|
|
#4681 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar X
Jest tylko jeden problem - gdy w końcu wejdę na wagę, skutkiem zwalczania mikro depresji może okazać się depresja makro
![]() Cytat:
![]() "Facetowe lody", hehe Cytat:
|
||
|
|
|
#4682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też zmykam branoc |
||
|
|
|
#4683 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() : mdleje:Witam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4685 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Dzięki. Co taka ziewająca? Spałam półtorej godziny trzy razy budząc się w trakcie. Znów złe sny. Brrr... A dziś telepię się do Legnicy z przesiadką na nowych 10 cm szpilach i do tego muszę wyglądać dobrze. ![]() Na razie kawa, maseczka na włosach, maseczka na twarzy i zgubiłam pończochy ze szwem. ![]() I nie mieszczę się w nową torebkę!
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb - nadal ćwiczę poranne wstawanie
Miłej imprezy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko na chwilkę, mówię dzień dobry z rana i lecem do pracy Wpadłam tylko zalicytować na aukcji
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Na nogach od 6.30
![]() :hahah a:
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M. mnie dziś z rana uraczył zwięzłym "fuj, pachniesz zjełczałym masłem" Niewdzięcznik.Pierwsza moja myśl: Sabb przytyła? ![]() Dzisiaj dzień zaczął się nieszczególnie, bo najpierw obudziłam się przed czasem i kręciłam się w łóżku, a potem nie zdążyłam na autobus (cóż za paaradoks - wstać za wcześnie i się spóźnić). Ale złapałam stopa (mam nadzieję, że mój mąż tego nie czyta) i miły dostawca pieczywa zawiózł mnie pod samą pracę (wcześniej tylko zahaczyliśmy o jeden sklep)
|
|
#4691 |
|
Rozeznanie
|
![]() Witajcie porannie! Dziś z rana na stoliczku w pracowym holu znalazłam broszurkę "Poznaj swojego dzielnicowego", wiecie, że ciekawa lektura do kawy?! ![]() Postanowiłam nie zmarnować dzisiejszego dnia, tzn. wycisnąć z niego ile się da i nie lenić się po południu. Mam też zamiar wejść do Sephory i rozejrzeć się nieco w dziale męskim. Pogoda do bani, deszczowo i mgliście, ale dziś nie dam się chandrze. Postanowiłam też w końcu długodystansowo zadbać o cerę, przydałby mi się jakiś krem. Zastanawiam się nad perfektą, inositolem (YR) i yoskine. Perfecta kusi mnie niską ceną i obserwowanym "zmniejszeniem porów", tylko chciałabym coś, co wchłania się dość szybko, a z KWC wynika, że tu z tym trochę nie bardzo. YR kiedyś miałam próbkę, a yoskine - chyba kusi mnie reklamowa otoczka i peptydy ryżowe.---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Ile u Was z rana już się wydarzyło! Przygody wręcz! |
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nadal dochodzę do siebie, po tej rannej pobudce
![]() Zastanawiam się czy iść umyć głowę, czy najpierw druga kawa na rozgrzanie i rozruszanie komórek mózgowych
|
|
|
#4693 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
jak była wiosną na Wizażu akcja z testowaniem i załapałam się na to.Ale co dokładnie chcesz w ten sposób oszczędzić fistaszka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro mam plan długodystansowego dbania, to musi mnie coś do tej pielęgnacji kusić (ładne opakowanie ) i zmuszać (pieniądze nie mogą się zmarnować ), a perfektę jeszcze zdążę wypróbować. |
|
|
|
|
#4695 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Witam
![]() zrobiłam sobie przerwę i piję kawę ![]() Byle do 16.00 i weekend!
|
#4696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i noga damską czy męską bo to znaczna różnica. Cytat:
Przez Ciebie będę marznąc zimą i chorować. (miałam jechać kupić kurtkę na zimę i chyba nie pojadę bo środkiem transportu miał być autobus) ![]() Cytat:
![]() ------------------------------------------- Kto wymyślił taka obrzydliwa pogodę. Musze ruszyć d..ę po jakaś kurtke na zime a nie chce mi sie nawet nosa za okno wystawić. Nie cierpię takiej szarej pogody a jeszcze bardziej nie cierpię zakupów.
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
Witaam,ale się wyspałam..przejzałam co rabaniliście nocą no i zastanawiam się jakich używek używacie
,że dajecie radę jeszcze tak rano wstawać
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam jakie prace macie - bo sama szukam - że możecie w nich wizazować itp lub pić kawę, pragnę taką znaleźć, bo kurcze do tej pory to nie dane mi było uświadczyć takiego błogosławieństwa, to musi być piękne. Nawet nie wiem jak to jest mieć chwilę dla siebie w pracy, ehhhh zazdraszczam serio
Cytat:
patrz Madzik jak koleżanka sobie radzi z kierowcami - i jeszcze zahaczają o sklep, że co ze panowanie stracił nad hmmm kierownicą? sobą? widoczność? |
|
|
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się nigdy nie mieszczę w żadna torebkę ) ![]() Cytat:
jak miło że się trafił ktoś kto przygarnął uroczą autostopowiczkę też bym chciała wiedzieć ![]() Dziś ciśnienie jest chyba ujemne i w powietrzu i moje wewnętrzne bo kawa, ani orzechy ani nic nic nie pomaga, się chyba przewrócę w końcu A jak się wieczorem napiję piwa to już na bank
|
||
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś wreszcie wino ale tak mi tu szaro i zimno i bleee że NIESTETY zrodził sie plan an kolejne perfumy tym razem gorrrrrące i pikantne - wiem ze mój słonik spełnia wszystkie kryteria ale umómy się no słoniem nie chcę pachnieć wiecej niż dwa dni pod rząd, i nie wszystkich chcę lub mogę nim tratować zatem poszukiwania wznowione
|
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
By się wstydziła ta nasza Agnyska - oficjalnie zafistaszkowana, a tu takie "ekscesy". A co do pracy - byłam niedawno w takiej (tej stażowej). Tzn. czasem coś się działo, ale czasem było tak, że wisiałam na necie 3 dni pod rząd, przez 8h. Zero interesantów, zero poleceń od "góry". A kaw i herbat wypiło się tyle, że bokiem szło
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jaka to instytucja ze tak mało interesantów? gazownia? poważnie pytam bo skończyły mi sie pomysly, a teraz idę się zlać Cinemą - oszczędzania czas zacząć od jutra
|
|
|
|
#4703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, czy któraś (oprócz Agnyski ![]() Cytat:
Winterko, właśnie testuję J'ose. Jest piękny i pachnie na mnie podobnie jak Rousse Chciałam się pożalić, bo nie wiem czy to ja przesadzam czy ludzie są dziwni. Trzy dni temu pewna osoba kupiła ode mnie perfumy. Po aukcji dostałam tylko zdawkową wiadomość w której owa pani pisze "wpłacę na koniec miesiąca po wypłacie". Nic więcej, ani żadnego przepraszam ani pocałuj mnie w d... no sory, przecież takie rzeczy ustala się przed zakupem a nie po. Ja oczywiście nie miałabym nic przeciwko i mogę czekać ale babka totalnie mnie olała. Tak się poczułam
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po raz kolejny po dłuższej przerwie, cieszę się, że znów tu jestem
![]() Widzę, że humory jak zwykle dopisują, mimo, że co niektórych trapi zmęczenie i nic-niechcenie ![]() Dziś w zatłoczonym tramwaju jakiś przechodzący gościu do mnie - przepraszam Madame. I śmieję się z tego (mimo, że to pewnie mało śmieszne) ![]() Porzeczki - nawiązując do naszej zeszłotygodniowej wymiany zdań - mówisz, że to od nauki? A to dopiero początek
|
|
|
|
#4705 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ________________ SB Skojarzyło mi się ze Służbą Bezpieczeństwa ![]() _______________________ Cytat:
|
|||
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze pan tak traktuje kobiety, niecodzienne to i oryginalne mała rzecz a cieszy to nawet bardziej nietypowe niż pardon. |
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie było PS. Świat schodzi na psy. Spodobał mi się cover I want to know what love is w wykonaniu Mariah Carey. Te whistle na końcu... cudo Jakby ktoś chciał rzucić okiem (a raczej uchem ) to proszę:http://www.youtube.com/watch?v=JS_ZJj79-9M |
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie grzeszę jedzeniowo - tosty plus malinowy Redds
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
czyli moja codzienna kolacja w sezonie jesień-zima tylko ja sie rozgrzeszam winem wytrawnym ( choc ponoć daje po biodrach jeszcze bardziej niż redds ale udaje że nei weim, zbyt kocham wino) w poniedziałek kupiłam sobie nowego przyjaciela - sandwicher / opiekacz - ze starego juz zjadłam tyle teflonu ze troche mnei to przeraziło |
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam to urządzenie. Czasem kanapka mi przywiera - dziś np. miałam tosty trochę w częściach Ale i tak były pyyyyyszne.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

:hahah a:

fistaszka

Skojarzyło mi się ze Służbą Bezpieczeństwa