|
|
#4621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurka nadala nie mogę uwierzyć - bilety do Londynu, dla dwóch osób były mniej więcej w tej cenie,gdy je zamawiałam![]() Co do mieszkań "studenckich" - pewnie nie ma. Miałam na myśli "starość" mentalną. Nie wyobrażam sobie, gdybym trafiła na jakąś koszmarną grupę, która non stop hałasuje, imprezuje i wszędzie zostawia syf. To już nie na moje nerwy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
zrodziła się w mojej głowie myśl szalona - "czy ja chcę Poison ?" - sama przyszła, weszła i się zrodziła, a oczka mi w perfumerii już któryś raz zatrzymały się na flakonie ale aniołek na prawym ramieniu powiedział nieeeee, nie potrzebujesz tego, a diabełek powieział: następnym razem niuchaj. I kto jest zły?
|
|
|
|
#4627 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
- to moze byc małżeństwo fikcyjne-jak zmienisz miejsce pracy to sie rozwiedziecie
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... Poza tym na mojej trasie jeździ ostatnio nowy, młody kierowca - wygląd a la Marcin Dorociński, do tego jest miły i uczynny (mam wrażenie, że u kierowców z mojej okolicy, to cecha występująca sporadycznie, a wręcz jest w zaniku), więc jakby nie było to Fistaszek ponad przeciętną jest![]() Jak go zobaczyłam po raz pierwszy, to zrobiłam lekką siarę. Wsiadam do autobusu, a tam za kierownicą taaaaakie ciacho Rutynowo spodziewałam się faceta koło 50-tki, z brzuskiem i łysiejącego. A tuuuu taaaaki fistaszek Z wrażenie przez 10 sekund miałam pustkę w głowie i zapomniałam dokąd chcę jechać
|
|
|
|
#4629 |
|
grozi wypollizowaniem
|
[QUOTE=madziczka;14865906]Poly, a wiesz, że to niegłupie?
.... Poza tym na mojej trasie jeździ ostatnio nowy, młody kierowca - wygląd a la Marcin Dorociński, do tego jest miły i uczynny (mam wrażenie, że u kierowców z mojej okolicy, to cecha występująca sporadycznie, a wręcz jest w zaniku), więc jakby nie było to Fistaszek ponad przeciętną jest![]() o rrrrety! to juz sobie obmysl co powiesz następnym razem bedzie znizka
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Znając mnie - nic
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4631 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rozmowa z kierowcą podczas jazdy jest zabroniona,o seksie nic nie ma
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4633 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Wstydźcie się - 23.00 jeszcze nie ma
Dzieci na Wizażu są
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam cos napisać ale jak uruchomiła mi się wyobraźnia to zapomniałam co.
|
#4636 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od dziś wybieram autobusy z starymi grubymi kierowcami lub kobietami. Albo i lepiej zacznę korzystać z tramwai.
|
|
#4638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jednak studenckie życie znacznie się różni od nie-studenckiego, chyba ze to byliby jacyś pracujący studenci Cytat:
no co, moja koleżanka tak miała i to nawet romans nie był tylko zwykłe flirtowania, czasem jakiś wypad na kawę a darmowe przejazdy były ![]() ![]() widziałam ze jeszcze miałam coś zrobić: przytulam Agnyskę biedna kicia...
|
|||
|
|
|
#4639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Agnysko
nie jesteś sama ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
poszaleli czy co Rany, jak nie mam słodyczy w domu i ich nie jem to mi się ich nie chce a gdy tylko wpadnę w ciąg to jadłabym i jadła Też tak macie?
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko - co do słodyczy - mam IDENTYCZNIE. Jak ich nie ma w domu, to o nich nie myślę, nie mam ochoty. Ale jak są - nie ostaną się
). Jestem zadowolona, że udało mi się ten nałóg prawie poskromić (kiedyś dzień bez słodkiego, to był dzień stracony). Chciałabym jeszcze ograniczyć białe, pszenne pieczywo ale niestety mi się to nie udaje. Te wszystkie chrupkie pieczywa mi nie smakują, zazwyczaj je w siebie wmuszam. A pieczywo razowe czy innego typu nie zawsze dostaję w mojej wsi.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-22 o 18:34 |
|
|
|
#4641 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
madzik tylko mi nie wmawiaj ze to był bilet- miesieczny
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam w jednym sklepie paczkowany, coś w stylu chlebów fitness Shulstadt (czy jak to się tam pisze) i od kilku tygodni jem praktycznie tylko ten chlebek. O chrupkich styropianach to mi nawet nie mów Jak się tym można najeść
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, nie był (ale za to w dwie strony)
Wiem, porównanie trochę nie teges, ale tu Lądek ( nie, żeby jakieś centrum galaktyki, ale zawsze Lądek) a tu - z jednego zapupia na drugie![]() Dobra, koniec tematu biletowego bo jakoś wstępnie zdążyłam się otrząsnąć z tej traumy Moniko - jak mam wyrzuty, to kupuję pieczywo Wasa, a potem stoi mi to w gardle, i mam odruch pawiogenny
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-22 o 18:45 |
|
|
|
#4644 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik - co do kierowcy - może pojedziesz kiedys do zajezdni ( tylko wymysl po co ) mają PKS zajezdnie mniaaaaam Dorociński - szczesciara a on jest na wyciągnięcie RĘKI
chciałąm napisać w stylu Ewusi " ja bym brała" - mocne to jest ale niestety jestem jakimś dinozaurem albo jaskiniowcem w kwestii flirtowania i nie potrafię tego zrobić, więc zazwyczaj na maślanych oczach się kończy i nogach z waty. Ale kurcze los ci podsuwa niezłe CIACHA Winter - - coz za wnikliwa i wybiórcza znajomość przepisów toż to skarb !
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-22 o 18:54 |
|
|
|
#4646 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mnie, poza tym, zabija hałas. Jedna przerwa w szkole syna i dosłownie chce mi się płakać i walić głową o ścianę z nadmiaru niepożądanych dźwięków. Cytat:
![]() Cytat:
Ja wychodzę z założenie, że młodzi ludzie traktują serio tych, którzy ich traktują serio. I całe to gadanie, że "dzisiejsza młodzież' i tak dalej świadczy po pierwsze i odealizowaniu siebie i swojej przeszłości, po drugie o niezrozumieniu realiów, po trzecie o lukach w myśleniu - bo przecież zawsze tak było, że pisze się i mówi o ekstremach, nie o normie. Najbardziej podobała mi się moja mama, która po kontaktach z moimi długopiórymi, niegrzecznie wyglądającymi kumplami wygłaszała zwykle odkrywcze: my byliśmy gorsi. ![]() Ugh! To dopiero możesz miec niefajnie, jak Ci się uruchomi. Cytat:
![]() Słuchajcie, co mam począć z zaproszeniem do przyjaciół od osoby, której nie znam? Ewidentnie ktoś nowy, wpisałam się w profilu z pytaniem, czy znamy się z poza Wizażu i nic... Przecież nie przyjmę do przyjaciół obcego człowieka (znajomego, którego nie lubię tez nie przyjmę, ale tu nie miałabym dylematu ).
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-22 o 18:55 |
||||
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Brr aż się wzdrygam na myśl tych wasowych chlebków
Jedyne jakie mogę przełknąć to takie ciemniejsze z sezamem. Co by zmienić temat na bardziej smaczniejszy miałam dzisiaj na obiad naleśniki meksykańskie (to moja robocza nazwa ) z pieczarkami, mięskiem, kukurydzą i fasolą + sos czosnkowy. Na dodatek dostałam wielki słój pysznego miodu, więc od jutra zaczną się wieczorne herbatki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2009-10-22 o 18:55 |
|
|
|
#4648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, jak wzięliśmy do domu Edzika i ja bardzo chciałam żeby nie był sam. Po kilku tygodniach dorobiliśmy się, zupełnym przypadkiem, drugiego kota - wzięłam go z ulicy. Może i tym razem kot nas sam znajdzie? Teraz ta mała "uliczniczka" zrobiła się prawdziwą hrabiną Zalega na fotelach, nosi się z godnością, jest śliczna, kapryśna i urocza. Obawiam się, że jak zostanie sama to rozpuścimy ją jak dziadowski bicz ![]() Cytat:
![]() Co do kłaniania się profilaktycznie sąsiadom... Mieszkam na mojej wsi ponad 4 lata. Na mojej ulicy jest 14 domów, z czego w pięciu mieszka jakiś element mojej dalszej rodziny, tych więc znam Kompletnie nie wiem jednak kto mieszka w trzech (przy ostatnim domu jest warsztat samochodowy i za Chiny Ludowe nie znam właściciela
|
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też mam długowłose towarzystwo grono przyjaciół i znajomych i wychowałam się w takich klimatach - i zbadałam uroki życia wzdłuż i wszerz i byliśmy na prawdę mniej hardcorowi i trudni niż nasi rodzice - ale to podejrzewam rocznik i czasy maja wiele do powiedzenia jak ktos był młody w 68 ( rodzice) to nic go nie przebije ![]() Agnysko kochana- no toż te koteczki-uliczniczki pięknie je nazwałaś moja tez taka tak chyba maja jak poczuja ze mzona - tylko my to sobie tłumaczymy w rodzinie tak ze ona nie jest bezczelna ( choc zachowuje sie jakby byla) i nie ma tupetu krolowej itp tylko zachowuje się tak bo mysli ze tak wyglada normalne zycie, ze jzu zapomniala ( nasza byla mala) ze zycie bylo okrutne i teraz mysli ze posciel kocyk i poduchy na hustawce w lato to jest normalny dzien kazdego kota. tak wyglada to. Jestem swieza kocia mamą , do tej pory byłam tylko psią, i mnie ten świat kotów fascynuje. i ich sposoby komunikacji. Minie mu, skoro to mąż to na pewno jest sposósb żeby uległ, np popatrz (kochanie ) kto siedział pod drzwiami, albo kto lezał pod oknem, albo w jakiś strasznych okolicznościach - nasza była potrącona więc nie było dyskusji. Facetom trzeba chyba zapodać ( gryx nie czytaj tego) fakty jako już zaistniałe , a nie propozycje do rozpatrzenia. Tylko że jest coś - i coś trzeba zadziałać i nie ty o to prosisz. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
i tak kilka razy ( z różnymi ludźmi) O ! czeeeeeść! co u ciebie? a ja ![]() :conf used:. dla pewności - nie byłam pod wpływem zadnych środków. nigdy nie jestem. bo sąsiedzi to norma - nie wiem who is who. kompletnie. i witam wszystkich jak leci. oczywiście oni wiedzą o mnie więcej niż ja. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-22 o 19:50 |
||
|
|
|
#4650 |
|
Raczkowanie
|
a ja wychodzę na b.grzeczną mam słabą pamięć wzrokową i potrafię jednej sąsiadce kłaniać się parę razy na dzień,wystarczy że zmieni beret ..a ja dżendobry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

. Prawie zeszłam przy kasie i tchu mi brakło

Kurka nadala nie mogę uwierzyć - bilety do Londynu, dla dwóch osób były mniej więcej w tej cenie,gdy je zamawiałam

:haha ha:Ale niestety żadna nie dla mnie

biedna kicia...
- ja ich w ogólę nie odróżniam- chyba ze mają jakieś dzieci-to po dzieciach kojarzę. Mój TZ kojarzy prawie wszystkich, ale on ich rozpoznaje po samochodach
i dopasowuje do pięter ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)