Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 20:10   #2551
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hahaha wiem cos o tym- sama przed pierwszym mierzeniem sukni ślubnych mało nie zwiałam sprzed wejścia salonu do którego sie umówiłam na szczęście byłam z koleżanką która w ogóle takiej tremy nie miała i wpakowała się do salonu więc jak ona była juz w srodku to głupio było zostać na zewnątrz: hahaha: a potem to już było lajtowo- jak rasowa mierzycielka sukni maszerowałam po salonach- aż siostra się dziwiła jakie ja mądre pytania zadaję jak jakaś znawczyni hahaha:ha haha:
a juz myslalam ze tylko ja mam takie spaczenie

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

zanim wybiore sie do salonu musze zorganizowac bojowa grupe wsparcia psychicznego:haha ha:

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:11   #2552
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
nie mam zielonego pojęcia jakie wino kupię- wybiorę to którego butelka mi się spodoba chyba że doradzicie mi tu coś sprawdzonego
O Ty lisico!!
Ja raczej wolę aby było smaczne wino, a kształt butelki mi 'zwisa'
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
wino glownie pija kobiety na weselu, ja chyba wybiore carlo rossi, po troche z kazdego koloru jest pyszne jak bylam na weselu u kuzynki to miala wlasnie to wino i wszyscy zachwalali, rodzina ta sama wiec wszyscy powinni byc zadowoleni
Piłam czerwone Carlo Rossi, było smaczne
Też je biorę pod uwagę, ale tylko czerwone..
Chcemy też białe i rose
Tylko problem jakie wybrać, czekam na więcej wypowiedzi

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:12   #2553
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a juz myslalam ze tylko ja mam takie spaczenie

zanim wybiore sie do salonu musze zorganizowac bojowa grupe wsparcia psychicznego:haha ha:
No gdybym nie poszła z mamą, to też bym spanikowała... Więc w sumie się cieszę, że świadkowa nie miała czasu, bo z Nią to byśmy pewnie wystawy oglądały A teraz czekam, aż siostra będzie miała wolny weekend, żeby się przejść do jednego salonu...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:15   #2554
Martoolka87
Zakorzenienie

2 godziny nadrabiałam to, co napisałyście od wczoraj, ale z czystym sumieniem mogę się pochwalić, że wszystko przeczytałam

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
własnei imie Igor mi się kojarzy z hrabią Kwaczulą(dla mnie on jest kwaczula) Cubasa Ozora fakt, był nudnyAlbo Gigi boiale majteczki AnnyPamiętam jak moi rodzice byli zdegustowani jak widzieli te bajki i gadali o nich ze znajomymi
Moi rodzice też byli zniesmaczeni tymi bajkami

Cytat:
o proszę jaka poetka- czemu cię nie było jak wymyślić tytułu wątku nie mogłyśmy zobacz jaki syfiasty tytuł mamy
Odwal się od tytułu Jest tak nienormalny jak my A syfiasty to by był, gdybyśmy napisały o tych pryszczach i innych sprawach, o których gadałyśmy na koniec poprzedniej części

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
U Nas jest odwrotnie, bo to Ja kradnę kołdrę memu Misiakowi
Więc musimy mieć dwie
Nie wyobrażam sobie spania z TŻ pod osobnymi kołdrami. Ja zawsze na niego włażę w nocy, przytulam się do niego z całej siły, aż się biedaczek ruszyć nie może A nawet jak się odwrócę do niego tyłem, to się plecami do niego tulę

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
I podobno zniżki dla studentów mają zlikwidować
Chyba ocipieli

Cytat:
no co ty- szaleństwo by było gdybyśmy ponad 20 napisały- w wakacje 15 stron dziennie to był standard
Mogłybyście się zlitować, biorąc pod uwagę, że niektóre z nas muszą biegać na uczelnie i gotować obiadki TŻtom

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
zagłosowałam
ja też

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
mnóstwo pracy, a ja cała "spuchnięta" jestem (czasem mam tak przed spodziewaną @ - choć pewnie znów nie przyjdzie) i ciasno mi w portkach = jestem gruba (największa zmora moja i przekleństwo + całe życie odchudzanie) a mam dziś kieckę mierzyć po raz drugi i może zaliczkę wpłacić. buuuuu
Ja też tak puchnę przed @. Ostatnio mi w nocy tak palce napuchły, że nie mogłam zdjąć pierścionka, który zwykle mi jest za luźny i sam mi się dookoła palca kręci

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Hej ja w tej sprawie odwiedziłam, wczoraj dwoch złotników. Do pierwszego do którego trafiłam powiedział mi tak. Jak Pani chce to moze dac swoje złoto i mozna przerobic ale obraczki wygladaja marnie i nie da sie zrobic ładnej obraczki. mozna zrobic tylko takie zwykle. A ja sobie pomyslalam ze przeciez co to za roznica czy robia z mojego złota czy z ich. przeciez tak samo robia wiec poszlam do drugiego i BARDZO miłe dwie panie powiedziały ze nie ma problemu i obie beda kosztowaly do 500zl; a jesli z brylancikiem czy cos to od kazdej sztuki 200zl takze my sie chyba na to wlasnie zdecydujemy bo mamy duzo zlota od rodzicow i babci
Czy ktoras z was ma tak robione obraczki?
Ja 500 zł kosztuje zrobienie biało-żółtych, a 700 biało-żółto-białych.

Jutro idę do fryzjerki klepnąć termin
A w piątek chyba kupimy już wódkę

Odebrałam dziś moje 2 rozdziały magisterki z poprawkami od promotorki i dostałam od niej mały OPR za to, że piszę jak w encyklopedii, hasłowo, bez połączenia w jedną spójną myśl Ale ja już tak mam, że mam bardzo "ciężkie pióro" i trudno mi się pisze takie dłuższe wypowiedzi. Ja to wszystko wiem, ale nie umiem tego przelać na papier
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:15   #2555
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam zielonego pojęcia jakie wino kupię- wybiorę to którego butelka mi się spodoba chyba że doradzicie mi tu coś sprawdzonego
ty sie smiejesz, my tak wybieralismy wino na wesele brata, ogolnie wina nie pijamy wiec jakos trzeba było wybrac
nie no jedyne sprawdzone to było martini
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:20   #2556
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
O Ty lisico!!
Ja raczej wolę aby było smaczne wino, a kształt butelki mi 'zwisa'
mi też niby zwisa ale jak nie znam smaku danego wina i jak się okaże że jest lipne to chociaż niech butelka będzie ładna

ja też wyglądam bardzo młodo i w sklepach się mnie o dowód wciąż pytają jak kupuję alkohol ale z przymierzaniem sukni nie miałam problemów biorę ślub i nie ważne ile mam lat- nawet jakbym miała 16 lat to sukni i tak potrzebuję prawda za to jak w maju pierwszy raz byłam mierzyć suknie to ściemniałam że słub w październiku bo tak to by mi tylko katalogi dawały do oglądania

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Mogłybyście się zlitować, biorąc pod uwagę, że niektóre z nas muszą biegać na uczelnie i gotować obiadki TŻtom
ale my też biegamy na uczelnie i obiady gotujemy hhehehehe mamy tajemną moc
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:23   #2557
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
I jeszcze chodzimy do pracy i piszemy licencjaty i magisterki
Stary 2009-10-21, 20:23   #2558
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

Ale nie musicie dojeżdżać 1,5 godziny w jedną stronę i jak macie okienko, to możecie wyskoczyć do domu Jak ja żałuję, że nie mam lapka, bym sobie wizażowała na tych moich nudnych zajęciach i w pociągu
Stary 2009-10-21, 20:26   #2559
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Daneaaa dla mnie chodzenie we dwie na poszukiwania sukni jest bez sensu bo przecież we dwie nie wejdziecie do przymierzalni a potem nie wyjdziecie obie na podest i nie będziecie się gapić na siebie nawzajem- to trzeba pójść jedna osoba mierząca suknie i reszta to doradcy znający twoje gusta itp a nie przypadkowa osoba z ulicy nagle ma ci w wyborze sukni pomóc

Szyszynka ale na wredną babę w salonie trafiłaś.. bardzo nieelegancko się zachowała... co ją to obchodzi ile masz lat??? ona suknie sprzedaje a nie w doradcę małżeńskiego ma się bawić moja mama na pewno by taaak tej babie dogadała że by jej w pięty poszło hehehe bojową mam mamuśkę
Moja tesciowa to tylko wzruszyla ramionami i nic nie powiedziala ona taka ze potem dwie noce by nie spala... dzis uslyszalam jeszcze o jakims nowym salonie ale nie bylam jeszcze
wogole to jechalam z TŻ autkiem i minela nas babka autem z naklejka wizazu jechalam za nia pol miasta i nie moglam spisac numeru kurcze a taka ladna ulotka byla
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:26   #2560
kaska87
Zakorzenienie

już jestem TZ tato nam przywiózł kilka rzeczy z niemiec łup odebrany teraz spadam pod prysznic

Przyjaciółka juz po operacji ma się dobrze w niedziele ja wypisują

z wrocławskich salonów to polecam Lisa Ferrera, Flossmann za to nie polecam adeline w jedym w sumie lipa, a w drugim tym mniejszym niemiła babka, ale tak nie miła, że wyszłam....a ja raczej wbijam w te babki, ale ta była nie dość, że młoda gdzieś w moim wieku to siedziała jak za karę-może stara panna

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-21 o 20:29
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:27   #2561
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie musicie dojeżdżać 1,5 godziny w jedną stronę i jak macie okienko, to możecie wyskoczyć do domu Jak ja żałuję, że nie mam lapka, bym sobie wizażowała na tych moich nudnych zajęciach i w pociągu
to trzeba założyć świnkę skarbonkę i zbierać na lapka- teraz są takie fajne maleńkie które można wsadzić w torebkę i w każdej chwili sobie można na nim śmigać- super sprawa a taki maluch o przyzwoitych parametrach wcale nie jest kosmicznie drogi
Stary 2009-10-21, 20:28   #2562
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Daneaaa dla mnie chodzenie we dwie na poszukiwania sukni jest bez sensu bo przecież we dwie nie wejdziecie do przymierzalni a potem nie wyjdziecie obie na podest i nie będziecie się gapić na siebie nawzajem- to trzeba pójść jedna osoba mierząca suknie i reszta to doradcy znający twoje gusta itp a nie przypadkowa osoba z ulicy nagle ma ci w wyborze sukni pomóc
Nie widziałam wcześniej tego posta Ja i tak pewnie zakupię suknię w rodzinnych stronach, bo potem nie miałam gdzie tego schować przed TŻ i jak tego przechowywać. A w domu jest pełno miejsca...

Mały postęp: napisałam pół strony magisterki
Stary 2009-10-21, 20:29   #2563
Martoolka87
Zakorzenienie

Aaaa jeszcze odnośnie bajek miałam Wam napisać, że Kubuś Puchatek też jest zboczony. Miałam go w wersji słuchowiska na kasecie magnetofonowej i jak po latach słuchała tego moja młodsza siostra to ja pękałam ze śmiechu, bo tam były teksty typu: "Wchodzę w tą dziurę" albo "oooh oooh zaklinowałem się i nie mogę wyjść"
Stary 2009-10-21, 20:29   #2564
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wogole to jechalam z TŻ autkiem i minela nas babka autem z naklejka wizazu jechalam za nia pol miasta i nie moglam spisac numeru kurcze a taka ladna ulotka byla
oooo to wizaż ma swoje auta i jakieś akcje??? wow ciekawe ciekawe
jakbym miała fioletowy samochód z nalepką WIZAZ to tż chybaby rozwód ze mną wziął

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już jestem TZ tato nam przywiózł kilka rzeczy z niemiec łup odebrany teraz spadam pod prysznic

super Kasia że z przyjaciółką wszystko w porządku.
a co tam w łupie dostałaś? pochwal się tu zaraz
Stary 2009-10-21, 20:31   #2565
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
to trzeba założyć świnkę skarbonkę i zbierać na lapka- teraz są takie fajne maleńkie które można wsadzić w torebkę i w każdej chwili sobie można na nim śmigać- super sprawa a taki maluch o przyzwoitych parametrach wcale nie jest kosmicznie drogi
Świnka skarbonka (a w moim przypadku koperta) musi się najpierw napełnić na tyle, żeby starczyło na studia podyplomowe i oxybrazję
Stary 2009-10-21, 20:32   #2566
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nie widziałam wcześniej tego posta Ja i tak pewnie zakupię suknię w rodzinnych stronach, bo potem nie miałam gdzie tego schować przed TŻ i jak tego przechowywać. A w domu jest pełno miejsca...
przecież jak kupujesz suknie to odbierasz ją dopiero kilka dni przed ślubem a ona cały czas w salonie wisi i tam jest przechowywana bo panie w salonach wiedzą że w domu nie ma miejsca i suknia może się pognieść czy pobrudzić i salony trzymają suknie az do ślubu- mozesz ją nawet dzień przed śłubem odebrac i będzie ok.. na pewno nie uzależniałabym zakupu sukni ślubnej od miejsca w szafie:ha haha:
Stary 2009-10-21, 20:32   #2567
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a co tam w łupie dostałaś? pochwal się tu zaraz
żarcie i kosmetyki bo tam są duuuużo tańsze

aha! tragedia! spodobało mi się kilka sukni demetrios 2010 a szczególnie jedna, która wygląda jak relieve pronoviasa, ale jest jeszcze łądniejsza i ma piękny tren

Stary 2009-10-21, 20:32   #2568
szyszynka
Raczkowanie

[QUOTE=tancerka212;1485242 7]oooo to wizaż ma swoje auta i jakieś akcje??? wow ciekawe ciekawe
jakbym miała fioletowy samochód z nalepką WIZAZ to tż chybaby rozwód ze mną wziął

super Kasia że z przyjaciółką wszystko w porządku.
a co tam w łupie dostałaś? pochwal się tu zaraz[/QUOTE

No taka nalepka na cały dół drzwi wizaż , makijaż ślubny i coś jeszcze
Stary 2009-10-21, 20:35   #2569
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
przecież jak kupujesz suknie to odbierasz ją dopiero kilka dni przed ślubem a ona cały czas w salonie wisi i tam jest przechowywana bo panie w salonach wiedzą że w domu nie ma miejsca i suknia może się pognieść czy pobrudzić i salony trzymają suknie az do ślubu- mozesz ją nawet dzień przed śłubem odebrac i będzie ok.. na pewno nie uzależniałabym zakupu sukni ślubnej od miejsca w szafie:ha haha:
Ja nie uzależniam od tego. Tylko miejscowość uzależniam, bo jednak jak będziemy jechać do mnie kilka dni przed ślubem, to razem i nie chcę narażać sukni na długą jazdę samochodem ;-) A jeszcze TŻ by coś zobaczył Najlepiej poszukać czegoś na miejscu... Tylko że nie mam czasu jechać do domu
Stary 2009-10-21, 20:36   #2570
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jakie wina kupujecie na wesele??
Chodzi mi o nazwę, rodzaj...
ElSol Italia na pewno, wogóle seria ElSol, bo nam bardzo smakują i nie mamy po nich ciężkiej głowy
Cytat:

aha! tragedia! spodobało mi się kilka sukni demetrios 2010 a szczególnie jedna, która wygląda jak relieve pronoviasa, ale jest jeszcze łądniejsza i ma piękny tren
to chyba dobrze, a nie tragedia?
Stary 2009-10-21, 20:38   #2571
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Świnka skarbonka (a w moim przypadku koperta) musi się najpierw napełnić na tyle, żeby starczyło na studia podyplomowe i oxybrazję
oooo tak ja też na nią zbieram- mam nadzieję że stypendium dostanę i wtedy sobie zafunduję bo cos ostatnio plotki mnie doszły że mają coś zmieniac odnośnie stypendium naukowego i mogę go wcale nie dostac buuuuu lepiej żebym dostała bo nie wiem skąd ja wezmę 700zł na sama kosmetyczkę ale oxybrazję muszę zrobić choćbym się miała zapożyczyć- nie pójdę do ślubu z takimi bliznami jak mam teraz na twarzy
mama mi pisała że już mi załatwiła i wykupiła tą maść co Szana pisała więc od jutra zaczynam używanie jej i mam nadzieję ze za jakieś 2 miesiace zacznę już tą oxybrazję... bo nie moge patrzeć już na moje policzki

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:

pokaz te suknie!!! bo ja jeszcze demetriosa 2010 nie widziałam

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja nie uzależniam od tego. Tylko miejscowość uzależniam, bo jednak jak będziemy jechać do mnie kilka dni przed ślubem, to razem i nie chcę narażać sukni na długą jazdę samochodem ;-) A jeszcze TŻ by coś zobaczył Najlepiej poszukać czegoś na miejscu... Tylko że nie mam czasu jechać do domu
no to masz problem
Stary 2009-10-21, 20:38   #2572
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
No to rzeczywiście tragedia
Weź Ty już nie oglądaj tych kiecek Przecież i tak kochasz Carrerę
Stary 2009-10-21, 20:40   #2573
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
No to rzeczywiście tragedia
Weź Ty już nie oglądaj tych kiecek Przecież i tak kochasz Carrerę
no chyba że już nie kocha Kasia powiedz że kochasz!!!
w ogóle teraz Carrery na allegro są taaakie tanie po tysiaka chodzą hehe tylko w chwili obecnej chyba mało jest carrer na allegro- już więcej Kate jest do sprzedania
Stary 2009-10-21, 20:40   #2574
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam po przerwie
Ja już z Wami nie wyrabiam. tyle stron do nadrabiania Wybaczcie, ale zerknęłam tylko na zdjęcia w załącznikach
Cytat:
1 i 2 ładne,a le 3 i 4 są tragiczne
Mam identyczne zdanie!

Zaraz chyba lecę się zdrzemnąć, bo padam na cyce i dzisiaj prawie bym przespała w autobusie swój przystanek

A z palcem kiszka Wczoraj miałam zdejmowane szwy, ale niestety cały czas palec się ropi i boli Najgorsze jest jednak to, że w sobotę idę na wesele do kumpeli. Coś chyba sobie nie potańczę
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:41   #2575
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki a macie jakas stronke z fryzurkami slubnymi bo ja kompletnie nie mam pojecia jak uporac sie z moimi wlosami... najchetniej poszlabym w ropuszczonych ale niestety trza je jakoś upiac. A wy jakie fryzurki bedziecie miały ?

Ja chyba wolę jednak rozpuszczone - w takich czuję się najlepiej.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:42   #2576
kaska87
Zakorzenienie

do targów ślubnych w styczniu i tak nic nie kupię więc luzz mam ponad 10 miesięcy do namysłu

a to ona
Załącznik 2600147

Stary 2009-10-21, 20:43   #2577
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A z palcem kiszka Wczoraj miałam zdejmowane szwy, ale niestety cały czas palec się ropi i boli Najgorsze jest jednak to, że w sobotę idę na wesele do kumpeli. Coś chyba sobie nie potańczę
a to jest palec u nogi?? myślałam że u ręki... biedulka... jej.. aż mnie wszystko boli jak to czytam...

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja chyba wolę jednak rozpuszczone - w takich czuję się najlepiej.
ale na weselu po kilku godzinach tanca to ci z rozpuszczonych włosów kluski się zrobią i w ogóle więc chyba jednak troszkę trzeba je choć podpiąć bo w końcu mamy wyglądać ślicznie przez całą noc a nie tylko w Kościele
Stary 2009-10-21, 20:43   #2578
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
oooo tak ja też na nią zbieram- mam nadzieję że stypendium dostanę i wtedy sobie zafunduję bo cos ostatnio plotki mnie doszły że mają coś zmieniac odnośnie stypendium naukowego i mogę go wcale nie dostac buuuuu lepiej żebym dostała bo nie wiem skąd ja wezmę 700zł na sama kosmetyczkę ale oxybrazję muszę zrobić choćbym się miała zapożyczyć- nie pójdę do ślubu z takimi bliznami jak mam teraz na twarzy
mama mi pisała że już mi załatwiła i wykupiła tą maść co Szana pisała więc od jutra zaczynam używanie jej i mam nadzieję ze za jakieś 2 miesiace zacznę już tą oxybrazję... bo nie moge patrzeć już na moje policzki
Też niecierpliwie czekam na stypendium, bo teraz wciąż wyciągam kasę z tej mojej koperty i z moich uzbieranych przed wakacjami 2000 zostało mi jakieś 800 zł Muszę się jakoś przemęczyć do końca listopada Później będzie stypendium i pracę zacznę, więc będzie lepiej, ale październik i listopad to zawsze najtrudniejsze miesiące
Co do blizn, to moje przebarwienia po acne dermie się chyba trochę rozjaśniły chociaż może to tylko siła autosugestii
Stary 2009-10-21, 20:45   #2579
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
do targów ślubnych w styczniu i tak nic nie kupię więc luzz mam ponad 10 miesięcy do namysłu

a to ona
Załącznik 2600147
hmmm suknia rzeczywiście śliczna ale hmmmm nie jestem pewna czy na tobie będzie dobrze wyglądać.. taka mega ścisła ryba z niej... i za mało zadziorna hehe a tobie trzeba troszkę pazura dać do wyglądu ślubnego żebyś jak zakonnica nie wyglądała nie obraż się- po prostu chcę być szczera
Stary 2009-10-21, 20:47   #2580
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:

z wrocławskich salonów to polecam Lisa Ferrera, Flossmann za to nie polecam adeline w jedym w sumie lipa, a w drugim tym mniejszym niemiła babka, ale tak nie miła, że wyszłam....a ja raczej wbijam w te babki, ale ta była nie dość, że młoda gdzieś w moim wieku to siedziała jak za karę-może stara panna
Ogladam wlasnie stronke Lisy Ferrera.
Dziewczyny nie wiem czy wypożyczać suknie czy kupować.
Tak ogladam te suknie i jakos ciagle najbardziej wpadaja mi w oko takie np http://www.lisaferrera.pl/popup_imag...78b44d7d43cd93
http://www.lisaferrera.pl/popup_imag...78b44d7d43cd93

Ideału nie znalazlam ale wlasnie chcialabym bardzo taki lekki dół zwiewny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości