![]() |
#691 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cześć
![]() Byłam u jednego lekarza. Za 5 minutowe badanie zapłaciłam 140zł i dowiedziałam się, że pan doktor "nic tam nie widzi". Ale o tym już chyba pisałam. Kazał łykać żelazo. Byłam umówiona z moim ginem, ale okazało się, że nie przyjmie mnie przed czasem (a rozmawialiśmy, że przyjmie) i z tego wszystkiego w ogóle nie poszłam. W każdym bądz razie chyba od tego żelaza przestałam krwawić, pojawia się jakaś inna wydzielina, ale to chyba na znak, że już przechodzi. Poza tym tłumaczę sobie, że skoro tamtem zrobił usg, zbadał i stwierdził, że ok, krwawie z macicy i są skrzepliny ale nic się złego nie dzieje to tak pewnie jest. Uff! To się rozpisałam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
omg, masakra z tym cukrem:d aż poleciałam do szafki zobaczyć na moje cukry
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
są cukry waniliowe i wanilinowe, także zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Są cukry waniliowe i wanilinowe, ale te które zazwyczaj kupujemy to cukry wanilinowe ![]() Jadę zaraz na badania, tak mi się nie chcę ![]()
#695 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Raczkowanie
|
Heej dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj mialam na obiad carbonarke z takim pysznym sosem ![]() A dzis juz jestem glodna.
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Cześć piątkowo
![]() Jestem tak nieprzytomna, że nie wiem jak zdołałam dojechać do pracy ![]() I nie jest to spowodowane wczorajszym winkiem ale pogodą paskudną ![]() Miśku były ciabaty ? Haniu dzięki za porady, tak też jadam czasem z parmeńską i parmezanem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
a ja wpadam w dołek....
nadciaga trudny dla mnie okres i potrwa do konca grudnia pewnie... I to nie tak,ze ja chcę się dobijac. Odnosnie odkryć ![]() moja znajoma odkryla mając 21 lat,ze kogut robi TO z kurą . Całe zycie była przekonana ,ze po prostu kura z znosi jajka i z nich sie wylegaja pisklęta a kogut spełnia funkcję przewodnika stada i słuzy do odzoby ![]() Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-10-23 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko skąd te doły ???
![]() Diano czyli ze zdrowiem już ok ? Maluch dokucza ? Jak Tżet się sprawuje, otrzasnął sie w końcu ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-10-23 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
nie chcę smęcić i rozdrapywać starych ran...
Rok temu zaszłam w ciążę. 29.20 robiłam test. Pierwsze dni listopada były dla mnie i TZ bardzo wyjątkowe.Pierwsza wizyta,bicie serduszka. I potem 22 grudzien - i koniec. Nie wspominam tego na siłę ,nie szukam wspomnien ,ale zwykłe ,proste czynności,takie jak.np. kupowanie zniczy przypominaja mi o tym,jak się czułam rok temu. Pamiętam to uczucie jakby to było wczoraj. I teraz to wraca. To nie jest tak,ze chodze i popłakuje po kątach ,ale w środku cos mnie ściska. Samą mnie to zaskoczyło,ze teraz tak to przezywam. |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyne co możesz zrobić to pogodzić się z tym co się stało, albo wytłumaczyć że widocznie tak musiało być... ![]() Jestem pewna, że wkrótce będziesz miała upragnione dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz,ja zrozumialma,ze czasu nie cofnę,że nic juz nie zmienię,że to juz się stało. Ale boli i tak. Nauczyłam się z tym zyć ,tylko teraz ten czas jest dla mnie wyjątkowo trudny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Były ciabaty i powiem wam, że pyszne. Kupiłam ciabatty - przekroiłam na pół, posmarowałam każdą pesto - na to ułożyłam plastry mozarelli, na to plastry pomidora, na to czarne oliwki pokrojone w krążki i posypałam to ziołami i do piekarnika - to pesto chyba nadało taki fajny smaczek. Pycha. Do tego oczywiście winko - buteleczka Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() ![]() A czym się różnią? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Test zrobiłam, choć zastanawiałam się, czy to ma sens. Dziś rano, tydzień po terminie. I nic. Mogę więc pić dziś wieczorem ![]() Mieliśmy wczoraj zrobić tą ciabattę, T. wolał jednak makaron z kurczakiem i warzywami. Ostatecznie jednak zjedliśmy pierogi z serem na słodko, teściowa zaproponowała ![]() ![]() Dobrze, że dziś piątek. Po pracy znowu jadę z I. oglądać suknie ślubne ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Dziewczyny, macie jakiś sprawdzony sposób na zmechacone swetry? Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2009-10-23 o 08:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#708 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze muszę zrobić ![]() A wczorajsza wyżerka ostro kaloryczna ![]() Tak w ogóle to carbonara to jedyny makaron którego nie lubię ![]() Cytat:
W DDTVN mówili ![]() Pogoda faktycznie fatalna...ale chociaż ciepło i na czas mojego dojścia do pracy deszcz łaskawie przestał padać ![]() Za to wczorajszy wieczór był bardzo przyjemny. Uprawialiśmy z mężem nocny spacereing ![]() ![]() Tym sposobem jestem padnięta bo gadaliśmy do 2 w nocy ![]() Cytat:
![]() Cześć. I JAK???? Opowiadaj!! Cytat:
![]() Nie będę gorsza....i powiem Wam że wczorajsze chińskie wyszło BOSKIE ![]() Dawno robiłam i już zapomniała jakie to pyszne i łatwe danie. Zróbcie sobie ![]() ![]()
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj pesto ale czerwone z pomidorów miałam, ale zakupiłam też zielone- akurat na dzisiejsze ciabatty ![]() Asiuk ja mam sposób na zmechacone swetry, trzeba kupić nowe ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-10-23 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam też tylko czerwone pesto wczoraj, nic nie przeszkadzało ![]() Stokrotko, współczuję, nie umiem nic sensownego powiedzieć. Myślę, że nie chodzi o to, żeby zapomnieć albo żeby nie myśleć. Chodzi o to, żeby jakoś to sobie w głowie poukładać i umieć z tym żyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po odstawieniu zapominam o liczeniu dni do okresu..bo inaczej bym zwariowała. Przez pierwsze pół roku miałam okres jak mu się żywnie podobało ![]() Teraz dopiero zaczyna sie stabilizować ![]() I tym samym dopiero teraz włosy przestały mi wypadać ![]() co do Princessy..BIJĘ!!!....... .. bo sama bym zjadła do kawy ![]() Ale przez najbliższe 8 godzin jestem uziemiona w 4 ścianach ![]() Pocieszające jest to że wieczorem zjem tort urodzinowy mojej 3 letniej bratanicy ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- ![]() Jesteś najlepsza.
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
aaaaa...zapomniałam Haniu Twój indyk z brokułami był rewelacyjny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że Ty masz takie rozwiązanie
![]() ![]() ![]() Muszę kupić sobie coś nowego, tylko kasy całkiem brak ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie możesz wyjść z pracy na chwilkę, w ramach przerwy? Ja mogę wychodzić do sklepu, jeśli chcę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiuk żartowałam oczywiście ![]() ![]() ![]() Swetrów nie kupuję na allegro, bo ściemniają z rozmiarami , dla nich L to XS, wszystkie przykurcze rękawy i długość total ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz organizm to taka maszyna której działania nie przewidzisz ![]() ![]() Ja też mogę..jak kolega jest w pracy..a kolegi nie ma cały miesiąc ![]()
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
Asiuk kup sobie golarkę do swetrów
![]() cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre jakościowo i rozmiarówka w ogóle nie ściemniona. S to S..zwykła kobieca S, a nie S wzięta z rozmiarów 17 letniej dziewczynki. Kupiłam ostatnio 2 koszule i są super ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodobał mi się taki: http://www.allegro.pl/item778315951_...an_rozm_m.html I taki: http://www.allegro.pl/item777603704_...ekoltem_m.html Myślisz, że nawet, jak podają wymiary, to ściemniają? ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Hej, Czeremchowa. Mamy w domu jakąś prehistoryczną elektryczną golarkę, która nie obcina nic. Może te nowoczesne są lepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można się naciąć na ciuchy które niby są dobre na osoby w rozmiarach od S do L. A tak sprzedają ciuchy japan style. Co do tych aukcji. Ten drugo sweter będzie raczej hm...kłusy...od razu widać na zdjęciach. Nie znoszę bluzek które są za krótkie i jak podniosę ręce do góry to brzuch mi widać...a w tym swetrze tak by było ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.