala, wchlania sie do matu, skora bardzo ladnie wyglada...
tylko nawilza kiepsko jak na sezon kaloryferowy, klade na Hydreane i jest ok ![]() to ja juz wole matke Sylwestra Stallone z propozycji babeczek mam Kristin Scott Thomas aaa i oczywiscie Isabelle Huppert )
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-10-21 o 00:42 |
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Schiffer chyba brzydka nie jest..?
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu - ale ta nisza nie jest brzydka. Jest fenomenalna i wyjątkowa
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
No, to ja już naprawdę nie rozumiem
Audrey jest fenomenalna, wyjątkowa i ma nieprzeciętną urodę. Jest piękna, ale w bardzo wyjątkowy sposób.
|
#4469 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No wiesz... To ma być "nisza", nie - potwory Jest brzydka jak cholera, a fuj! |
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
No troszkę ma zezika rozbieżnego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

:brzyda l:

nic na to nie poradzę 
Naczytałam się ostatnio o trądziku różowatym i się trochę wsytraszyłam, że za parę lat może być źle.

I kasy na razie też nie mam 

Audrey jest fenomenalna, wyjątkowa i ma nieprzeciętną urodę. Jest piękna, ale w bardzo wyjątkowy sposób.