|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
taka kiecka mi sie podoba http://www.youtube.com/watch?v=7tjX8...eature=related |
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Nie udawajcie, że śpicie - widzę Was
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
W niedzielę muszę wstać o 5 i nie chciałam, żeby wyszło tak, że sobie przestawię zegar w komórce (tam zawsze ustawiam budzik) a on mi się sam jeszcze raz przestawi, bo bym się wtedy spóźniła Sukienka bardzo ładna, tylko nie wiem czy wygodna Moja będzie mieć podobny kształt, ale będzie ciut szersza, żeby mi się dobrze tańczyło.
|
|
|
|
|
#3003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A sukienka to ja jeszcze nie wiem pewnie w poniedzialek sie zderze z rzeczywistościa ze zadna nie bedzie na mnie pasowac albo cos
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
wrociłam,
tz juz sobie poszedł, lody pycha ![]() anesh_ przepraszam ale zapomniałam ci odpowiedziec ![]() moja suknia nie ma nazwy, na umowie mam tylko cene, pani powiedziała ze nie było jeszcze nigdy problemu zeby nie wiedziały jaka suknie maja szyc, tym bardziej ze zazwyczaj PM robia sobie zdjecia, Jazzmanka sukienka ładna ale mnie chyba nie powaliła, nie moj styl, najwazniejsze ze tobie sie podoba kaska87 z tych sukienek co ty wkleiłas to rzeczywiscie 1 i 3 najładniejsze, toskaKrk kurcze nie fajnie ze te zaproszenia przyszły nie takie jak byc powinny, Cytat:
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
ktory polski kosciol na to pozwoli napewno nie moj
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&feature=fvw i tym pieknym akcentem mowie DOBRANOC PM
Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-23 o 23:16 |
|
|
|
#3006 |
|
Rozeznanie
|
agawoo i metkaa ja też w żadnym wypadku nie puszczę mojego Tż po garnitur z teściową. już mu powiedziałam, że ja z nim idę i nie ma innej opcji, bo co jak co ale moja teściowa na modzie się nie zna
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nawet bym nie chciała takiej szopki,tez ide spac, dobranoc
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie będzie tak, że Cię w pasie i biodrach pospinają dodatkowymi klamrami, a w biuście zostawią niedopięte Możesz przymierzyć jakąś suknię z drapowaniami w talii, skoro masz figurę podobną do mojej. Ja myślałam, że takie marszczenia pogrubiają, ale okazało się, że jeśli ktoś ma wyraźne wcięcie w talii to te marszczenia ładnie to podkreślają. Jeśli chcesz optycznie zmniejszyć biust, to pomoże w tym taka zakładka zachodząca od spodu na biust jak tutaj: http://www.eddyk.com/adk/adkmain.html Dla porównania ta sama modelka w sukni też z drapowaniami, ale nie zachodzącymi na biust: http://www.eddyk.com/eddyk/eddykmain.html tu wygląda jakby miała większy. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Zmykam spać, bo jutro o 6 pobudka i pierwszy dzień zajęć na studiach podyplomowych ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#3009 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Też tak myśle. Cytat:
,faktycznie ludzie mają tupet,pocięte gazety zamiast kasy,obrażliwe teksty ktoś musiał być chyba nie bardzo szczęśliwy skoro źle życzył młodej parze. I zapewne te osoby się nie podpisały. ![]() Cytat:
,żeby dawać Młodej Parze wypchanego zwierzaka na prezent ślubny. W pale tzn w głowie mi się nie mieści. ![]() My robieniem dzieci,a raczej dziecka. ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Ja nie śpie,byłam na zakupach z tż-tem,byliśmy chwile u znajomych. A teraz Was nadrabiam. ![]() Cytat:
![]() Dobranoc. ![]() Cytat:
Za to może iść ze swoją teściowa,a najlepiej ze mną.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-24 o 00:05 |
||||||
|
|
|
#3010 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To jest promocja na modele salonowe.Cytat:
Gdybyś nie wiedziała, że to ten model sukni i bym Ci pokazała moją trochę przerobioną kiecę w takiej ostatecznej postaci obok tej na modelce, to byś sama nie zgadła, że to ta sama suknia. a jednak! Parę drobnych tricków i już zupełnie inny efekt.Cytat:
![]() Cytat:
Ale to nie znaczy, że u Ciebie też tak będzie. Ja mam Sony Ericcsona i mój tato też, tylko że on ma nowszy model i u mnie czas sam się aktualizuje, a u niego nie Ale spoko przecież i tak nie zaśpisz, bo w końcu śpimy godzinę dłużej, a nie krócej
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-24 o 00:13 |
|||||
|
|
|
#3011 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A wypożyczenie będzie mnie kosztować aż 1000 zł. ![]() Jazz,pytałaś o czekolade.Wyszła przepyszna,jutro Ci podam przepis,bo tż-ta musze się spytać.A teraz jest zajęty oglądaniem filmu-Dom woskowych ciał. ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-24 o 01:50 |
||
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry bardzo wszystkim ![]() Zmykam na pociąg. Miłego dnia |
|
|
|
|
#3013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak bylam pierwszy raz w tamtym nieszczesnym salonie to mnie nie spiela niczym tylko trzymala mi w tali kiecke rekami wiec nie moglam sie obrócic ani nic takze kiszka. wyprobuje twoja porade w poniedzialek albo jeszcze dzis jak zdaze do salonu znalazlam swietnego kompana do towarzystwa bo moja swiadkowa ciagle pracuje albo cos jej wypada |
|
|
|
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jazz gratuluje zakupu, a raczej wypozyczenia
![]() co do wierszykow o kase to ja jestem jak najbardziej za to tak zeby przypadkiem jednak nikomu nie przyszlo do glowy kupowanie jakis prezentow, bo niektorzy lubia sie silic na taka "oryginalnosc" i jeszcze licza, ze to bedzie jakos bardziej docenione czy cos ![]() mam watpliwosci co do wina, bo jesli mam dostac jakie marketowy typu Carlo Rossi czy El sol (bo jak ktos sie nie zna to kupi "bezpiecznie") to nie wiem czy rzeczywiscie chce to wino ![]() moj TZ wymyslil zdrapki ) tylko, ze chyba jeszcze nie widzialam wierszyka o zdrapkach ![]() co do dekoracji samochodu to jesli wezmiemy skads (od znajomego?) jakis samochod bez dekoracji to zamowie taka z naturalnych kwiatow u tej samej kwiaciarki, ktora zrobi mi bukiet i zalatwi platki do sypania pod kosciolem ![]() Cytat:
![]() ta trzecia mi sie najbardziej podoba Cytat:
)tez mi sie podoba z tym krawatem w sumie tez moglby isc niedawno patrzylismy juz na potencjalne butki do garnituru slubnego, ale taka posucha, ze az przykro... brzydkie wszystkie ![]() a mnie dzis czeka imprezka rodzinna szkoda tylko, ze na weekend przyjechala siostra z mezem, wiec musimy z TZem jechac naszym autkiem, bo juz do auta mojego ojca sie nie wcisniemy... no i ktos musi byc szoferem no nic i tak jestem na diecie, a juz poimprezowalam wczoraj, wiec dzis zostane abstynentem |
||
|
|
|
#3015 | |||||
|
Zakorzenienie
|
po prostu już tyle tych sukien było, że nie nadążam za Tobą
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też to praktykujesz? żart oczywiście No niestety są ludzie i parapety Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Dzień dobry w ogóle Wiecie czego słucham? Utworów na poprawiny
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-24 o 10:15 |
|||||
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was w ten piękny sobotni poranek
i zabieram się za usuwanie biurka z pokoju - w końcu |
|
|
|
#3018 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dzisiaj przeszłam samą siebie, spałam 1,5h a zasnęłam dopiero o 8.45 nad ranem. To jakaś masakra, dzisiaj mamy z Tż robić balkon a ja nie mam na nic siły, jakby mnie coś powaliło z nóg. Jeszcze od 6 rano telefony z pracy od TŻ, bo szef dał mu wolne a ludzie i tak dzwonili, no i gdzie teraz jest- w pracy![]() Nie wiem czy dziisaj będe miała czas żeby później do Was zajrzeć bo oprócz przywieszania daszku na balkonie i suszarek do sufitu, jeszcze musimy pokleić płytki w kuchni a najpierw zrobić zakupy w obi także miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Certinko a czemu masz problemy ze snem?
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha! wiecie, że mogę za specjalizację wziąć.....analizę finansową bo jeszcze zarządzanie finansami przedsiębiorstw mi się podoba
|
|
#3021 | ||
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() bardzo ładna elegancka jest,śliczna ![]() Cytat:
dzięki Kaśka ciekawa jestem tylko ile będą kosztowały ![]() a ja od rana sprzątam,teraz chwilkę odpocznę po ścieraniu kurzów a potem odkurzacz pójdzie w ruch ![]() Lain a pomysł ze zdrapkami może być bardzo trafiony i chyba Twój TŻ ma rację,że więcej szans na wygranie czegoś My się zastanawiamy z TŻ pomiędzy książka,totkiem,winem czy może jeszcze coś innego
|
||
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
ja już zdecydowałam, że będę wypożyczać suknię, bo:
-będzie szyta na mnie taka jak chcę, kolor taki jak chcę itd -nie będę musiała szukać i jeździć nie wiadomo gdzie by ją od kogoś odkupić -po ślubie mam gdzieś czyszczenie, poprawki itd -a także mam spokój z martwieniem się czy ktoś ją kupi tym bardziej, że jak patrzę na allegro to mało jest dziewczyn kupujących suknie na 173-175 plus obcas co daje 180cm boże ale ze mnie mutant a swoją drogą mi się kiedyś podobała podobna suknia jak ta Bonnie z Annais tylko, że była droga idę jej poszukać. Zaraz idę do fryzjera włosy obciąć tzn grzywkę wiecie jakie mam już długie włosy? do łopatek
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-24 o 11:50 |
|
|
|
#3023 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale myślę,że powinnaś wybrać taką specjalizację jaka najbardziej Cię interesuje żeby się nie męczyć z czymś czego nie chciała byś potem robić ![]() Cytat:
![]() ja bym też tak zrobiła gdybym tej sukni nie chciała sobie potem zostawić fajnie jest pokazać ją po latach córce(przynajmniej mnie było fajnie jak przebierałam się w suknię ślubną mamy i marzyłam o własnym ślubie
|
||
|
|
|
#3024 | |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie wiem dokładnie, jak się kładę o 1-2 to normalnie zasypiam, ale jak się musiałam położyc o 23 bo TŻ już śpiący i już mi spał i tylko się obudził żebym przyszła do niego to przyszłam. Ja do snu potrzebuję ciszy, a wczoraj na górze była impreza do 2 a potem po prostu nie mogłam spać, nie wiem dlaczego, w sumie to mój Tż trochę chrapie, ale jakoś zawsze przesypiam te kilka godzin z nim ( chociaż i tak mniej niż jak śpię sama ) a dzisiaj wyjątkowo nie mogłam, no i dostałam @ wczoraj wieczorem i co 2h brałam ibuprom albo nospę bo normalnie z bólu zalewał mnie pot. Od 6 rano juz zaczęli wydzwaniać z pracy do TŻ i nawet poszłam do drugiego pokoju spać zaraz po 6 ale chwilę potem przyszła babcia sprzątać balkon na nasze remonty i oczywiście snu nie było więc wróciłam do siebie i dalej telefony, no i jak już TŻ wyszedł to dopiero zasnęłam. Moze też na mój sen ma wpływ to że uwielbiam mieć dużo miejsca w nocy a na mojej wersalce w dwie osoby ilość miejsca jest ograniczona, no i jeszcze jak TŻ u mnie nocuje to specjalnie kłade się po lewej stronie łóżka, bo w nocy mój króliś wskakuje na fotel obok łóżka, no i też siedzi/ śpi na łóżku ze mną, właśnie po tej lewej stronie i nie chcę żeby budził TŻ wskakując na niego, a ja zawsze zostawiam trochę miejsca dla niego żeby mógł sobie ze mną siedzieć, no i wszystko się skumulowało dzisiaj i wyszło słabo
![]() Chyba musze się wybrac po jakieś tabletki na sen bo nawet ta 1-2 zaczyna mnie już męczyć ![]() Zrobiłam TŻ śniadanko i czekam aż wróci z pracy, jeszcze tylko prysznic i jedziemy na zakupy. Ale dzisiaj szaro i chłodno mam nadzieje tylko że przy osłabieniu nie złapię żadnego choróbska, a to mi się niestety często zdarza ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
ale ja akurat nie przepadam za obcasami duzymi, po prostu nie umiem w nich chodzić, wiec mój obcas będzie miał 3-4 cm
|
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie musze miec nie wiadomo jakiego markowego, ale chcialabym takie ktore by mi smakowalo... a gusta co do wina mam dosc sprecyzowane i tak np. nie cierpie win deserowych, a zauwazylam, ze duza czesc naszego spoleczenstwa takie wina uwaza za najlepsze (bo slodkie...) i pewnie bylabym obdarowana nie jednym... nie szaleje ani za Carlo Rossi ani za El Sol (choc to juz troszke lepiej) i tez pewnie duzo by tego bylo, a wystarczyloby chocby niejednokrotnie lepsze wino z Lidla za 10 zl ![]() dlatego tez chyba nie bedziemy prosic o wino, bo moglibysmy byc jednak niezadowoleni z tego prezentu ![]() siostra oglosila, ze jeszcze planuja 2 lata zostac w PL massakren ![]() i mam dzis wyjatkowa ochote wyprowadzic sie z domu zaraz po slubie ![]() dobra, ide sie szykowac na imprezke dzis ubiore sukienke ![]() milego popoludnia i wieczoru, papa
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i co chcesz w życiu robić.Ja skończyłam zarządzanie finansami (ale nie zarządzanie finansami przedsiębiorstw, tylko zarządzanie finansami - nie wiem czy to duża różnica, pewnie niewielka, ale co uczelnia to inna nazwa). Tylko, że mnie jednak bardziej interesuje księgowość i podatki, więc jakimś specjalistą od finansów nie jestem - ot skończyłam to i tyle. Na specjalności analiza finansowa wydaje mi się, że miałabyś więcej przedmiotów takich stricte analitycznych. Ja na zarządzaniu finansami też miałam analizę finansową, ale pewnie jakąś okrojoną. Jeśli chcesz być doradcą w banku, to spokojnie wystarczy Ci zarządzanie finansami przeds. Bo gdybyś miała w planach egzamin na doradcę finansowego, to analiza chyba by Ci bardziej pomogła. |
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny piszcie coś bo oszaleję zaraz
to już koniec żal mi tych lat i chyba tylko tego
|
#3028 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3030 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja również żartuje,ale co do tych ludzi to poprostu brak słów.No a gdyby wiedzieli,kto to to zapewne by ich na ślub nie zaprosili,zresztą jakie to tchórzostwo żeby się nie podpisać Cytat:
![]() Joke ![]() Cytat:
Noi prawidłowo,też jestem tego zdania co do wypożyczania a kupna suknia.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

Moja będzie mieć podobny kształt, ale będzie ciut szersza, żeby mi się dobrze tańczyło.

mają ludzie tupet, tak samo, jak pocięte gazety zamiast kasy albo obraźliwe teksty zamiast życzeń na kartce
,faktycznie ludzie mają tupet,pocięte gazety zamiast kasy,obrażliwe teksty 
To jest promocja na modele salonowe.

szkoda tylko, ze na weekend przyjechala siostra z mezem, wiec musimy z TZem jechac naszym autkiem, bo juz do auta mojego ojca sie nie wcisniemy... no i ktos musi byc szoferem
ale nawet jak mnie nie zostawią to będę miałą chociaż praktyki a to się przyda jak myślicie doradzcie