Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 18:25   #2791
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no właśnie oczywiście przepisy mówią ze taka umowa jest jak najbardziej wiążąca, ale potrzeba chociaż poświadczenia osoby trzeciej żeby móc udowodnić iż do zawarcia takiej umowy doszło.
a zwykła kartka pana józka z naszymi danymi nazwisko imię i nr telefonu styknie bo chodzi o to, że jedna wieśniara się wyprowadziła, bo wróciła do naszego miasta na studia bo tęskniła za chłopem, z którym jeste 2 miechy on na nia zlewa chodzi z nią tylko dla sexu, a ona 19 oznajmiła, że sie wyprowadza, a do 28 mamy płacić do banku kasę za wynajem i my jej mówimy, że jest miesiąc na wypowiedzenie i, że za ten miesiąc ma zapłącić bo my w tydzien nikogo nie znajdziemy, a ona mi wyjeżdża, że nam dużo nie wyjdzie bo po 530zł, a jakiej paki ja mam za dałna płacić i za to, że ona myśli czymś innym (piczą) a nie głową wymyślcie coś

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:26   #2792
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

zapraszam do mnie na obiad, dzis ryz z warzywami plus schabik pieczony
daj trochę

a Tancerka ma jutro urodziny nenenene ale nie powiem Wam które to już

Kasencjo tak myślałam, że chodzi o tą współlokatorkę, bardzo odpowiedzialna dziewucha jak widzę

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-10-22 o 18:28
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:28   #2793
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lynn3 Pokaż wiadomość
aaa z pkolic Jarosławia a ty?
Ja z Mielca

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2009-10-22 o 18:33
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:30   #2794
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
23

no Lusi o tego dałna chodzi właśnie gdzie jest Samoa ona ma zawsze jakieś chytre plany

Stary 2009-10-22, 18:36   #2795
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
A kiedy ślub??
chce sie zorientowac ile masz do slubu bo sama nei wiem kiedy zamawiac fryzjerke bo tez jest rozchwytywana

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

A co to za zabieg ta kawitacja.
Jakiś bym zrobila.
Chyba musze pójść do kosmetyczki zeby mi doradzila niby buzie mam gladka bez zadnych dziwactw ale moze moze byc lepiej
Zabieg kawitacyjny wykonywany jest za pomocą ultardźwięków i Ja osobiście bardzooo go lubię.
Moja skóra nie jest wymagająca, a zabieg ten fajnie oczyszcza buzię
Spróbuj, polubisz go

Cytat:
A wiec....date slubu ustaliliśmy na 22.05.210 zdecydowalismy sie na ten krok po 2latach znajomosci-roku "bycia ze sobą"

Formalności załatwialismy sierpniu no i że tak powiem mam juz wszystko dopiete na ostatni gozik-jesli chodzi o sprawy organizacyjne(sala,orkies tra,jedzenie,obsluga..... .) Został tylko fryzjer, paznokcie, makijaz, sukienka....

Zaczynam sie troche bac
Fajnie że do Nas dołączyłaś

a tak wogóle to cześć
Misiak wrócił z pracy, a Ja obiadu nie robiłam dzisiaj bo mi się nie chciało i coś lekko nie w sosie jest
Ale się dzisiaj obżarłam ruskich słodyczyMam koleżanką z Rosji i mama jej paczkę wysłała, same pysznościiiii

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:44   #2796
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja potrzebuję pomocy kto zna się na kodeksie cywilnym a dokładnie na art dot. umowy ustnej nie mogę znaleźć nic w necie a jest mi to teraz potrzebne
jak byś miala problem z Kodeksem karnym to bym Ci pomogla

Cytat:
daj trochę
a zapraszam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:44   #2797
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
23
raaaaaany jak dużo

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
a tak wogóle to cześć
Misiak wrócił z pracy, a Ja obiadu nie robiłam dzisiaj bo mi się nie chciało i coś lekko nie w sosie jest
Ale się dzisiaj obżarłam ruskich słodyczyMam koleżanką z Rosji i mama jej paczkę wysłała, same pysznościiiii
cześć Madzia pochwal się co jadłaś

a drogi jest taki zabieg?? I ile razy trzeba go powtórzyć, żeby był jakiś efekt?? Chociaż ja za bardzo jakiś większych problemów z cerą też nie mam

Stary 2009-10-22, 18:52   #2798
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
raaaaaany jak dużo

cześć Madzia pochwal się co jadłaś

a drogi jest taki zabieg?? I ile razy trzeba go powtórzyć, żeby był jakiś efekt?? Chociaż ja za bardzo jakiś większych problemów z cerą też nie mam
A jadłam różności, takie kwadraciki w pomarańczowych opak.; wafelki w takim żółtym papierku z dziewczynką Jeszcze takie śliwkowe coś z białym kremem Ale wytłumaczyłam

Lusi, Ja za ten zabieg płacę 60zł (potem jeszcze kosmetyczka kładzie mi jakaś maskę) Trzeba go wykonywać raz w tyg przez 5, 6 tyg.
Ja zrobiłam dwie sesje w miesiącuMyslę że częstotliwość jest uzależniona od rodzaju cery itp.
A podczas tego zabiegu fajne uczucie jest takiego milutkiego szczypania

Stary 2009-10-22, 19:05   #2799
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
A jadłam różności, takie kwadraciki w pomarańczowych opak.; wafelki w takim żółtym papierku z dziewczynką Jeszcze takie śliwkowe coś z białym kremem Ale wytłumaczyłam
aaaa to to

Cytat:
Lusi, Ja za ten zabieg płacę 60zł (potem jeszcze kosmetyczka kładzie mi jakaś maskę) Trzeba go wykonywać raz w tyg przez 5, 6 tyg.
Ja zrobiłam dwie sesje w miesiącuMyslę że częstotliwość jest uzależniona od rodzaju cery itp.
A podczas tego zabiegu fajne uczucie jest takiego milutkiego szczypania
aha... chyba będę musiała pójść do swojej kosmetyczki gdzie na hennę zawsze chodzę i zapytać co by mi poleciła na moja cerę... tak chyba będzie najlepiej

Stary 2009-10-22, 19:11   #2800
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
a zwykła kartka pana józka z naszymi danymi nazwisko imię i nr telefonu styknie bo chodzi o to, że jedna wieśniara się wyprowadziła, bo wróciła do naszego miasta na studia bo tęskniła za chłopem, z którym jeste 2 miechy on na nia zlewa chodzi z nią tylko dla sexu, a ona 19 oznajmiła, że sie wyprowadza, a do 28 mamy płacić do banku kasę za wynajem i my jej mówimy, że jest miesiąc na wypowiedzenie i, że za ten miesiąc ma zapłącić bo my w tydzien nikogo nie znajdziemy, a ona mi wyjeżdża, że nam dużo nie wyjdzie bo po 530zł, a jakiej paki ja mam za dałna płacić i za to, że ona myśli czymś innym (piczą) a nie głową wymyślcie coś
jeśli się umówiliście że płacicie po równo to ona powinna zapłacić za czas który jest, to nie ulega wątpliwości i jeśli termin wynajmu jest określony, np na pół roku to powinna za całe pół roku płacić nawet jesli by z Wami nie mieszkała. Nie wiem jaką macie umowę z wynajmującym, niestety z Waszego punktu widzenia wygląda to tak że przed wynajmującym odpowiadacie solidarnie za czynsz ( wszystkie osoby które mieszkają ) bo pewnie nie obchodzi go ile dostanie od każdego z Was tylko ile dostanie w całości. Co do terminów wypowiedzenia to są albo umowne, albo ustawowe, umowne, jeśli się umówiliście na ten m-c to gitara a jeśli się nie umówiliście to ustawowe terminy wypowiedzenia najmu określa art 673&1 ust. 2. Myślę że skoro nie jest spisana umowa to ciężko czegokolwiek dochodzić. Ale to między Wami musicie ustalić co i jak, jesli ona się zobowiązała zapłacić za okres najmu( np. 2 m-ce, pół roku, rok ) a teraz tego zobowiązania nie dotrzymuje to i tak ma obowiązek zapłacić, nawet jeśli nie zamierza mieszkać albo mogłaby dać Wam chociaż trochę czasu na znalezienie innej osoby. No i teraz jeszcze jedno pytanie czy między Wami ustalaliście jakiś termin zawiadamiania o wyprowadzce? Jesli nie to trzeba się dogadać, powiedzieć że jesteście wspólnie odpowiedzialni za czynsz więc ona z racji tego że do 28ego mieszkała też musi ponieść opłatę. Kasiu niestety w przypadku ustnych oświadczeń woli ciężko dociekać, ja już sama miałam kiedyś przypadek że nie była pisana umowa najmu i koleś zawiadomił że się wyprowadza na 2 dni przed wyprowadzką.
Jeśli bardziej interesują Cię najem to zapraszam do lektury art 659-692 kc

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 19:23   #2801
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa to to

aha... chyba będę musiała pójść do swojej kosmetyczki gdzie na hennę zawsze chodzę i zapytać co by mi poleciła na moja cerę... tak chyba będzie najlepiej
Wiedziałam że mnie zrozumiesz

Stary 2009-10-22, 19:29   #2802
kaska87
Zakorzenienie

ale się wydarłam na TZ przez telefon-jak nigdy w życiu...ale jestem roztrzęsiona

Stary 2009-10-22, 19:33   #2803
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
ale się wydarłam na TZ przez telefon-jak nigdy w życiu...ale jestem roztrzęsiona
E co jest grane?
Kasik?

Stary 2009-10-22, 19:36   #2804
kaska87
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
E co jest grane?
Kasik?
nie wiem jakos tak ogólnie mam dzisiaj zły dzień on polazł o 17:45 do banku i do tej pory go nie ma no i sie do niego dodzwonic nie mogłam,a ten łaskawca nawet nie dał znać, że idzie do renomy a tam nie ma zasięgu już nawet teściowa dzwoniła, bo cos chciała a on poza zasięgiem a on jest jakiś pechowy i się bałam, że coś mu jest a ten debil napierdziela soie po tk maxie jak gdyby nic i aż mnie gardło boli tak się wydarłam

Stary 2009-10-22, 19:43   #2805
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Nie pytam co się,jak będziesz chciała to napiszesz

Mi się też humor zepsuł.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 19:54   #2806
obca7
Wtajemniczenie

Hello A ja wróciłam własnie z baseniku Moczyłam się 1,5 godziny i bardzo mis ię podobało I tak myślę czy nie zapisać się na aquaaerobik. kosztuje 15 zł za godzinkę, 2 razy w tygodniu. Więc nie jest źle A godzinka "normalnego" pływania 8 zł. Więc w sumie neiw iem czy mi się opłaca na ten aqua chodzić, czy lepiej samemu sobie pływaćCenowo bardziej samemu się opłaca ehh muszę to pzremysleć:d Ale ogólnie bardzo mis ię podobało Bo już dawno an basenie nie byłam A teraz sezon rowerowy się praktycznie zakończył więc trzeba czegoś innego szukać
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 20:05   #2807
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Powiedzcie Panie jak wam sie podoba moj lokal?

http://restauracjagalleon.pl/galeria/galeria.html
Bardzo ładna sala

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 20:23   #2808
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna sala
mnie też się podoba
Stary 2009-10-22, 20:27   #2809
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

[QUOTE=madziulka_;14867428]Zabieg kawitacyjny wykonywany jest za pomocą ultardźwięków i Ja osobiście bardzooo go lubię.
Moja skóra nie jest wymagająca, a zabieg ten fajnie oczyszcza buzię
Spróbuj, polubisz go/QUOTE]

Ultradzwieków? tzn jak to sie odbywa i w czym pomaga. Ja mam skore mieszana na buzce. nie mam problemow z tradzikiem ani wypryskami ale jak sie cos czasem pojawia to potem dlugo jest jakis slad jakies przebarwienie. czym sie rozni ten zabieg od oxybrazji i innych podobnych.
Ile potrzeba zrobic takich zabiegów zeby było git i ile kosztuje mniej wiecej jeden zabieg?
100 pytań do...

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 20:30   #2810
certina4
Wtajemniczenie

lynn3 mi też się podoba Twoja sala

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 21:23   #2811
agawoo
Zakorzenienie

Lynn3, naprawdę śliczna ta sala

Dziewczyny, coraz bardziej kusi mnie ta oxybrazja. Nie wiem tylko, czy na mojej buźce, która ma skłonność do alergii na wszystko, można go zastosować?
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 21:42   #2812
anesh_
Zakorzenienie

Jejku jak się wkurzyłam na moje siorki trzy. Przyjechałam do domu, a tu patrzę, nasz doberman się załatwił na środku korytarza. ja sie pytam dlaczego ani jedna tego nie sprzątnęła... a one wszystkie trzy przez siebie: ja tego nie będę sprzątała, bo coś tam, ja też nie bo coś tam itp. itd. jak jakieś nienormalne... Rodzice w pracy to one szaleją, a przecież to nie jest psa wina że jej nikt nie wypuścił... Jak się ma psa to trzeba o niego dbać, a już w ogóle takiego dużego, który musi się wybiegać... Ale one są łajzy!!! Z równowagi mnie wyprowadziły...
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 22:27   #2813
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Lynn3, naprawdę śliczna ta sala

Dziewczyny, coraz bardziej kusi mnie ta oxybrazja. Nie wiem tylko, czy na mojej buźce, która ma skłonność do alergii na wszystko, można go zastosować?
Wydaje mi się, że tak, bo tam stosuje się sól fizjologiczną i tlen, a to raczej nie uczula
" Skóra jest bombardowana sprężonym tlenem z rozdrobnionymi kropelkami soli fizjologicznej, która rozprasza się na powierzchni skóry i powoduje tarcie, ale nie podrażnia jej. Oxybrazja to zabieg "na zimno" i "na mokro", dlatego poleca się go również osobom o skórze naczynkowej i szczególnie wrażliwej."
Więcej możesz przeczytać np. tu: http://www.yasumi.gniezno.pl/pielegnacja_twarzy.html
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 22:52   #2814
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
raaaaaany jak dużo
ale się obśmiałam wyszłam na staruchę z moim ćwierćwieczem w grudniu

Byłam na naukach dziś! I nie było najgorzej Pogadałam sobie z tż co mnie w nim wkurza a co podoba. Szkoda tylko że to wszystko już oboje dawno wiedzieliśmy
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 22:59   #2815
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oo to jak ida do Plazy to pewno spotkam gdzies tam Twojego TZa w tlumie i moze Jazz tez spotka, jak dojdzie
akurat z niecierpliwością czekam na sobotę i spotkanie z TŻ i naszą mini randeczkę, więc głodnemu chleb na myśli - ale jestem głodna

Cytat:
Ide pokrecic hula hop ...dobre na rosnace boczki
Tak? A napisz coś więcej. Ileś tam lat temu brałam udział w różnych konkursach hula hop i mogłam przez pół godziny nieustannie kręcić, a ostatnio jak byłam w sklepie i zobaczyłam h-h, to od razu chciałam sobie pokręcić, ale po dwóch sekundach mi spadło Kiedyś kręciłam, bo uwielbiałam, a teraz jeśli to ma jakiś wpływ (ma???) na boczki, to kupię koło i będę sobie przypominać jak to było

Cytat:
A i podlewa kwiatki bo po moim podlewaniu to wszystkie usychaja
I tym jednym zdaniem uratowałaś mojego fiołka i storczyka. Od kilku dni mam zasłonięte zasłony, bo wychodzę jak jest ciemno i wracam jak już się ściemnia, więc zawsze mam włączone światło w pokoju i zasłon nie odsłaniałam, a przecież kwiatki stały na parapecie pod którym jest grzejnik ale jeszcze żyją; przestawiłam je już w bezpieczne miejsce po tym jak mi o nich przypomniałaś

Fajny parkiet, wydaje się na podst. zdjęć że nawet sporo na nim miejsca do tańca. Spoko sala. Podoba mi się. Tylko po pewnej godzinie co poniektórzy mogą mieć problem z przeciśnięciem się między krzesłami ale może to tylko mi się wydaje na pods. zdj., że przejścia dość wąskie.

Cytat:
Z bańki jej!

Cytat:
Sama o tym pisała już tydzień temu

Cytat:
nie wiem jakos tak ogólnie mam dzisiaj zły dzień on polazł o 17:45 do banku i do tej pory go nie ma no i sie do niego dodzwonic nie mogłam,a ten łaskawca nawet nie dał znać, że idzie do renomy a tam nie ma zasięgu już nawet teściowa dzwoniła, bo cos chciała a on poza zasięgiem a on jest jakiś pechowy i się bałam, że coś mu jest a ten debil napierdziela soie po tk maxie jak gdyby nic i aż mnie gardło boli tak się wydarłam
No weź się. Powiedz mu, że przez jego pecha się martwisz o niego i niech pamięta o chociaż krótkim smsie, że będzie później. Ale nie krzycz tak bardzo na Tadzika za takie rzeczy, pewnie się nie spodziewał, że akurat ktoś zadzwoni jak będzie w sklepie i że taki niepokój to wzbudzi.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 23:29   #2816
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Jejku jak się wkurzyłam na moje siorki trzy. Przyjechałam do domu, a tu patrzę, nasz doberman się załatwił na środku korytarza. ja sie pytam dlaczego ani jedna tego nie sprzątnęła... a one wszystkie trzy przez siebie: ja tego nie będę sprzątała, bo coś tam, ja też nie bo coś tam itp. itd. jak jakieś nienormalne... Rodzice w pracy to one szaleją, a przecież to nie jest psa wina że jej nikt nie wypuścił... Jak się ma psa to trzeba o niego dbać, a już w ogóle takiego dużego, który musi się wybiegać... Ale one są łajzy!!! Z równowagi mnie wyprowadziły...
Biedny psiak
Masz absolutną rację, że powinny o psiunie zadbać, a nie jeszcze zrzucać odpowiedzialność na kogoś innego.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ale się obśmiałam wyszłam na staruchę z moim ćwierćwieczem w grudniu
Ty też z grudnia '84?

Myślałam, że tu będzie nastukane kilka stron, a wszystkie poszły spać
Z desperacji, że mnie nikt nie chce zatrudnić zaczęłam wysyłać podania o praktyki-może do pracy za free mnie wezmą
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 23:40   #2817
onaella
Zakorzenienie

a u mnie w Sobotę sa targi ślubne

musze wyszukac teraz na mapie gdzie sa i pojade

wejście za free a z tego co wiem to angielskie targi są obfite w gifciki
no i ciekawa jestem co takiego będą prezentować

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 23:43   #2818
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Tak? A napisz coś więcej. Ileś tam lat temu brałam udział w różnych konkursach hula hop i mogłam przez pół godziny nieustannie kręcić, a ostatnio jak byłam w sklepie i zobaczyłam h-h, to od razu chciałam sobie pokręcić, ale po dwóch sekundach mi spadło Kiedyś kręciłam, bo uwielbiałam, a teraz jeśli to ma jakiś wpływ (ma???) na boczki, to kupię koło i będę sobie przypominać jak to było
Jest mnóstwo wątków na temat hh i ja z tego wszystkiego też sobie kupiłam i przed wakacjami hulałam Trochę pomogło

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ty też z grudnia '84?
No ba!

Też idę spać...dobranoc
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 23:47   #2819
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Byłam na naukach dziś! I nie było najgorzej Pogadałam sobie z tż co mnie w nim wkurza a co podoba. Szkoda tylko że to wszystko już oboje dawno wiedzieliśmy
U nas też były różne ćwiczenia. Przynajmniej nie jest nudno

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Z desperacji, że mnie nikt nie chce zatrudnić zaczęłam wysyłać podania o praktyki-może do pracy za free mnie wezmą
Teraz są internetowe targi pracy.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Jest mnóstwo wątków na temat hh i ja z tego wszystkiego też sobie kupiłam i przed wakacjami hulałam Trochę pomogło
A to też sobie poszukam i poczytam czy u dziewczyn efekty były widoczne i po jakim czasie.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 23:51   #2820
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a u mnie w Sobotę sa targi ślubne

musze wyszukac teraz na mapie gdzie sa i pojade

wejście za free a z tego co wiem to angielskie targi są obfite w gifciki
no i ciekawa jestem co takiego będą prezentować
Ale Ci fajnie

Cytat:
J

No ba!

Też idę spać...dobranoc
Pochwalisz się z którego grudnia?

Dobrej nocki

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Zajrzę tam, dzięki
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości