|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
cieszę się, że dobre wieści przynosisz i trzymam kciuki, żeby nadal wszystko było ok |
|
|
|
|
#32 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej zabuliny
dzieki wielkie Cytat:
![]() 2- dzieki mycha Cytat:
![]() 2- dasz radę! wierzę w Ciebie 3- życie jest okrutne i niesprawiedliwe przesyłam mnóstwo pozytywów w stronę Twojej kuzynki i jej dzieciaczków Cytat:
2- dzieki ; a żal ściska i mnie ![]() 3- hmm... mam te same powody do lekkich podłamań i stolców ![]() z tym, że u mnie tych powodów jest o wiele więcej Cytat:
2- no takiego durnego chłopa żem se wzięła widzisz ![]() nic nie zdejmuj ![]() 3- kiwior wszamany? Cytat:
pomyśl o tym w ten sposób!Pięęęęęęęęęękny avek!!! 2- odebraliśmy kompa z serwisu i na dniach powinien być net więc postaram się w najbliższym czasie coś naskrobać Dziewczynki jeszcze tydzień pracy przede mną tylko...Muszę się zabrać do szukania pracy, żeby nie siedzieć w chacie za długo- bo wiem że oszaleję ![]() Ech... jak mi się nie chcę! i to mnie głownie dołuje! Buzi cmok
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za życzenia, kaszel pomału niknie, ale w nocy jest najgorzej nasila się do takiego stopnia, że muszę spać w pozycji półsiedzącej. W połowie nocy już mi tyłek zdrętwiał, położyłam się bardziej płasko to myślałam, że się zakaszle na amen...
Uff, a tak po za tym to wstałam sobie około 9.00, choć mój organizm i tak z przyzwyczajenia obudził się o 5.00, he myślał, że idę do pracy a tu taka niespodzianka dałam mu kilka godzin więcej snu .
|
|
#34 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wiecie, że u mnie dopiero teraz mgła opadła i się rozjaśniło była taka dżuma że masakra a ja mam coś nie teges nastrój- zbliża mi się @ i mnie wszystko wkurza a jeszcze sąsiedzi z góry robią jakiś remont i od 7 się tłuką, wiercą i szurają nawet stukanie w kaloryfer nie pomaga ![]() Cytat:
![]() dobrze, że wszytko w porządku, a brak ćwiczeń i sexiku jakoś przetrwacie wszystko dla maleństwa teraz Cytat:
![]() a na tą Twoją teściową to tylko znalazła się dobra babcia ![]() Cytat:
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Toz to skandal zeby takie pustki tu byly
![]() wylazic z ukrycia ale to juz ![]() a wogole to dzien dobry kozy |
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.My kozy? meee mee (o boże chyba mi tak zostało )
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
hejo Kociaku
Martula- syropa kupuj na ten kaszel wstrętny Wiecie co? troszeczkę mi lepiej bo mam cosik na oku jeśli chodzi o pracę ![]() Dziś pewien Pan zaproponował mi pracę. Co prawda na pół etatu na początek <i unlegal> ale za całkiem niezłą kaszankę. Się zobaczy ![]() Tymczasem powoli się żegnam, bo o 15 praca się kończy i trza pędzić do węża.
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha ![]() no i pieknie wystarczy napisac ze kozy i juz wylaza z ukrycia Kasiula doczytalam wlasnie no i <gratuluje> a ja nadal szukam i szukam i juz zaczyna mnie to wku...rzac... Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-10-22 o 14:26 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żonki
Ale ja jestm dzis niewyspana kurcze zasnac nie moglam, tysiace mysli po glowie mi biegaly i zasnelam dopiero jak juz sie jasno robilo Mam troche na glowie bo kiepski ruch w solarium a maz zarabia pratycznie tylko na oplaty a oplaty sa wysokie zla na nia jestem bo mieszkamy tam poltora roku tylko we dwoje, czysto ma dbam jak o swoj dom, niczego nie moze mi zarzucic. O nic ja nie prosimy - ma z nami dobrze. Wszystkim dookola znizaja czynsze pomimo ze mieszka po kilka osob w domu a to wiadomo i latwiej placic jak czynsz sie dzieli. My nie chcemy z nikim mieszkac. Bylam w poniedzialek w agenci i powiedzialam ze jak nam wlascicielka znizy to zostajemy a jak nie to sie wyprowadzamy. Teraz jest w czym przebierac u nas w malym miasteczku ponad 100 chat do wynajecia i to w duzo nizszych cenach. Glownie polacy wynajmuja a troche powracalo do kraju i sie tym wlascicelom ukrucilo . No ale juz czwartek i nie dali mi znac to ide tam dzisiaj bo mam 2 chaty na oku i umowie sie na jutro na obejrzenie. Trzymajcie kciuki zeby byly fajne Malutka na pewno z Dawidziem wszystko jest ok niech jej przemowi do rozumu kto jest najwazniejszy Kasiu za szybkie znalezienie pracki i za Koteczka rowniez ![]() Marta zdroweczka Moonik na sasiadow nie moga zaczac troche pozniej
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu rezygnujesz z obecnej pracy? (jak można wiedzieć) Cytat:
Widzę, że avatarek zmieniłaś .
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowej części!
Milli, gratuluję serdecznie! Katarzinko, Tobie również! Kurcze, nawet nie wiedziałam, że Gosia jest w ciąży!!!!
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm... nie rezygnuję , kończy mi się umowa i mi nie przedłużą...to spółka i udziałowcy maczali w tym paluchy ![]() Witam Asiurka Kotuś- nie martw się Paulinko- za mieszkanko też trzymam Tymczasem się zmywam na miasto, a następnie do wężowca. Do juterka
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udac sie uda bo naprawde mieszkan i domow do wynajecia jest multum tylko ja bym wolala zeby nasza czynsz nam zmienila bo nie chce mi sie przeprowadzac tyle klamotow nam sie nazbieralo ze szok... a poza tym wszedzie trzeba latac i adresy zmieniac jest tego troche. No ale jak mowie ile placimy to wszyscy sie dziwia ze tak duzo gdyby jeszcze kasa byla to co innego ale teraz mamy przestoj to trzeba oszczedzac.Co z tego z mamy ladny dom z duzym ogrodkiem jak i tak siedzimy w salonie, uzywamy tylko jednej sypialni z 3 a w ogrodku siedzialam moze ze 2 razy w tym roku bo ciagle sie pracuje albo jak juz wolne to pogody nie ma. Ehh... nie lubie zmian ale nie ma wyjscia ![]() a avatarek juz dawno zmienilam i chyba poszukam cosik nowego bo znudzil mi sie
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się udało proszę mam nadzieję, że się Wam uda a właścicielka dziwna, zamiast Was zatrzymać i mieć sprawdzonych ludzi to wymyśla ![]() a Wam się nie dziwię, że chcecie mieszkać sami, w końcu jesteście małżeństwem i chcecie mieć trochę swobody my też się przeprowadziliśmy po ślubie, bo mimo że mieszkaliśmy w samych centrum Krakowa, za śmiesznie niską cenę, teraz sam dojazd do miasta zajmuje ok 40min to jednak samemu to samemu ![]() powodzenia
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam odkopać stary wątek, szybko go przelecieć i znalazłam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4788
Gosia107 gratuluje z całego serduszka Cytat:
.
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na poczatku jak przyjechalam tu to mieszkalo sie w 5-6 osob zeby taniej ale wiem jak to smakuje i dziekuje nigdy wiecej. Asiuk witaj i udzielaj sie czesciej
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu, opowiadaj, czy tylko Ci się spóźniał okres i jak długo, nim poszłaś do lekarza, czy zrobiłaś test? I jak to przyjął TŻ? ![]() Witaj, Kasieńko ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cześć, Paulinko |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk zajrzalam na Twojego suwaczka i widze ze w weekend rocznice mieliscie
Wszystkiego najlepszego, duzo szczescia, milosci, gromadki dzieciaczkow i spelnienia wszystkich marzen napisz jak ja spedziliscie? |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki, ten tydzien jest do d... Mojemu mezowi od poniedzialku sie zbiera i chyba w koncu oberwie...
. Czy ja juz wam mowilam ze uwielbiam jak on najpierw cos ustala, obiecuje nie tylko mi ale i innym, a potem jak mu w tym czasie cos w pracy wyskakuje to stwierdza ze sprawy nie bylo??? ![]() ![]() :ba ba:No to sie wyzalilam.... Ide se popracowac bo dzis do 19.... |
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech Ci chociaz wutlumaczy czemu sie tak zachowuje... moze w pracy cos nie halo?? |
|
|
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#52 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żoneczki
![]() U mnie ból gardła okropny już od wczoraj a do tego coś kaszel mi się zaczyna i katar Cytat:
A seks może emocjami przy czytaniu wampirków zastąpić Najgorsze jest to, że ta książka jest takich gigantycznych rozmiarów, że za bardzo nie mogę jej w pracy czytać bo się rzuca w oczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za znalezienie mieszkanka ![]() Cytat:
![]() Idę się wykąpać przed Hausikiem
|
||||
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
melduje sie tylko i uciekam na razie
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#54 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł, no qfa znowu wszystkiego nie zacytowało
jak komuś nie odpiszę to się nie denerwować, wiem, że tyle wielocytatów zrobiłam, że znowu pościor MEGA by mi wyszedł a tu masz babo placek...nie zacytowało.Dzisiaj wracałam z pracy w strasznie wąskiej spódnicy (myślałam, że będę miała transport, niestety przespacerowałam się) i tak się umachałam, że aż mi się słabo w domu zrobiło, jakieś pół godziny musiałam poleżeć...dziwne są te reakcje ciążowe. Tak w ogóle to dzięki dziewczyny jeszcze raz za kciuki i w ogóle miło jest czytać, że się cieszycie, że wszystko jest ok i w ogóle. Dziękuję Wam Malutka widziałam Twoje zdjęcie z synkiem na gg (to co w avku), ależ on jest słodziuchny Cytat:
a o filmie 20 listopada już wiem zbieram dziewczyny na wieczór filmowy (mąż zapowiedział, że ze mną nie pojedzie), dobrze że mam kumpeleCytat:
Ano jestem ![]() hahahaha ten Asiurek mi się bardzo podoba Kacha za pracę trzymam kciuki tak cichaczem amen dziękuję Cytat:
z tym, że my planowaliśmy dzidziusia i pracowaliśmy nad tym, więc małe spóźnienie i od razu teścior robiłam (nawet dwa miałam w domu kupione). Wyszła taka niewyraźna druga kreska i chciałam od razu do gina grzać, ale przemyślałam i odczekałam jeszcze tydzień , w tym czasie jeszcze jeden test zrobiłam.Mąż ucieszył się jak dziecko od razu po pracy z kwiatami wparował i w ogóle bardzo się stara schodzić mi - głównemu cholerykowi z drogi. Wczoraj mu nie wyszło, jestem wściekła, ale może mi przejdzie. oj Ci faceci, mój już w skruchę uderza, ale wiesz ja mam teraz specjalne metody oddziaływania na męża (wiem wiem wrednam ale ciii...czasami mu się należy)Cytat:
Dzisiaj kończę trzecią część, czwarta już się grzeje a o czytaniu w pracy już też myslałam ale cholerka nie ma jakno, jak burza ![]() ok spadam na Hausiora i dzisiaj dla odmiany grapefruita wszamam |
||||
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje się-zagoniona jestem. Z praktyk mieliśmy spotkanko- nie wiem w jakim celu-zwolnili 15 nowych osób...No ale bylam sie pokazac. Oprócz tego zaczęły mi się zajęcia na uczelni-dało radę jakoś pogodzic zajecia na obu kierunkach. Z tym ze na inżynierii musze chodzić na ćwiczenia z chemii środowiska (bo tak nazywajacego sie przedmiotu nie mialam!!!) nudzę się tam wierutnie b zadania rozwiazujemy na poziomie gimnazjum. Ech...
Poza tym cwicze taekwondo co jest dla mnie formą ruchu po prostu. dziś walczylismy pierwszy raz-paskudny ochraniacz na zębach rekawice na rekach i małą nawalanka Wolałam jak u nas-niby full contact ale po twarzac sie nie bilismy (ewentualnie kopalismy ale to latwo obronic) Cud że nie wyglądam jak Gołota![]() M.a.r.t.a a może na ten kaszel nocny spróbuj thiocodinu. Na noc syrop wykrztuśny to nienajlepszy pomysł!!! Polecam też tantum verde tabletki do ssania(te metody polecila mi kiedyś Kasieńka i sprawdziły się cudownie przy moim tragicznym kaszlu co całą rodzinę budził)
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia nastepna chorowitka
![]() Kuruj sie Kochana zeby jutro byc w formie i za glos Gosiu fajnie ze tak mezus kolo Ciebie skacze i to jeszcze bedzie trwalo z nasileniem przez kolejne miesiace ![]() A jutro idziemy o 14 ogladac 2 mieszkania mam nadzieje ze przypadna nam do gustu bo nie chce mi sie dlugo szukac.Izulek chcialabym Cie zobaczyc w takiej walce w calym tym stroju ![]() i podziwiam za 2 kierunki naraz nasz Ty geniuszu |
|
|
|
#57 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Po dzisiejszym dniu padam na ryjka najpierw w pracy się wywróciłam ==> tylko nie śmiać mi sie tu , potem rozbolała mnie głowa, bo u nas malują i synek nie mógł zrobić kupki tak się biedaczek napłakał i nastękał, teraz na szczęście już śpi, a zasnął dopiero o 22, gdzie z teguły nyna smacznie juz o 20 Cytat:
za pracęCytat:
ad. 2 taka na pokaz ja się tylko martwię co to będzie jak "bratowa" niedługo urodzi, coś mi się widzi, że moje dziecko będzie miało tylko jedną babcię - moją mamę ![]() Cytat:
za znalezienie nowego lokumad. 2 no koguż to nam przywiało na wątek oj będzie ostro Cytat:
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Juz sie balam ze nasz watek przepadl ale patrze a tu nowy wiec poslusznie sie melduje i w miare mozliwosci bede zagladac do was kochane żonki bo mi teskno ![]() buziak dla kazdej
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
PaulinaIzabela- ja to nic: Katarzinka jest bardzo blisko czarnego pasa w karate-jej dopiero trzeba się bać
![]() W osłonce na ryjek wygladam jak Gołota- no narazie mam tylko nos od niego łądniejszy jeszcze ![]() Malutka ucałuj mego Dawidka-trzymam kciuki by był zdrowiutki Mój ulubieniec- nasz pierworodny w końcu i w dodatku chlopaczysko Skafanderek misia jest super![]() Mili maleńka jest pięknista Śliczne te nasze wszystkie panienki: Szogunek Werońcia, Słodka Majeczka, Alisia z krainy czarów i Agatka uparciuszek![]() Kobietki Wy i Wasi mężowie spisaliście się na medal ![]() Izus trzymam kciuki bys znalazla sile pocieszyc po stracie. To straszne... A w pracy bedzie super-jestes swietna babka dzieciaki cie pokochają Kasieńko Rybeńko tzrymam kciuki za prackę Ciekaw czy twoje kompetencje czy też walory zadziałały![]() A co do drugiego kierunku nie jest źle bo to takie częściowe połączenie całej tej mechany z ochroną środowiska. chcę specjalizacje Procesy energetyczne (tu ukłon w strone Katarzinki) ale nie wiadomo co bedzie bo tylko jest nas chetnych 7 osób. Reszta woli ścieki. A ja już dość mam wiedzy o oczyszczaniu wody i chcę coś nowego. trzeba się rozwijac jak papier toaletowy Póki co za studia nie zapłacę bo stypki bede miala na obu kierunkach O to wlasnie chodzilo
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie z rańca
Zimno mam w pracy jak diabli!!! A siedzę w krótkim rękawku- bo przecież swetrów nie posiadam! W związku z powyższym- dziś wybieram się na zakupy ![]() Kozory jakieś trza kupić- najlepiej granatowe lub fioletowe Oraz sweterun czarny rozpinany ![]() A wczoraj paliłam sziszkę o smaku sweet melon Cza się ograniczać- bo to takie samo dziadostwo jak papierosiska! <chcieliśmy sprawdzić czy działa nam aparatura po prostu I już od rańca mi smutno, bo w tym roku nie ujrzę mojej ukochanej Karolinki ![]() Miłego dzioneczka
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

tylko...
i znowu mam maraton 5 - dniowy 

kurcze zasnac nie moglam, tysiace mysli po glowie mi biegaly i zasnelam dopiero jak juz sie jasno robilo
za szybkie znalezienie pracki i za Koteczka rowniez

tyle klamotow nam sie nazbieralo ze szok... a poza tym wszedzie trzeba latac i adresy zmieniac jest tego troche. No ale jak mowie ile placimy to wszyscy sie dziwia ze tak duzo