|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
mogę Ci wysłać później jak nie zapomnęCytat:
|
|
#2642 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
JA jade na targi w ta niedziele w wałbrzychu sa w Qubus albo innym hotelu bo sie troszke przeraziłam jak wiekszosc PMek date slubu ma pozniejsza ode mnie i ma suknie wybrane lub prawie wybrane a ja daleko w lesie z tym;/
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() och ty lisico hehe na zniżki polujesz a nargach śłubnych można mierzyc suknie? bo żeby coś zamówić na tych targach to trzebaby wcześniej już wiedzieć co się chce
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kaśka placku do nauki!!!
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
dzis ide pozniej do pracy wiec sobie pozwoliłam wejsc ![]() Cytat:
ultraradiola friday super ze macie suknie ![]() ultraradiola jak znajdziesz zdjecie to wklej bo na stronie salonu nie ma tego modelu
|
|
#2646 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dzięki dziewczyny za miłe słowa z mama juz dobrze, a te problemy z oddychanie to przez papierosy. No ale taka zaraza nie rzuci i tak to póxniej jestCytat:
I u nas jest Gwiazdor, mikrofalówka mówimy normalnie, buty na zmianę też się mówi, ale w sensie, że są wyjściowe i gorsze takie np. do pracy w ogródku. A portel, purtel jak zwał tak zwła niestrety u nas jest. niestety bo pijaki ze wsi mają okazję do darmoweg picia. Cytat:
Ja czasami nie wiem kto na wsi ma slub a co dopiero znajomi z liceum czy ze studiów. A co do spotkania to nie zawsze da się zorganizować. np. ludzi z liceum na pewno bym nie wyciągneła na spotkanie po latach bo nie byliśmy zżyci.No ale w drugą strone też nie ma co przesadzać.Ja zaglądam na nk w porofile znajomych jedynie wtedy jak dodadzą nowe zdjęcia. Nie śledzę ich komentarzy itd. Ja Trzymam kciuki żebyś szybko znalazła pracę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale fajnie, że w każdym regionie są inne tradycje Cytat:
ehhh wszystko pójdzie w góre od nowego roku-jak co roku zresztą. Cytat:
Zadnych babć ciotek itp nie ma. Teraz się tego nie praktykuje w naszej rodzinie, kiedyś to było. No a bramy też sa i przewaznie znowu pijaczki je robią, no i dzieci-choć u mnei na głównej drodze nie będzie bo by ich samochody pozabijały. No ale pojedziemy przez miejscowość w której kiedyś mieskzałam i gdzie nas wszyscy znaja i tam na pewno będa bramy. Na pewno jeszcze jakąś scenke wymyślą w sensie chłopak przebrany za babę i odwrotnie i oni coś tam robią i wręczja prezent pm. Takie śmieszne to jestCytat:
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-22 o 10:09 |
||||||
|
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chilanes suknie widziałam, ale Metki i Can't nie Cytat:
|
|
#2648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A po jakim czasie ta blizna z twarzy zeszla??????? |
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może dlatego, że ona pochodzi z Opola, a do Kalisza się przeprowadziła jak za mąż wyszła. No, ale z tego co wiem to jej dzieciaki w Opolu mówią, że prezenty dostały od Gwiazdora, a jak są w Kaliszu to dostaly od "dzieciątka Jezus".
|
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smarowałam dobre 2 miesiace
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale więcej dziewczyn zamawiało kiecki więc niech wszystkie jeszcze raz pokażą ![]() tylko nie Samoa bo jej kieckę już znamy
|
|
#2652 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
Samoa ta dieta nie ma uczyć nawyków żywieniowych o czym już pisałam 2 3 razy?Owszem masz prawo pisać co chcesz, tylko dobrze żebyś jak już dajesz komuś rady oparła się na całokształcie wiadomości, które masz od danej osoby a nie na ich wycinku. Pisałam że po diecie na której już schudłam i zamierzam też schudnąć zamierzam przejść na dobre nawyki zywieniowe Nie wymądrzam się, wkurzyło mnie że nie znając całej diety oparłaś swą wypowiedz o wiadomości od swojego dietetyka i dwóch dniach mojej diety, negując tymczasem moje wiadomości od dietetyka. a jak widać dieta moja zawiera rzeczy które powinna, codziennie jakieś mięso i codziennie jakieś warzywo owoc, bo przecież między innymi szpinak, pomidor, sałata które mam miec dzisiaj to warzywa, ( i o których pisałam ) jutro tylko jedno warzywo, sałata ale jednak. Ja nie piszę że ta dieta jest super zzdrowa tylko że jest efektywna i się na niej chudnie tyle ile ja potrzebuję schudnąć a chcę to robić w krótkim czasie. Przy tego rodzaju dietach nie powinno sie wysilać bardzo organizmu ćwiczeniami bo jest to dieta bardzo ścisła. natomiast owszem zgadzam się że przy prawidłowym- dłuższym okresie dietowym powinno się ćwiczyć żeby ciało chudnąc, nie wiotczało. Tyle ode mnie. Dieta opracowana jest przez znanego dietetyka,więc na pewno mi nie zaszkodzi, ja mam swoje racje i Ty pewnie też a różne źródła wiedzy nie muszą się wykluczać. Nie stosowałabym bym byle jakiej diety z internetu Dziewczyny lecę do fryzjera, więc pewnie zjawię się za kilka godzin. miłego popołudnia, p.s ja też miałam dzisiaj dziwny sen, ale niezwiązany ze ślubem, na szczęście
|
|
|
|
#2653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale na wizau jest taki fajny watek jak na różne rzeczy się mówi w różnych częściach kraju Człowiek mysli, że jakieś słowo w całym kraju jest uzywane a tuklops tylko w naszym regionie
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Metkaa dawaj fotę suknie
muszę ja zapisaćsiedzę z TZ i przed chwilą pytam Ja: myślisz, że ten pan (wykladowca) mnie lubi TZ: chyba nie... Ja: dlaczego ....?![]() TZ: bo nawet nie wie jak wyglądasz-siedzę za lapem i na prawdę mnie nie widzi
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-22 o 10:19 |
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
wyluzuj kobieto co ty taka nerwowa
![]() Cytat:
Tadzik debesciak
|
|
#2656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moze Jazz tez spotka, jak dojdzie Cytat:
tylko, ze my miesiecznic nie obchodzimy ![]() hmmm co by tu zjesc na sniadanie
|
||
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
niestety kasiu musisz poczekac do jutra wieczora, bo własnie wychodze do pracy,
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
zmywam się i ja bo jadę na uczelnię na 1 zajęcia a potem prosto do domku a tam z rodzicami ruszamy do tżta rodziców i będziemy dziś nad meblami debatować- już widzę jak ta debata się zakończy- że będę musiała robić za kierowcę bo nikt inny nie będzie w stanie
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Tadzik czyta książkę
|
|
#2660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MAm nadzieje ze mi tez to pomoze. Smaruje dwa razy dziennie a jak zapomne czy juz smarowalam to posmaruje jeszcze raz NAjgorsze ze tej nowej blizny ( we wtorek sciagnelam szwy) nie moge jeszcze smarowac dopiero za jakies 5 tygodni bo lekarz mi mowil ze sie rozejdzie blizna i bedzie szeroka wiec musze cierpliwie czekac ale jak juz mi zejda to bede paradowac z taaaakimi dekoltami ze łooo |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
o proszę jaki to mądry i światły człowiek i dodatkowo oczytany
nie to co my- wizaż i wizaż i wizaż
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
no to do niedzieli dziewczyny
|
#2664 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jak sobie przypomnimy to idziemy do kina i tyle Zazwyczaj koło 23-24 się kapujemy, że ooo 3 dni temu był 21 |
|
|
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancia czasami mam wrażenie że niektóre osoby próbują narzucić innym swój punkt myślenia i uważają że to co one wiedzą jest jedyną i niepodważalną rzeczą nie ważąc na poglądy innych osób, często je negując czy po prostu olewając, przynajmniej ja to tak odbieram.... nie mówię tylko o swoim przypadku, bo zauważam to coraz częściej i nie tylko w odniesieniu do siebie i to mnie właśnie tak wkurza, a jestem osobą bardzo spokojną wiele dziewczyn już tu nie zagląda z tych co było i w przypadku niektórych wiem co jest tego powodem...![]() ide bo na 11 mam do fryzjera
|
|
|
|
#2667 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja bym chciała zaznaczyć,ze ja nei chcę być w żadnym katal;ogu sukien PM 2010, bo nie chce, by mnie Tż lub ktoś od niego zobaczył ;/ Mnie i mojej sukni proszę nigdzie nie umieszczać bo nie wyrażam na to zgody
Aaś u nas się wklada banknot, by pieniedzy było jak najwięcej
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-22 o 11:05 |
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my wlasnie nie mamy teraz za bardzo na co isc, a TZ dostal w pracy bilety do kina i czekaja na wykorzystanie... w listopadzie wchodzi jakis o zgrozo romantyczny film, ktory podobno jest na poziomie i bardzo udany... moze uda sie namowic TZa o ten http://www.filmweb.pl/f480762/500+dn...o%C5%9Bci,2009czekam za to na Alicje w krainie czarow Tim'a Burtona... wejdzie w marcu do kin, a Johnny Depp gra glowna role (no, obok Alicji szczegolnie, ze to bedzie juz o 19-letniej Alicji, wiec juz moze nie tak grzecznie ![]() edit: wlasnie sie dowiedzialam, ze to Walta Disneya, wiec jednak pewnie bedzie grzecznie... ale za to chyba w 3D ![]() Cytat:
trzeba byc twardym, a nie mietkim i jak lew bronic swoich racji (jesli rzeczywiscie uwazamy, ze sa sluszne ) jakby tu wszyscy wszystkich glaskali po glowkach i chwalili nawet jesli sadziliby kompletnie inaczej to byloby zbyt cukierkowo i wtedy to chyba ja juz bym sobie darowala zagladanie tu lepsza szczera twarda dyskusja niz slodka obluda ![]() takie moje zdanie ja tam lubie dyskusje i inteligentne argumentowanie swoich pogladow
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-22 o 11:12 |
||
|
|
|
#2670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poczytałam sobie watek o tej oxybrazji i tez zaczne zbierac kasiurke na to Wprawdzie nie mam zadnych blizn na twarzy ale ma problem z zaskórnikami na brodzie i tez przydaloby sie wyrownac koloryt skóry zeby była ładna ja mam jeszcze problem ze cienie pod oczami mi sie robia czasem chyba musze zaczac sie wysypiac i pic duzo wody Od dzis postanowilam ze nie bede jadla slodyczy... Ide pokrecic hula hop ...dobre na rosnace boczki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

ja myślałam że dopiero w przyszłym roku nastanie szaleństwo sukniowe hehe a tu już w zasadzie większość dziewczyn ma swoją ukochaną i jest spokój
gratulacje!!! masz jeszcze jakieś nowe fotki w Reese?
mogę Ci wysłać później jak nie zapomnę

a w koronkach 

mam kreske ok 3cm i dwie kropki. miesiac temu mialam szwy miedzy piersiami i uzywam cepanu śmierdzi jak kilo cebuli ze az TZ nie chce sie przytulac ale mam nadzieje ze pomoze a co do tego nowego to moze zaczac smarowac dopiero za miesiac 

3
muszę ja zapisać
i moze Jazz tez spotka, jak dojdzie