![]() |
#31 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Ja jadam jogurt naturalny 1% tłuszczu,o tego jakis owoc np. kiwi i musli naturalne lub otreby.Dla mnie to pyszne i zdrowe sniadanie i do kolejnego posiłku nie odczówam głodu ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje jedzenie: ŚNIADANIE 8:00: Płatki Fitella Special chocolate & strawberry + Jogurt z Owocami truskawkowy = 290,20 kcal II ŚNIADANIE 11.00: pierogi z soczewicą nie wiem ile kcal ale w liczniku kalorii wzięłam jako pierogi domowe z mięsem 4 sztuki = 303 kcal, około 13; jabłko ;/ - 50 kcal.. OBIAD 16.00: bułka kajzerka, kotlet mielony, pomidor = 478,00 SUMA: 1121,20 kcal... hmm no może to nie była taka dietka na płatkach itp... ale w 1200 na początek się wyrobiłam... liczyłam kalorie na www.tabele-kalorii.pl ![]() Teraz jestem głodna a z kuchni unoszą się zapachy .. ![]() ![]() dla mnie odstawienie słodyczy i nie jedzenie po 18 a praktycznie po 17.. to już masakra.. ;| pracuję nad tym... Wg tych wszystkich obliczeń to: zjadłam dzisiaj...BIAŁKO: 33,68g. TŁUSZCZE: 34,82 g. WĘGLOWODANY: 166,51 g. przewaga węglowodanów czy to dobrze ? hm... dobrze, że nie tłuszczyku ![]() Edytowane przez gosiafoteczki Czas edycji: 2009-10-21 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też myślałam o jakiś tabletkach ale jakoś nie jestem do końca przekonana. Na diecie biorę dodatkowo jedynie jakieś witaminki i minerały. ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Widziałaś efekt tych tabletek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Ja narazie tabletki wspomagające zastępuje "cud" herbatkami
![]() Narazie katuje się czerwoną, potem zmienię na jakąś inną "cud" ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
kiedyś brałam aplefit,ale tez trzymalam diete i cwiczylam wiec schudłam jakieś 5 kg,ale czy dzieki tylko tabletkom to niewiem.moze troche pomogły?pare miesiecy temu brałam linea ale bez diety i wysiłku efektów niebyło.niestety dziewczyny,cudów nie ma i same musimy poćwiczyć i trzymać sie zdaleka od pokus(u mnie to słodycze)aby schudnąć.
mam nadzieje,ze therm line 2 pomoże mi w pozbyciu sie tłuszczyku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Macie jakies sposoby co robic aby nie zjesc słodyczy? ja jak mi sie strasznie chciało zjadłam łyzke miodu ale to nic nie dało ...chce jeszcze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
okej ja moze napisze co jadłam dzisiaj tez
![]() Sniadanie : grahamka + 2 plasterki szynki drobiowej + 1/2 pomidora + jajko na twardo 2 Sniadanie : 2 srednie marchewki + 1,5 jabłka + pół jogurtu naturalnego Obiad : piers z kurczaka (na parze) + 1 ziemniak + marchewka groszek kukurydza podwieczorek : marchewki + 3 plasterki susszonego mango kolacja : pół jogurtu naturalnego + pół szklanki malin co o tym myslicie ??? nie wiem czy to duzo czy mało ?
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny ;*.
za mną 11 dzień diety, okazało się, że mam bardzo silną wolę, bo nie grzesze od 11 dni ![]() Śniadanko (około 10, bo o tej porze wstałam) to oczywiście owsianka <mniam> Przekąska o 13, 2 mandarynki. Obiad zupa ogórkowa. Kolacja grahamka z wyciętym środkiem, wbitym w to jajkiem, wsadzonym do piekarnika, a jak już się ścieło to wyciągnęłam i dodałam tuńczyka ![]() pyszności ![]() kalorii nie liczę ![]() a co do thermo line II brałam je na początku tego roku i przed Bożym Narodzeniem. Dają nie dość, że wiele energii, to bez diety schudłam 6 kg (jadłam wszystko oprócz słodyczy, nawet alkoholu sobie nie żałowałam). Ale nie można przesadzić z ich używaniem, góra dwa miesiące i później przerwa, bo przestają działać. Ja może od następnego tygodnia zacznę je z powrotem brać. Śniadania są problemem? Ja jem codziennie w sumie owsiankę, bo robi się ją bardzo szybko (9 minut) i od około 6:20 do 10 nie chce mi się po niej jeść ![]() ![]() Pozdrawiam ;*
![]() |
![]() |
#44 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Metodą jest jedzenie małych posiłków co 2 -3 godz omijanie szerokim łukiem produktów o wysokim indeksie glikemicznym.Jak zjesz coś o wysokim indeksie glikemicznym to cukier gwałtownie wzrasta ,a potem spada nawet po niżej normy,wiec znowu masz ochotę na coś słodkiego.To jest takie błędne koło. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
Jeśli do obiadu nie dodasz ziemniaka i gotowanej marchewki,a w zamian dasz np brokuły to nie skoczy ci cukier i nie będziesz miała ochoty na słodyczy.Spróbuj na mnie to działa. ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- moje menu na dzisiaj: 7,00jogurt 1%tłuszczu,otręby i jabłko 10,00 ser biały z rzodkiewka i ogórkiem 13,00sałatka grecka 16,00piers z kurczaka gotowana na parze i brokuły 19,00koktajl białkowy
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Hej, to i ja się przyłączam
![]() W zasadzie to już jakoś od wakacji staram się zdrowo odżywiać, ograniczyłam fast foody - moja zmora ![]() ![]() Efektem tego jest 3 kg w dół ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
zjadłam właśnie ryż z kotletami sojowymi, które podprawiłam przyprawą do kurczaka
![]() wyśmienite ! <mniam> chcę jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
![]()
ja piję zieloną liściastą..
![]() ![]() dzisiaj kupiłam czerwoną Vitax Pu-erh.. i będę piła 2 na dzień .. bo podobno nie można z nią przesadzać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
brałam Terma linne ale nie wiem czy była to wina zbyt szybkiego powrotu do tradycyjnego jedzenia czy moze trudny okres i stres gdzie sie zajadałam wszystkim. ogólnie mówiąć -5 kg a po zakonczeniu +7 bilans przybyło mi 2 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
moje menu na dzisiaj: 7,00jogurt 1%tłuszczu,otręby i jabłko 10,00 ser biały z rzodkiewka i ogórkiem 13,00sałatka grecka 16,00piers z kurczaka gotowana na parze i brokuły 19,00koktajl białkowy[/QUOTE] Coz to za koktajl białkowy ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale może chrom ? ograniczy chęc na słodycze ..
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Ja dzisiaj nie miałam czasu jeść :/... (7.00)Śn: kanapka z masłem, szynką, pomidorem i sosem ziołowym (16.00)Ob: 200ml zupy pomidorowej z makaronem i 1 krokiet... Jak na razie to tyle ![]() Jeszcze tylko kolacje wieczorkiem zjem i będzie git. Przewidywane ćwiczenia na dzisiaj: 100 brzuszków, 10min steppera, 15 min rozciągania (chcę nauczyć się szpagatu ![]() ![]() Wieczorem jeszcze napisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
ja tez chce zrobic szpagat ;D duzo Ci brakuje ;D?
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Szpagat, jejku ja nawet nie próbuje. Jestem tak nie rozciagnięta że pewnie prędzej by mi coś tam strzykło
![]() Chyba powinnam pomysleć o jakiś rozciaganiach bo się przez tą zime zastoje i zacznę skrzypieć.
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A po kilku dniach, to juz to rozciąganie samo przyjdzie, bo po prostu będziesz miała ochotę na nie, widząc postępy ;D Ja właśnie skończyłam 12min steppera, 100 brzuszków, zaraz walne inne ćwiczenia i rozciąganie ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Hej, dziewczęta! Mogę się przyłączyć? Samej może mi braknąć motywacji, a jak widomo: w kupie siła!
![]() Nie wiem dokładnie ile ważę, bo wagi w moim domu nie ma od dawna, ale przypuszczalnie coś koło 70-73 kg przy 170cm wzrostu. I stanowczo przestało mi się to podobać. Kiedyś udało mi się dobić do wagi 84kg, ale jakieś 5 lat temu wziełam się za siebie i zrzuciłam 18 kilo. Fajnie było wazyć te 66kg, ale jakoś tak się zaniedbałam i stopniowo przybyło mi tak z 6-8kg... W dodatku piewrwszy raz od dłuższego czasu ktoś wpadł mi w oko, a ja się czuje nieatrakcyjna i w ogóle do gipsu. Do tego mam koleżanki z figurami, że tylko pozazdrościć. Więc dlatego dla własnego dobrego samopoczucia i dobrego humoru postanowiłam przestać przeistaczać się w wieloryba ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Marvola88
Witam !!! Od dzis to juz tylko sczuplejsza bedziesz ;D !!! Rock4ever na lewa noge mam kilka cm 7-8 ;D a prawa i srodek to chyba kilometr ;D zaraz sobie jakis film wlacze i sie porozciagam ![]()
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Buziaki;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.