Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 09:36   #451
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Jakie słodkości:lov e:
U mnie kocury też mają lepszy kontakt, ale jakoś kotki nie maltretują stary czasem ją pogoni, ale swojemu bratu to raczej ona łapą potrafi przyłożyć, a jak chce ją pogonić, to się od razu stawia i syk i wrzask ale dużo częściej się liżą niż gonią, więc praktycznie nie musimy ingerować w kocie stosunki
Zal mi Twojej kotki, ale nie wiem co Ci poradzić
radziłam się weterynarzy i powiedzieli, że dopóki krew się nie leje to nie powinno się interweniować w kocie relacje. one bardzo się kochają na codzień, śpią razem, jedzą, liżą się i przytulają, ale czasami (chyba z nudów) lubią się na kimś wyrzyć. najpierw tylko starszy kocur to robił a teraz dołączył młodszy głupek, który wszystko za nim małpuje wiosną/latem ten problem nie istnieje, ale jesieią/zimą, gdy nie wychodzą na balkon i nie ma tylu atrakcji tak sobie umilają czas

zamówiłam na allegro amlę i vatikę
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:53   #452
Klaudiczka997
Rozeznanie

A ja sie wycofuje z tego włosomaniactwa..mam już dość tych kudłów...farbowałam je 3 tyg temu a dziś odrostu 0!!!NIC kompletnie...stoją w miejscu..a poza tym raz wypadają raz nie...jakieś cudaki normalnie...
Przestaje się już nimi przejmować niech robią co chcą...

A o kotach wole sie nie wypowiadać jak wróciłam z wakacji to kot tesciowej osrał mi dywan..i sika mi na wycieraczke wejściową...nie znosze go....jest rudy i wredny...

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:58   #453
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Estelle nie wiadomo co się z nim stało. Tz wczoraj po niego pojechał tam gdzie go zostawiłam ale już go nie było dzisiaj tz pracuje w tym mieście i mówił że jak bedzie miał czas wolny to obiedzie to miasto a w zasadzie miasteczko. Wątpię żeby go znalazł taka malizne
Stary 2009-10-21, 10:18   #454
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Dymka też mam kotkę i dwa kocury a czy Twoje kocury też spuszczają kotce manto co jakiś czas? nie wiem co mam z tym zrobić, ale strasznie mi jej szkoda jak ją gryzą za nic
ja już więcej kotów nie chce, zwłaszcza, że jeden zachorował i musimy je karmić bardzo drogą weterynaryjną karmą.
pochwalę się swoimi, szara to kotka
Łaaaaa, jakie fantastyczne stado
Urocze są i takie indywidualności

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Estelle nie wiadomo co się z nim stało. Tz wczoraj po niego pojechał tam gdzie go zostawiłam ale już go nie było dzisiaj tz pracuje w tym mieście i mówił że jak bedzie miał czas wolny to obiedzie to miasto a w zasadzie miasteczko. Wątpię żeby go znalazł taka malizne
Oj, to szkoda... mam nadzieję, że ktoś go przygarnął

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 10:26   #455
legallybrunette
Rozeznanie

Widzę wszystkie tu chwalicie oleje, a mi natomiast nie slużą. Mam przetŁuszczającą się cerę i skórę gŁowy a one tylko wspomagają i przyspieszają mi Łojotok Wlosy moze i ladne ale co z tego jak naolejuje a pozniej codziennie musze myc. Więc olejom mówię stanowcze nie. Może wrócę do nich jak bede mieć dlugie wlosy i będę nakladać tylko na końce, bo teraz nie ma przeciez jak. Ale wątpie zeby 2 lata czekal olej, napewno juz się zepsuje ;> ciekawe jaka maja ważność, bo z tych ślaczków raczej nie doczytam Teraz zamierzam kupić szampon Waxa do przetluszczających, na Kwc nie ma dobrej opinii. Ale spóbować muszę. Może akurat i odzywka z timotei mi się kończy... nie wiem teraz jakiej spróbować, żeby nawilżala i delikatna byla. ??
Stary 2009-10-21, 10:28   #456
Asia19x
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny
normalnie jestem załamana..Potrzebuję książki do prezentacji na studia i nie moge żadych zanleźć, nigdzie nic nie ma, a za 3tygodnie mam prezentacje i necie też pustka... Nie wiem, co mam robić
na poprawę humoru kupiłam sobie balsam aloesowy Mrs.Potters'a, 500ml za 7,99, wieć się opłacało, jeszcze lakier z Bell taki ładny różowy kupiłam i herbatkę z bratka, bo coś mnie wysypuje ostatnio może to przez picie pokrzywy...
To się wyżaliłam.

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 10:33   #457
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witajcie
od poniedzialku koniec harowy 12 godzinnej i bedzie ludzkie 8godzin nareszczie
tyle dobrego, przynajmniej odpoczniesz i będziesz miała więcej czasu dla siebie
Cytat:
niewyspana jestem b wczoraj do 2 siedzialam u kolegi,masakra o malo nie doszlo do zdrady,oczywiscie chlopak nic niewie
o jaaaa... nie ma jakiejś większej przyjaźni m-y facetem a kobietą. prędzej czy później jedno albo drugie zaczyna czuć miętę także będąc w stałym związku lepiej uważać na przyjacieli od serca, bo może się to kiepsko skończyć wiem, co mówię mój Tż szału dostaje gdy słyszy o kolegach, nawet wczoraj zabronił mi z nimi gadać na GG... ale sobie nie pozwoliłam
Cytat:
ja też wpadłam w błędne koło kupowania kosmetyków na zapas, nie tylko do włosów. dorobiłam się paru szuflad pełnych różnych buteleczek, fiolek i pudełek. podczas przeprowadzki okazało się, że niektóre z nich straciły już swoją ważność i np kremu do twarzy za ponad 200 zł używałam do stóp, bo szoda było mi wyrzucać. choć zapasów jeszcze nie zużyłam to gromadzeniu mówię stanowczo NIE !
-
nie no ja aż tak to nie szalałam, ale kiedyś 2 lata temu gdy byłam w UK to nakupiłam całą torbę różności kosmetycznych... dobrze, że wracałam do domu autem w przeciwnym wypadku musiałabym kupować nadbagaż.. no ale sedno sprawy jest takie, że część kosmetyków mnie uczuliła, a część była w ogóle do bani, więc trzeba było je zdetonować
Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Ja mam rudzielca (raczej teściowa) i chętnie go oddam za darmo...
kot Tż-a też jest okropny. nie ma nic z kota. nienawidzi mnie na maxa i zawsze na mnie fuczy buty trzymam u Tż-a w pokoju, a nie na przedpokoju, bo po prostu boję się śmierdzącej niespodzianki, zwłaszcza, że wiem co ta kotka potrafi... ogólnie kota jestem w stanie znieść w swoim otoczeniu, ale nie tego... nawet kiedyś kupiłam jej takie maskoteczki myszki wibrujące do zabawy... mało mnie nie zjadła
Cytat:
A ja sie wycofuje z tego włosomaniactwa..mam już dość tych kudłów...farbowałam je 3 tyg temu a dziś odrostu 0!!!NIC kompletnie...stoją w miejscu..a poza tym raz wypadają raz nie...jakieś cudaki normalnie...
ee na pewno tak nie myślisz masz piękne włosy i super o nie dbasz...
Cytat:
A o kotach wole sie nie wypowiadać jak wróciłam z wakacji to kot tesciowej osrał mi dywan..i sika mi na wycieraczke wejściową...nie znosze go....jest rudy i wredny...

Cytat:
myślę, że ciężko będzie go znaleźć, ale próbujcie u mojego Tż-a na osiedlu jest całe mnóstwo kotów... bo jest tam taka babcia, która się nimi opiekuje... z jednej strony dobrze, bo mają co jeść i na zimę robi im pod balkonem na parterze budy z kartonów (wyścielone szmatami i sianem) i dzięki temu jest im względnie ciepło.. tylkoooo że problem polega na tym, że dba o koty, ale nie tak do końca, bo nie bierze ich do siebie do domu. tych kotów jest coraz więcej i coraz bardziej wpieniają mieszkańców osiedla, bo w klatkach jest smród nie do zniesienia...

muszę zmyć olej ryżowy, a tak mi się nie chce, że nie pytajcie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 10:33   #458
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
normalnie jestem załamana..Potrzebuję książki do prezentacji na studia i nie moge żadych zanleźć, nigdzie nic nie ma, a za 3tygodnie mam prezentacje i necie też pustka... Nie wiem, co mam robić
na poprawę humoru kupiłam sobie balsam aloesowy Mrs.Potters'a, 500ml za 7,99, wieć się opłacało, jeszcze lakier z Bell taki ładny różowy kupiłam i herbatkę z bratka, bo coś mnie wysypuje ostatnio może to przez picie pokrzywy...
To się wyżaliłam.
a herbtka z bratka pomaga na wysyp???
Ja kupiłam ostatnio 3 kroki clinique i zastanawiam się czy coś pomoże na moje zaskórniki...

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 10:37   #459
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny
a szukałaś w czytelniach? często biblioteki mają tam prawdziwe skarbeńki , niestety, dostępnych tylko na miejscu, ewentualnie do skserowania u nich za złodziejskie wręcz pieniądze
Stary 2009-10-21, 10:38   #460
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
Asia19x wspominałaś coś wczoraj o masażu głowy (nie lubię słowa 'skalp' )
Jak to robisz? długo ? ;>
Rzeczywiście tak fajnie działa na porost ? Bo jeśli tak to zaczynam masować

Desporadka Ja już kilka miesięcy masuję główkę, właściwie wydaje mi sie, ze rosną szybciej po tym włosy, moja fryzjerka nawet mówiła, że szybko mi jakoś rosną, oby tak dalej
a w dodatku ten przyrost 3cm w tym miesiacu!!!! Nie wiem, jak mi się to udalo
Ale masuj głowę, masuj, polecam

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-21, 10:39   #461
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Dymka też mam kotkę i dwa kocury a czy Twoje kocury też spuszczają kotce manto co jakiś czas? nie wiem co mam z tym zrobić, ale strasznie mi jej szkoda jak ją gryzą za nic
ja już więcej kotów nie chce, zwłaszcza, że jeden zachorował i musimy je karmić bardzo drogą weterynaryjną karmą.

CUUUUUUDOOOOWNE ja kocham wszystkie koty a Twoje mnie po prostu rozbroiły, świetne są

Cytat:

Nie poddawaj się! Masz takie piękne długie to jak je zaniedbasz to będzie kicha

Ja musiałam wczoraj znowu podciąć grzywkę - dziwnie szybko, chyba ten Nisim trochę zaczął działać

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 10:45   #462
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
a szukałaś w czytelniach? często biblioteki mają tam prawdziwe skarbeńki , niestety, dostępnych tylko na miejscu, ewentualnie do skserowania u nich za złodziejskie wręcz pieniądze

szukałam już wszędzie, naprawdę, babka wysłala mnie do biblioteki 150km ode mnie... Chyba będę musiała tam pojechać chciałam pokazać się z dobrej strony, myslalam, ze nie bede miala problemu z tym tematem, ale wyszlo inaczej
jeszcze jest jedna biblioteka, w której nie byłam, jade w piatek na zajecia. wiec moze coś mi sie uda znaleźć

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
a herbtka z bratka pomaga na wysyp???
Ja kupiłam ostatnio 3 kroki clinique i zastanawiam się czy coś pomoże na moje zaskórniki...

Tak, czytałam, że bratek właśnie bardzo ładnie oczyszcza cerę i po jakimś czasie widać efekty po pokrzywie jakby mi troche zniknęły, ale ostatnio znowu wysyp
nie jest to jakiś kosmiczny, ale mam dużo takich malych syfków, gdzie kiedyś nie miałam żadnego, a teraz mam

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-21, 10:46   #463
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny
To się wyżaliłam.
Też ostatnio chciałam kupić ten balsam aloesowy jak byłam w Leclercu ale jednak odpuściłam, za to kupiłam kolejny kompres z Apteczki Babuni (uwielbiam go ) i szampon Barwy jabłkowy (zadowolona jestem, ładne mam włosy po nim no i ślicznie pachnie nie to co tataro-chmielowy).

Idę niedługo myć włosy, bo tak mnie już skóra swędzi że nie mogę wytrzymać, myłam w poniedziałek Może odpalę mój masażer i wymasuję główkę hmm

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 10:46   #464
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
CUUUUUUDOOOOWNE ja kocham wszystkie koty a Twoje mnie po prostu rozbroiły, świetne są
dzięki uwielbiam je

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ja musiałam wczoraj znowu podciąć grzywkę - dziwnie szybko, chyba ten Nisim trochę zaczął działać
o tego nie znam już przeszukuje allegro i wpadł mi w oko ekstrakt stymulujący, bo moje włosy nie chcą rosnąć i ciągle wypadają jak znowu wydam wszytskie pieniądze na kosmetyki to TŻet mnie zabije a muszę jeszcze perfumy kupić w tym tyg, bo mi się kończą
Stary 2009-10-21, 10:55   #465
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Też ostatnio chciałam kupić ten balsam aloesowy jak byłam w Leclercu ale jednak odpuściłam, za to kupiłam kolejny kompres z Apteczki Babuni (uwielbiam go ) i szampon Barwy jabłkowy (zadowolona jestem, ładne mam włosy po nim no i ślicznie pachnie nie to co tataro-chmielowy).

Idę niedługo myć włosy, bo tak mnie już skóra swędzi że nie mogę wytrzymać, myłam w poniedziałek Może odpalę mój masażer i wymasuję główkę hmm

Ten kompres też mam, wczoraj wlaśnie użyłam, bardzo fajny jest a z Barwy kupilam ostatnio z czarnej rzepy, jest kapitalny! Mam po nim cudowne włoski jutro będę próbować tego Potter'sa, mam nadzieje, ze jest taki jak pisaly dziewczyny

Mam takie niesforne włosy dzis....
AHA!!!! i byłam w zielarskim, zamówilam z Fitomedu tą odżywkę, o Jantara pytałam, ale już nie było, więc moze przyjdzie niebawem

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-21, 11:02   #466
blondyna789
Zakorzenienie

a ja idę umyć włosy i na Allegro poszukam jakiś fajności
Stary 2009-10-21, 11:03   #467
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Bejko możesz podać linka co to za ekstrakt na allegro? To go wykupie zebys ty go nie kupiła i wtedy Twój tz nie bedzie już zły
Stary 2009-10-21, 11:08   #468
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Ten kompres też mam, wczoraj wlaśnie użyłam, bardzo fajny jest a z Barwy kupilam ostatnio z czarnej rzepy, jest kapitalny! Mam po nim cudowne włoski jutro będę próbować tego Potter'sa, mam nadzieje, ze jest taki jak pisaly dziewczyny

AHA!!!! i byłam w zielarskim, zamówilam z Fitomedu tą odżywkę, o Jantara pytałam, ale już nie było, więc moze przyjdzie niebawem
Rzepowej jeszcze nie próbowałam ale wszystko przede mną Daj znać jak sprawuje się balsam aloesowy może kiedyś się skuszę

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
a ja idę umyć włosy i na Allegro poszukam jakiś fajności
Też właśnie przeglądam allegro i wychaczyłam u jednego użytkownika maskę Romantic i Jantar i jezszcze parę ciekawych rzeczy

Stary 2009-10-21, 11:10   #469
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
matko, nadrobiłam Was
witam nowe włosomaniaczki offtopowe zapuszczanie to magia - nawet takiemu leniowi jak ja zawróciło w głowie i teraz dbam o włoski

miałam dzień masakrę - od dłuższego czasu przeczuwałam (od jakiegoś 1,5 tyg), że pokłócę się z Tż-em, ale to, co dziś przerobiliśmy to był już szczyt wszystkiego. nie będę Wam opowiadać, bo tyle tego było, że po prostu sama nie jestem w stanie tego ogarnąć. otarliśmy się o rozstanie, a przynajmniej separację no ale skończyło się pomyślnie i mimo, że Tż miał do mnie o wszystko pretensje, żale i podejrzenia, to na koniec mnie przepraszał.. masakra jakaś - jesień to nie jest dobry czas dla związków. głowa mnie boli od tego wszystkiego.. jestem pewna, że to się powtórzy, a wtedy chyba nie będę już chciała nic naprawiać.. mimo, że bardzo go kocham.. cholera, miałam nie pisać, a tak się rozpisałam..

Będzie dobrzeja z TZ niedawno też mieliśmy taki okres, ze ciągle przez niego płakalam, kłóciliśmy sie, JA miałam podejrzenia i w ogóle...Ale doszliśmy do porozumienia. I oczywiście potem miała wyrzuty, ze miałam podejrzenia co do niego.. Każdy zwiazek czasem przechodzi kryzys

Przyszła Pani Magister

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 11:10   #470
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Bejko możesz podać linka co to za ekstrakt na allegro? To go wykupie zebys ty go nie kupiła i wtedy Twój tz nie bedzie już zły
http://www.allegro.pl/item785785095_...cha_240ml.html

oj to musiałoby się zgłosić 20 Włosomaniaczek na razie dodałam tylko do obserwowanych aukcji, bo jest dość drogi i muszę się jeszcze zastanowić
Stary 2009-10-21, 11:10   #471
San di
Raczkowanie

Cytat:

kusicie tym kompresem z AB,na szczęście nie mogę go u siebie znaleźć,z Mrs.Potters miałamuMoc Bursztynu balsam do włosów suchych i łamiących się z keratyną,bardzo fajne włoski po nim były,jak będę znowu w Auchan to zakupię

San di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:12   #472
Asia19x
Zakorzenienie

Pochwalę się Wam, ze dostałam na urodziny od TZ'a...depilator taki sliczny jest, ale wczoraj płakałam, jak go próbowałam hehe
urodziny mam jutro, ale już wcześniej dostałam prezencik

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-21, 11:14   #473
San di
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Rzepowej jeszcze nie próbowałam ale wszystko przede mną Daj znać jak sprawuje się balsam aloesowy może kiedyś się skuszę

Też właśnie przeglądam allegro i wychaczyłam u jednego użytkownika maskę Romantic i Jantar i jezszcze parę ciekawych rzeczy
a w mojej małej mieścinie ani Romantic ani Jantara eh chyba zostanę zmuszona do zamówienia przez net w razie potrzeby a ciekawa jestem tej maski zwłaszcza

San di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:16   #474
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez San di Pokaż wiadomość
kusicie tym kompresem z AB,na szczęście nie mogę go u siebie znaleźć,z Mrs.Potters miałamuMoc Bursztynu balsam do włosów suchych i łamiących się z keratyną,bardzo fajne włoski po nim były,jak będę znowu w Auchan to zakupię

Bo my kusicielki jesteśmy

mam nadzieje, ze moj Potters fajny będzie.

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-21, 11:18   #475
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
a w mojej małej mieścinie ani Romantic ani Jantara eh chyba zostanę zmuszona do zamówienia przez net w razie potrzeby a ciekawa jestem tej maski zwłaszcza
W mojej też niestety nie ma, ostatnio obdzwoniłam chyba wszystkie apteki w poszukiwaniu Jantara

Stary 2009-10-21, 11:21   #476
szmyrk
Zakorzenienie

Dzien dobry . 10 stron od mojej ostatniej wizyty WCZORAJ . Ide sprobowac nadrabiac.

Pochwale sie tylko, ze wczoraj sobie na noc zafundowalam olejowa mieszanke (rycynowy + oliwa z oliwek) z miodem (domowym) i z sokiem z cytryny. Jeszcze nie wiem jaki efekt bo schna wlosieta.

A, jeszcze jedno. Moje zwierzaki zrobily wczoraj kolejny krok ku przyjacielstwu
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:21   #477
dymka
Zakorzenienie

Ufff...dziś spokojniej na wizażu

Zrobiłam wykroje i już przypięłam do tkaniny, ale żołądek już się domagał jedzonka, więc zrobiłam chwilę przerwy na konsumpcję i przy okazji do Was zajrzałam

Moje koty jak już pisałam w ogóle złośliwe nie są, akceptują mnie i mamę, natomiast w stosunku do obcych są bardzo nieufne, ale nie sikają do butów ani na dywany - czasem młodemu się pomyli i obsika muszlę klozetową, bo chyba chce panie naśladować lubią też trochę oznaczyć nowe rzeczy (mojej rzeźbie już się oberwało).

Klaudiczko - nie możesz nas opuścić daj spokój z walką o porost, ale dbaj z nami dalej o Swoje włosiska - takie są piękne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 11:37   #478
Asia19x
Zakorzenienie

jest tych Jantarów na allegro, ale poczekam aż do mojego zielarskiego przyjdzie, mam nadzieje, ze tez kolo 10zl bedzie kosztowal

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Dokładnie jak mówi Dymka, Klaudiczka masz zbyt piekne wlosy!!! Musisz dbac o nie nadal

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-10-21, 11:38   #479
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Ja mam tak,ze kupuje i probuje A jak nie pasuje to myje tym wanne i toalete :P Najpierw detergenty a pozniej zeby ladnie pachnialo to szampony albo odzywki ahhahaaa
Jakaś Ty pomysłowa, niczym Pomysłowy Dobromir.

Cytat:
a ja Cię podziwiam,że zachowałaś rozsądek będąc włosomaniaczką i troszcząc się o swoje włoski z głową.
u mnie doszło do tego,że każdą wolną kase ostatnio wydawałam na włosy,ale jako że zgromadziłam już tego sporo,to teraz mogę/muszę przystopować[COLOR="Silver"]
Ja jestem biedną uczennicą, więc względy finansowe nie pozwalają mi szaleć z zakupami. A, że mam jeszzcze inne potrzeby, a nie tylko włosy to też przyczynia się do tego, ze nie powiększam swojej kolekcji w zastraszającym tempie. Czytając Wasze wypowiedzie stwierdziłam, ze to raczej dobrze i jestem z siebie dumna.

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
eh. też pokłóciłam się z TŻ.
Dość skomplikowana sprawa, ale ogólnie sprawił mi przykrość swoim zachowaniem i zawiodłam się trochę na nim Z tą różnicą, że nie pogodziliśmy się i nie wiem kiedy on wyciągnie rękę (pierwsza tego napewno nie zrobię). Od paru dni mam jakąś jesienną depresje, tzn. straszny humor i właśnie TŻ jakoś poprawił mi sposób patrzenia na wszystko, a dzisiaj mam taki ciężki dzień, a z nim nie za fajnie
Musiałam chociaż troszkę się wyżalić
Wszystko napewno się wyjaśni.

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Do mnie jutro przyjadą amla i vatika z tego sklepu litlle india
Zazdroszcze. Chyba przyjade do Poznania i Cię okradne z tych wszystkich włosowych cudeniek. Masz ich stanowczo za dużo.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja od września nic włosowego nie kupiłam, muszę wreszcie zużyć zapasy, których znowu nazbierałam jak dzika
Tylko jak sie powstrzymać, kiedy wokół widzę same okazje...
Gratuluje silnej woli I trzymam :kciki: byś dalej była tak twarda.

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witajcie
od poniedzialku koniec harowy 12 godzinnej i bedzie ludzkie 8godzin nareszczie
Ale fajnie. Teraz będziesz mieć więcej czas na odpoczynek i wizaz.

Cytat:
Witam po pierwsze gratulacje dla Pani_jesień! dostałas bardzo fajny kierunek. Witam Pani moderator 'Estelle' kurcze teraz trzeba uważać co się pisze śnił mi się ten malutki kotek (tak jak mówiłam) że zignoł pod torami! . Dzisiaj siedzę cały dzień w domu i nic nie robie dzisiaj z nimi. Nałożyłam vatike i zmyje dopiero jutro rano multicytowanie mi nie działa!! nie piszcie za dużo!
Nie martw się już tak tym kotkiem, czasu się nie cofnie... A może jednak Twój TZ znajdzie jeszcze tego małego biedaczka.

Cytat:
Jakie śliczne kotki.

Cytat:
Dbaj o nie dbaj, ale nie wymagaj od nich za dużo, bo sie zestresują. Ja zauważyłam, ze jak swoje mierze i czekam kiedy osiągną określoną długość to one zawsze jak na złość stoją w miejscu. Dlatego daje im swobode i dbam one, a one niech sobie rosną jak chcą, oczywiście wspomagane wcierkami.

Cytat:
To jutro trzeba Ci złożyć życzenia.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:40   #480
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:

o jaaaa... nie ma jakiejś większej przyjaźni m-y facetem a kobietą. prędzej czy później jedno albo drugie zaczyna czuć miętę także będąc w stałym związku lepiej uważać na przyjacieli od serca, bo może się to kiepsko skończyć
Święta prawda...
Cytat:
Pochwalę się Wam, ze dostałam na urodziny od TZ'a...depilator taki sliczny jest, ale wczoraj płakałam, jak go próbowałam hehe
Ale masz faaajnie Nie martw się - z czasem przyzwyczaisz się do niego i już nie będzie tak bolało.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości