|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() Są lekarze za, są bardzo przeciw, generalnie nie ma jakiegoś globalnego potwierdzenia tych rewelacji. Ale jak ktoś chce, wolno mu wierzyć. Czemu nie. ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Które chrupki ryżowe? Te w waflach prasowanych? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mam dzień oczekiwania - czekam na majstrów od poprawek i na kuriera z zastrzykiem ovitrele czy jakoś tak. I wieczorkiem znów gin. A jeszcze chcę skoczyć coś kupić na chrzciny - tak jak pisałam u siostry TŻ urodziły się właśnie bliźniaki i zaraz za 2 tygodnie robią chrzciny, nawet mój mąż będzie chrzestnym. ![]() Kasa jednak przy takim leczeniu wypływa z prędkością światła - jakby podliczyć nawet ten 1 tydzień - 2 wizyty z monitoringiem + zastrzyki + wyniki = 400 zł. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dostawalam stzrykawki i igly od lekarza. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2344 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ja chciałam ładny bezowy blond mieć. W nocy wreszcie nie bolał mnie brzuch, teraz jajniki tylko bolą, nawet jak nogę wezmę jakoś bardziej do siebie to czuję że boli... wygląda mi no na jakieś podrażnienie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Tak dokładnie te ew. skubałam ryże ten taki preparowany
![]() ![]()
#2346 | ||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czasem jajniki wykręcają dziwne harce, potem u gina na badaniu nic nie widać. Będzie dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
BAN stały
|
Umówiłam się na jutro do gina... i będzie wszystko jasne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ode mnie , Szymka i ktosia w brzuchu też fluidy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam ten ryż...
![]() Na ssanie trochę działa, ale dieta to to nie jest. 100g ma prawie 400 kcal. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nie chce jesc wiecej niz potrzebuje, niz czuje, niz musze..
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Ryż, bo dziewczyny pisały, że pomaga. Równie dobrze by mogło być coś innego, byle w pracy coś rzuć i zmniejszyć ssanie.
Cytat:
![]() Jem jakieś 2000kcal na dobę i nadal czuję ten dyskomfort. A na pewno więcej nie potrzebuję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
BAN stały
|
Ja ostatnio szybko się zapycham a brzuch mam aż wklęsły i chiałabym przytyć... co zjem to zaraz jestem pełna..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||
kosmitka
|
Trzymam kciuki, by wszystko było w porządku.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I ja się chcę zamienić, i ja ![]() ![]() ![]() Na 19 idę do gina, kurier przywiózł moje zastrzyki ovitrelle, zobaczymy co i jak urosło i czy już pora na pęknięcia. Dzisiaj mam mocny śluz i pobolewa mnie dół brzucha. I dzisiaj przyjeżdża tż ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
witajcie
chwile mnie nie było,a tu takie zmiany Daria gratulacje ![]() Nika jaką ty masz śliczną córeczkę ![]() doczytałam tylko 4 wstecz strony ,nie mam ostatnio czasu,a moze i chęci na forum,ale nie wiem co u was i musiałam przylecieć i zobaczyć ![]() Zuziunia a ty znów masz jakies problemy,że cię brzuch boli to pędz do gina i niech zobaczy co się dzieje pozdrawiam
#2361 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Witam,
No to czekamy do jutra. ![]() Ja już powiedziałam o ciaży wszystkim w uk a rodzinka w Pl dowie sie dopiero na Boże Narodzenie.Chociaż wczoraj rozmawiałam z mama na skypie i mnie kusiło a mąż tylko mi pokazywał zebym nic nie mówiła. Co do ssania to jeszcze w nocy mnie nie budzi ssanie ale musze przed snem coś wmusić.Ogólnie to mam ssanie w ciągu dnia i w pracy żuje gume truskawkową (mój menadzer już 2 razy mi zwracał uwagę).Jedzenie dosłownie wmuszam bo na nic nie mam ochoty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
kosmitka
|
Ale żucie gumy chyba wzmaga wydzielanie soku i ssanie, co?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. zostało więcej, ale się nie udzielają... Uciekły, albo łapią dystans. ![]() I co Ci to daje? Gumą pobudzasz żołądek do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Ale oszukuje głód gdyż przez kolejna godzinę mam spokój bo żuję gume.Robie tak już od... nie pamietam, od zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Rozeznanie
|
Witajcie, nie było mnie troszkę. Dziś miałam ocenę jajeczkowania. Nie jest źle, ale mogłoby być lepiej ... Wyhodowałam 2 jajka - z czego jedno ma 19 mm, a drugie jest mniejsze. No i endo w tym cyklu gigant - 7 mm w 11dc (w poprzednim cyklu w 15 dniu miałam zaledwie 6,1 mm). No ale nie mogło obejść się bez gorszych wieści - śluz jest obecnie niekorzystny ... Musiałby się zmienić ... Kolejny monitoring w niedzielę o 19.00.
Wczoraj zauważyłam też czerwone ranki na granicy włosów łonowych w kierunku warg sromowych. Pytałam też o nie. Zacznę od tego, że jak wczoraj posmarowałam je nivea to dziś już ich nie było. Pytałam mimo wszystko lekarza i powiedział, że z medycznego punktu widzenia wszystko jest ok. Nie widzi żadnych zmian chorobowych czy mogących świadczyć o grzybku itp. Biorę wiesiołek i nie wiem już co jeszcze zrobić, żeby ten śluz się poprawił .... |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kachula lada moment sie rozpakujesz a lista sie nam kurczy ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Nikuś - Lenka jes śliczna ![]() Kropcia a jak u Ciebie ?????? Darianko jak samopoczucie ??? ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 13.10 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 13.10 Malopolska Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 13.09 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 13.10Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 07.10 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @24.08 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~@ 20.10 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 17.09 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.10 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków ![]() Pomidora (Kasia, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 06.10 Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 19.09 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 23.08 ![]() Są dwie kreski II... obecnie: 8 ![]() Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ??? Madziwnia (Magda, 24lata)t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat)t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata)t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata)t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel ![]()
![]() |
#2368 | ||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie dziękuję ![]() Właśnie wrócilam od gina, pęcherzyki mają 19 mm z haczykiem. Jeszcze za wcześnie by podać zastrzyk ovitrelle. Jeden jest dominujący, drugi jest mniejszy. Endo chyba ma 10, niezbyt dobrze zrozumiałam. Jutro kolejna wizyta w południe- i miałam starcie z lekarzem. Kazał przyjść na 15, ja mu na to, że pracuję, mam klientów i nie mogę. A on do mnie coś w stylu, że to jest mój problem i to ode mnie zależy moje podejście do leczenia. Wkurzył mnie. Przecież nie ode mnie zależy, że tak pracuję. Jakoś tam jednak wspólnie godzinę wizyty ustaliliśmy i jutro prawdopodobnie będzie podany zastrzyk - między pracą a uczelnią mam do niego zajechać, ehhh. Oby to jednak właśnie był dobry znak. Nie ma miodu, ale za to wynik będzie pozytywny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że już nie wspomnę o tym jaki bym opr dostała, jak bym o tym powiedziała dentyście. ![]() Ale jeśli Ci to pomaga... Ja chyba sobie zaraz siemię lniane strzelę, będzie najzdrowiej. O. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Samopoczucie dobre.
Czasami coś mnie zakłuje jak wstaje z krzesła.W pracy się nie przemęczam. W srode ide do polskiej ginki bo czekać jeszcze 6 tyg to ja n ie mam zamiaru a potrzebuje potwierdzeniea o ciaży. We wtorek powinnam się dowiedzieć kiedy mamy się wyprowadzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.