|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Znalazłam Kasiu, znalazłam
Na szczęście nie ma tam tego za wiele Fajny jest, taki prosty i elegancki
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
po prostu jeśli ją drastycznie zniszczę, to wtedy tylko muszę coś dopłacić, żeby ją doprowadzili do stanu używalności, ale na pewno nie zapłacę więcej niż gdybym ją kupowała. Oczywiście nie planuję jej niszczyć a takie coś jak przydepnięcie obcasem i odprucie się jakiejś żyłki przy koronce na dole, to pani powiedziała, że za to się nie dopłaca, bo to łatwo naprawić (często takie coś naprawiają). I oczywiście Ja oddaję taką suknię prosto z siebie ściągniętą, a w salonie sami ją oddają do czyszczenia i za to nie dopłacam. Gdybym suknię kupiła, to bym ją potem na pewno chciała sprzedać na allegro, a że ta firma nie jest jakoś bardzo znana, to pewnie nie wiadomo jakiej kasy bym za to nie wzięła. No i jeszcze ktoś by musiał też ją oddać do krawcowej na poprawki, bo ona będzie przecież dopasowana do mnie. Myślę, że na all, to bym ją nawet za 500 zł mogła oddać, żeby ją tylko ktoś chciał wziąć i żeby mi w szafie miejsca nie zabierała. A jak oddaję ją do salonu, to przynajmniej problem wystawiania jej na all mam z głowy. Ej i nie wal tak w ten murek, bo na pewno faceci na Ciebie lecą co? A Twój TŻ na pewno też niesamowicie szczęśliwy, że to jego jesteś
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-23 o 21:29 |
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Jazz ja też myślę nad wypożyczeniem bo w sumie to na jedno wyjdzie bo jak kupię to nie mam pewności, że ktoś ją ode mnie kupi a tak płacę za wypożyczenie przeważnie 50% i mam ją później z głowy
![]() mi się ta strasznie podoba co myślicie? pewnie ze 3.000 będzie kosztować ale jak zdecyduję się wypożyczać to 1500 ![]() Załącznik 2603922
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
Jazz gratuluje zakupu sukni
bardzo ładnie wyglądaszKasiu te suknie Annais to pierwsza i ostatnia my wróciliśmy z tańców i się pokłóciliśmy a TŻ sobie teraz śpi nie będę Was zanudzać co i jak
|
|
|
|
#2976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim zdaniem oplaca sie wypozyczac, potem mozesz nie sprzedac Dawno chyba mnie nie bylo - co z Carrera?? |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnej nocy dziewczynki, ja się kładę, bo mi się oczy lepią już, do jutra
![]() Kaśka suknia przepiękna,a le pewnie jeszcze z 5 razy zdanie zmienisz znając Ciebie zanim zamówisz
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-23 o 21:39 |
|
|
|
#2978 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem niereformowalna bo mi się podobają drapowania połączone z koronką... no i masz, na inne choćby były w oczach innych nie wiadomo jak ladne ja nie patrzę . Ale ta pierzasta jest urocza akurat . Podoba mi się.
|
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypożyczanie – ... W dniu odbioru – najczęściej w czwartek przed ślubem – suknia jest dopasowana i czysta. Suknię należy zwrócić w pn., bądź najpóźniej we wtorek rano po ślubie, w takim stanie, w jakim jest. Za czyszczenie i ewentualne uszkodzenie nie pobieramy dodatkowych opłat. wałek, a co z sesją ślubną
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-23 o 21:53 |
|
|
|
|
#2981 | |
|
Wtajemniczenie
|
jednak nie zrobiłam bo mi się nie chciało, poszłam na łatwiznę i babeczki zrobiłam, oczywiście formy już miałam kupione w sklepie... tylko krem z karpatki na to mandarynki/śliwki i trochę galaretki
![]() rany jest ta godzina a Ty mi tu o lodach z MACA... Ty niedobra no i super, że się jednak zdecydowałaś pewnie kamień z serca spadł Cytat:
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może to gazy e tam pewnie od maja będzie na allegro już
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-23 o 21:55 |
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z TŻ za każdym razem się kłócimy, jak wracamy z tańców :/ Właśnie juro idziemy, zobaczymy jak będzie tym razem.... Dobranoc dziewczynki ![]() Jazz, a co o wypożyczenia sukni, to w salonie, gdzie ja mierzyłam swoją suknię jedna dziewczyna właśnie wypożyczała: tzn. miała wpłacić chyba 2000, a po oddaniu sukni Pani miała sobie zostawić 900 PLN i resztę oddać tej dziewczynie. Ale może nie w każdym salonie tak jest.. Dobranoc dziewczynki, idę spać, bo jakieś choróbsko mnie dopadło i od wczoraj jakaś taka niewyraźna jestem
|
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
przegapiłam
blisko mam ![]() Zapraszamy na popołudnie przy kawie! Zapracowane przyszłe Panny Młode będą mogły naładować się pozytywną energią, pijąc kawę, zanim rozpoczną przymierzanie sukien. Dla Waszego komfortu wydłużone zostaną godziny pracy salonu. 22 i 23 października Galeria Bellissima będzie czynna w godzinach od 12.00 do 20.00. 24 października (w sobotę) - jak zawsze od 10.00 do 14.00. W tych dniach wszystkie dostępne w salonie suknie będzie można kupić w cenie 800 zł. Magazynowanie sukni, czyszczenie i ewentualne poprawki, wliczone są w cenę.
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-23 o 22:04 |
|
|
|
#2985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak rzeczywiście skojarzenie bezbłędne... od sukni ślubnej do gazów
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok ![]()
|
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
wpadlam na chwilke bo wlasnie przyszedl tż i zaraz bedzie robil focha, ze niby komputer wazniejszy i takie tam.....
a chcialam tylko nadmienic, ze podzeszlam dzis do szyby wystawowej jednego z salonow z sukniami iiii..... nie weszlam do srodka bo wydygalam.........down!:b rzydal: ![]()
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o 330dni na moim suwaczku dawno go nie widziałam
|
|
#2991 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Brrr.... Tak zimno, a Ty na lody
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Wydaje mi się, że ta góra będzie nawet lepiej wyglądała jak będzie fala zamiast półokręgu Cytat:
Cytat:
Fajne to było uczucie Nawet halki mi były za luźne i musiałam się w pasie dookoła obwiązywać ![]() Bardzo byśmy chcieli, ale TŻ się obawia, że coś nam nie wyjdzie i narobimy sobie wiochy Poćwiczymy ten układ i zobaczymy jak nam to wyjdzie. Ale ten numer z 2min10s już umiemy zrobić Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie zwiędną, są takie specjalne pojemniczki na wodę, żeby nie zwiędły, ale my nawet tego nie chcemy, (bo one są jednak trochę widoczne) a TŻcik mieszka ode mnie 6 km, do kościoła i sali bardzo blisko, więc przez dwie godziny jak będą na aucie to napewno nie będą źle wyglądały. |
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
no włacha! zawsze byłam dzieckiem dżedaj
idę zaraz spać bo na 8:00 idziemy z TZ do fryzjera-cóż za nieludzka pora
|
#2994 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie no może jednak będą jeszcze z Ciebie ludzie
Cytat:
|
|
#2995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wypozyczenie takie jest najlepsze uszyja na miare i oddajesz i problem z glowy ![]() A niech by tak TZ nie byl szczesliwy ze mnie ma to jakbym go tak przez lewe ramie ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Podoba mi sie ja napewno cos takiego planuje a potem wam wrzuce |
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy niech Wam burcza w nocy brzuchy
dobra idę bo mi wali dzisiaj na czaszkę DOBRANOC
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
A my z TŻcikiem mieliśmy dziś dzień załatwiania ślubnych spraw
![]() Najpierw pojechaliśmy pomęczyć ludzi od naszej sali Oni już nas chyba będą mieli dosyć, bo my o wszystko się dopytujemy Przed podpisaniem umowy spisałam z neta o co powinniśmy zapytać i pojechaliśmy tam z całą listą Pani nam chyba z pół godziny musiała odpowiadać, ale dzielnie to zniosła A dziś chcieliśmy obejrzeć zdjęcia z nowym ustawieniem stołu, ale okazało się, że nie mają i tylko nam opowiedzieli jak to ma wyglądać Przy okazji dowiedzieliśmy się, że na toast na 70 osób wystarczą 4 butelki szampana ![]() Później pojechaliśmy kupić wódkę, bo kumpel chciał nam załatwić na firmę, ale się okazało, że ta firma nie ma koncesji. Już mieliśmy załadowane 7 kartonów Sobieskiego na wózku, ale TŻ zauważył, że oprócz normalnej ceny jest małym druczkiem dopisana inna - wyższa. No i się okazało, że jak firma nie ma koncesji to obowiązuje ta wyższa No ale za to szampana już kupiliśmy Ruskiego na dodatek. Ja takiego lubię, to taki będzie
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
nie przyszlismy, bo tz wyszedl przed 21 z biura, ja w tym czasie siedzialam z przyjaciółką na Rynku i po jego pracy zebraliśmy sie do domu
A dziś bylismy w Szarej na Kazimierzu na obiedzie na pysznej zupie rybnej Polecam Nam polecił kolega Tylko trzeba zamowic pół porcji, bo cala porcja ma litr Pyszna, nie czuć chamsko ryby tylko pomidorki, do teg sos aioli, normalnie pycha! Byly tam duże kawałki łososia i soli i tak się najadłam, ze dotąd nic nie wezmę do ust![]() Wiem, że tez lubicie z tż próbowac róznych smaków w restauracjach, dlatego polecam Nawet jak nie lubisz owoców morza, bo żadnej zylastej ostrygi ani macek tam nie znajdziesz bardzo ladne kolorowe życzenia, więc sie pod nie podpinam Tancia sto lat ![]() Jeju zrobiłam dziś super zakupy, 2 pary butów i trzy bluzki Do tego super dzień z tżNie mam sił Was nadrabiać(podołałam jednej stronie tylko ).A i bardzo wstępnie ustaliliśmy z tż , że po ślubie jedziemy na tydzień na Maltę a na jesień na 10 dni na Karaiby Mam nadzieję, że znajdę pracę po nowym roku I w kńcu musze sie zabrać za mgr, dlatego od listopada ruszam w tournee po bilbiotekach z lapkiem
|
#2999 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaśka marnujesz się na tym zarządzaniu (??? strzelam bo nie pamiętam) jak Ty potrafisz takie wiersze tworzyć
![]() dobra idę sobie i ja... a ja jako prosta Polka powiem po prostu dobranoc
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko lekko nie na temat, ale co mi tam
![]() Czy przy zmianie czasu zegar w komórce przestawia się automatycznie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

Na szczęście nie ma tam tego za wiele
Fajny jest, taki prosty i elegancki 

kumpela miala idealnie dopasowana za 800zl
po prostu jeśli ją drastycznie zniszczę, to wtedy tylko muszę coś dopłacić, żeby ją doprowadzili do stanu używalności, ale na pewno nie zapłacę więcej niż gdybym ją kupowała. Oczywiście nie planuję jej niszczyć
bardzo ładnie wyglądasz
a TŻ sobie teraz śpi

).