Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 09:52   #2641
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no i kolejna panna z suknią ślubną o rany żałuję że nie zrobiłam katalogu waszych sukien bo teraz bym sobie siedziała i je oglądała ja myślałam że dopiero w przyszłym roku nastanie szaleństwo sukniowe hehe a tu już w zasadzie większość dziewczyn ma swoją ukochaną i jest spokój gratulacje!!! masz jeszcze jakieś nowe fotki w Reese?
ja mam taki katalog mogę Ci wysłać później jak nie zapomnę

Cytat:
i koronki i falbanki są sliczne więc w czym się lepiej czułaś to to kupuj ja osobiście głosuję za falbankami ale to panna młoda ma decydujący głos
a co tam na tych targach ślubnych będzie? będziesz mierzyć suknie czy jak?
zliszę nowe kolekcje i może coś mi się spodoba, a jak się zamawia w dzień targów to jest zniżka

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 09:53   #2642
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale to ja na żywo mierzyłam tyle sukni i wiem w czym mi było dobrze obleśnie wyglądam w tym śliskim materiale a w koronkach no i w falbankach też ale ten wybór zostawiam do targów ok 10 stycznia chyba są
JA jade na targi w ta niedziele w wałbrzychu sa w Qubus albo innym hotelu bo sie troszke przeraziłam jak wiekszosc PMek date slubu ma pozniejsza ode mnie i ma suknie wybrane lub prawie wybrane a ja daleko w lesie z tym;/
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 09:58   #2643
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam taki katalog mogę Ci wysłać później jak nie zapomnę

zliszę nowe kolekcje i może coś mi się spodoba, a jak się zamawia w dzień targów to jest zniżka
ale masz ten katalog uzupełniony? bo ostatnimi czasy full pm-ek zamówiło suknię ślubną- normalnie wysyp sukienek był i can't be perfect i metka i chilanes zamówiły suknie w zeszłym tygodniu i toska pokazywała suknię i już nawet nie pamiętam kto bo ciągle ktos zamawiał cos

och ty lisico hehe na zniżki polujesz a nargach śłubnych można mierzyc suknie? bo żeby coś zamówić na tych targach to trzebaby wcześniej już wiedzieć co się chce
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 09:59   #2644
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
U nas wyprowadzenia Pana Młodego nie ma, tylko Pan Młody przychodzi po prostu po Pannę Młodą wręczając jej bukiecik (większość gośći już czeka w domu PM na Pana Młodego), później zazwyczaj jest błogosławieństwo. A bramy sa tylko już po ceremonii zaślubin, u mojej kuzynki takich dwóch pijaczków przyszło z kwiatkami (dopiero co wyrwanymi z ziemii) bramę robić.
u mnie błogosławieństwo też jest oczywiście i też Pan Młody wręcza Młodej bukiecik, a Młoda przypina butonierkę. Ale akurat te ślubne tradycje to jakoś koniecznie nei zamierzam się ich trzymać i np nie sądzę, bym wrzucała banknot do buta w dzień ślubu lub wystawiala buty na parapet w noc przed...
Kaśka placku do nauki!!!
Stary 2009-10-22, 10:01   #2645
metkaa
Zakorzenienie

czesc
dzis ide pozniej do pracy wiec sobie pozwoliłam wejsc

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Nawet mi nie mówcie o bliznach
Wczoraj lekarz mi sciagnał szwy na dekolcie mam kreske ok 3cm i dwie kropki. miesiac temu mialam szwy miedzy piersiami i uzywam cepanu śmierdzi jak kilo cebuli ze az TZ nie chce sie przytulac ale mam nadzieje ze pomoze a co do tego nowego to moze zaczac smarowac dopiero za miesiac
Znacie cos dobrego na blizny
wg mnie cepan to rewelacyjna masc, fakt smierdzi jak nie wiem ale mi bardzo pomogło, po bliznie (na twarzy) ani sladu,

ultraradiola friday super ze macie suknie
ultraradiola jak znajdziesz zdjecie to wklej bo na stronie salonu nie ma tego modelu
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:01   #2646
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
Dzięki dziewczyny za miłe słowa z mama juz dobrze, a te problemy z oddychanie to przez papierosy. No ale taka zaraza nie rzuci i tak to póxniej jest

Cytat:
Dla mnie dancingi też normalne słowo, też tak mówię, ale to pewnie od regiony zależy, np. przyjaciółka z południa wielkopolski ma w domu "mikrowelę", zamiast mikrofali... do szkoły dzieciom kupuje "zmienne buty" (czyli takie na zmianę do szkoły- u nas takiego czegoś w ogóle nie ma), a na święta prezenty przynosi im "dzieciątko Jezus", a nie Gwiazdor. A kolega z Warszawy nie wiedział co to jest polter. A Wy wiecie dziewczęta? Bo jestem ciekawa, czy tylko u nas tradycją jest polter.
hmm jakby nie było tez jestem z południa wielkopolski I u nas jest Gwiazdor, mikrofalówka mówimy normalnie, buty na zmianę też się mówi, ale w sensie, że są wyjściowe i gorsze takie np. do pracy w ogródku.
A portel, purtel jak zwał tak zwła niestrety u nas jest. niestety bo pijaki ze wsi mają okazję do darmoweg picia.
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No ale to między innymi po to jest ten portal a że oprócz powiedzenia starym znajomy co u nas słychać (a ślubem i dzieckiem na pewno byśmy się pochwaliłu na spotkaniu po latach) niektórzy wykorzystują tę stronkę do monitorowania innych albo sprzedawania samochodów, czy pokazywania się w dziwnych pozycjach w nowo nabytych fatałaszkach, to już inna kwestia.
No dokładnie. Dobrze, ze jest ten portal przynajmniej wiadomo co tam u ludzi się dziejeJa czasami nie wiem kto na wsi ma slub a co dopiero znajomi z liceum czy ze studiów. A co do spotkania to nie zawsze da się zorganizować. np. ludzi z liceum na pewno bym nie wyciągneła na spotkanie po latach bo nie byliśmy zżyci.
No ale w drugą strone też nie ma co przesadzać.Ja zaglądam na nk w porofile znajomych jedynie wtedy jak dodadzą nowe zdjęcia. Nie śledzę ich komentarzy itd.
Ja
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
a od poniedziałku szukam szukam..
Trzymam kciuki żebyś szybko znalazła pracę
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
wiemy, ale nie wszędzie jest to praktykowane, np u mnie tego nie ma i nigdzy nie było, za to jest "wyprowadzanie Pana Młdoego z domu przez Panny i prowadzenie do Panny Młdoej, którą Świadek (wszelakimi sposobami) od Świadkwoej powinien wykupić dla Pana Młodego Są bramy po drosze do kościoła i z koscioła robione czasem przez przypadkowych ludzi.
A u nas znowu tego nie ma Ale fajnie, że w każdym regionie są inne tradycje
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Zdecydowałam sie na nią po pani w salonie mówiła ze wszystkie suknie od nowego roku pojde w góre (te lepsze które materiały maja z zagranicy) gdyż euro sie znacznie wzmocni.
Gratuluję zakupu sukni. Ehh czuję presję normalnie, żeby zacząć coś szukać. No ale w sumie mam czas hehehe
ehhh wszystko pójdzie w góre od nowego roku-jak co roku zresztą.

Cytat:
U nas wyprowadzenia Pana Młodego nie ma, tylko Pan Młody przychodzi po prostu po Pannę Młodą wręczając jej bukiecik (większość gośći już czeka w domu PM na Pana Młodego), później zazwyczaj jest błogosławieństwo. A bramy sa tylko już po ceremonii zaślubin, u mojej kuzynki takich dwóch pijaczków przyszło z kwiatkami (dopiero co wyrwanymi z ziemii) bramę robić.
U nas w domku sa tylko rodzice i rodzeństwo PM-to co mieszka z nimi w domu Zadnych babć ciotek itp nie ma. Teraz się tego nie praktykuje w naszej rodzinie, kiedyś to było. No a bramy też sa i przewaznie znowu pijaczki je robią, no i dzieci-choć u mnei na głównej drodze nie będzie bo by ich samochody pozabijały. No ale pojedziemy przez miejscowość w której kiedyś mieskzałam i gdzie nas wszyscy znaja i tam na pewno będa bramy. Na pewno jeszcze jakąś scenke wymyślą w sensie chłopak przebrany za babę i odwrotnie i oni coś tam robią i wręczja prezent pm. Takie śmieszne to jest

Cytat:
haha mój to by się chyba położył spać na tydzień żeby nie myśleć o jedzeniu nie no mój tż i dieta buahaha tak jak mówisz to byłby bardzo smutny czas w jego życiu i depresja jak nic by była a jakby to on miał się odchudzać a ja nie to chybaby mi płakał nad talerzem żebym mu dała choć okruszek
Oj ja mojego tzta musze trochę przytuczyć, zadne diety mu potrzebne nie sa. a jakbym mu wymyśliła dietę to tez by była depresja

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-10-22 o 10:09
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:04   #2647
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz ten katalog uzupełniony? bo ostatnimi czasy full pm-ek zamówiło suknię ślubną- normalnie wysyp sukienek był i can't be perfect i metka i chilanes zamówiły suknie w zeszłym tygodniu i toska pokazywała suknię i już nawet nie pamiętam kto bo ciągle ktos zamawiał cos
o nie gadaj a ja nie widziałam pokaż!!!
Chilanes suknie widziałam, ale Metki i Can't nie

Cytat:
och ty lisico hehe na zniżki polujesz a nargach śłubnych można mierzyc suknie? bo żeby coś zamówić na tych targach to trzebaby wcześniej już wiedzieć co się chce
nie no, ale salony są w ten dzień otwarte i można iść i zamówić w tym roku dziewczyna gadałą coś, że 400zł chyba dostała na stoisku bo podsłuchłam poza tym zawsze te 400zł masz na welon

Stary 2009-10-22, 10:07   #2648
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
dzis ide pozniej do pracy wiec sobie pozwoliłam wejsc

wg mnie cepan to rewelacyjna masc, fakt smierdzi jak nie wiem ale mi bardzo pomogło, po bliznie (na twarzy) ani sladu,

ultraradiola friday super ze macie suknie
ultraradiola jak znajdziesz zdjecie to wklej bo na stronie salonu nie ma tego modelu
Ale podobno na dekolcie to sa nagorsze miejsca na blizny bo skora jest inaczej napieta i takie tam
A po jakim czasie ta blizna z twarzy zeszla???????
Stary 2009-10-22, 10:11   #2649
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć

hmm jakby nie było tez jestem z południa wielkopolski I u nas jest Gwiazdor, mikrofalówka mówimy normalnie, buty na zmianę też się mówi, ale w sensie, że są wyjściowe i gorsze takie np. do pracy w ogródku.
A portel, purtel jak zwał tak zwła niestrety u nas jest. niestety bo pijaki ze wsi mają okazję do darmoweg picia.

To może dlatego, że ona pochodzi z Opola, a do Kalisza się przeprowadziła jak za mąż wyszła. No, ale z tego co wiem to jej dzieciaki w Opolu mówią, że prezenty dostały od Gwiazdora, a jak są w Kaliszu to dostaly od "dzieciątka Jezus".
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:15   #2650
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Ale podobno na dekolcie to sa nagorsze miejsca na blizny bo skora jest inaczej napieta i takie tam
A po jakim czasie ta blizna z twarzy zeszla???????
mozliwe ze tak jest, wiadomo ze skora inna,
smarowałam dobre 2 miesiace
Stary 2009-10-22, 10:15   #2651
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
o nie gadaj a ja nie widziałam pokaż!!!
Chilanes suknie widziałam, ale Metki i Can't nie
kurczę a skąd ja ci teraz wezmę zdjęcia tych sukienek... tyle ostatnio napisałyśmy że nie sposób się dokopać do tych informacji.. jak się dziewczyny pojawią to niech jeszcze raz wkleją swoje suknie- Metka teraz jest to może pokaże
ale więcej dziewczyn zamawiało kiecki więc niech wszystkie jeszcze raz pokażą
tylko nie Samoa bo jej kieckę już znamy ja tez swojej już nie pokażę
Stary 2009-10-22, 10:15   #2652
certina4
Wtajemniczenie

witajcie

Samoa
ta dieta nie ma uczyć nawyków żywieniowych o czym już pisałam 23 razy?Owszem masz prawo pisać co chcesz, tylko dobrze żebyś jak już dajesz komuś rady oparła się na całokształcie wiadomości, które masz od danej osoby a nie na ich wycinku. Pisałam że po diecie na której już schudłam i zamierzam też schudnąć zamierzam przejść na dobre nawyki zywieniowe Nie wymądrzam się, wkurzyło mnie że nie znając całej diety oparłaś swą wypowiedz o wiadomości od swojego dietetyka i dwóch dniach mojej diety, negując tymczasem moje wiadomości od dietetyka. a jak widać dieta moja zawiera rzeczy które powinna, codziennie jakieś mięso i codziennie jakieś warzywo owoc, bo przecież między innymi szpinak, pomidor, sałata które mam miec dzisiaj to warzywa, ( i o których pisałam ) jutro tylko jedno warzywo, sałata ale jednak. Ja nie piszę że ta dieta jest super zzdrowa tylko że jest efektywna i się na niej chudnie tyle ile ja potrzebuję schudnąć a chcę to robić w krótkim czasie. Przy tego rodzaju dietach nie powinno sie wysilać bardzo organizmu ćwiczeniami bo jest to dieta bardzo ścisła. natomiast owszem zgadzam się że przy prawidłowym- dłuższym okresie dietowym powinno się ćwiczyć żeby ciało chudnąc, nie wiotczało. Tyle ode mnie. Dieta opracowana jest przez znanego dietetyka,więc na pewno mi nie zaszkodzi, ja mam swoje racje i Ty pewnie też a różne źródła wiedzy nie muszą się wykluczać. Nie stosowałabym bym byle jakiej diety z internetu

Dziewczyny lecę do fryzjera, więc pewnie zjawię się za kilka godzin.
miłego popołudnia, p.s ja też miałam dzisiaj dziwny sen, ale niezwiązany ze ślubem, na szczęście

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:16   #2653
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
To może dlatego, że ona pochodzi z Opola, a do Kalisza się przeprowadziła jak za mąż wyszła. No, ale z tego co wiem to jej dzieciaki w Opolu mówią, że prezenty dostały od Gwiazdora, a jak są w Kaliszu to dostaly od "dzieciątka Jezus".
Aha
Ale na wizau jest taki fajny watek jak na różne rzeczy się mówi w różnych częściach kraju Człowiek mysli, że jakieś słowo w całym kraju jest uzywane a tuklops tylko w naszym regionie
Stary 2009-10-22, 10:18   #2654
kaska87
Zakorzenienie

Metkaa dawaj fotę suknie muszę ja zapisać

siedzę z TZ i przed chwilą pytam

Ja: myślisz, że ten pan (wykladowca) mnie lubi ??
TZ: chyba nie...
Ja: dlaczego ....?
TZ: bo nawet nie wie jak wyglądasz-siedzę za lapem i na prawdę mnie nie widzi

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-22 o 10:19
Stary 2009-10-22, 10:27   #2655
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
.......wkurzyło mnie.........
wyluzuj kobieto co ty taka nerwowa

Cytat:
Metkaa dawaj fotę suknie muszę ja zapisać

siedzę z TZ i przed chwilą pytam

Ja: myślisz, że ten pan (wykladowca) mnie lubi ??
TZ: chyba nie...
Ja: dlaczego ....?
TZ: bo nawet nie wie jak wyglądasz-siedzę za lapem i na prawdę mnie nie widzi
hehehe Tadzik debesciak pozdrów go od wszystkich wizażanek bo za nim też się stęskniłyśmy- nie tylko za tobą
Stary 2009-10-22, 10:27   #2656
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a dziś chyba b edzie dzień, kiedy tz pójdzie sobie sam na spotkanie ze znajomymi, bo mi sie nie chce Zaprosili nas na kręgle, ale ja sie chyba nie ruszę chyba, ze poczuje potrzebę zrobienia fitnesowych zakupów w DecathlonieAle miałam je zrobic w weekend..
oo to jak ida do Plazy to pewno spotkam gdzies tam Twojego TZa w tlumie i moze Jazz tez spotka, jak dojdzie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj z tż na Dystrykcie 9 w kinie. Że też my zawsze na jakąś "miesięcznicę" musimy wybrać sobie film o kosmitach
tez mamy miesiecznice 21-go tylko, ze my miesiecznic nie obchodzimy

hmmm co by tu zjesc na sniadanie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:27   #2657
metkaa
Zakorzenienie

niestety kasiu musisz poczekac do jutra wieczora, bo własnie wychodze do pracy,
Stary 2009-10-22, 10:30   #2658
tancerka212
Zakorzenienie

zmywam się i ja bo jadę na uczelnię na 1 zajęcia a potem prosto do domku a tam z rodzicami ruszamy do tżta rodziców i będziemy dziś nad meblami debatować- już widzę jak ta debata się zakończy- że będę musiała robić za kierowcę bo nikt inny nie będzie w stanie
Stary 2009-10-22, 10:36   #2659
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
niestety kasiu musisz poczekac do jutra wieczora, bo własnie wychodze do pracy,
ok

a Tadzik czyta książkę

Stary 2009-10-22, 10:38   #2660
szyszynka
Raczkowanie

Cool Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
mozliwe ze tak jest, wiadomo ze skora inna,
smarowałam dobre 2 miesiace
Tylko dwa miesiace o jejku
MAm nadzieje ze mi tez to pomoze. Smaruje dwa razy dziennie a jak zapomne czy juz smarowalam to posmaruje jeszcze raz

NAjgorsze ze tej nowej blizny ( we wtorek sciagnelam szwy) nie moge jeszcze smarowac dopiero za jakies 5 tygodni bo lekarz mi mowil ze sie rozejdzie blizna i bedzie szeroka wiec musze cierpliwie czekac ale jak juz mi zejda to bede paradowac z taaaakimi dekoltami ze łooo
Stary 2009-10-22, 10:39   #2661
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

a Tadzik czyta książkę
o proszę jaki to mądry i światły człowiek i dodatkowo oczytany nie to co my- wizaż i wizaż i wizaż
Stary 2009-10-22, 10:43   #2662
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
o proszę jaki to mądry i światły człowiek i dodatkowo oczytany nie to co my- wizaż i wizaż i wizaż
dałniak z niego on czyta książki zbyt mądre jak na nas jak stary dziadek

Stary 2009-10-22, 10:44   #2663
tancerka212
Zakorzenienie

no to do niedzieli dziewczyny
Stary 2009-10-22, 10:48   #2664
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
miłego weekendu
Stary 2009-10-22, 10:49   #2665
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
u mnie błogosławieństwo też jest oczywiście i też Pan Młody wręcza Młodej bukiecik, a Młoda przypina butonierkę. Ale akurat te ślubne tradycje to jakoś koniecznie nei zamierzam się ich trzymać i np nie sądzę, bym wrzucała banknot do buta w dzień ślubu lub wystawiala buty na parapet w noc przed...
Kaśka placku do nauki!!!
Grosik, kochana, grosik

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tez mamy miesiecznice 21-go tylko, ze my miesiecznic nie obchodzimy
My jak sobie przypomnimy to idziemy do kina i tyle Zazwyczaj koło 23-24 się kapujemy, że ooo 3 dni temu był 21
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:52   #2666
certina4
Wtajemniczenie

Tancia
czasami mam wrażenie że niektóre osoby próbują narzucić innym swój punkt myślenia i uważają że to co one wiedzą jest jedyną i niepodważalną rzeczą nie ważąc na poglądy innych osób, często je negując czy po prostu olewając, przynajmniej ja to tak odbieram.... nie mówię tylko o swoim przypadku, bo zauważam to coraz częściej i nie tylko w odniesieniu do siebie i to mnie właśnie tak wkurza, a jestem osobą bardzo spokojną wiele dziewczyn już tu nie zagląda z tych co było i w przypadku niektórych wiem co jest tego powodem...

ide bo na 11 mam do fryzjera

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:52   #2667
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Przyjemnego weekendu
Stary 2009-10-22, 11:03   #2668
chilanes
Zakorzenienie

Ale ja bym chciała zaznaczyć,ze ja nei chcę być w żadnym katal;ogu sukien PM 2010, bo nie chce, by mnie Tż lub ktoś od niego zobaczył ;/ Mnie i mojej sukni proszę nigdzie nie umieszczać bo nie wyrażam na to zgody

Aaś u nas się wklada banknot, by pieniedzy było jak najwięcej

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-22 o 11:05
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 11:04   #2669
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
My jak sobie przypomnimy to idziemy do kina i tyle Zazwyczaj koło 23-24 się kapujemy, że ooo 3 dni temu był 21
chodzicie co miesiac do kina?
my wlasnie nie mamy teraz za bardzo na co isc, a TZ dostal w pracy bilety do kina i czekaja na wykorzystanie...
w listopadzie wchodzi jakis o zgrozo romantyczny film, ktory podobno jest na poziomie i bardzo udany... moze uda sie namowic TZa o ten http://www.filmweb.pl/f480762/500+dn...o%C5%9Bci,2009

czekam za to na Alicje w krainie czarow Tim'a Burtona... wejdzie w marcu do kin, a Johnny Depp gra glowna role (no, obok Alicji ) moze byc interesujaco szczegolnie, ze to bedzie juz o 19-letniej Alicji, wiec juz moze nie tak grzecznie

edit: wlasnie sie dowiedzialam, ze to Walta Disneya, wiec jednak pewnie bedzie grzecznie... ale za to chyba w 3D

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
wiele dziewczyn już tu nie zagląda z tych co było i w przypadku niektórych wiem co jest tego powodem...
nadwrazliwosc? trzeba byc twardym, a nie mietkim i jak lew bronic swoich racji (jesli rzeczywiscie uwazamy, ze sa sluszne ) jakby tu wszyscy wszystkich glaskali po glowkach i chwalili nawet jesli sadziliby kompletnie inaczej to byloby zbyt cukierkowo i wtedy to chyba ja juz bym sobie darowala zagladanie tu lepsza szczera twarda dyskusja niz slodka obluda
takie moje zdanie ja tam lubie dyskusje i inteligentne argumentowanie swoich pogladow

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-22 o 11:12
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 11:08   #2670
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
oxybrazja to inaczej dermabrazja tlenowa. jest to złuszczanie naskórka natlenowaną solą fizjologiczną. po normalnej mikrodermabrazji skóra jest zaczerwieniona i trzeba się w domu przez kilka dni ukrywać a po oxybrazji można hulać sobie normalnie nawet minutę po zabiegu. naskórek złuszcza się jak ma się jakieś blizny, przebrwienia, tłustą zanieczyszczoną skórę, ewentualnie jakieś zmarszczki- zwykłym peelingiem w życiu się nie osiągnie takich efektów a po dermabrazji skóra jest odświeżona, zdrowa, oczyszczona no i w ogóle nówka sztuka jak u niemowlaczka

Poczytałam sobie watek o tej oxybrazji i tez zaczne zbierac kasiurke na to
Wprawdzie nie mam zadnych blizn na twarzy ale ma problem z zaskórnikami na brodzie i tez przydaloby sie wyrownac koloryt skóry zeby była ładna ja mam jeszcze problem ze cienie pod oczami mi sie robia czasem chyba musze zaczac sie wysypiac i pic duzo wody
Od dzis postanowilam ze nie bede jadla slodyczy...
Ide pokrecic hula hop ...dobre na rosnace boczki

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości