|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Hej Laski
![]() Niestety znowu nie zacytowało mi wszystkiego ![]() Mamrociu nie ma problemu. Jak tylko znajdę chwilę co by się w końcu dobrać do aparatu, porobię zdjęcia ciuszków i wstawię zdjęcia z urodzin Anielllko cieszę się bardzo, że z dzidzią wszystko dobrze Cytat:
Cytat:
rurki hihi chyba takie jak moje. Butki tysz, tyle, że ja mam nie zamszowe. Cytat:
Cytat:
).GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUSZKA! Joyce (wsysło mi cytata) Tobie oczywiście także SERDUSZKOWE GRATULACJE! Ani przez chwilę nie miałam wątpliwości, że Wam się uda! Wyglądasz ślicznie. Tak, tak nietoperek de best. Cytat:
. Miałam Wam zrobić zdjęcia z niedzielnego wypadu, ale jak wróciliśmy było już tak późno, że dałam sobie spokój. Następnym razem jak się ubiorę to nie omieszkam zaprezentować zakupków.Cytat:
Cytat:
a TŻ jest tak kochany, że przechodzi sam siebie...hihi, zmiany to dopiero będą ;p. Swoją drogą - przecież nie ma pewności, że żorż nie żyje... Kto wie, może kiedyś okaze się, że to wcale nie był on... A ja też Ci zrobię psikusa - Cristina pokaże się z zupełnie innej strony... Cytat:
A co do dzidziusia na lato - też tak planowałam, ale jak już się Niunia urodziła, stwierdziłam, że lepiej być nie mogło. Koleżanka urodziła w marcu i co? I całe lato jej dzidzia przlezała w gorącej gondoli, z lata nie miała nic, a jak jest na tyle duża, że można się przesiąść w spacerówkę i pooglądać świat, to przyszła jesień, jest szaro i zimno. A moja Niuńka całą zimę przetrwała w gondoli, było jej cieplusio, a jak troszki podrosła i zaintersowała się otoczeniem, przyszło lato i miała z niego naprawdę niezła frajdę. Nie mówiąc o tym, że były świeże warzywka i owocki, które już mogła próbować i szamać. Tak więc ja uważam że październik-listopad to termin najlepszy. Podziel się Swoją drogą - zazdroszczę Wam spotkania i cieszę się bardzo, że się udało. Ja niby tysz śląskie ale do Wam mam daleko... A w Katosach byłam w niedzielę - TŻ stwierdził, że jedziemy do IKEI kochany...To tyle chyba. Niuniuś mój TŻ ostatnimi czasy zachwyca się moimi obiadkami wg Twojej książki - jest świetna. Laska, która to wszystko tak zebrała i uporządkowała, powinna jkiś medal dostać za wytrwałość normalnie. Podziwiam. Zmykam. |
||||||||
|
|
|
#1202 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Wam fajnie... ![]() Cytat:
Byłoby faaaaaaaaaaaaaaaaaaantast ycznie! ![]() hehehehe, nie powiem z czym mi się to skojarzyło hihiCytat:
Cytat:
Ines, dalej u Ciebie leje za oknem? U mnie tak i jakoś mnie ta pogoda przygnębia :/ olciu, hehe może Tż jest taki kochany bo zajada się tymi pysznościami, które mu gotujesz. Wiadomo, przez żołądek do serca hihi Oj, na pewno ma z Tobą dobrze, taka fajna i ciepła z Ciebie kobitka;] Książeczka SB oczywiście nie moje dzieło, ale też jestem pełna podziwu dziewczynie, która potrafiła to wszystko zebrać i posegregować . No i czekam na fotencje zakupowe, jak będziesz miała więcej czasu
|
|
#1203 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaka gadula z niego, jest naprawde slodki tz byl dzis w szpitalu i remontu nie bedzie na pewno w tym roku ![]() Olenko a powiedz mi ty rodzilas sn czy cc? bo ja tak sie nad znieculeniem zastanawiam nie wiem ale strasznie boje sie tej igly w kregoslup a z drugiej strony wiem ze sama to nie dam rady bo prog bolu mam baaardzo niski, kazdy @ byl dla mnie straszny i 2 dni pierwsze wykreslone z zycia ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjatka juz sa na naszym mailu, zapraszam
Joyce sliczny makijaz, ja to wogole umiem (albo i nie) tylko tusz nałozyc co widzialas na załaczonym obrazku![]() ja dostałam @ i teraz juz rozumiem moj napad na jedzenie(pizze) dzisiaj i nie poszłam na basen bo mnie boli głowa
|
|
|
|
#1205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fajnie, nawet ksiazeczka sb jest na zdjeciach no a ta pizza wyglada smacznie, i co mam ochote na pizze, moze zrobie
|
|
#1206 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Popołudniowe dzień dobry
![]() Cytat:
W piątek. Głód opanowany? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A mój TŻet od jutra ma wolne. I jest z tego powodu taki zadowolony, że chodzi po domu i śpiewa w kółko: 'Nie pokonasz miłościiiiiiiiiiiii!!!!!' .Buziaki dla Was!
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
OMG moja straszna gebaaaaaaaaaa
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
beda prace nad virginiatkiem ![]() za takie gadanie to masz lanie po golej pupci a tak w ogole to stwierdzam ze u nas na wateczku to sa tylko urodziwe laski takze prosze nie marudzic i nie narzekac bez powodu bo i ja zaczne a mam na co narzekac bo rozstepy mam na brzuchu jaki masz lakier na pazurkach? ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- o kolejna sie prosi o lanie, prosze bardzo nie no wezcie dziewczyny przestancie bo mi sie bacik zuzyje i czym bede klepac po pupciach? hm?
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Kostko moglas mnie troszke zfotoszopowac
![]() ![]() Mamrotko mam lakier z rossmana z seri Wibo ale koloru nie wiem ![]() Od jutra sie odchudzam... znaczy sie od teraz bo juz nie mam zamiaru nic wchlonac ![]() ta emota najlepiej mnie oddaje, zamiast mojego pyska mozna ja wklejac
|
#1211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Malinn ma zakaz uzywania w odniesieniu do swojej osoby! bo wezme ciezszy kaliber i prosze ciezarnej nie denerwowac
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeee, malowalam w niedziele rano a dzisiaj juz sredniawka..... I tak jestem
|
#1213 | |||
|
Zadomowienie
|
straszne uczucie, prawda
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja jestem przy 5 odcinku 6 seznu i chyba anie am wiecej odcinkow.......czy sa??????????? dziewczynki zazdroszcze wam spotkania....a jeszcze wiecej picy;D
|
|
|
#1214 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne myszku, tylko podaj mi maila na PW bo chyba nie mam Twojego ![]() Cytat:
Cytat:
Tyci, tyci. Cytat:
No już bez przesadyzmu! Lańsko na gołą dupę! Nastawiaj!! ![]() Kolejna! Nastawiać tyłek goły ino raz! ![]() Muszę uciekać!Cytat:
W tej sytuacji muszą się Ciebie posłuchać i nie gadać głupot![]() Laski, cudne jesteście i bez gadania mi tu głupot!
|
|
#1215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja z całego serduszka dziękuję Cytat:
Cytat:
Tym bardziej, że ja jestem niewiele lepsza od Ciebie ![]() Dziewczyny- ale ja Wam zazdroszczę tego spotkania! Wystarczy spojrzeć na zdjęcia i już widać jak było fantastycznie. A jak ślicznie wyglądacie! Na prawdę koleżanko Malinn... Twoje narzekania są mocno nie na miejscu!
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaa.... moja gruba mordka..... i to ramię
Serio, Kostko, następnym razem poproszę o photoshop, bo np. na tym zdjęciu przy żabie wyglądam jak mała, gruba kulka I wiecie co zaraz zrobię? Ponieważ złapał mnie jakiś dół wieczorem, to zamierzam za minutę wyjść do sklepu i przynieść sobie jakiś pudding i kinder bueno. Tak, tak! Zjadłam dzisiaj pizzę, a teraz idę po słodycze, uwalę się na kanapę pod kocem i będę jadła i oglądała filmy! |
|
|
|
#1217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama dzis zjadłam paluszki z sezamem które kocham i miałam na nie ochotę już od dłuższego czasu ![]() Cytat:
? pamiętacie ?Tez zaraz złape jakąś depreche;/ Byłam dziś na USG piersi i nic mi nie wykazało wszystko jest ok, tylko czemu boli;/? ![]() Jutro mam znowu zaliczenie a nawet 2 i mam juz tego dośc ;/
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakbym Was miała w podretuszować to siebie musiałabym wyciąć
wiec skonczmy te dysputy ja na swoja gebe tez patrzec nie moge, tak to juz po prostu jesta wogole nie mowiłysmy Wam jak bylo smiesznie bo stałysmy pod ta zabą z kolezanka Malinn i stałysmy ale sie nie poznałyśmy ![]() tak sobie myslę, ze wszystkie jesteście fajne babki i jakbysmy sie tak spotkały to pewnie nie mogłybysmy skonczyc gadac nam dzisiaj 3 godzinki zleciało nie wiadomo kiedy wogole to ciekawe uczucie jak sie widzi kogos pierwszy raz a wie sie o nim tyle naprawde musiy sie spotkac wszystkie (moze na wiosne??)Joyce - ja tez dzisiaj dopchałam fasolką , kawałeczkiem ciasta, po tym wszytskim wypiłam kakao i juz mi niedobrze![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- I zadnych depresji kolezanki bo ja tez złapię
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A sprzątanie Ci się chwali, bo przy sprzątaniu można sporo spalić, więc nie wyrzucaj sobie dzisiejszych grzeszków |
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Kostko.... bo kostka wyglada jak nastolatka.... a ja jeszcze bez okularow to jak babcia widze
dobrze, ze sa teleonyJoyce tez lapie dola....i gdyby nie fakt, ze jestem obzarta pizza to tez bym wszamala cos slodkiego... kurde...jak tak mozna...noo...caly czas jesc i jesc i wygladac jak wieloryb pozniej....
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Kostka JoyceSky Malinn....
o czym gadałyście te 3 godziny?? o mnie napewno ;P:P:P:P
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
Widze, ze wszyscy lapią malego doła i nie tylko ja sie dzis czyms obżarłam ( paluszki sezamowe
) na prawdę jeszcze raz zazdroszcze udanego spotkania, jeszcze nie obejrzałam do konca wszystich zdjec bo mi sie otworzyc nie chca super dziewczyny wyglądacie , mówię całkiem poważnie i szczerze![]() a to że każda z was nie może patrzec na siebie na zdjęciach to jest normalka , ja tez tak mam i pewnie cała reszta dziewczyn również przynajmniej w większosci ![]() Wiecie, ze wyliczylam, iz do Wigilii zostało 65 dni, to w przeliczeniu na tygodnie mozna stracic ok9 kg
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-20 o 21:37 |
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie sie wyspamowalam.....od razu mi lepiej.... od jutra sie na prawde odchudzam
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
JA TEŻ
![]() Nie mam w co się jutro ubrac ;/ nie mam żadnych sweterków na zimę, wszystko prawie na krótki rękaw, zdałoby się isc na jakieś zakupy !!!!!!!
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-20 o 21:52 |
|
|
|
#1225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
hej hej dziewczynki
![]() ja tez chce zobaczyc ten piekny makijaz i zdjecia ale nie wiem gdzie pomozcieale mam urwanie na uczelni ;/ prezentacja za prezetacja;/ padam...
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
lepszego zartu nie slyszałam dawno
![]() :rotfl : Malinn kochana jesteśCytat:
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
kostko w rzeczywistosci wygladasz na 10 lat mniej!!!!
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Malinn - kochana powiedz mi, bo robie zamowionko w mazidlach na jakis kwas (zainspirowalas mnie) jaki lepiej mlekowy czy salicylowy, czy lepiej zrobic sobie po prostu tonik z salicylowego wel aspiryny
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Kosteczko nie wiem w sumie....mlekowy podobno nie działa tak hardcorowo na naczynka....
a masz jakis przepisik na tonik z kwasikiem? ![]() Kosteczko a moglabym sie do Ciebie przylaczyc z 2 drobiazgami? Podzielimy koszty przesylki i bedziemy miec pretekst do kolejnego spotkanka? zawsze mnie wysylka odstrasza jak robie mini-micro zamowienie
Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-10-20 o 22:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

Poza tym wszyscy się przyzwyczaili, że kto jak kto, ale ja to sobie na pewno poradzę... 

Mówię Wam, znów czuję te motylki w brzuchu iiiiiiii nie mogę się doczekać spotkania, heh, jakby czas cofnął się o 5 lat ;P Dogadujemy się, na imprezie też nie mogliśmy się od siebie odkleić i ogólnie to cud miód i orzeszki (tfu, tfu żeby nie zapeszyć!). Także, zachwyconam tyryryryryr!

.
nie wiem ale strasznie boje sie tej igly w kregoslup a z drugiej strony wiem ze sama to nie dam rady bo prog bolu mam baaardzo niski, kazdy @ byl dla mnie straszny i 2 dni pierwsze wykreslone z zycia

i prosze ciezarnej nie denerwowac 

Serio, Kostko, następnym razem poproszę o photoshop, bo np. na tym zdjęciu przy żabie wyglądam jak mała, gruba kulka