|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Lena
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
dzi ęki!
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- ja też w żadne przesądy nie wierze i nawet często na przeciw nim wychodzę. ale w przypadku welonu mi nie chodzi o przesąd. welon jest symbolem czystości i niewinności. i wiem że nikt sie tym nie przejmuje, ale ja nie chcę iść do ołtarza w welonie, bo mam dziecko.
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą tak się przyzwyczaiłam, że jak kiedyś na plaży zdjęłam to mi aż dziwnie było ![]() Mustique gratuluję a co do welonu to może nie to, że "nie wypada",ale faktycznie ja chyba też bym nie szła jak bym miała dziecko. Ale z drugiej strony- to w sumie tylko dziewice powinny mieć biała suknię, hmmmmmmmmmm.............. ........ja chcę ecru, ale nie dlatego po prostu w białym wygladam jak trup
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-21 o 19:02 |
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
no to przeprowadzka tuż tuż ![]() A welon tak jak biała suknia oznaka niewinności i dziewictwa dlatego czasem się ludzie krzywo patrzą ale teraz to chyba prawie wszystkie dziewczyny w sukniach innych niż białe i bez welonu musialyby do ołtarza iść
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#816 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję jeszcze raz za życzenia
Wydaje mi się, że teraz tylko przysłowiowe życzliwe ciocie są wierne tym przesądom ślubnym. Moja mama usłyszała ostatnio od swojej siostry żebym już za mąż wychodziła i przestała żyć w grzechu
|
#817 |
|
Konto usunięte
|
Jak ja lubie takie "dobre" przesądne ciotunie
|
|
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14850508]Jak ja lubie takie "dobre" przesądne ciotunie
[/QUOTE]No przecież wszystkie je kochamy
|
#819 |
|
Konto usunięte
|
Taaa...Darzymy je niezwykłą miłością
. I chyba z wzajemnością normalnie .
|
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
Te ciocie to wszystkie są dobre- na kogoś to tylko nagadać a to co u siebie mają to nie widzą- moja była dobra, każdemu to gadała jak to jejcóreczka jest ,,czysta jak łza" a dziecko urodziło się 3 miesiące po ślubie- dobrze że nie wpierała każdemu że to wcześniak:/
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
No ciocie to czasem potrafią za skórę wejść
w sumie moja babcia też jest taka każdemu wypomina jego grzechy, a sama mojego ojca to miesiac po 18 urodzinach urodziła i 2 miesiące po ślubie
|
#822 |
|
Konto usunięte
|
grunia27 ja tez mam taką ciotkę,tylko jej dzieci są jeszcze małe. To jest żona,mojego ojca-brata. Jej rodzina jest najlepsza. Wesela w jej rodzinie są najlepsze,a w tej to kicha. I w ogóle taki fotograf i kamerzysta jak my wzięliśmy to jest bez sensu,ale z jej rodziny taka jedna miała fajnego. I sukienkę miała piękna. Bull shit! Była w 6 miesiącu ciąży i wyglądała ohydnie! Miała zielone włosy,bo jej fryzjerja zrąbała,kamerzysta nie znał się nic na tym co robił,a sukienka tak jej odstawała od cycków,że jej stanik było widac i miała krzywo skróconą. Ale jak to mówią: "U siebie w oku belki się nie widzi,ale u kogoś to się drzazgę zobaczy". Debilka!
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja wpadlam sie pozegnac
![]() lece sie pakowac i jutro jade do mojego TZcika![]() to papapa do poniedzialku
|
|
|
|
#824 |
|
Konto usunięte
|
lula177 tylko bądźcie grzeczni
|
|
|
|
#825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomocy...
![]() Na wesele mam sukienke- bombka, na ramiączkach klor: wrzosowy. No i dzisiaj sobie ją przymierzyłam i tak wiecie "poskakałam" w niej i zobaczyłam ,że zsuwają mi się ramiączka No i drugi problem co zrobić ze stanikiem? Silikonowe ramiaczka? Czy może zwykłe tylko ,że w kolorze suienki? Mam dość spory biust wiec musze miec dobrą stabilizacje.
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#829 |
|
Konto usunięte
|
asia665 a może sobie te ramiączka jakoś zszyj czy coś? A co do stanika,radze Ci silikonowe ramiączka (koniecznie weź zapas!) albo takie cieliste może
.
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Asia silikonowe ramiączka
ja kiedyś przyszyłam sukienkę do biustonosza
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
cobra115
lasoa ivona T'ai JennyAniołek elunka isabele dziekuje ![]() isabele tez gratuluje fajnie jest byc mgr ![]() napisze tylko tyle-bo zmykam swietowac ![]() miłego wieczorku bejbe
|
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
a ja silikonowe ramiączka odradzam bo to wygląda paskudnie jak w ciało sie takie cos wbija i pękaja prawie zawsze. a na większym biuście to już predzej-mi tam zawsze pękaly mimo mojej płaskości klaty
ładniej wyglądają już ramiączka w kolorze sukienki,alboo podobnym. Byle czyste hahaha bo jak raz byłam na weselu i babka miała stanik niby biały-ale biały nie był tylko zżółknięty -obleśnie wyglądało. bleeeee......duży biust potrzebuje wsparcia dobrego i moim zdaniem silikon odpada. a juz napewno nie takie wkładki co sie przylepia na biust bez niczego bo odrazu po kilku tańcach będzie siup i sie odlepi...
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-10-21 o 20:19 |
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też odradzam silikonowe - prawie zawsze pękają, a im większy biust tym wieksze ryzyko niestety...a co planujecie włożyć pod swoje ślubne sukienki? ja nadal chce syrenę, ale żeby piersi wydawały się większe to chcę push upa - tylko nie wiem czy będzie pasował
albo jak sukienka bez ramiączek? silikonowe odpadają pewnie okaże się przy przymierzaniu co będzie pasować
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam takie ładne silikony z delikatnym wzorkiem i jeszcze mi nie pękły
ale myślę że w kolorze sukienki też ładnie wygląda a jakie są ramiączka w tej sukience?ja jeszcze nie myślę o bieliźnie pod suknię najpierw muszę mieć jakąs na oku Karolinusienka udanej zabawy
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik nie no ja też żadnej na oku nie mam, tylko tak się zawsze zastanawiam co by pod nia wlożyć
ale to taka tylko myśl była;p a co do ramiączek to ja tez mam sporo silikonowych, ale niektóre sa b.nie wygodne...a jak się szaleje na weselu to różnie może z nimi być![]() Karolinusienka baw się dobrze
|
|
|
|
#836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do ramiączek to ja nieznosze silikonów- pękają, a jak się spoce to mi się wbijają w ciało, ja kupuje w sklepie z bielizną takie ozdobne ramiączka,zazwyczaj koloru sukienki, albo jak mam np bordową sukienke ze srebrnymi zdobieniami to kupuje zrebrne |
|
|
|
|
#837 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14851445]asia665 a może sobie te ramiączka jakoś zszyj czy coś? A co do stanika,radze Ci silikonowe ramiączka (koniecznie weź zapas!) albo takie cieliste może
.[/QUOTE]Cieliste- tzn... takie w kolirze skóry? ![]() Cytat:
Cytat:
Jak ja bym chciała mieć o rozmiar czy dwa mniejsze piersi.Cytat:
nie no żartuje, jako Panna Młoda będę ze wszystkimi tańczyła całą noc więc coś co włoże będzie musiało być chyba z metalu ,żeby dobrze trzymało![]() Cytat:
No i powiem Wam,że mam jeden stanik jaśniejszy od sukienki, a drugi ciemniejszy no i pomyslałam sobie teraz,że może jak nałoże ta sukienke to poprosze TŻ żeby mi przyszył ramiączka od stanika do ramiączek od sukienki, tzn tak od spodu,że nie byłoby widać nitek. A wówczas może nie zsuwały by się.A ramiączka ciemniejsze czy jaśniejsze?... ![]() Jutro praktyki- 7 godzin na podwórku!!! edit. Dobranoc Dziewczyny, musze się wypsać przed jutrem :ziewa:
Mów mi : Asia ![]() "...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli." Edytowane przez asia665 Czas edycji: 2009-10-21 o 20:53 |
||||
|
|
|
#838 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:brawo: gratulacje Isabele Tobie również gratuluję ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi się zawsze obrywa za mój pokój. za NIEŁAD ARTYSTYCZNY na biurku i krześle Cytat:
ja sobie dzisiaj paznokcie pomalowałam |
||||||
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Isabele, karolinusienka - gratulacje
MiciaKicia - kurcze, sorry ze to powiem, ale strasznie nieodpowiedzialny jest ten twoj Tz. Moj oczywiscie tez lubi jezdzic szybko, ale nasze drogi raczej do szybkiej jazdy nie sa dostosowane wiec sie ogranicza, no i pasy to ma zawsze zapiete chocby jechal 500m dalej. Ciesze sie bo przynajmniej nie bede sie bala o wlasne dzieci jak z nim je zostawie. Pozatym jak go kiedys foto radar zlapal i mial 500zl mandatu a zarabial 600zl na stazu, to byl tak zly i tak sobie pluł w brode ze od tego czasu przed kazdym radarem zwalnia. Moze zmadrzeje jeszcze twoj Tz, albo bedzie sie cos musialo stac zeby to zrozumial. Ja wogole mam uraz do mlodych kierowcow, bo jak widze jak u mnie po wsi jezdza tacy 18-19 latkowie, pedza boczna droga 150 i jeszcze przy tym pala papierosa albo gadaja przez telefon to mi sie scyzoryk otwiera..moj kuzyn kiedys tak bedzil i wbil sie autem na barierke od mostu, dobrze ze nie mial pasazera bo mialby rure w brzuchu.. masakra.. isabele - moze rzeczywiscie kupcie jakis dobry alkohol tescia i jakiegos kwiatka ladnego, np storczyka w fajnej doniczce. Lub cos fajnego do mieszkania jak wiecei co lubia i co im pasuje. Stysik - z tymi kobietami to mi nie o patrzenie chodzilo, bo ja wiem ze moje Tz sie patrzy na baby i sie za nimi oglada i ja bron boze sie o to nie zloszcze, bo juz bym zwariowala..na zarty czasem sie zloszcze i tak sie droczymy..tylko wlasnie bylam ciekawa co te chlopy w tych swoich glowkach sobie mysla..moj jak z nim gadalam to twierdzi, ze jak mu sie tam jaks laska podoba to wcale nie mysli o tym zeby sie z nia przespal, bo wie ze ma mnie i nikogo innego nie potrzebuje i nigdy by mi czegos takiego nie zrobil..ale pieron wie jak jest w rzeczywistosci..no ale coz moze jestem naiwna, ale mu ufam ![]() ivona84 - ja wole matowe zdjecia ![]() ma.ko - my tez myslelismy zeby wlasnie w ramach podziekowan na slubie nie wreczac rodzicom jakiegos badziewaia ktore mozna tam kupic po sklepach, tylko wlasnie zrobic takie ladne albumy dla nich, ze zbiorka naszych zdjec, tylko wlasnie te z weela tez bysmy chcieli im tam wkleic wiec jeszcze nie wiem jak to zrobimy.. Ta'i - ja tez zdejmuje piersionek jak sprzatam, gotuje i wogle jak jakies inne rzecy robie..w sumei to czesto jak wracam do domu to go sciagam zeby sie ggdzies nie uszkodzil przy okazji:P a jak moj Tz widzi ze go nie mam, to sie wkurza..hehe..jak go zdejmuje to wkladam do pudeleczka, i kiedy chce go schowac a tam w pudeleczku karteczka, patrze a tam pisze "gdzie? juz wracac na palec!!" hehe elunka88 - ja to musze caly dom zawsze sprzatc sama, i to jeszcze caly tydzien mnie niema wracam na weekend i sprzatam ten ich balagan..a mam dosyc duzy dom i bardzo brudzacego psa..na ale cos trzeba cos w tym domu robic, moi rodzice duzo pracuja wiec musze sie czxyms odwdzieczac ze na mnie pracuja jak na razie.. Ide sie troche pouczyc bo jutro kolokwium a ja jeszcze nie zaczelam na to patrzec.. potem skoncze nadrabiac.. milego wieczorku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

no na długo wyjeżdża

ale teraz to chyba prawie wszystkie dziewczyny w sukniach innych niż białe i bez welonu musialyby do ołtarza iść

albo jak sukienka bez ramiączek? silikonowe odpadają