|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Właśnie mama dorwała moją próbkę Black Tourmalin - pachną na niej .... traumatycznie
Właśnie się śmiejemy, bo twierdzi, że to pachnie na niej, jak maść rozgrzewająca![]() A ja je chcę - będę polować na odlewkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-22 o 20:20 |
|
|
|
#4652 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
W sumie nie wyobrażałam sobie trzymać coś,czego bym się bała użyć w większej ilości chociąż YD też łatwe do noszenia nie są.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Totalnie nie moja kategoria zapachów, a mnie nęcą Chociaż nie wiem, kiedy je przetestuję bo mam fazę na ciepłe i słodkie zapachy.Drugi dzień jestem padnięta. Zero energii Czuję się jak niedźwiedź w czasie snu zimowego Chociaż - czy to mnie powinno dziwić?Co do sąsiadów - większości się nie kłaniam Taka "kulturalna" jestem Tzn. przestałam, kiedy zaczęłam być przez większość "znacząco" olewana (tzn. kiedy moje pierwsze "dzień dobry" było jawnie i ostentacyjnie pomijane milczeniem)być może z racji tego, że jestem córką osoby, która pracuje pracuje w SM, a wiadomo, że WSZYSTKIE SM i WSZYSCY pracownicy SM to złodzieje ( bo innego normalnego i racjonalnego wytłumaczenia nie znajduuję chociaz bym chciała![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-22 o 21:47 |
|
|
|
|
#4654 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mnie też się nic nie chce,to przez urlop-ale wcale mnie to nie martwi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała, żeby mi się coś chciało
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, a ja znalazłam dzisiaj fiolkę bez opisu, mocno paczulową, dałam Wojtkowi (mąż) do powąchania, a on mówi "nie wiem, co to, ale ma bardzo wyraźną nutę nogi".
Uwielbiam tego faceta |
|
|
|
#4657 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie się nic nie chce
![]() Tzn spać mi się chce-im dłużej spię,tym szybciej zasypiam ![]() trudno,lecę do wyrka a mojemu Małżowi Paczula Le Labo się spodobała Turmalin też,zadziwił mnie koleś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-22 o 21:53 |
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Tiaaaaa, spanie to moja ukochana czynność
![]() Dobranoc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4660 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt
A już uwielbiam, jak ktoś bez zastanowienia stosuje takie uogólnienia Ja się tam nie przejmuję![]() Kurczaczki, zjadłabym coś Co serwujecie - poczytam sobie o jedzeniu chociaż
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-22 o 22:15 |
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kilku dni sobie podjadam i nie chcą się skończyć. Może się poczęstujesz?No i kupiłam 2 czekolady i tak raz z jednej tabliczki raz z drugiej i jedna się kończy a drugiej jest pół.... Sama siebie oszukuję, że nie zjadłam jeszcze całej.....
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fistaszki zawsze chętnie ![]()
|
|
|
|
#4666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
PS. A te czekolady to tak w ukryciu przed córciami, rozumięm...
|
||
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
To było do przewidzenia... ![]() Ostatnio się ciut zaokrągliłam tam gdzie nie trzeba... A te czekolady tylko pogłębią ten stan. ![]() No i zanosi się na randkowanie za jakiś tydzień-półtora... wolałabym nie mieć problemów z dopięciem spodni czy sukienki Cytat:
|
|
#4668 | ||||||||
|
BAN stały
|
Abend zusammen, Abend! (jak zwykł powtarzać Seppi, tj. mój szef Josef Linder)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Romans z kierowcą nie jest wcale takim głupim pomysłem ![]() Cytat:
Wygadać się... nie lubię się zwierzać ze swoich "bóli egzystencjalnych", czasami tylko coś napomknę i tyle (jestem stworzony do "słuchania") Zdaję sobie jednak sprawę, że mogłoby to mi pomóc (chociaż tutaj, w SB, nie mam oporów przed pisaniem czego tylko dusza zapragnie). Wypłakanie się to raczej nie w moim stylu, podobnie jak zmęczenie fizyczne, które jest czystym złem Zakupów nie lubię, działają mi na nerwy. Jedzenie i sen to już rozsądniejsze alternatywy ![]() Btw - te burze magnetyczne na Słońcu, o których pisała Betty, długo trwają? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Madzik, możesz upiec sobie sama, jakie tylko zechcesz (a jak to łączy więzi rodzinne - zapach chleba, ognisko domowe, roześmiane, rumiane dzieciaki i Delma na stole Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Kupiłem wieczorem dwa pudła lodów jagodowych Algida, w Polo jest promocja - 1 litr kosztuje 3,99 zł
|
||||||||
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Mężu, twe słowa pachną stręczycielstwem
:ha haha:Cytat:
![]() Ufff, nie ma to jak piwko na PMS
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-22 o 23:20 |
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy to aż tak widać że nie umiem wielocytować ( jeszcze) ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-22 o 23:40 |
|
|
|
|
#4672 | ||
|
BAN stały
|
Me słowa pachną oszczędnością
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jestem cytowana
moja sława mnie przytłacza ![]() Cytat:
![]() jeśli znikąd to kontynuować ignorowanie ![]() no wiec właśnie niektórym czekolady nie szkodzą Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie zauważyłam ![]() (naciskasz ten guzik najmniejszy, który jest pomiędzy "cytuj" a "odpowiedź" przy każdym poście z którego chcesz cytat, przy ostatnim poście którego chcesz zacytować normalnie naciskasz "odpowiedź" i już masz posta z cytatami jakimi tylko chcesz )
|
||||
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
cos tam coś tam baaaaardzo facetowe, lody - baaaardzo ludzkie eeeeeh teraz to juz i tak nieistotne chyba no coment bedzie najlepszym rozwiazaniem i tak juz mam przed oczami facetowe lody i mam pospane jedyna nadzieja ze przysni mi sie Dorociński w PKSsie ale jak to sie razem jakoś skumuluje bleeeeeeeeeee to szybko musze pomyśleć o .....? |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Ale o so chodzi? ![]() Dalej piwkuję rachell - Dorociński w PKS-ie to jeszcze nic. Krystianek - to by było coś. Wtedy, na jego widok, dostałabym już autentycznie dziikiej głupawki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-23 o 00:19 |
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fenx ale nie wiedziałam jak dokończyć operację no t teraz moze mi się przyśni coś normalnego uffff |
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o "dymnych aniołach" słyszał ktoś? A raczej widział? Jak nie to FILM i ZDJĘCIA . A dzisiaj mi się marzy TAK polatać... malutki sportowy samolocik... chociaż nie mam pewności jak mój żołądek zareagowałby na takie przeciążenia.... Uwielbiam za to oglądać filmiki z lotów.
|
|
#4678 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
A to właśnie dlatego, że mnóstwo ludzi mnie zna, a ja połowy nie kojarzę. Wypracowałam sobie więc metodę i milo gawędzę z każdą osoba, która zdaje się nie znać. Umiejetnie omijając zwracanie się po imieniu, oczywiście. No i okazuje się, że czasem to jest osoba, która jednak mnie nie zna... ![]() Cytat:
Cytat:
Sado - maso? ![]() Cytat:
![]() Albo przynajmniej jakiejś mutacji popromiennej... ![]() Mam kawałki jabłka w nosie przez Ciebie Gryxiu! Tak się kończy czytanie Baru przy jedzeniu.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-23 o 00:28 |
|||||
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
o to chosi iż wszyscy wiedzą że Twój instynkt obecnie obudziłby się li i jedynie gdyby niejaki Krystianek B (wspomniany niżej - co niniejszym stanowi niezbity dowód) zapragnął przyczynić się do tego w sposób bezpośredni
słusznie, pora na piwkowanie w sam raz szkoda ze u mnie w lodówce piwa niet ![]() teraz już się musi udać ale miałam teraz fajna liczbę postów, aż żal ją niszczyć... no ale nic
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam
:hahah a:---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
Nie będzie tak, że on będzie hulał w pelerynce i różkach nietoperza w pracy, a ja będę zupki ucierać![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Zmykam - dobranoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

Właśnie się śmiejemy, bo twierdzi, że to pachnie na niej, jak maść rozgrzewająca

W sumie nie wyobrażałam sobie trzymać coś,czego bym się bała użyć w większej ilości
chociąż YD też łatwe do noszenia nie są.

Czuję się jak niedźwiedź w czasie snu zimowego
Turmalin też,zadziwił mnie koleś 

Bez komentarza
A już uwielbiam, jak ktoś bez zastanowienia stosuje takie uogólnienia
. Prawie zeszłam przy kasie i tchu mi brakło

Wygadać się... nie lubię się zwierzać ze swoich "bóli egzystencjalnych", czasami tylko coś napomknę i tyle (jestem stworzony do "słuchania")
:ha haha:
).