|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
bo chodzi o to, że jedna wieśniara się wyprowadziła, bo wróciła do naszego miasta na studia bo tęskniła za chłopem, z którym jeste 2 miechy on na nia zlewa chodzi z nią tylko dla sexu, a ona 19 oznajmiła, że sie wyprowadza, a do 28 mamy płacić do banku kasę za wynajem i my jej mówimy, że jest miesiąc na wypowiedzenie i, że za ten miesiąc ma zapłącić bo my w tydzien nikogo nie znajdziemy, a ona mi wyjeżdża, że nam dużo nie wyjdzie bo po 530zł, a jakiej paki ja mam za dałna płacić i za to, że ona myśli czymś innym (piczą wymyślcie coś![]()
|
|
#2792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() a Tancerka ma jutro urodziny nenenene ale nie powiem Wam które to już ![]() Kasencjo tak myślałam, że chodzi o tą współlokatorkę, bardzo odpowiedzialna dziewucha jak widzę
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-10-22 o 18:28 |
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2009-10-22 o 18:33 |
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no Lusi o tego dałna chodzi właśnie
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja skóra nie jest wymagająca, a zabieg ten fajnie oczyszcza buzię Spróbuj, polubisz go Cytat:
![]() a tak wogóle to cześć ![]() Misiak wrócił z pracy, a Ja obiadu nie robiłam dzisiaj bo mi się nie chciało i coś lekko nie w sosie jest ![]() Ale się dzisiaj obżarłam ruskich słodyczy Mam koleżanką z Rosji i mama jej paczkę wysłała, same pysznościiiii
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zapraszam
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Wtajemniczenie
|
raaaaaany jak dużo
Cytat:
![]() a drogi jest taki zabieg?? I ile razy trzeba go powtórzyć, żeby był jakiś efekt?? Chociaż ja za bardzo jakiś większych problemów z cerą też nie mam
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze takie śliwkowe coś z białym kremem Ale wytłumaczyłamLusi, Ja za ten zabieg płacę 60zł (potem jeszcze kosmetyczka kładzie mi jakaś maskę) Trzeba go wykonywać raz w tyg przez 5, 6 tyg. Ja zrobiłam dwie sesje w miesiącu Myslę że częstotliwość jest uzależniona od rodzaju cery itp.A podczas tego zabiegu fajne uczucie jest takiego milutkiego szczypania
|
|
#2799 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli bardziej interesują Cię najem to zapraszam do lektury art 659-692 kc
|
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wydarłam na TZ przez telefon-jak nigdy w życiu...ale jestem roztrzęsiona
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasik?
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem
jakos tak ogólnie mam dzisiaj zły dzień on polazł o 17:45 do banku i do tej pory go nie ma no i sie do niego dodzwonic nie mogłam,a ten łaskawca nawet nie dał znać, że idzie do renomy a tam nie ma zasięgu już nawet teściowa dzwoniła, bo cos chciała a on poza zasięgiem a on jest jakiś pechowy i się bałam, że coś mu jest a ten debil napierdziela soie po tk maxie jak gdyby nic
|
#2805 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
A ja wróciłam własnie z baseniku Moczyłam się 1,5 godziny i bardzo mis ię podobało I tak myślę czy nie zapisać się na aquaaerobik. kosztuje 15 zł za godzinkę, 2 razy w tygodniu. Więc nie jest źle A godzinka "normalnego" pływania 8 zł. Więc w sumie neiw iem czy mi się opłaca na ten aqua chodzić, czy lepiej samemu sobie pływać Cenowo bardziej samemu się opłaca ehh muszę to pzremysleć:d Ale ogólnie bardzo mis ię podobało Bo już dawno an basenie nie byłam A teraz sezon rowerowy się praktycznie zakończył więc trzeba czegoś innego szukać
|
#2807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=madziulka_;14867428]Zabieg kawitacyjny wykonywany jest za pomocą ultardźwięków i Ja osobiście bardzooo go lubię.
Moja skóra nie jest wymagająca, a zabieg ten fajnie oczyszcza buzię Spróbuj, polubisz go Ultradzwieków? tzn jak to sie odbywa i w czym pomaga. Ja mam skore mieszana na buzce. nie mam problemow z tradzikiem ani wypryskami ale jak sie cos czasem pojawia to potem dlugo jest jakis slad jakies przebarwienie. czym sie rozni ten zabieg od oxybrazji i innych podobnych. Ile potrzeba zrobic takich zabiegów zeby było git i ile kosztuje mniej wiecej jeden zabieg?100 pytań do... |
|
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
lynn3 mi też się podoba Twoja sala
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn3, naprawdę śliczna ta sala
![]() Dziewczyny, coraz bardziej kusi mnie ta oxybrazja. Nie wiem tylko, czy na mojej buźce, która ma skłonność do alergii na wszystko, można go zastosować? |
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku jak się wkurzyłam na moje siorki trzy. Przyjechałam do domu, a tu patrzę, nasz doberman się załatwił na środku korytarza. ja sie pytam dlaczego ani jedna tego nie sprzątnęła... a one wszystkie trzy przez siebie: ja tego nie będę sprzątała, bo coś tam, ja też nie bo coś tam itp. itd. jak jakieś nienormalne... Rodzice w pracy to one szaleją, a przecież to nie jest psa wina że jej nikt nie wypuścił... Jak się ma psa to trzeba o niego dbać, a już w ogóle takiego dużego, który musi się wybiegać... Ale one są łajzy!!! Z równowagi mnie wyprowadziły...
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() " Skóra jest bombardowana sprężonym tlenem z rozdrobnionymi kropelkami soli fizjologicznej, która rozprasza się na powierzchni skóry i powoduje tarcie, ale nie podrażnia jej. Oxybrazja to zabieg "na zimno" i "na mokro", dlatego poleca się go również osobom o skórze naczynkowej i szczególnie wrażliwej." Więcej możesz przeczytać np. tu: http://www.yasumi.gniezno.pl/pielegnacja_twarzy.html |
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na naukach dziś! Pogadałam sobie z tż co mnie w nim wkurza a co podoba. Szkoda tylko że to wszystko już oboje dawno wiedzieliśmy
|
|
|
|
#2815 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
akurat z niecierpliwością czekam na sobotę i spotkanie z TŻ i naszą mini randeczkę, więc głodnemu chleb na myśli - ale jestem głodna Tak? A napisz coś więcej. Ileś tam lat temu brałam udział w różnych konkursach hula hop i mogłam przez pół godziny nieustannie kręcić, a ostatnio jak byłam w sklepie i zobaczyłam h-h, to od razu chciałam sobie pokręcić, ale po dwóch sekundach mi spadło Kiedyś kręciłam, bo uwielbiałam, a teraz jeśli to ma jakiś wpływ (ma???) na boczki, to kupię koło i będę sobie przypominać jak to było ![]() I tym jednym zdaniem uratowałaś mojego fiołka i storczyka. Od kilku dni mam zasłonięte zasłony, bo wychodzę jak jest ciemno i wracam jak już się ściemnia, więc zawsze mam włączone światło w pokoju i zasłon nie odsłaniałam, a przecież kwiatki stały na parapecie pod którym jest grzejnik ale jeszcze żyją; przestawiłam je już w bezpieczne miejsce po tym jak mi o nich przypomniałaś ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powiedz mu, że przez jego pecha się martwisz o niego i niech pamięta o chociaż krótkim smsie, że będzie później. Ale nie krzycz tak bardzo na Tadzika za takie rzeczy, pewnie się nie spodziewał, że akurat ktoś zadzwoni jak będzie w sklepie i że taki niepokój to wzbudzi.
|
|||||
|
|
|
#2816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz absolutną rację, że powinny o psiunie zadbać, a nie jeszcze zrzucać odpowiedzialność na kogoś innego. Ty też z grudnia '84? ![]() Myślałam, że tu będzie nastukane kilka stron, a wszystkie poszły spać Z desperacji, że mnie nikt nie chce zatrudnić
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie w Sobotę sa targi ślubne
musze wyszukac teraz na mapie gdzie sa i pojade ![]() wejście za free a z tego co wiem to angielskie targi są obfite w gifciki ![]() ![]() ![]() no i ciekawa jestem co takiego będą prezentować
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę pomogło![]() No ba! ![]() Też idę spać...dobranoc |
|
|
|
|
#2819 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- A to też sobie poszukam i poczytam czy u dziewczyn efekty były widoczne i po jakim czasie. |
||
|
|
|
#2820 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pochwalisz się z którego grudnia? ![]() Dobrej nocki Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

bo chodzi o to, że jedna wieśniara się wyprowadziła, bo wróciła do naszego miasta na studia bo tęskniła za chłopem, z którym jeste 2 miechy on na nia zlewa chodzi z nią tylko dla sexu, a ona 19 oznajmiła, że sie wyprowadza, a do 28 mamy płacić do banku kasę za wynajem i my jej mówimy, że jest miesiąc na wypowiedzenie i, że za ten miesiąc ma zapłącić bo my w tydzien nikogo nie znajdziemy, a ona mi wyjeżdża, że nam dużo nie wyjdzie bo po 530zł, a jakiej paki ja mam za dałna płacić i za to, że ona myśli czymś innym (piczą
wymyślcie coś

Ale wytłumaczyłam
jakos tak ogólnie mam dzisiaj zły dzień on polazł o 17:45 do banku i do tej pory go nie ma no i sie do niego dodzwonic nie mogłam,a ten łaskawca nawet nie dał znać, że idzie do renomy a tam nie ma zasięgu już nawet teściowa dzwoniła, bo cos chciała a on poza zasięgiem a on jest jakiś pechowy i się bałam, że coś mu jest a ten debil napierdziela soie po tk maxie jak gdyby nic

i moze Jazz tez spotka, jak dojdzie
Kiedyś kręciłam, bo uwielbiałam, a teraz jeśli to ma jakiś wpływ (ma???) na boczki, to kupię koło i będę sobie przypominać jak to było
ale jeszcze żyją; przestawiłam je już w bezpieczne miejsce po tym jak mi o nich przypomniałaś