Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-23, 21:19   #2971
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Znalazłam Kasiu, znalazłam Na szczęście nie ma tam tego za wiele Fajny jest, taki prosty i elegancki Mój Tż świetnie wygląda w grafitowych
Stary 2009-10-23, 21:23   #2972
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Kumpela tez szyla na miare i oddawala do wypozyczenia...tez bym tak chciala kumpela miala idealnie dopasowana za 800zl a jak to wyglada
Placisz za wypozyczenie i jakas kaucje jak wroci cala to zwracaja kaucje czy jak.
Fajnie by bylo gdyby tak bylo u mnie w salonie chcialabym tak samo bo nie chce kupowac sukni ktora potem bedzie sie gdzies kisic. bo po mnie nikt jej nie ubierze bo jestem szczuplutka a cycki mam duze i zawsze mam problem z kupnem sukienek. normalnie S a w biuscie M albo L ;/
Dzisiaj dałam zaliczkę. Resztę zapłacę przy odbiorze sukni. Nie ma żadnej kaucji chyba po prostu jeśli ją drastycznie zniszczę, to wtedy tylko muszę coś dopłacić, żeby ją doprowadzili do stanu używalności, ale na pewno nie zapłacę więcej niż gdybym ją kupowała. Oczywiście nie planuję jej niszczyć a takie coś jak przydepnięcie obcasem i odprucie się jakiejś żyłki przy koronce na dole, to pani powiedziała, że za to się nie dopłaca, bo to łatwo naprawić (często takie coś naprawiają). I oczywiście Ja oddaję taką suknię prosto z siebie ściągniętą, a w salonie sami ją oddają do czyszczenia i za to nie dopłacam.

Gdybym suknię kupiła, to bym ją potem na pewno chciała sprzedać na allegro, a że ta firma nie jest jakoś bardzo znana, to pewnie nie wiadomo jakiej kasy bym za to nie wzięła. No i jeszcze ktoś by musiał też ją oddać do krawcowej na poprawki, bo ona będzie przecież dopasowana do mnie. Myślę, że na all, to bym ją nawet za 500 zł mogła oddać, żeby ją tylko ktoś chciał wziąć i żeby mi w szafie miejsca nie zabierała. A jak oddaję ją do salonu, to przynajmniej problem wystawiania jej na all mam z głowy.

Ej i nie wal tak w ten murek, bo na pewno faceci na Ciebie lecą co? A Twój TŻ na pewno też niesamowicie szczęśliwy, że to jego jesteś

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:29
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:26   #2973
kaska87
Zakorzenienie

Jazz ja też myślę nad wypożyczeniem bo w sumie to na jedno wyjdzie bo jak kupię to nie mam pewności, że ktoś ją ode mnie kupi a tak płacę za wypożyczenie przeważnie 50% i mam ją później z głowy
mi się ta strasznie podoba co myślicie? pewnie ze 3.000 będzie kosztować ale jak zdecyduję się wypożyczać to 1500
Załącznik 2603922

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:33   #2974
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Jazz ja też myślę nad wypożyczeniem bo w sumie to na jedno wyjdzie bo jak kupię to nie mam pewności, że ktoś ją ode mnie kupi a tak płacę za wypożyczenie przeważnie 50% i mam ją później z głowy
mi się ta strasznie podoba co myślicie? pewnie ze 3.000 będzie kosztować ale jak zdecyduję się wypożyczać to 1500
Załącznik 2603922
Ona mi się właśnie najbardziej spodobała z tych trzech, które wkleiłaś. Ta biel jest taka cudna i w ogóle jest super.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:34   #2975
certina4
Wtajemniczenie

Jazz gratuluje zakupu sukni bardzo ładnie wyglądasz
Kasiu te suknie Annais to pierwsza i ostatnia

my wróciliśmy z tańców i się pokłóciliśmy a TŻ sobie teraz śpi nie będę Was zanudzać co i jak

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:37   #2976
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Załącznik 2603922
Przepiekna
Moim zdaniem oplaca sie wypozyczac, potem mozesz nie sprzedac
Dawno chyba mnie nie bylo - co z Carrera??
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:38   #2977
chilanes
Zakorzenienie

Spokojnej nocy dziewczynki, ja się kładę, bo mi się oczy lepią już, do jutra
Kaśka suknia przepiękna,a le pewnie jeszcze z 5 razy zdanie zmienisz znając Ciebie zanim zamówisz

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:39
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:43   #2978
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Jazz gratuluje zakupu sukni bardzo ładnie wyglądasz
Kasiu te suknie Annais to pierwsza i ostatnia

my wróciliśmy z tańców i się pokłóciliśmy a TŻ sobie teraz śpi nie będę Was zanudzać co i jak

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Spokojnej nocy dziewczynki, ja się kładę, bo mi się oczy lepią już, do jutra
Dobranoc

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja bym się bała u tego kolesia zamawiać zaproszenia skoro w opisie aukcji napisał "zawieszki na alkochol"
Ostatnio chcialam kupic cieniena all, patrze a tu opis ze maja "ciałowy kolor"
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:50   #2979
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze do tego jeszcze weszlam na strone maggie sottero i okazuje sie ze w tym salonie co to do niego mialam isc sa wlasnie te sukienki no niech to kiszka
Jestem niereformowalna bo podobaja mi sie 'pierzaste kiecki'
http://www.maggiesottero.com/dress.a...25&style=S5044
pewnie jak je ubiore to zmienie zdanie ))))))))

A ja jestem niereformowalna bo mi się podobają drapowania połączone z koronką... no i masz, na inne choćby były w oczach innych nie wiadomo jak ladne ja nie patrzę. Ale ta pierzasta jest urocza akurat. Podoba mi się.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:50   #2980
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka suknia przepiękna,a le pewnie jeszcze z 5 razy zdanie zmienisz znając Ciebie zanim zamówisz
wiedziałam, że to napiszesz no dlatego nie piszę, że ją kupię tylko, że jest pięknościowa ja daję sobie czas co najmniej do targów ślubnych w styczniu
Wypożyczanie – ... W dniu odbioru – najczęściej w czwartek przed ślubem – suknia jest dopasowana i czysta. Suknię należy zwrócić w pn., bądź najpóźniej we wtorek rano po ślubie, w takim stanie, w jakim jest. Za czyszczenie i ewentualne uszkodzenie nie pobieramy dodatkowych opłat.
wałek, a co z sesją ślubną

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:53
Stary 2009-10-23, 21:52   #2981
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A jakie ciacho robisz?
jednak nie zrobiłam bo mi się nie chciało, poszłam na łatwiznę i babeczki zrobiłam, oczywiście formy już miałam kupione w sklepie... tylko krem z karpatki na to mandarynki/śliwki i trochę galaretki

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

jade do mc donalds na LODY
rany jest ta godzina a Ty mi tu o lodach z MACA... Ty niedobra

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Mam suknię i zaraz Wam pokażę
no i super, że się jednak zdecydowałaś
pewnie kamień z serca spadł

Cytat:
jest już pełna kolekcja sukni Annais niektóre są cudne ta 1 jest cudna bo jest poprawioną wersją Funy, która miałą skopany bufiasty dół
Załącznik 2603780Załącznik 2603782Załącznik 2603784
ta pierwsza jest PRZECUDNA jak dla mnie o 50 razy ładniejsza niż Carrera, jest śliczna, taka romantyczna.. i ta kokardka, ta biel... BOMBOWA... rany pierwszy raz się aż tak zachwyciłam suknia, to do mnie niepodobne

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:54   #2982
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ta pierwsza jest PRZECUDNA jak dla mnie o 50 razy ładniejsza niż Carrera, jest śliczna, taka romantyczna.. i ta kokardka, ta biel... BOMBOWA... rany pierwszy raz się aż tak zachwyciłam suknia, to do mnie niepodobne
mnie boli brzuch jak na nią patrzęz podniety ale może to gazy nie mogę

e tam pewnie od maja będzie na allegro już

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:55
Stary 2009-10-23, 21:56   #2983
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

My z TŻ za każdym razem się kłócimy, jak wracamy z tańców :/

Właśnie juro idziemy, zobaczymy jak będzie tym razem....

Dobranoc dziewczynki

Jazz, a co o wypożyczenia sukni, to w salonie, gdzie ja mierzyłam swoją suknię jedna dziewczyna właśnie wypożyczała: tzn. miała wpłacić chyba 2000, a po oddaniu sukni Pani miała sobie zostawić 900 PLN i resztę oddać tej dziewczynie.

Ale może nie w każdym salonie tak jest..

Dobranoc dziewczynki, idę spać, bo jakieś choróbsko mnie dopadło i od wczoraj jakaś taka niewyraźna jestem
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:01   #2984
kaska87
Zakorzenienie

przegapiłam a "se" pójdę we wtorek może blisko mam
Zapraszamy na popołudnie przy kawie!

Zapracowane przyszłe Panny Młode będą mogły naładować się pozytywną energią, pijąc kawę,
zanim rozpoczną przymierzanie sukien.

Dla Waszego komfortu wydłużone zostaną godziny pracy salonu.
22 i 23 października Galeria Bellissima będzie czynna w godzinach od 12.00 do 20.00.
24 października (w sobotę) - jak zawsze od 10.00 do 14.00.

W tych dniach wszystkie dostępne w salonie suknie będzie można kupić w cenie 800 zł.
Magazynowanie sukni, czyszczenie i ewentualne poprawki, wliczone są w cenę.

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 22:04
Stary 2009-10-23, 22:01   #2985
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie boli brzuch jak na nią patrzęz podniety ale może to gazy nie mogę
idź Ty Czubku

Stary 2009-10-23, 22:02   #2986
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
idź Ty Czubku
kto, że niby ja no co tak mi się pomyślało

Stary 2009-10-23, 22:05   #2987
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
kto, że niby ja no co tak mi się pomyślało
no tak rzeczywiście skojarzenie bezbłędne... od sukni ślubnej do gazów co ten Wrocław z Tobą zrobił

Stary 2009-10-23, 22:06   #2988
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no tak rzeczywiście skojarzenie bezbłędne... od sukni ślubnej do gazów co ten Wrocław z Tobą zrobił
myślisz, że mnie gorszy hmm? to mam tam nie wracać
ok

Stary 2009-10-23, 22:07   #2989
mariiasia
Zadomowienie

wpadlam na chwilke bo wlasnie przyszedl tż i zaraz bedzie robil focha, ze niby komputer wazniejszy i takie tam.....
a chcialam tylko nadmienic, ze podzeszlam dzis do szyby wystawowej jednego z salonow z sukniami iiii..... nie weszlam do srodka bo wydygalam.........down!:b rzydal:: hahaha:

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:11   #2990
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a chcialam tylko nadmienic, ze podzeszlam dzis do szyby wystawowej jednego z salonow z sukniami iiii..... nie weszlam do srodka bo wydygalam.........down!:b rzydal:: hahaha:
pobiłaś mnie, ja nie jestem aż tak nieśmiała i bojaźliwa

o 330dni na moim suwaczku dawno go nie widziałam

Stary 2009-10-23, 22:13   #2991
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
przyjemnego wieczoru,

jade do mc donalds na LODY
Brrr.... Tak zimno, a Ty na lody

Cytat:
Tadam
Gratulacje

Cytat:
jest już pełna kolekcja sukni Annais niektóre są cudne ta 1 jest cudna bo jest poprawioną wersją Funy, która miałą skopany bufiasty dół
Załącznik 2603780Załącznik 2603782Załącznik 2603784
Pierwsza i trzecia najładniejsze

Cytat:
Co do ozdabiania samochodu to najpierw chcieliśmy właśnie taką dekorację z allegro, ale jednak będzie wiązanka z żywych kwiatów
Ja też chcę z żywych

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Tak mi przyszło na myśl jak czytałam - a żywe kwaity to na samochodzie nie sklapcanieją? Wiatr i te sprawy... Mogę się mylić rzecz jasna
Jak je dobrze przygotują w kwiaciarni to będzie OK. Kuzyn TŻta miał dość sporą wiązankę na masce i kwiatki się trzymały nawet jeszcze w trakcie wesela (samochód był zaparkowany przy restauracji i poszliśmy z TŻ zrobić fotki, bo nam się ta dekoracja spodobała )

Cytat:
No, jestem zakochana w koronkach Firma Duber model sukni 803.
Salon jest na Sokolniczej. Miałam ją kupić. Kosztowała 2400, ale w październiku była promocja i miałam ją kupić za 2100. Ale dzisiaj usłyszałam (wcześniej jakoś nie przyszło mi to do głowy) jak pani ze sklepu rozmawiała z inną PM o wypożyczeniu sukni i spodobał mi się ten pomysł. Tak więc wypozyczam suknię za 1500 i halkę będę miała już w tej cenie. Suknia pomimo, że będzie wypożyczona, to nie będzie taka jak z katalogu, tylko dopasują ją do mnie, a więc będę miała zakryte plecy (bo w oryginale są rozcięte) i na górze gorsetu będę miała falę, a nie taki półokrąg jaki widać na zdjęciu. No i suknia będzie biała.
Wylisiłam tą Twoją kieckę i widzę, że tam jest pasek a na Twoim zdjęciu go nie ma
Wydaje mi się, że ta góra będzie nawet lepiej wyglądała jak będzie fala zamiast półokręgu

Cytat:
Acha, chciałam jeszcze powiedzieć, że ponieważ suknię, która będzie szyta na mnie na miarę tak naprawdę wypożyczam, to będę miała "coś pożyczonego"
Jejku kochana dzięki Tobie mam jeden problem z głowy Jestem w takiej samej sytuacji i nie wpadłam na to, że będę miała już "coś pożyczonego"

Cytat:
Kumpela tez szyla na miare i oddawala do wypozyczenia...tez bym tak chciala kumpela miala idealnie dopasowana za 800zl a jak to wyglada
Placisz za wypozyczenie i jakas kaucje jak wroci cala to zwracaja kaucje czy jak.
Fajnie by bylo gdyby tak bylo u mnie w salonie chcialabym tak samo bo nie chce kupowac sukni ktora potem bedzie sie gdzies kisic. bo po mnie nikt jej nie ubierze bo jestem szczuplutka a cycki mam duze i zawsze mam problem z kupnem sukienek. normalnie S a w biuscie M albo L ;/
Mam ten sam problem. Jak mierzyłam kiecki to w biodrach i pasie wszystkie mi odstawały, ale żadnej nie mogłam dopiąć w biuście
Fajne to było uczucie Nawet halki mi były za luźne i musiałam się w pasie dookoła obwiązywać Dlatego szycie to najlepsze wyjście, bo żeby upchnąć cycki bym musiała mieć suknię w rozmiarze 40 albo większym, a w pasie to maksymalnie 36 i po wszyciu mogłaby stracić fason

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Też fajny taniec Planujecie taką ewolucję?
Bardzo byśmy chcieli, ale TŻ się obawia, że coś nam nie wyjdzie i narobimy sobie wiochy Poćwiczymy ten układ i zobaczymy jak nam to wyjdzie. Ale ten numer z 2min10s już umiemy zrobić

Cytat:
Znalazłam Kasiu, znalazłam Na szczęście nie ma tam tego za wiele Fajny jest, taki prosty i elegancki Mój Tż świetnie wygląda w grafitowych
Mój TŻ też będzie mieć grafitowy prawdopodobnie

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Przecież Kaśka już wcześniej taka była
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:13   #2992
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ekstra!!
Też chcę szukać czegoś w tym stylu

Tak mi przyszło na myśl jak czytałam - a żywe kwaity to na samochodzie nie sklapcanieją? Wiatr i te sprawy... Mogę się mylić rzecz jasna

Raczej nie zwiędną, są takie specjalne pojemniczki na wodę, żeby nie zwiędły, ale my nawet tego nie chcemy, (bo one są jednak trochę widoczne) a TŻcik mieszka ode mnie 6 km, do kościoła i sali bardzo blisko, więc przez dwie godziny jak będą na aucie to napewno nie będą źle wyglądały.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:15   #2993
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Przecież Kaśka już wcześniej taka była
no włacha! zawsze byłam dzieckiem dżedaj

idę zaraz spać bo na 8:00 idziemy z TZ do fryzjera-cóż za nieludzka pora

Stary 2009-10-23, 22:16   #2994
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
myślisz, że mnie gorszy hmm? to mam tam nie wracać
ok
nie no może jednak będą jeszcze z Ciebie ludzie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
no proszę Cię

Stary 2009-10-23, 22:25   #2995
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Załącznik 2603922
Super jest sukienka i na pewno bedzie pieknie wygladac : ) sama bym ja wziela

wypozyczenie takie jest najlepsze
uszyja na miare i oddajesz i problem z glowy

A niech by tak TZ nie byl szczesliwy ze mnie ma to jakbym go tak przez lewe ramie

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Też fajny taniec Planujecie taką ewolucję?
Podoba mi sie ja napewno cos takiego planuje a potem wam wrzuce

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:26   #2996
kaska87
Zakorzenienie

dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy niech Wam burcza w nocy brzuchy eee dobre wymyśliłam o tych brzuchach nie?

dobra idę bo mi wali dzisiaj na czaszkę DOBRANOC

Stary 2009-10-23, 22:30   #2997
Martoolka87
Zakorzenienie

A my z TŻcikiem mieliśmy dziś dzień załatwiania ślubnych spraw
Najpierw pojechaliśmy pomęczyć ludzi od naszej sali Oni już nas chyba będą mieli dosyć, bo my o wszystko się dopytujemy Przed podpisaniem umowy spisałam z neta o co powinniśmy zapytać i pojechaliśmy tam z całą listą Pani nam chyba z pół godziny musiała odpowiadać, ale dzielnie to zniosła
A dziś chcieliśmy obejrzeć zdjęcia z nowym ustawieniem stołu, ale okazało się, że nie mają i tylko nam opowiedzieli jak to ma wyglądać Przy okazji dowiedzieliśmy się, że na toast na 70 osób wystarczą 4 butelki szampana

Później pojechaliśmy kupić wódkę, bo kumpel chciał nam załatwić na firmę, ale się okazało, że ta firma nie ma koncesji. Już mieliśmy załadowane 7 kartonów Sobieskiego na wózku, ale TŻ zauważył, że oprócz normalnej ceny jest małym druczkiem dopisana inna - wyższa. No i się okazało, że jak firma nie ma koncesji to obowiązuje ta wyższa TŻ się wkurzył, bo już się zdążył podjarać, że będziemy mieli tanią wódkę a tu
No ale za to szampana już kupiliśmy Tzn wino musujące oczywiście Ruskiego na dodatek. Ja takiego lubię, to taki będzie Na toast będzie już polane, więc nikt nie będzie widział butelki, a jak cioci i bratowej TŻta nie będzie pasował ruski to niech piją wódkę
Stary 2009-10-23, 22:34   #2998
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Samoa cos nie widzialam Twojego TZa
nie przyszlismy, bo tz wyszedl przed 21 z biura, ja w tym czasie siedzialam z przyjaciółką na Rynku i po jego pracy zebraliśmy sie do domuA dziś bylismy w Szarej na Kazimierzu na obiedzie na pysznej zupie rybnej PolecamNam polecił kolegaTylko trzeba zamowic pół porcji, bo cala porcja ma litrPyszna, nie czuć chamsko ryby tylko pomidorki, do teg sos aioli, normalnie pycha! Byly tam duże kawałki łososia i soli i tak się najadłam, ze dotąd nic nie wezmę do ust
Wiem, że tez lubicie z tż próbowac róznych smaków w restauracjach, dlatego polecam Nawet jak nie lubisz owoców morza, bo żadnej zylastej ostrygi ani macek tam nie znajdziesz

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Tancerko sto lat sto lat i duuuużo miłośći (o ile da sie wiecej )
bardzo ladne kolorowe życzenia, więc sie pod nie podpinam
Tancia sto lat

Jeju zrobiłam dziś super zakupy, 2 pary butów i trzy bluzki Do tego super dzień z tż

Nie mam sił Was nadrabiać(podołałam jednej stronie tylko).

A i bardzo wstępnie ustaliliśmy z tż , że po ślubie jedziemy na tydzień na Maltę a na jesień na 10 dni na Karaiby
Mam nadzieję, że znajdę pracę po nowym rokuI w kńcu musze sie zabrać za mgr, dlatego od listopada ruszam w tournee po bilbiotekach z lapkiem
Stary 2009-10-23, 22:37   #2999
lusmarija
Wtajemniczenie

Kaśka marnujesz się na tym zarządzaniu (??? strzelam bo nie pamiętam) jak Ty potrafisz takie wiersze tworzyć Powinnaś drugą Wisława zostać

dobra idę sobie i ja... a ja jako prosta Polka powiem po prostu dobranoc

Stary 2009-10-23, 22:51   #3000
Martoolka87
Zakorzenienie

Mam pytanko lekko nie na temat, ale co mi tam
Czy przy zmianie czasu zegar w komórce przestawia się automatycznie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości