|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Myślałam że chodzi o to że jak kupię lasta to mi jeszcze będą chcieli dowalić paliwowe w międzyczasie. I tak się zastanawiałam: kiedy??Ale ok. Już rozumiem
|
|
|
|
|
#2732 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Ja też z podkarpackiego Ślubować będziemy w Tarnobrzegu ![]() Cytat:
![]() w Tarnowskich Górach ma siedzibę azyl "Cichy Kąt" w którym jestem wolontariuszką. Większość kotków, żeby miały lepsze warunki, są w domach wolontariuszy w kilku miastach na Śląsku oraz w Krk ![]() Możesz przejrzeć stronę, a jeśli któryś kotek Cię zauroczy, to są podane nr telefonów do wolontariuszy. http://www.azyl.schronisko.net/ Oczywiście wiele kotów poza azylem również szuka domów Daj znać jakbyś jakiegoś kotka wybrała
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
ToskaKrk, to niedaleko
Ja z Mielca jestem ![]() Zmykam dziewczynki na razie. Wychodzę wcześniej z pracy, bo już się tak źle czuję, że coś... łóżeczko mi się marzy, a jeszcze dzisiaj muszę odbębnić wizytę u dentysty ... Odezwę się jak będę w domku , papa
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2009-10-22 o 15:00 |
|
|
|
#2734 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Niedawno wróciłam z pracy,jestem padnieta.No,ale teraz czas na relaks. ![]() Czyli musze Was nadrobić.
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to by było zbyt piękne Ale wiesz co, z drugiej strony na takie ezgotyki sa super rabaty na lastach, widziałam np. Meksyk za 2800 zł więc ciężko doradzić, w biurze Ci powiedzą, ze lepiej brac first minute, bo lastów moze nie byc albo ochłapy i maja rację ale jak nie zalezy Wam na komforcie 5* i konkretnym kierunku to czemu nie Jak się pytalam kiedys w biurze o Bali to pani mi powiedziała, zeby nie brac all inclusive, bo tam jedzenie jest smiesznie tanie, wiec potrafia doradzic i tak
|
|
#2736 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cena troszke duza ale na pewno kiedys swoje marzenie spełnię tzn TŻ spełni stara sie zawsze to uczynić ![]() Co do mieszkań to okolice Katowic do najtańszych nie należa Głupie starsze osiedle 1000-lecia a ceny masakryczne. Ale jestem takiego zdania ze kazdy znajdzie swoje gniazdko kiedyś. My poki co wynajmujemy bo mamy korzystną cene a w miedzy czasie bedziemy sie pomału budować Malutkimi kroczkami dojdziemy do celu Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Ja to bym od razu ją wykorzystała lubie cisze spokoj i tz blisko siebie Mamy domek na wsi od tz rodziców i jest nam tam jak w niebie i tez bysmy chcieli miec taki swój ![]() ![]() ![]() A powiedzcie mi dziewczyny jesli slub mam w sierpniu to kiedy najlepiej zainteresowac sie podróża poślubną planuje na nowy rok ale nie wiem czy to za pozno czy za wczesnie Kompletnie zielona jestem Za 15 minutek zmykam do domku ![]() ![]() Tylko nie piszcie za duzo bo dzisiaj to 1/4 dniówki spedziłam na nadrabianiu was Miluskiego dnia dziewczynki
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja się opierniczam na wizażucześć jestem Kasia już się znamya ja mam jutro koloska
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-22 o 15:18 |
||
|
|
|
#2738 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki moge chciałabym aktywnie zwiedzać Chociaz jeśli w najbliższym czasie będzie mnie stac na corczne wyjazdy za 30 tys to pewnie pojadę, nie będe robic fochów![]() Cytat:
Ale spoko dziewczyny, sa ludzie dla których to nie jest duzy wydatek, miejmy nadzieję, że my niedługo do nich dołączymy![]() Cytat:
Nie chce jej tez sprzedawać, bo jak uznamy, że mamy dośc miasta to sobie wybudujemy tam domek![]() Cytat:
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak. Lepiej jak kupisz firsta bo biurze przez rok narosną przy okazji odsetki A my chcemy na totalnego spontana pojechać Oby daleko i nie za drogo.O. Rzucili katalog Triady (wiem wiem - dziadowe biuro - ale ja byłam z nimi 2 razy i wszystko było tip top ) i ceny mało zachęcające....
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny możecie mi podac link do PM2009?
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
kurde był taki wątek na wizażu z wierszami na zaproszenia i wierszykami o kasę i wino itd, nie mogę znaleźć ;/
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie tęskni za studiami
![]() za kolosami może mniej ale ogólnie brakuje mi studenckiego życia
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...szenia+wiersze |
|
|
|
|
#2745 |
|
BAN stały
|
Witam nową PMK-e 2010-lynn
My mieszkamy od lutego zeszłego roku i nienarzekam,nie mam nawet na co bo u nas podział opowiązków jest porówno.Zresztą od początku nam się świetnie układa. ![]() Gratulacje kupna kiecek. Ja to chyb a będe ostatnia z kupnem,a raczej z wypozyczeniem sukni. ![]() A do fryzjerki moge zadzwonić w maju i będzie ok,alee myśle że na początku roku się zorientuje. |
|
|
|
#2746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym i tak płaci sie im tylko zaliczkę Tez byłam z Triady na wakacjach i nie narzekam Z reszta ja nie jestem wybredna jeśli płace nieduże pieniądze Za 3 tys. nie wymagam Hiltona ani Ritza Lecę na stronke obczaić![]() Cytat:
Ale za to będzie domek![]() Cytat:
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie muszą od razu grać na giełdzie za to![]() Jak coś znajdziesz to daj znać bo ja tak szukam ale póki co nędza...
|
|
|
|
|
#2748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też mam jutro kolosa.. cięzko..
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
aaa z pkolic Jarosławia
a ty?
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co sie orientuje, ale moge sie mylić Wlasnie przegladam, ale pójde do nich jutro i wezme katalog, to nie boli a wygodniej przeglada sie hotele. Na razie widzę, ze ceny wcale nie rewelacyjne 4* na Majorce all za 9 koła Gdyby od tej ceny było 40% to by było super,ale biura mają to do siebie, że mają wieczne rabaty 35-40%, w sumie od niewiadomo czego, bo nigdy nie sprxedają wycieczek po 100%![]() Kicha póki co, z tego co widzę. Z reszta my z tz będziemy kupowac przez Travelplanet, bo tak zawsze robimy, zwłaszcza, ze prenumeruje national Geographic i ma byc jakas zniżka dla prenumeratorów ![]() łeeee wlasnei sprawdziłam, ze tylko 100zł znizki Phi, myślałam, że 5% dadzą Ale lepsze to niż nic. Jeszcze liczę, że nam travelplanet da coś za kolejną rezerwację.A propos giełdy to wlasnie lukam jak ma się jedna spólka która zapamiętalam, że mamy jej akcje, bo pamietam tylko jedną
|
|
#2752 |
|
Rozeznanie
|
ale jedo nie rusza:P
|
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
chcialam 15.05.2010 ale wolny byl tylko 22 i 29 wiec....
![]() eh ale jest dobrze |
|
|
|
#2754 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
NIe podałam Ci swojej diety więc skąd możesz wiedzieć czy to głodówka? ja nie czuje się jakbym głodowała, kawa na śniadanie to nie jest dla mnie nic strasznego bo często z braku czasu i głodu jest to mój jedyny posiłek rano, że niezzdrowo- bo powinno się jeść normalne śniadanie to prawda, ale ja nie powiedziałam że żyję zdrowo, dlatego jak już kolejny raz powtarzam chcę zmienić nawyki żywieniowe zaraz jak skończę dietęI nie wypisuj takich pierduł jak:"dietetyk, ktory Ci powiedział inaczej jest gówno warty i ni epowinien sie nazywać dietetykiem bo napewno nim nie jest!!!!!!!! " bo nie wiesz kto nim jest po pierwsze a po drugie NIGDZIE nie napisałam że polecał mi przejście na dietę kopenhaską!!!! a moja dieta nie jest głodówką!, swoją drogą każda ma dużo do powiedzenia ale nawet nie zapyta jakie jest całe menu tylko wyraża swoje mądre poglądy! Aha no i po raz kolejny piszę, (więc bardzo Was prosze o uważne czytanie postów a nie po łebkach), iż nie uważam żeby byla to super zdrowa dieta, ale zamierzam po schudnięciu kilku kg przejść na dietę długofalową wraz z ćwiczeniami. i nic mi sie nie stanie jeśli przez tydzień nie będę jadła produktów mącznych, chleba, słodyczy, cukru i nie będę piła napojów kolorowych
|
||
|
|
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez lynn3 Czas edycji: 2009-10-22 o 16:09 |
|
|
|
#2756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja kościelny mam 2 tygodnie po tobie )
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szacunek to nie jest wyznawanie tych samych poglądów, takze nie moralizuj.
|
|
#2758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i powiem wam zadowolona jestem ze hej przedtem siedzialam troche w domu(nie liczac studiow zaocznych), a teraz zapchalam sie na staż-zawsze to jakies pieniazki...on jest nauczycielem WF i trenerem klubu sportowego, jest odemnie 7 lat starszy no ale ponoc wiek nie gra roli słodziak poprostu...ostatnio pomagal mi lepic pierogi(dobra ze mnie kucharka no ale chlopak niech tez ma jakis wklad )Co do kiecków to ja tez jeszcze nic nie mam, ogladalam jedynie w necie takie tam rzeczy z tym zwiazane. Co do miesiaca slubu-a co to maj to jakis giorszy jest?? Lipiec tez nie ma "R", zreszta to wszystko to jakies przesady-a ja w takie rzeczy nie wierze. A tak żeby było śmieszniej to ślub biore nie u siebie w parafii, nie u mego lubego ale w Przemyslu Powiedzcie Panie jak wam sie podoba moj lokal? http://restauracjagalleon.pl/galeria/galeria.html Edytowane przez lynn3 Czas edycji: 2009-10-22 o 16:30 |
|
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
szacunek dla mnie to akceptacja poglądów innych bez próby uśmiadamiania go na siłę że nie ma racji jak osoba ta na swoim przykładzie wie że ją ma. Ja uważam że mam rację więc bronię swoich poglądów. Nie lubię jak próbuje się mi wmówić że nie wiem co mówię, nie znam swojego trybu życia, swoich możlwiości. Poglądy można mieć różne dlatego Ci napisałam w którymś poście że każda z nas ma swoje racje i zapewne przy tym pozostanie.
|
|
|
|
#2760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niekore dziewczyny mają restauracje w tym stylu![]() Cytat:
Tak samo jak Ty bronisz swoich, tak inne osoby bronia swoich i gdzie tu brak szacunku?Brak szacunku byłby wtedy, gdybym Ci napisała, że jestes głupia i durna, bo myslisz tak i tak, póki co nikt tu nikomu tak nie pojechał. Byc moze ja raz K.( )ale chyba i tak nie dotarło, bo to nie było wprost ale tak czy inaczej wcale nie uwazam tego za powód do dumy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

Logiczne chyba

nie robcie tego 

klask i:Ja to bym od razu ją wykorzystała lubie cisze spokoj i tz blisko siebie
Mamy domek na wsi od tz rodziców i jest nam tam jak w niebie i tez bysmy chcieli miec taki swój