![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! -cz. 2
Choco entuzjazm i energia mówisz?
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam znów na solarce, bo chcę trochę przyciemnić włosy a jestem bardzo blada. Zjadłam kolacyjkę dietetyczną - ciemny chlebek z chudym twarogiem, sałatą, pomidorem i ogórkiem i zrobiłyśmy dietetyczne zakupki na jutro ![]() ![]() Limo nie wiem czy tutaj czy na modowym pytałaś o sweterki, ale jeśli chcesz ukryć wałeczki z przodu i z tyłu to proponuję takie dłuższe (ale nie takie żeby tyłek przykrywały) a'la nietoperz tzn. takie szersze pod pachami, najlepiej z dużym dekoltem w serek lub opadającym golfem. W przypadku tych w serek zawsze można założyć pod spód top lub golfik.. Tego typu też byłby odpowiedni: http://allegro.pl/item766039001_new_...owy_40_42.html Luźny na brzuchu ukrywa wałeczki a ściągacz wyszczupla biodra i zapobiega efektowi "worka na ziemniaki". Sama się w dwa zaopatrzyłam ostatnio ![]()
![]() |
#4952 |
Rozeznanie
|
Daga to widzę że zmiana kolorku włosów się szykuje? ale ciemniejszy blond czy wogóle jakiś ciemny? A tak apropo, to właśnie takiego sweterka szukałam jaki na allegro tu link dałaś
![]() ![]() Fajnie że działasz aktywnie w sprawie diety i zdrowego trybu życia ![]() Limo z tej gimnastyki raz w tygodniu nie rezygnuj, zwłaszcza że faktycznie nie jest drogo, a zawsze jakiś ruch. Ja często swoje własne ćwiczenia zaniedbywałam ale takie na wf to już musiało się być ale chociaż kondycja taka mierna nie była, bo teraz to jestem sflaczała i kondycję mam zerową. Narazie w mojej mieścinie żadnej gimnastyki nie znalazłam , a tam gdzie TŻ teraz mieszka nie chcę się "urządać" póki tam stażu nie znajdę......Tak pisałam kiedyś że chcę żeby Tż pracę zmienił i własnie jutro ma jakąs rozmowe w miejscu gdzie chce bardzo pracowac, tak nagle zadzwonili. zycze mu zeby tam pracowal bo wtedy bysmy sie wreszcie czesciej widywali a to naprawde potrzebne temu naszemu zwiazkowi zeby sie nie rozwalil. i mimo ze wtedy ja bede miala wiekszy problem z praca i stazem ( wróci do domu rodzinnego , i nie bedzie tego mieszkania gdzie teraz wynajmuje) to mu bardzo zycze tej pracy. Codziennie zjadam 1 jogurt naturalny zeby odbudowac flore bakteryjna po tej masakrycznej ilosci antybiotykow ktore zjadlam, bo juz zoladek mi daje znac ze cos jest nie tak. Kupiłam sobie czapke, chyba to sie kaszkiet nazywa, takie cos z daszkiem bo nie lubi miec zimno w uszy, a wyglada fajnie http://www.allegro.pl/item758252167_...elka_cz89.html inny wzór mam, taka czarno szarą. Rok temu nosiłam w kratke i super się sprawdziła, troszke sie podniszczyła ale bede nosiła. A tak z innej beczki, miałam bardzo łamliwe paznokcie i chciałam kupic odzywke jakąs taka bezbarwna i kupilam w rossmanie, okazalo sie ze to nie taki lakier tylko olejek no i smaruje juz troche tym pazurki i widze ze sa twardsze i jakby szybciej rosly, łykałam tez wit. b complex ale dosyc krótko https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...em-i-wit-C.htm to jest właśnie ten, tylko na fotce ma kolor czerwony a w rzeczywistości jest różowy
#4953 |
Zakorzenienie
|
Podusia czapka bardzo fajna choć absolutnie nie mój styl i wyglądałabym w niej strasznie (jak w większości nakryć głowy). A włoski na ciemniejszy blond, w jakimś brązie to mi nie będzie dobrze. Spróbuje z takim "naturalnym blondem".
Właśnie zjadłam warzywa z patelni ![]() Pogoda jest po prostu STRASZNA! Nie dość, że pada, to wieje, że łeb chce urwać! Chyba sobie zrobię brzoskwiniową herbatkę żeby zabić smak tego paskudztwa ![]() Dziewczyny oglądałyście może kiedyś na TVN Style program "Rozmiar w dół"? Uwielbiam go i zawsze mnie inspiruje. Dziś znów oglądałam i bardzo mnie zmotywował. ![]() Tak w ogólę to cierpię na deficyt pieniędzy, oczywiście dlatego, że za dużo wydaję! W tym miesiącu musiałam kupić mamie prezent, parę rzeczy do mieszkania, oddać koleżance no i jeszcze muszę za Avon zapłacić jutro ![]() Nie umiem zarządzać finansami ![]() Limo nie rezygnuj z gimnastyki!!! ![]()
![]() |
#4954 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwieeeeeeelbiam "Rozmiar w dół" i tak jak Ty jestem po nim mega zmotywowana! ![]() ![]() Z gimnastyki nie rezygnuję dziewczyny ![]() A a propo ćwiczeń, to napiszę jeszcze trochę mgr i robię pilates ![]() ![]()
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Limo to prawda, że nie umiem przyrządzać warzyw bo po prostu ich nie jadam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Daga, a takie rzeczy jak ja robię sobie, czyli np.:
- pory - podsmażasz pokrojone w talarki pory, wkrawasz szynkę, posypujesz potartym serem - pycha i szybkie! - brokuł - gotujesz go trochę w wodzie, potem na patelnię i posypujesz serem i polewasz sosem jogurt wymieszany z łyżką majonezu i ząbkiem czosnku. jeszcze lepiej jak masz czas i dasz to do piekarnika - cukinia - kroisz w plasterki, na patelnię z oliwą i posypujesz vegetą ![]() ![]() - brukselka - gotuję brukselkę i albo robię z nią sałatkę (brukselka, ogórek konswerwowy, jajko, majonez, jogurt/śmietana) albo wrzucam na patelnię z cebulką i znowu zalewam jogo z majo i czosnkiem ![]() Ja z prawie każdego warzywa zrobię jakieś fajne danie ![]() ![]()
#4957 |
Zakorzenienie
|
Daga polecam wątek Dania Dietetyczne
jestem w połowie spisywania samych przepisów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
Ja mam odżywkę Joko - i jest świetna
![]() ![]()
![]() |
#4959 |
Rozeznanie
|
Daria ja napewno zerknę na dania dietetyczne
![]() Limo skorzystam w twoich przepisów na warzywka ![]() ![]() wiec podsumowujac, byla to raczej moja pierwsza i zarazem ostatnia wizyta u dietetyka ,nie zamierzam kontynuowac wspolpracy gdyz mam inne zdanie niz te dietetyczki, a to ze nie chce brac suplementow raczej mnie w ich programie skresla. dobrze ze calosc kosztowala 15 zł. pani dala mi wizytowke namawiajac zebym zatroszczyla sie o moje zycie poki nie jest za pozno bo jestem mloda ale czasu jest malo zeby cos z tym zrobic. dobrze ze nie traktuje tego wszystkiego tak bardzo na serio i wiem ze one taka maja prace zeby swoje produkty sprzedac, ale naprawde bylo mi szkoda tej dziewczyny i takich osob ktore wierza im w kazde slowo. bo ta dziewczyna miala w oczach taka nadzieje ze bedzie szczupla dzieki tym produktom. Ale sie rozpisałam ![]()
#4960 |
Zakorzenienie
|
o matko, masakra jakaś.... coś mi się wydaje, że to faktycznei nie były dietetyczki tylko przedstawicielki danej firmy :/ kurczę, a tyle ludzi się na to nacina... a takie suplementy, jeszcze brane bez konsultacji z lekarzem, to mogą czasem więcej krzywdy wyrządzić ... zwłaszcza, że często jest tak jak mówisz - podczas ich brania jest fajnie, chudnie się itp. ale odstawia się je i wszystko wraca :/ cieszę się, że ty się na to nie nabierasz chociaż. moim zdaniem ruch i racjonalne odżywianie się naprawdę pomagają. ael sama wiem, jak ciężko d*** ruszyć i coś robić..
![]()
#4961 |
Zakorzenienie
|
Ta pani mogła być dietetyczką z zawodu, ale zapewne była przedstawicielką jakiejś firmy produkującej suplementy. Powiem wam, że to nie jest złe o ile nie traktuje się tego jako środka do osiągnięcia celu. To może być co najwyżej wspomagacz. Moja przyjaciółka piła koktajle, na śniadanie i kolację, a obiad jadła normalny. Schudła sporo i wcale nie przytyła jakoś masakrycznie po odstawieniu. Przytyła, bo po prostu zaczęła dużo jeść. Ale ja sama jestem wielkim sceptykiem tego typu specyfików. Na co dzień biorę tabletki więc nie chciałabym dodatkowo żołądka obciążać. Wiadomo, że ruch najważniejszy podczas diety, ale też mi ciężko się zmusić. Ta dietetyczka u której była moja ciocia jest podobno bardzo fajna i nie faszeruje suplementami, ale mam pewne opory. Na razie próbuję samodzielnie.
Limo niestety brokuły odpadają, nie włożę tego do ust. Kiedyś podczas stosowania diety kopenhaskiej mało nie zwymiotowałam jak musiałam jeść. Podobnie jest z brukselką i cukinią ![]() ![]() Daria dzięki ![]() ![]()
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
Podusia to nie było Herbalife przypadkiem? ja już raz na nich trafiłam.. masakra. Za to znalazłam niedawno niedaleko mnie (przypadkiem wypatrzyłam neon jadąc późno tramwajem, w dzień się nie rzuca w oczy w ogóle) jakieś centrum leczenia otyłości i zamierzam się tam przejść, mimo że chudnę na lekach od chińczyków, ale dają mi coraz większe, coraz paskudniejsze i coraz droższe leki i zaczyna to być męczące. Poza tym wszystko co mówią o żywieniu ogranicza się do "oddać mikrofalówkę wrogowi i nie jeść nic surowego", a mi chodzi właśnie o diete
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj sobie przejrze te dietetyczne przepisy ![]() Odezwały się znowu moje problemy "kobiece", umówiłam się na poniedziałek do gina ![]() ![]()
Edytowane przez podusia Czas edycji: 2009-10-16 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=HVUSY...embedded#at=73 ech rozmarzyłam się
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Przepięknie śpiewała ta dziewczyna. Posłuchajcie sobie Because you loved me Celine Dion w jej wykonaniu. To moja ukochana piosenka a zarazem bardzo trudna- jej wyszła bardzo dobrze
![]() Zawsze chciałam ładnie śpiewać i zazdroszczę ludziom tego talentu!
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Wpisałam się na modowym i tutaj sobie zajrzałam.
Rok akademicki się zaczął i problemy wróciły. Lokalowe, naukowe ![]() Mnie dorwały kłopoty finansowe. Zaszalałam sobie ostatnio ciuchowo a tu zwaliły się rachunki na głowę, zakupy "zimowe" i wydatki całkiem nieplanowane. Ale jest szansa, że może wreszcie pójdę do pracy. Sobota niedziela i kilka razy po południu. Dziecko chyba nie wyskoczy przez okno pod czuło opieką tatuśka? Już mi bardzo brakuje takiego oderwania się od garów. Ech, idę sprzątać i może dla polepszenia sobie nastroju machnę paznokcie na czerwono.
#4968 |
Zakorzenienie
|
Widziałam dzisiaj reklamę Rozmów w toku na przyszly tydzień, na wtorek 27 września! Będzie o dziewczynach, które w rok, zrzuciły 100 kg! Jedna np. ważyła 156, a teraz waży 56! Kurcze, chętnie bym oglądneła z ciekawości ale akurat będę wtedy na lotnisku bo lecę do siostry do Irlandii
![]() ![]() A zaraz wychodzę na pierwsze zajęcia z hiszpańskiego ![]()
#4969 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Zawitała następna stara dupa xD - mam dziś 18ste urodziny xD
Limo - mama właśnie mi mówiła o tym odcinku
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Jaka stara dupa :P Wszystkiego najlepszego
![]()
#4971 |
Zakorzenienie
|
Limo też widziałam
![]() ![]() Synesthesia wszystkiego naj na dorosłej drodze życia ![]() ![]() Przespałam cały dzień. Jestem wyssana z energii! Jak przyjechałam do Torunia, o 10 położyłam się spać i wstałam o 15.40. Ostatnio sobie nie radze... mam dziwne dni i dziwne przemyślenia, nic mi się nie chce i najchętniej przespałabym najbliższe miesiące. I wcale nie mam na myśli jesieni czy zimy.
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Daga, jak się czujesz?
Ja też ostatnio często wpadam w dołka. Spowodowane jest to chyba tym, że gorzej mi się w tym roku mieszka z moją współlokatorką Irlandką. Chyba przez to, że jej facet z nami mieszka, przez co ja zeszłam na dalszy plan. Lubię prywatność i spokój, ale też jestem osobą, która pod koniec dnia lubi sobie pogadać co się wydarzyło, co załatwiłam, co mnie wkurzyło itp. Wiecie, po prostu poopowiadać o swoim dniu. Z moją byłą współlokatorką Olą zawsze tak sobie gadałyśmy (nawet jak mnie często wkurzała to jednak obie lubiłyśmy pogadać o naszych dniach ![]() Byłam w poniedziałek na 1szym hiszpańskim. Fajnie, grupa 6 osobowa docelowo, ale na pierwszych zajęciach tylko nas 4 były, więc nie wiem czy dwie osoby zrezygnowaly czy jak, ale super ![]() Tak mi się nasuwa pytanie, dziwne może, ale może też was trochę rozrusza bo coś tu cisza ![]() ![]()
#4973 |
Zakorzenienie
|
Limo niby jest trochę lepiej, zwlekłam się wczoraj na zajęcia, ćwiczyłam wieczorem (wytrzymałam 15min biegu w miejscu!! dla mnie to dużo) + jeszcze jakiś aerobik z płyty. Dziś mam już więcej energii, zrobiłam Magdzie obiad, sobie śniadanie
![]() Dieta idzie mi coraz lepiej, już nie myślę o czekoladzie, czekam tylko na kolejny zdrowy posiłek. Dzisiaj zrobiłam sobie na śniadanie dwie kanapki i zjadłam tylko jedną, bo więcej nie mogłam ![]() ![]() Jednak nadal mam jakieś przemyślenia i poczucie bezsensu. W sumie nic szczególnego nie mam do roboty, mam wrażenie, że życie przecieka mi przez palce ![]() ![]() Co do odległości ja mam 15min pieszo ![]() Limo a co do twojej Irlandki to jest normalne, zawsze chłopak jest ważniejszy. Jak się pojawia chłopak, przyjaciółka/koleżanka schodzi na drugi plan, choć nie powinno tak być. Ja zawsze mówię - chłopak Cię może zostawić a przyjaciółka (jeśli naprawdę jest przyjaciółką) będzie wtedy przy Tobie. Więc nie warto poświęcać przyjaźni dla faceta, bo to mendy ![]() ![]() Aha - rzuciłam palenie ![]()
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2009-10-21 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
puk puk
![]()
#4975 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
korek zwany Maliną
![]()
#4977 |
Zakorzenienie
|
Zgrzeszyłam dzisiaj, byłam z Magdą u jej cioci i postawiła ciasto. Wiem, że nie powinnam się złamać, ale powiedziała, że robiła je specjalnie na nasze przyjście i musimy spróbować. Co prawda wzięłam najmniejszy kawałeczek no i już kolacji nie jadłam, ale i tak mam wyrzuty sumienia
![]() Poćwiczyłam juz trochę choć po ostatnich biegach ledwo nogami powłóczę przez zakwasy. Zaczęłam aerobiczną 6 Weidera, koszmarna męczarnia. Współlokatorka mnie wk****a, wczoraj z Magdą zrobiłyśmy MEGA porządki w kuchni, łącznie z szorowaniem tłuszczu z kurzem, który był wszędzie: na płytkach, pochłaniaczu, kratce od kuchenki, termie. Dzisiaj oczywiście co? Kasia zapaskudziła całą kuchenkę jakimś żarciem - to nie 1 raz. Nie wiem czy mamy jej coś mówić? Głupio mi tak komuś obcemu uwage zwracać ![]() Jutro idę na uczelnię na 8h ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Rozeznanie
|
Muszę się wyżalić kobietki bo mega doła załapałam
![]() Pracy nie znalazlam, wszedzie gdzie bylam ostatnio o kryzysie slyszalam i o zwolnieniach. albo o braku mojego doswiadczenia. w tym wypadku to jak tego doswiadczenia nigdy nie zdobede ![]() Chce sobie zrobic ta ksiazeczke sanepidowska zeby moc chociaz jakis towar na polkach ukladac bo bez tego nie da rady. I jeszcze te moje ginekologiczne problemy. i ta szkola co wekend, tez nie ulatwia ![]() zdolowana jestem tym wszystkim i nie wiem co robic. bo od czerwca ciagle jestem poddenerwowana ta sytuacja, bo zaczelam od tego czasu szukac zajecia. ostatnio z jakiegos sklepu sie odezwali z ciuchami, co cv skladalam i kazali na rozmowe przyjsc, poszlam ale wybrali laske o polowe chudsza ode mnie w krotkiej kiecce. widac tylko patrzeli na wyglad, bo panna miala dopiero studia licencjackie zaczete a ja skonczone . tak mysle czy zrobic wagary i odpuscic wekend w szkole bo nawet ochoty nie mam tam isć ![]()
#4979 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do aerobiku, ja zaś lubię układy, układziki - to chyba po potwornym zamiłowaniu do tańca, szybko łapię i szybciej mi czas leci na tych męczarniach :P Ale teraz, moja instruktorka zaszła w ciążę, nie chcemy z przyjaciółką chodzić do innych, bo ich sprawdziłyśmy i są nietrafieni, pozostaje tylko czekać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
Ja do liceum jakieś 20 minut tramwajem. Bo zachciało się chodzić do takiego na drugim końcu miasta
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.