|
|
#571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
LV gratuluję !!
Sanetka powodzenia obyś trafiła na odpowiednią osobę ![]() Nogi mi wchodzą do d.... idę spać
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
L_V gratulacje !!!
Twin i kotek - trzymam kciuki za syzbkie znalezienie dobrej pracy
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziękuję
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
od kilku dni nie potrafię sie do was wbić. ostatnie dni są pełne oczekiwania, stresu, płaczu, nieprzespanych nocy. dzisiejsza noc była najgorsza. et-ko
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Cytat:
, ja uwazam że to i tak lepsze niż kiedyś ślęczenie z gazetą, drukowanie i wysyłanie pocztą cv...To było dopiero zawracania gitary....... ![]() Cytat:
![]() Cześć Madzia co jest ? Jak Tżet , miał badania ? |
|||
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() L_V gratuluje znalezienia pracy I to jeszcze w dodatku w branży Super...Madziu, co jest?? |
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
zrbiłam sobie mocną kawę. i tak bym nie zasnęła, a chodziłam tylko przymulona. ale zacznę od początku
TZ - miał badania krwi, wyniki będą w następnym tygodniu,a jutro ma usg brzucha. ja- podejrzewają u mnie wirusa HPV. przynajmiej tak wyszło na ostatniej cytologii. we wtorek byłam na kolejnej cytologii, lekarz powiedział,z e to ważne wiec ma przyspieszyć wyniki. powiedział mi, że ten wirus ma to do siebie, ze często ulega samoistnemu wyleczeniu a jesli to to wtedy ma szanse przerodzic sie w raka szyjki macicy. dziadek - i tu najgorzej. najpierw mial miec operację tydzien temu, ale przez śnieg nie było prądy, przełozyli ją na czwartek ale nie było. w poniedzialek jakis gosc im zemdlał i musiał byc nagle operowany wiec dziadrk operację miał w koncu wczoraj (przez tydzien schudł 6,5 kg ze stresu a i tak jest chudziutki) operacja twrała 5 godzin (od 8 rano) o 20 babcia zadzwoniłą zapytac sie o jej efekty i.. okazało się, ze były komplikacje dziadek po operacji dostał krwotoku wewnętrznego. musili jeszcze raz go wieźć na stół operacyjny, rozcinać, cos tam robili. zaszyli go ale dalej tracił za duzo krwi (wiec podawali mu nową), cały czas był w spiączce podłączony do respiratora. i jek to powiedział lekarz, jego stan byl krytyczny. calej nocy nie spałam, tylko płakałam. o 8 rano zadzwoniła babcia, że stan sie poprawił. krwotok ustał, dziadek sie obudził dzis rano, choc dalej pracuje za niego respirator. o 12 jest obchód, wiec ok 13 bedzie wiadomo jak z jego stanemno.. krótko mówiąc ciezkie dni ostatnio mam. juz 2 kg schudłam przez ten tydzien |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
L_V gratuluje
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o dziadka, to wiesz, skoro się obudził, to jest dobrze. Trzymam kciuki, żebyś miała dobre wieści od niego dziś po południu. Nie zazdroszczę, bo to są na pewno nerwy, ale Madziu - przecież dacie radę, głowa do góry |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę, że wszystko będzie dobrze, choć ta niepewnośc i czekanie są męczące |
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miałam Wam wczoraj poodpisywać, już nawet zacytowałam, co trzeba, niestety wyskoczyła mi nagła robota. Butter, kuzynka miała ok. 50 gości na weselu. Nie przejmuj się jednak, sala jest po prostu cudowna Dorinko, dobrze to określiłaś: chciałabym bobasa, ale się boję, pod wieloma względami ![]() Poczytałam co nieco o testach ciążowych, okazuje się, że bardzo często wyniki są błędne (niby dają 99% pewności, a co chwilę słyszę o kolejnym przypadku błędnego wyniku, znajoma TŻ też tak miała). Okresu nadal brak, to już tydzień. Zakupiłam kolejne teścicho, tym razem bardziej czułe na poziom hormonu hcg. Zrobię rano, podobno jednak najlepiej wtedy Szczerze to wątpię, żeby coś z tego było, ale bardzo bym się cieszyła, gdyby jednak TŻ też jest trochę podniecony tą sytuacją, choć nie za bardzo chciałby teraz mieć dziecko Dobra, już nie zapeszam.Aaaa, no i zapomniałam: L_V, BARDZO SIĘ CIESZĘ Z TWOJEJ PRACY!!!!
Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2009-10-22 o 09:45 |
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
hej..
Madziu ![]() Bądź dobrej myśli.
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
mam nadzieję, że dziś o 13 będe miała dobre wieści |
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, trzymaj się, wierzę, że wszystko będzie dobrze
Trzymam kciuki Cytat:
Chociaż powoli tracę siły i nadzieję....
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj... głowa mi pęka. ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- za to mogę dodać, że z TZ układa nam się wyśmienicie |
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
nie oczekuję dziś rad, piszę wam informacyjnie, co postanowiłam wczoraj, bo myślę, że może chciałybyście wiedzieć.
Wyszłam wczoraj z domu tak, żebyśmy się nie spotkali, jak tż wróci i ponad dwie godziny łaziłam po mieście - on wydzwaniał, w sumie chyba nawet nieraz co 10 min dzwonił. W międzyczasie wyłączyłam telefon, potem włączyłam ale nie odbierałam. pisał nawet smsy, że się martwi, żebym odebrała, ale nie zareagowałam. Mam nadzieję, że miał namiastkę tego, co się czuje w takich momentach. Ciąg dalszy w sobotę - umówiłam się z ludźmi ze studiów na piwko wieczorem. To będzie rodzaj zemsty. Postanowiłam spróbować, tzn. nie chcę sobie zarzucać kiedyś, że nie zrobiłam wszystkiego, żeby ratować związek. Wolę żałowac, że się nie udało, ale że spróbowałam. Póki co, tż dalej nocuje w kuchni na karimacie, dziś obiecał poszukać sobie miejsca na jakąś terapię. Jeśli on tam będzie regularnie chodził i za ileś miesięcy powiedzmy nic się nie zmieni - będę wiedziała, że zrobiłam wszystko, co mogłam i się nie udało. A być może jest jakaś szansa, że on coś zrozumie, wyleczy się i poukłada sobie wszystko w głowie. |
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki aby wszystko się ułozyło ![]() wiem, ze nie oczekujesz rad, ale mysle, że dobrze robisz. że dalej jestes twarda i nie wymiękłas po pierwszych przeprosinach TZ i obiecanej poprawie. ![]() Pewnie za chwilę TZ by dalej robił to, co wcześniej. Moze włąsnie taka szokowa terapia przyniesie pozytywne skutki |
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu trzymaj sie a wogole to czesc wszystkim
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Miskowa: z tym nieodbieraniem uważam bardzo dobry pomysł.
Tż "wejdzie w Twoja skórę" i zobaczy jakto jest. Madziu: kciuki mocne! Hm..dziewczyny, dziś idę oglądać mieszkanie potencjalnie dla nas. Trzymajcie kciuki, żeby się wszystko okazało okej.... Wystawiłam nasze obecne na gumtree i jest wręcz kosmiczne zainteresowanie..Nie spodziewałam się...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to jest gumtree?? ![]() a jakie mieszkanie oglądacie ?? |
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie ze dobrze robisz |
|
|
|
|
#593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciukam żeby wszystko ułożyło sie po Twojej myśliCytat:
![]() Za mieszkanie. A jaki plan. To wynajmujecie, a sami przenosicie sie do większego..czy grubsza akcja i wchodzi w grę sprzedaż- kupno??
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
![]() Madziu - będzie dobrze zobaczysz, wiem co mówię życzę Ci dużo siły i cieszę się że TŻ tak Cię wspiera , to naprawde dużo znaczy Miśkowa - ja się powtórzę - konsekwencji w działaniu życzę a ja mam dziś lepszy dzień, w zasadzie każdy kolejny jest coraz lepszy - zdarzają się upadki ale wstaje i próbuję dalej. i jeszcze słoneczko dziś wyszło
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, jakaś dziwna jestem, wierzę w testy ciążowe, wierzę też w to- że okres jest równoznaczny z brakiem ciąży..... ![]() Może dlatego, że do tej pory wszystko co działo sie z moim organizmem było wytłumaczalne i proste ![]() Cytat:
Miśkowa bardzo dobra taktyka, trzymam kciuki
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-10-22 o 11:11 |
||
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Wynajem, sprzedać tego mieszkania nie mogę. Jeśli uda się wynająć większe w naszym budżecie to bardzo chętnie. Ale priorytet jest taki: nowe budownictwo lub mieszkanie po remoncie, najlepiej by było w bloku (centralne) i podstawowe PARTER.
Dziś idę oglądac to : (to akurat ma tyle ile nasze czyli 28 m2, ale w tym samym budynku są identyczne mieszkania ( w tym i parter) o różnych wymiarach. http://krakow.gumtree.pl/c-Nieruchom...AdIdZ157466502
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że u ciebie lepiej. trzymam kciuku aby kolejny dzień był jeszcze lepszy
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-10-22 o 11:10 |
|
|
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
I jak Dori było winko??
![]() Ja wczoraj miałam wieczór rozpusty Sola na obiad Mąż kupił ciastka u Bliklego, bo strasznie mi sie chciało czegoś kremowego..z tym że kupił po 4 sztuki na głowę..i zjedliśmy wszystko w jeden wieczór (z 1000 kcal jak nic ) ..później wypiliśmy drina z whiski, a na koniec były fikołki w łóżku..a i jeszcze zapaliłam pysznego waniliowego papierocha ![]() Cytat:
I oby tak dalej. Słonko bardzo pozytywnie dziś nastraja Przyszłam do pracy na pieochotę i od razu lepiej sie czuję Cytat:
Oby się udało wynająć .
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-22 o 11:19 |
||
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Martwię się jedną rzeczą : mam przecież koty. Myślicie, że to taki ogromny problem jeśli koty są czyste, i mają przycięte pazurki???
Poza tym kaucję płacimy oczywiście też ( i prowizję dla biura;/)
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

obyś trafiła na odpowiednią osobę

Trzymam kciuki za pierwszy dzień

Super...

dziadek po operacji dostał krwotoku wewnętrznego. musili jeszcze raz go wieźć na stół operacyjny, rozcinać, cos tam robili. zaszyli go ale dalej tracił za duzo krwi (wiec podawali mu nową), cały czas był w spiączce podłączony do respiratora. i jek to powiedział lekarz, jego stan byl krytyczny. calej nocy nie spałam, tylko płakałam. o 8 rano zadzwoniła babcia, że stan sie poprawił. krwotok ustał, dziadek sie obudził dzis rano, choc dalej pracuje za niego respirator. o 12 jest obchód, wiec ok 13 bedzie wiadomo jak z jego stanem