![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEMPICKA, KENZO, ARMANI,"5"DIOR, LANCOME, BENEFIT, AVENE, BIOTHERM, ARDEN i inn
APTEKA 1. ONOZIS Beauty preparat wzmacniający włosy i paznokcie 60 tabletek 2. BELISSA HYDRO pomaga utrzymać prawidłowe nawilżenie skóry, 30 tabl. zost. 28 3. HIRUDOID masć preparat o działaniu przeciwzakrzepowym, użyty 2 razy 4. krople homeopatyczne ze świetlikiem1 użyte INNE baleriny CARRANO , piękna czerwień. Kupione na wyprzedaży ( cena przed 250zł )w domu okazało się sie,że w kartonie z nr.37, jest nr. 36 Z lekka przymałe nowy Monitor Dell™ E178WFP (LCD Conditioning )– rok prod. 2008 Śliczna malinowo-czerwona torba z mięciutkiej skóry ekolog. zmieści A4http://www.mojzakup.pl/goods/56609/ klamra do włosów bardzo elegancko i droga,kupiona w Douglasie Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-11-10 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LEMPICKA, KENZO, ARMANI,"5"DIOR, LANCOME, BENEFIT, AVENE, BIOTHERM, ARDEN i inn
Moja Wish Lista poidełko dla kotka KOLORÓWKA CHANEL CRISTALLINE Ultra -Fine Translucent Powder With Deluxe Puff DIOR podkład Capture , Nude, nr. 010 CLINIQUE SUPER FIT, podkład nr.16 (bare ) GIVENCHY PILNIE!! puder Prisme Again 1, 2 libre Sparkling Dentelle szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine GUERLAIN METEORITES POUDRE DE PERLES, Illuminating Perfecting Pressed Powder, O1, O2 korektor 01 YSL tusz Very Long, brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs) brąz PIELĘGNACJA kremy pod oczy bardzo chetnie miniaturki, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebie kosmetyki CLARENA H.RUBINSTEIN PRODIGY RE-PALSTY serum, krem pod oczy E.LAUDER serum Perfectionist CP+ Lift SHISEIDO krem pod oczy BENEFIANCE, PERFORMANCE VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy TOŁPA maska borowinowa masło kakaowe olej palmowy ujędranijące BALSAMY do ciała (tuba) krem/balsam na cellulit bez kofeiny, guarany BAZY NAPINJĄCE, podkłady, kremy, bazy lift. maseczki oczyszczjące, zwęzające pory lub lift. WŁOSY KERASTASE Oleo-Relax - szampon, maska szampon Nutritive 2 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem BILBA szampon i odżywkavitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix(Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość kosmetyki do włosów HIPP i PAT&RUB KOSMETYKI NATURALNE bez parabenów,SLS, silikonów ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elysess edp ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE DIOR - J'adore L`Absolu DOLCE&GABANA - The One VERSACE - Crystal Noir edp KENZO - Tygrys miniaturki perfum różnych INNE torebka w kolorze czekolady duża brązowa torba czerwona torebka czarna torebka gruba lokówko-suszarka szlafroczek z satyny XS/S golf, sweter rozpinany TRIUMPH push-up 70C ciepły, elegancki płaszcz Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-11-15 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. E.ARDEN DOUBLE DENSITY Maximum Volume Mascara - tusz czarny, nowy,nieużywany
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rubiajacy.html 2. AVENE COUVRANCE brązujący puder mozaikowy, nowy 3. DIOR cienie "5" MOONRAY nr. 640 użyte kilka razy( kartonik, aksamitne etuii, ulotka) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,24085,5-colour-iridescent-eyeshadow.html cos u mnie choc za jedno z nich? oddam wiele.
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
1. L.LEMPICKA Fleur Defendue edp 30ml, bez kilku psików\ ? odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. E.ARDEN DOUBLE DENSITY Maximum Volume Mascara - tusz czarny,
zapraszam do siebie
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 1. E.ARDEN DOUBLE DENSITY Maximum Volume Mascara - tusz czarny, nowy 13. AVENE YSTHAL+ lekki krem przeciwzmarszczkowy 5ml 14. AVENE YSTHAL+ krem przeciwzmarszczkowy, cera sucha 5ml AVENE ELUAGE krem pod oczy5ml Zapraszam do obu wątków ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-10-19 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
może chciałabyś YSL Baby Doll 50ml edycja limitowana? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373191
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
🦄
|
Vil, a może coś u mnie za balerinki? Jaką długość ma wkładka?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
🦄
|
To coś jakby mój
![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne, fajne, dlatego kupiłam ![]() ![]() Chetnie bym sie pozbyła, bo tylko pudło miejsce w szafie zajmuje. Nawet na all myślałam wyst. ale nie sezon ![]() Przeleciałam Twój kramik, zastanawim sie nad maska, chociaż wolałabym cos ze swojej wish ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
🦄
|
Ja to mam w ogóle 22 cm
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
6. AVENE Skin Recovery Cream, Calming formuła
nawilżająco- kojący krem do cery wrażliwej -40ml, Coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365480
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
🦄
|
Boże Vil, jakiego Ty masz ślicznego kota
![]() A tak serio to jeszcze mi przyszło do głowy, że mam poza wątkiem zafoliowany żel na cellulit Loreal, o taki: http://www.apteka.gda.pl/loreal-perf...ien-p-524.html Rozważam także oddanie pianki do włosów Toni and Guy. Może by Cię coś zainteresowało.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.