|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
to ja chce
hialuronik 100ml, hydrolat z kocanki 100ml mocznik 10g i wyszlo 31,81 + wysylka i jak bede chciala jeszcze cos to mi nie pozwalaj ![]()
#1233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- a do czego Ci mocznik??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
kostko tusz w naturze na staromiejskiej to ten
a mocznikiem udoskonale sobie balsam z BD ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- olej mozesz zamawiac... ale bardziej ekonomicznie oplaca sie kupic puszke jadalnego 700g za 10 zeta... tyle, ze ten co ja mam jest grudkowaty i bez zapaszku kokosa a ten mazidlany pachnie wiorkami kokosowymi i ma konsystencje maselka ![]()
#1235 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Niuńka ucałowana. Łobuz mi dzisiaj kompletnie nie chce spać... 23 a ona dalej buszuje... Cytat:
Ja nie miałam wyboru, bo u mnie była sytuacja zagrożenia życia mojego i Niuni (dłuuuga historia) tak więc nawet nie było opcji rodzenia naturalnego. Tak więc zastrzyk w kręgosłup przeżyłam i dałam radę. A co do bólu... po cc też boli i to straaaaaaszliwie.... Trzymam kciuki co by przeszło najłgodniej jak się da, bezproblemowo i szybciutko. I fajnie, że masz już przy sobie TŻta, zawsze to chociaż jeden stres mniej. ![]() Cytat:
Kostko, Malinn, Joyce wyglądacie prześlicznie. Ja napradę nie wiem z czego Wy się odchudzacie. Jesteście przesympatyczne. Miło Was zobaczyć. I proszę nie wygadywać głupot, że grube i w ogóle ![]() Limonko polecam się na przyszłość ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() skonczylo sie jak Alex załamany przyszedl do merydit i kristina do neigo szla....ale gdzie Izi poszla sobie???? hmmmm wolalabym juz chyba zeby dzordz zostal niz ona;( i nie pogoba mi sie w szpitalu inwazja pomaranczowych! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Ech... Wszystkie jesteście jednakowo śliczne co głupiutkie i uparte, tyle Wam powiem ![]() Cytat:
![]() O to samo miałam zapytać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ani się obejrzysz a będziesz za Gwiazdą głównie biegać ![]() Cytat:
![]() ![]() Będę to miała na uwadze ![]() Nie udało mi się wczoraj dostać do żadnego lekarza. Widocznie nie tylko mnie dopadł jakiś wirus. Udało mi się za to wcisnąć dzisiaj rano. Mam nadzieję, że szybko mi to choróbsko minie, bo już tracę cierpliwość... A wieczorkiem mam hiszpański ![]() Miłego dnia, dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#1238 |
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() i ja zdjec nie zobacze ![]() ![]() ![]() lece na uczelnie milego dnia ![]()
#1239 |
Zakorzenienie
|
Helo misiaki
![]() wczoraj zasiedzialam sie do 1 bo sprzatalismy z tz i nawet o 22 trzepałam chodniczki ![]() ![]() ![]() a dzisiaj ciezko mialam sie zwlec z lozka ![]() ![]() po poludniu do pracy, limonko - zdrowiej nam ![]() lece sie ubierac, miłego dnia ![]() do wieczorka ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-21 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
A ci pomorańczowi - fakt - jacyś dziwni są i Webber który kompletnie nie jest tym samym ciepłym szefem... Buuu. Aż się boję co będzie dalej. A Ty w końcu oglądałaś z subtitlesami? Hihi, mój małż mówi to samo ![]() Cytat:
A co do mówienia, to Niuńka jest nieziemska, bo wali pięknymi słowami, że nawet pani doktor ostatnio była w szoku - mówi np.: cześć, dzidziuś, kotek, hau, mniam mniam, mama, tata, dziadek, baba, papa, bumbum, otwórz, ostatnio ją małż uczy mówić śrubeczka i mamy przy tym niezły ubaw, bo mówi ećka, co uważam jest olbrzymim wyczynem. Tak więc mówić Niuńka zaczęła bardzo szybko, a teraz tylko się rozkręca ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrówka życzę. Kuruj się kobieto. Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2009-10-21 o 09:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaaaaki zuch! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() BRY pięknym Paniom ![]() Jakoś takoś dalej szaro buro i ponuro za oknem, pogoda i mi się udziela;/ Najchętniej przespałabym cały dzień ![]() ![]() Zmykam coś zdziałać. Buziole ![]()
![]() |
#1242 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wlasnie wstalam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
powiem Ci ze jednak wolalam najbardziej 3 zeson, jak byl Berk, Adison, i tak fajowo wtedy oni sie trzymali i wogole ![]() a no ogladalam z napsiami, z wielkim bolem bo neianwidze ale nei moglam sie doczekac co u moich ziomków z SGH ![]() kobiecinki wrocilam z nauk hahaha:P i jzu mam wstret jak pomysle o jutrze caaaaaaaaaaaaaaaaaly dzien od 8 do 16 cwiczenia cwiczenai i cwiczenia. gadalam dzis w kolezanka ktora woogel nie ejst na diecie, a mowila ze ciagle jej sie ostatnio jesc chce, ze cigle by jadla i jadla.....hmmmmm teraz widze jest now yzeson....sezon na SMOKA;D [czyt glod;d ja jak mi burczy w brzuniu to zawsze mowie ze smok sie odezwał haha]
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja juz 2 dzień na tej diecie turbo... Hmm... Nic Wam narazie nie powiem oprócz tego, że mój "smok" warczy co 3 minuty hihii. Ale jest nieźle... Dietę mam trzymać do przyszłego czwartku, potem robię tzw 3 dni oszukańcze i ponownie zaczynam dziesięciodniowy trasn odchudzania. O rezultatach Was pinformuję. Limonko gratulejszyn ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Hey girls
Rano do Was nie zajrzałam, bo znów były kłopoty z prądem ![]() Teraz kończę surfowanie po necie w poszukiwaniu fajnych materiałów na korki z dziećmi a za chwilę lecę po płaszczyk ![]() ![]() Zajrzę do Was wieczorem po korkach, wtedy Was poczytam ![]() ![]()
#1246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Malinn a do czego kwas hialuronowy dajesz? krecilam sobi jakis czas temu serum (chyba na naczynka juz nie pamietam) z tym kwasem ale nie bylam zachwycona, tak sie zastanawiam moze wrocic do niego bo wszedzie jest tak zachwalany ![]()
![]() |
#1247 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heh, dzisiaj jakoś nie mogłam się zwlec z łóżka. Obudziłam się koło 9 i jeszcze przed 2 godziny czytałam w wyrze ![]() Miłego dnia wszystkim! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Dobryyyy
![]() Dopiero wrocilam a juz mam dosc..... ![]() ![]() ![]() ![]() Mam zajecia z mega crazy szalonym czlowiekiem.... swir jakich malo.... Dzisiaj pojezdzał hiszpanow, ze nie potrafia mowic po angielsku... a sam ma taki akcent jak by sie w chinach tego angielskiego uczyl ![]() ![]() ![]() Mamrotko zelik HA jest swietnym nawilzaczem.... ale jesli sie stosuje z czyms...bo sam moze wysuszyc.... ![]() ![]() ![]() ![]() Wytestowalam wczoraj ta oliwke.... i jest boooooskkaaaa ![]() ![]() Lece jesc...dzisiaj moja dieta sie trzyma ![]() Kostko ile wychodzi tak w ogole za przesylke? Jeszcze mysle, czego potrzebuje.... wczoraj jak wrzucilam wszystko co potrzebuje to mi wyszlo, ze musze ponad 120 zl zaplacic ![]() ![]()
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | ||||
Wtajemniczenie
|
łółłł, to dałaś po spaniu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uhhh, a ja dopiero skończyłam prasowanko i sprzątanko;/ Ciągle chce mi się żreć, no nie wyrobię niedługo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a skad masz ta dietę pipko?? ![]() myslisz ze podziała??? bo aj kpodziala to ja tez chce stosowac bo ja musze byc piekna zgrabna i powabna bo lada dzien koniec swiata a ja nadal sama;( P.S. masz juz zdjecia sesjowe i film? ![]() ![]() tia, sezon na big milka mija to sie pojawia sezon na smokusia;/
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Toś poszalała z tym spaniem. Ale korzystaj póki możesz. Końcówka też jest senna, za to potem... A co do torby, to myślę, że czas goni. Nie zapomnij spakować aktu śłubu, bo to ważne. Aaa i dobrą strategią są dwie torby - Twoja i Niuni. U mnie to zdało egzamin w 100%. Jak szłam do szpitala zabrałam ze sobą tylko moją. Drugą potem dowiózł TŻ. Qrczę a ja się zbieram do BU zbieram i zebrać nie mogę. W tym miesiącu stwierdziłam, że większym priorytetem są zakupy ciuchowe. Może w listopadzie w końcu się uda, choć nie powiem, żeby moja szafa była przygotowana w pełni na zimę... Virginia udanych łowów płaszczykowych. ![]() Kupiłam wczoraj tego Astora 3 style o którym pisałyście. Dzisiaj wielkie testowanie i stwierdzam, że już mi się podoba ![]() Aaaa się zapytam - czy któraś z Was używała może podkładu Rimmel Stay Matte, który teraz tak reklamują??? Szukam godnego następcy dla Mattitude, który odpada ze względu na zawarte w nim filtry i tak się przymierzam do tego rimmela. Szczególnie, że podobno on taki naturalny i w ogóle (btw muszę to sprawdzić na biochemii). Jak macie jakieś rewelacje to ja poproszę. Miłego dnia. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Joyce - miłego przytulankowego dnia
![]() Mamrotko - wypoczywaj jak najwiecej bo potem bedzie Ci brakowało czasu na sen ![]() ![]() Olcia - daj znać jak służy Ci ten tusz ![]() ![]() Ines - te Twoje bole pewnie są hormonalne, sa takie krople na takie bole bez recepty chyba ogolnie na PMS ale nie pamietam nazwy ![]() ![]() zrobiłam dzisiaj Tagine z kurczakiem i zrobiłam Wam sesje ![]() 1. podsmażam cebulke, czosnek, cytryne kiszoną z mięskiem 2. potem dorzuciłam warzywa surowe i podlałam bulionem z przyprawami 3.dusi sie ![]() 4.gotowe ![]() ![]() kto chce troche?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
no i zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wygląda super!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
kostko ale to wyglada smakowicie
![]()
![]() |
#1258 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Olenko no mam zamiar spakowac dwie torby ![]() mam jeszcze pytanie do ciebie, jaki termometr macie? chce kupic taki do ucha/czola ale nie wiem na co sie zdecydowac ![]()
#1259 |
Zakorzenienie
|
Cześć plociuchy
![]() Ja tylko na chwileczkę. Ogłaszam, że dziś jest chyba Międzynarodowy Dzień Podrywania Limonek Przez Starych Obleśnych Facetów ![]() Najpierw lekarz (w wieku mojego taty) z lubieżnym uśmiechem stwierdził,że mam 'bardzo brzydkie zapalenie oskrzeli i bardzo ładne oczy' po czym zainteresował się 'ile ja właściwie mam lat'. Kusiło mnie, żeby powiedzieć, że w porównaniu do niego to bardzo mało, ale ugryzłam się w język. Później po drodze do pracy zaczepiało mnie jeszcze dwóch amantów w wieku 50+. Gdybym takie emocje budziła w normalnych mężczyznach życie byłoby o wiele piękniejsze ![]() U lekarza jak widzicie byłam. Dostałam antybiotyk, kategorycznie odmówiłam przyjęcia zwolnienia i mam nadzieję,że mimo to będę zdrowieć z każdym dniem ![]() A teraz zmykam, bo już mnie wszyscy wołają na Espanol! Zajrzę później ![]()
#1260 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.