|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
zaraz ze złości pójdę spać..
tż doprowadza mnie dziś do szewskiej pasji..
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
oxybrazja to inaczej dermabrazja tlenowa. jest to złuszczanie naskórka natlenowaną solą fizjologiczną. po normalnej mikrodermabrazji skóra jest zaczerwieniona i trzeba się w domu przez kilka dni ukrywać a po oxybrazji można hulać sobie normalnie nawet minutę po zabiegu. naskórek złuszcza się jak ma się jakieś blizny, przebrwienia, tłustą zanieczyszczoną skórę, ewentualnie jakieś zmarszczki- zwykłym peelingiem w życiu się nie osiągnie takich efektów a po dermabrazji skóra jest odświeżona, zdrowa, oczyszczona no i w ogóle nówka sztuka jak u niemowlaczka
|
#2613 |
|
BAN stały
|
Matko,ale pędzicie na chwile Was opuścić a tu tyle postów do nadrobienia.
![]() Wiem,już wiem że to nasza merriel. Bardzo mi się podoba ta suknia,jak i Wy w niej,wow A mało co mi się podoba,bo jestem troche wybredna. Eh i się zaciełam niewiem/niepamiętam co miałam jeszcze napisać. |
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
ja to chyba już lecę spać.. zajrzę jutro jeszcze do was rano a potem zmykam na cały weekend do domu
no może prawie cały hehe bo tżcik w sobotę przywozi mnie na stancję i zostaje na noci trzymajcie jutro kciuki żebyśmy się z panem od mebli dogadali bo jak się okaże jakiś do bani to ja nie wiem kto nam te meble zrobi?? chyba będziemy mieli kuchnię z kartonowych pudeł ale co tam- ważne że to będzie nasza kuchnia heheja aż się boję ile ja tu stron zastanę jak wrócę po tylu dniach nieobecności ![]() dobranoc panny młode
|
#2615 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Żegnam się i Ja
|
|||
|
|
|
#2616 |
|
Adwokat diabła
|
Jazz, dzięki..
z resztą zostawiłam Wam smutną lekturkę na noc
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sensie trochę podpięte, ale rozpuszczone... ale zresztą nie wiem... Wydaje mi się, że w kokach czy jakichś mocno upiętych włosach źle będę wyglądała. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Byłam taka ciekawa waszyh odpowiedzi, a tu prawie nikt nie odpowiada (
|
||
|
|
|
#2618 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Adwokat diabła
|
ja się chyba położę, bo nie wiem co ze sobą zrobić.
![]() dobranoc dziewczynki
|
|
#2620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze Cię zmartwić bo nie wiesz wszystkiego o dietach to jest jedna z diet właśnie od dietetyka, inną mam dietę gdzie owszem jest 4 posiłki, ale chudnie się dłużej. Wątpię żeby dało się na innej diecie schudnąć 3-5kg w tydzień, a o to mi chodzi. Dieta ta jest podobna do diety kopenhaskiej która ma przyspieszać przemianę materii i o to mi chodzi. NIe uważam tak jak Ty że jak sobie chcę zrobić tygodniową dietę to od razu musze biec do dietetyka. Od dietetyka mam wszystkie potrzebne informacje do diety stopniowej, wprowadzania dobrych nawyków żywieniowych. Poza tym podałam przykład dwudniowy,a nie cały tygodniowy!!! jakbyś zapytała, a nie opierała swój wywód o przykładowe podane przeze mnie menu na dwa dni to byś się dowiedziała że dieta zawiera owoce i warzywa: sałatę, pomidory,marchew, seler, jabłka, śliwki, gruszki, poza tym mięso wołowe, kurczaka, rybę, jogurt naturalny, szynkę, ser szwajcarski, jajka, więc się nie odwodnię powinnaś trochę więcej poczytać jeśli uważasz że tylko na mięsie drobiowym można schudnąć i tylko ono jest najlepsze i najzdrowsze. Diety często opierają się właśnie o wołowinę a nawet karczek ( moja znajoma chodzi do dietetyka i zjada ileś kilko karczku tygodniowo i chudnie, nie wiem co jada jeszcze, ale są różne opatentowane metody własnie przez dietetyków, tak jak niektórzy radzą żeby już po 18 nie jeść, a inni polecają niejedzenie na 2-3 h przed snem. Są różni dietetycy i różne diety. To że akurat Ty dostałaś taką dietę 5 posiłkową nie znaczy że moja tez od dietetyka jest niezdrowa Posiłki nie mogą być zamieniane i należy je spożywać o określonych godzinach a nie tak jak piszesz " kawa z wołem przegryziona sucharkiem z liściem sałaty" bo to co piszesz to po prostu żal
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-10-22 o 00:38 |
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-22 o 00:50 |
|
|
|
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Więc bardzo możliwe że jest to dieta opracowana pod grupę krwi O. Ja też nie przepadam za czerwonym mięsem, w sumie to ostatnio za żadnym mięsem nie przepadam i tez lubię wiele rzeczy, które akurat w przypadku mojej grupy krwi są niewskazane a na tej diecie na której będę od dzisiaj już udało mi się schudnąć i przez długi czas utrzymać efekt więc dlaczego miałabym jej nie zastosować, zwłaszcza że zamierzam po niej zacząć ćwiczyć i stosować się do innych zdrowotnych zaleceń od dietetyka
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Raczkowanie
|
Halo halo jest tam kto?
Całą noc miałam koszmary. Śniło mi się że szłam do ślubu w przy ołtarzu był ktoś inny a nie mój Tż;/ czy to jakis znak czy cos?? Mojemu tz tez snil sie slub ostatnio ze musial gdzies pojechac i nie mogl wrocic i bal sie ze bede zla i w nocy przytulał mnie tak strasznie mocno przez sen a ja nie wiedzialam co sie stalo . To chyba takie poswiadome przepraszam za ten sen czy cos
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja widziałam że dziewczyny jednak odpowiedziały
szkoda że tak dużo tego czytania jest i nadrabiania bo tak to poleciłabym ci troszke się cofnąć w wątkach i byś wszystko o nas wiedziała![]() Cytat:
pamiętam za to że miałam taką piękną suknię ślubną i ciągle w niej tanczyłam i się obracałam
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są bramy po drosze do kościoła i z koscioła robione czasem przez przypadkowych ludzi.Cytat:
Mam nadzieję, ze z mamą wszystko ok będzie
|
|
#2626 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze to tylko tydzien, bo przy dluzszym jej stosowaniu mozna by sobie tak masakrycznie spowolnic metabolizm, ze potem przytyloby sie w tempie ekspresowym![]() najgorsze to chyba te sniadania... w takiej formie to to nawet posilkiem ciezko nazwac... dziwny ten stek smazony... to ja juz wolalabym zjesc cos wiecej, ale o takiej samej zawartosci kalorii - np. kurczaka z gora warzyw. no i byloby sporo mnie tluszczu ![]() w kazdym badz razie powodzenia ![]() Cytat:
chyba by w depresje popadl ![]() ja nie lubie carbonary - z reszta jest mega kaloryczna. wole sosik pomidorowy z pomidorow w puszce i swiezej bazylii ja rowniez ![]() a z wyborem chyba zdam sie na siostre - oni z mezem sie na tym dobrze znaja, a ze prawdopodobnie bedziemy wiezc z Fr to w sumie nie mialabym jak tego wina wybierac ![]() tylko przydaloby sie zeby przyjechali do PL samochodem, bo samolotem nijak mi tego nie przywioza ![]() Cytat:
mam nadzieje, ze w ogole bede je miala a tu by sie przydalo... slyszalam, ze sa stawki 300, 400 i 500zl... przydaloby sie 500 no, albo chociaz 400 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale mgla ![]() wczoraj jak weszlismy do knajpy to niczego nie bylo, a jak wyszlismy kilka godzin pozniej to takie mleko, ze ledwo co widac bylo i wisi to do teraz ![]() dowiedzialam sie, ze znajomi chodza teraz na spacerki i obczajaja miejsce na plener, bo biora slub w pazdzierniku, wiec bedzie to mniej wiecej tak wygladalo jak teraz w sumie dobry pomysl - w niektorych miejscach drzewa ladniej zmieniaja kolory na jesien niz w innych ![]() ide pocwiczyc, bo mi zimno po cwiczeniach zaraz mi sie cieplutko zrobi
|
||||||
|
|
|
#2627 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny ale pedzicie z tymi postami jak oszalałe półtorej dnia mnie nie było a tu 10 stron do nadrobienia
Zacznę od przyjemne rzeczy otóż kupiłam wczoraj swoją suknie classa model c-633 nie oglądałam jeszcze na internecie czy jest na stronie podana ale w każdym razie jestem nią zachwycona ![]() Ale miałam farta Zdecydowałam sie na nią po pani w salonie mówiła ze wszystkie suknie od nowego roku pojde w góre (te lepsze które materiały maja z zagranicy) gdyż euro sie znacznie wzmocni. Cytat:
Tancia dziekuje za fotki na e-maila dopiero dzisiaj zobaczyłam bo wczoraj miałam awarie laptopka w domu ale musze ci przyznac ze pięknie wygladasz w Kate Marzę tylko o weekendzie mam ochote porzadnie sie wyspac Cytat:
![]() ![]() klask i: Poetka z ciebie jak sie patrzy
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no mój tż i dieta buahaha tak jak mówisz to byłby bardzo smutny czas w jego życiu i depresja jak nic by była
|
|
#2629 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() toż to nasza Merriel- panna młoda 2010- ostatnio rzadziej się tu udziela ale ona to nasz ziom od dawna ![]() Cytat:
Reese zamówiona i zadatkowana powtórna przymiarka utwierdziła mnie w przekonaniu, że to TA i żadna inna Przy okazaji dowiedziałam się, że nie ma problemu z wszyciem "wspomagania", a babeczka z salonu poleciła dodatkowo (jakbym chciała) silikonowy biustonosz Cieszę się bardzo Dziękuję Wam wszystkim za pomoc i opinie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-10-22 o 12:08 |
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje z okazji zakupu sukni ślubneja co do Kate to dziekuję bardzo za komplementy
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć placki
Cytat:
wbijać mam jeszcze czas
|
|
#2633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA póki co nie mam wizji![]() Cytat:
![]() Cytat:
). Niewazne czy pokazałas dwa dni, ale widac wybrane losowo, więc jak ta dieta tak wyglada, miałam pełne prawo napisac co napisałam i to podtrzymuję, bo warzywa i owoce powinny sie znajdowac w jadlospisie codziennie a u Ciebie przez co najmniej dwa dni ich nie ma. Podobnie produkty pełnoziarniste. I według mnie nie uczy ona dobrych nawyków żywieniowych, bo te dwa dni, które przedstawiłas sa koncertowym przykładem złych nawykow a żeby nie było to wygooglaj sobie piramidę żywienia I wcale nie piszę tego złośliwie albo żeby sie pomądrzyć. Co do tempa chudnięcia to żeby dieta była zdrowa i faktycznie utrata masy ciala spowodowana była utrata tłuszczu a nie wody i mięśni to powinno sie chudnąć min. 0,7 kg tygodniowo a wartoscia graniczna jest 1 kg tygodniowo przez cały okres diety, to tak podręcznikowo, wiadomo, że na poczatku chudnie sie szybciej, bo traci sie wodę. No i trzeba ćwiczyć, bo inaczej ubywa mięśni, poza tym mięsnie po ćwiczeniach spalaja tłuszcz i ćwiczenia podkręcaja przemiane materii. Samą dieta nic sie nie zdziała, chyba, że miało się znaczna nadwage albo nawet otyłość spowodowana obżarstwem, bo wtedy drobne zmiany powodują bardzo duże efekty.To tyle ode mnie - exctract z tego co wiem od dietetyka i różnych mądrych źródeł I niemądrych pewnie też![]() Zatem ide na rower i na stepper a później pod prysznic i na śniadanko wczoraj przed snem nałożyłam na wlosy olejek macadamia, powiem Wam dziewczyny, ze bardzo fajna rzecz, bo normalna maska brudzi wszystko dookoła a olejkiem można posmarowac wlosy i iśc spać bez żadnych czapek na głowie![]() a dziś chyba b edzie dzień, kiedy tz pójdzie sobie sam na spotkanie ze znajomymi, bo mi sie nie chce Zaprosili nas na kręgle, ale ja sie chyba nie ruszę chyba, ze poczuje potrzebę zrobienia fitnesowych zakupów w Decathlonie Ale miałam je zrobic w weekend..
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-22 o 09:32 |
|||
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślałam że dopiero w przyszłym roku nastanie szaleństwo sukniowe hehe a tu już w zasadzie większość dziewczyn ma swoją ukochaną i jest spokój gratulacje!!! masz jeszcze jakieś nowe fotki w Reese?
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas wyprowadzenia Pana Młodego nie ma, tylko Pan Młody przychodzi po prostu po Pannę Młodą wręczając jej bukiecik (większość gośći już czeka w domu PM na Pana Młodego), później zazwyczaj jest błogosławieństwo. A bramy sa tylko już po ceremonii zaślubin, u mojej kuzynki takich dwóch pijaczków przyszło z kwiatkami (dopiero co wyrwanymi z ziemii) bramę robić. |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez panie w salonie prawie Emmę zamówiłam
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
ultraradiola, Friday gratuluję zakupu sukni!
![]() Byłam wczoraj z tż na Dystrykcie 9 w kinie. Że też my zawsze na jakąś "miesięcznicę" musimy wybrać sobie film o kosmitach A co do snów to przypomniało mi się jak jeszcze nie byłam z tż to co jakiś czas śnił mi się sen że idę do ołtarza i obserwuję siebie tak jakby z boku, wychodzę za mąż ale bez przekonania za jakiegoś kogoś, jest wesele i wszyscy mi gratulują i za każdym razem podchodziła do mnie albo mama albo siostra albo przyjaciółka i mówiły żebym się puknęła w czoło i uciekała bo ten koleś jest beznadziejny ![]() Dobra. Idę nałożyć warstwę Nail Teka do łazienki coby całe biuro nie zaśmiardło |
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Ultradiola, to koniecznie wklej fotkę
Ja zaraz swojej będę szukac na necie (co prawda jestem w pracy, ale nie ma dziś szefa, więc mogę sobie na wizażu posiedzieć - jupi) Friday, gratuluję zakupu Naprawdę ślicznie wyglądasz w tej sukni![]() Hihihi - mój TZ uwielbia jeść, szczególnie na noc i szczególnie wszystko co niezdrowe i tuczące (przez to sporo przytyłam odkąd razem jesteśmy ;/), więc gdybym tylko o diecie wspomniał to by chyba zemdlał:/ Ale na szczęście jest chudzielcem, więc żdana dieta mu nie grozi ... a przez to mi też nie, bo jak on coś wcina, to ja przy okazji też.... Opierniczcie mnie porządnie, żebym się wzięła za siebie .. Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2009-10-22 o 09:48 |
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w koronkach
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co tam na tych targach ślubnych będzie? będziesz mierzyć suknie czy jak?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

mam kreske ok 3cm i dwie kropki. miesiac temu mialam szwy miedzy piersiami i uzywam cepanu śmierdzi jak kilo cebuli ze az TZ nie chce sie przytulac ale mam nadzieje ze pomoze a co do tego nowego to moze zaczac smarowac dopiero za miesiac
więc jestem lekko mówiąc zdołowana..

pamiętam za to że miałam taką piękną suknię ślubną i ciągle w niej tanczyłam i się obracałam
Mam nadzieję, ze z mamą wszystko ok będzie
Ja dzisiaj zrobiłam pulpeciki na obiad. Z eksperymentalnym sosem. Ale wyszły przepyszne ;-)

klask i: Poetka z ciebie jak sie patrzy 

Pomyślałam sobie, że jak sukienka przyjdzie, to wrzucę swoją fotę w niej i będę was o pomoc prosić