|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Cytat:
W ogóle, to tydzień temu byłam u gina, jeszcze tydzien do następnej wizyty, muszę wytrzymać w dwupaku ![]() Ale mi ten tydzień przeleciał ![]() A miała się ta końcówka tak dłużyć, a mnie tak leci, może dlatego, że wszystko robię oczywiście na ostatnią chwilę ![]() Ja uciekam pod prysznic i potem spać chyba ![]() Dobranoc jakby co ![]() I trzymam ![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez juz ostatnio o tym pisalam ze wszyscy mowia ze koncówka ciazy to strasznie sie dłuzy a mi leci dzien za dnien,tydzien za tygodniem ze nawet nie wiem kiedy ten czas mija....... ja wizyte mam rowno za tydzien w czwartek wiec tez musze wytrzymac ale juz w piatek rodzic moge ![]() Tez lece sie prysznicowac i do łozia Dobrej nocki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2009-10-21 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
ooo i gucia wrocila, oby slonko te bole popuscily, zebys sie tak meczyc nie musiala
![]() zadna mokra wloszka, tylko pani tak sie bawi z "kolorowniem " wlosow, potem suszenie, inny pan do ciecia, modelowanie i jeszcze raz podejscie pana od ciecia do porawek.... i tak zlecialo, a ze ma troche czupryny to i czas i kasa uciekla. ale juz nie moglam patrzyc na siebie, i na cudowne odrosty. no tak, brombi to jeszcze nie czas musisz jeszcze rozlozyc lozeczko no i ta komoda.... ja jestem w podobnej sytuacji. kachulka nic sie nie martw naperwno twoj tz sie zjawi w odpowiednim momencie. ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- ok w takiej sytuacji ja tez podwijam kiece i lece w strone sypialni, nie wiem czy uda mi sie zasnac, bo dzisiaj przedawkowalam z tym snem ![]()
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zmykam juz wyprysznicowana do łozeczka,oby malo dzis bylo wypadów do toalety Dobranoc
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ale ide spac niedlugo, tylko Tz kanapki zrobilam do pracy i wypilam mleczko z miodem ![]() Kachula co do Guci to tak mi sie kiedys wydawalo, bo nie miala zadnych objaw, ale teraz juz tak nei mysle, ze przeosi ![]() za to Ty mi sie wydaje, ze urodzisz po terminie ![]() a co do wypadlow do toaelty to ja wstawalam dzis co godzine:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#546 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym chyba wzięła jakąś z wzorkami - żeby pobudzała wyobraźnię maluszka ![]() Cytat:
Może zbyt gruboskórna jestem, bo wiem, że stosuje się ją u dzieci. Cytat:
![]() Cytat:
Choć 200 m to niedaleko ale ja bym czymś pojechała. Zwłaszcza, że nie wiesz jak ty będziesz się czuła. Gucia w Wietnamie mówili WYTRZYMAJ! ![]() ![]() Mam nadzieję, że to wszystko szybko pójdzie i nie będziesz sie męczyła! A ja zmykam. Jadę dzisiaj do rodziców a jutro do tej poradni diabetologicznej. No i może uda mi się spotkać z Kropką ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostalam smsa od Madziwikp
![]() ![]() kolejny bobasek w drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Rozeznanie
|
dzien dobry moje ulubione
![]() ![]() ja juz od 6 na nogach, elektrycy, hydraulicy i budowlancy.... kiedy to sie skonczy????? no tak chcesz cos miec to cierp!!! ![]() biore sie za projektownie lazienki, bo elektycy pytaja gdzie kuc aby prad podciagnac a ja nadal wizji nie mam. ja tez dzisiaj mialam okropna noc, nie umialam zasnac i tak przewracalam sie do 4:30 wyszlam z lozka, zjadlam kromke i..... spalam jak zabita ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Raczkowanie
|
Cześć Mamuśki,
codziennie jak wchodzę to od razu sprawdzam kto zaczął rozpakowywanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |||
Zakorzenienie
|
Witojcie czwartkowo
![]() Ja dzisiaj w nocy wędrowałam do kibelka tylko jeden raz ![]() Za to zgagę miałam taką, że mnie obudziła, musiałam rennie wziąć. Ciekawe jak Gucia się dzisiaj czuje ? I mam nadzieję, że Karenina już wyjdzie dzisiaj ze szpitala i znajdzie chwilkę, zeby się pochwalić Andree ![]() Cytat:
Z drugiej strony, taki kolorowy jest bardziej wesoły. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty taka szczuplutka jesteś, na pewno szybko wrócisz do dawnej figury ![]() Ja w biodrach nie przytyłam, ale na udach zrobił mi się straszny celulitis, mam nadzieję, że to ten wodny i że zejdzie, jak przestanę zatrzymywać wodę. Podobno w ciązy to dość częsta przypadłość ![]()
![]() |
#554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie to mogłaby być pościel: 14- błękitne baranki 22- niebieskie myszki na serku 09- pastelowe paseczki i była tam chyba taka pościel w żywe paseczki coś ta strona na allegro nie chce mi się otworzyć do końca i nie mogę oglądnąć wszystkich pościelek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ta strona też się do końca nie chce otworzyć, chyba przeładowana grafiką jest.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
hej no butów mi sie uzbierało na przestrzeni 3 lat, głównie czułenka, szpilki, peep toe. Jakos tak przypadkiem
![]() Mi noc minęła bez przebojów, za to teraz mi ciężko, i siedzieć i oddychać, czuję tego szkraba pod zebrami. Zamówiłam olejek jojoba i już doszedł, ale to chyba w tych końcowych tygodniach można robić te masaże???
![]() |
#557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez się nie mogę zdecydować na kocyk. Żaden z tych grubych jakoś nie przypadł mi do gustu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam taki cellulitis ![]() Ogladam wózki na allegro ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item772977870_...rewelacja.html co o nim myslicie?bo ona sobie go bardzo chwali ![]() Brombi zamawiasz poscielke?ja w ogole stwierdzilam, ze najlepiej zamawiac u sprzedawcow-kobiet. Wczoraj ta babeczka od poscieli odpisala mi praktycznie na maila. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie ja cos nie mam ostatnio weny do pisania podczytuje was tylko troszke, wczoraj mialam zly dzien wiec sie nie odzywalam dzis juz troszke lepiej jest
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozniej postaram sie was nadrobic bo od wczoraj sporo naskrobalysie a teraz zmykam do babci na ploteczki ![]() Domi jesli chodzi o ten wozek to moja kolezanka tez taki ma i bardzo go sobie chwali, mowila ze godny polecenia jest ![]() Mi osobicie tez sie bardzo podoba ale niestety nie na moja kieszen ![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2009-10-22 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item772965862_kocy...0_hit_tlo.html http://allegro.pl/item773121914_kocy...dwa_misie.html W sklepie je oglądałam i są fajne, grube i przyjemne w dotyku. Cytat:
![]() Czytałam też coś kiedyś o tym wózku i ma pozytywne opinie.
![]() |
#561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wózka, to chyba cena dość przystepna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a rozstepow dzieki Bogu nie mam, i zywie nadzieje,ze po ich tez nie dostane - a prawie sie nie smaruje. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej jakbyś gdzieś dorwała go na "żywo", że by sobie nim pojeździć, wtedy łatwiej jest się zdecydować ![]() Ja się właśnie skłaniam też ku jednokolorowemu, bo mi się wydaje, że by w wózku bardziej "elegancko" wyglądał ![]()
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
co do vulkano bebetto to nie wiem jak się sprawuje, ale moja szwagierka ma bebetto murano i narzeka na koła, że chyba jakaś wada jest, ciągle cos sie z nimi dzieje.
u mnie taka kolejność: implast clipper 4 mutsy 4 rider bugaboo (ze względu na cenę na ostatnim miejscu, ale może jakis cud nastapi i wpadną pieniążki na ten wózek) myślałam jeszcze nad samą spacerówką maclaren żeby kupić juz za jakiś czas
![]() Edytowane przez carolans Czas edycji: 2009-10-22 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Ci już te płytki ułożą do końca, to sie pochwal nam tutaj ![]()
![]() |
#567 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Guciu, trzymaj się bezboleśnie ![]() Domi ja właśnie wczoraj dostałam przesyłkę z pościelą... Do wózka też kupiłam, o taką: POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA MAMO-TATO NOWE WZORY !! Wzięłam Żyrafki na kremowym tle ![]() Też planuję wozić Dzidzię w kombinezoniku, ale myślę że taka pościel i tak się przyda chociażby po to żeby Dzidzię dodatkowo opatulić albo mieć na czym położyć ![]() Cytat:
![]() A wracając jeszcze na chwilę do tematu pościeli... Powiedzcie mi jak u Was wyglądała sprawa z praniem? Wiadomo: wszystkie powłoczki i prześcieradełka trzeba wyprać, ale co z wypełnieniem i np. z ochraniaczem na szczebelki? To wszystko też prałyście normalnie w pralce? Ja najwięcej wątpliwości mam co do ochraniacza... Czy takie coś można wyprać i odwirować bez żadnego uszczerbku??
Dukam ![]() - 7,5kg DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png Edytowane przez gissh Czas edycji: 2009-10-22 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam dziewczynki. Ja wciąż zaciskam nogi. Mam wiadomośc od Kropki- wychodzi dziś do domku ![]() Ja wybieram sie dzis do fryzjera bo to moja "ostatnia" szansa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | ||
Zadomowienie
|
witam mamusie!
miałam fatalną noc ![]() zero spania, bóle brzucha które przeszły dopiero ok 5 rano ![]() teraz chodze jak zombie, i pewnie bede cały dzien odsypiać... Cytat:
tylko ze prałam na niskiej temp i na małych obrotach wirowania. co do wózeczka i fotelika bo widzę,ze tematy cały czas aktualne, wózek - wiadomo, wybór bardzo indywidualny, a testy fotelików są tu ( może warto zerknąć ? ) DLA TYCH MAMUŚ, KTÓRE JESZCZE NIC NIE ZAKUPIŁY: http://fotelik.info/pl/testy/2009/oc...aco/index.html oceny ADAC TEST: http://www1.adac.de/Tests/Kindersich...ePageID=254587 ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() zapomniałam dodać, że trzymam kciuki za wszystkie ściskające .... Gucia! i za Madzie! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-10-22 o 09:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Czy wczoraj byla pelnia??? Okropna noc ![]() ![]() W kazdym razie poszlam sobie czytać ksiązke przed 4 rano... potem Tż po mnie przyszedl, wstalam jak wychodzil do pracy a teraz dopiero przed 9... Gucia, jak dziś samopoczucie? żeby Ci jeszcze przeszlo na te parę dni. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Domi co do Bebetto to pamietam ze mial malutka gondole. A w ogole to ci radzę nie pytac tyle koleżanek tylko przejedźcie sie do jakiegos wiekszego sklepu i poprowadzisz sobie jeden czy drugi. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- I jeszcze pytanie: Z większych rzeczy to wiem ze na pewno Karenina kupowala wszystko od razu - czy Wy macie juz karuzelki i foteliki- bujaki??? ![]() I pytanie nuemr dwa - gruby kaliber - efekt przemyśleń dzisiajszej bezsennej nocy - jak dlugo zamierzacie karmic piersią??? I weźcie tu pod uwage ze przy karmieniu z sexem jest podobno trochę "nie teges"....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.