|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy wątek Słonika :)
NIEAKTUALNE
W poprzednim wątku zrobił się straszny bałagan, większość została już wymieniona, także zakładam nowy. 1> ODPISUJĘ W SWOIM WĄTKU! 2> Bardzo proszę o pisanie czym jesteś zainteresowana, żebym wiedziała za co szukać ![]() Rzeczy zaznaczono na fioletowo - oddam tylko za coś z wish-listy. Dokładam również parę nowości - w kolorze zielonym. 27.01 Ravensburger - Labirynt Szaleńcza zabawa dla całej rodziny! Rozwikłać długie korytarze... odkryć wspaniałe skarby... i wygrać. Wkładamy kartę labiryntową i już wszyscy gracze na raz gnają w przód swoimi spojrzeniami wśród zawiłych, krętych korytarzy. Ile skrzyń ze skarbami można zdobyć? Kto pierwszy obwieści ich prawidłową ilość? Szybciej, szybciej...! Zawartość pudełka: 35 kart labiryntowych, 1 karta kryjąca, 3x6 kluczy. Gra przeznaczona dla 2 - 6 graczy, w wieku od 7 lat Świetna gra dla dzieci - tylko rozfoliowana i raz zagrana przez nas (dla starszych 'dzieci' jednak się nie nadaje, ale dzieciakom w wieku 7-15 powinna sprawić frajdę ![]() Dekanty demeter: Snow - 10 ml Rain - 5 ml Sugar Cane - mogę zrobić próbaska ![]() 25.01 ++ Oriflame - Kuferek na kosmetyki - nowy - mogę rozważyć oddanie go za coś z wish, np lalique amethyst 21.01 ++ Himalaya - Morelowy scrub do twarzy, raz użyty ++ L'oreal Professionnel - Volume extreme, serie expert - Odżywka w sprayu nadająca gęstość, miękkość i połysk włosom cienkim i delikatnym - ubytek minimalny, kod BE178 19.01 ++ Bourjois - róż do policzków, odcień 95 - Rose de jaspe, parę razy maźnięty, jak nowy. Kod 9002 I jeszcze 14.01: ++ Oriflame Abdo Sculpting - Żel ujędrniający brzuch dla mężczyzn, nowy ++ Oriflame - Swedish spa - sól do kąpieli, nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...do-kapieli.htm ++ Oriflame - Swedish spa - Żel wyszczuplający - nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...czuplajacy.htm ++ Oriflame - Optimals Hydra Energy - Serum stymulujące nawilżenie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...nawilzenie.htm ++ Oriflame - Royal Velvet - Krem na noc, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...t-Ultimate.htm ++ Oriflame - Royal Velvet - Kosmetyczka/kuferek, nowa w folii 18 x 12 x 11 cm Dokładka (12.01) ++ The Body Shop - Tea Tree Oil - Sztyft na wypryski, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...a-wypryski.htm ++ Oriflame - Visions - Dwustronny tusz do rzęs i kresek - kolor silver, całkiem nowy, oddam za drobiazg https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-kresek.htm ++ Oriflame - Pojedyńczy cień do powiek Essentials https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...Essentials.htm posiadam kolory: Star Plum - śliwka - nowy, EX 03/10 Zielony - raz maźnięty, EX04/10 ++ Oriflame - Milk&Honey Gold - Żel pod prysznic ++ Oriflame - Delight - krem do ciała, nowy Dokładka: ++ Żel pod prysznic Kylie Minogue - Showtime ++ Zestaw kąpielowy: Wesoła Krówka - Scandia Cosmetics Mleko do kąpieli 400 g Mydło z mlekiem i masłem shea 150 g Gąbka małe mydełko w kształcie gwiazdki plus biżuteria w 4 poście! Zapachy: Pełnowymiarowe: ++ Victoria's Secret - Limited Editon Insatiable - Chocolate covered berries - mgiełka do ciała o zapachu owoców z czekoladą. Zostało jakieś 65-70 % z 250 ml. + Oriflame - Woda toaletowa Diamond Musk 50 ml - nowa + Oriflame - Delight 50 ml - nowa + Oriflame - Dancing Lady 50 ml - nowa ++ Naomi Campbel - Winter Kiss 15 ml, ubytek minimalny, w tygodniu zrobię fotkę, kod 911403 ++ Oriflame - Giordani White Gold - EDP 30 ml z atomizerem - nowa Odlewki: Ralph Lauren, Pure Turquoise, odlewka w szklanym atomizerze, 2/5ml Britney Spears, Midnight fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 3/5ml Britney Spears, Fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 2,5/5ml Victoria's Secret Garden, pure seduction, to jest chyba mgiełka, odlewka w plastikowym atomizerze - 3 ml Odlewki: mogę zrobić próbki lub odlewki (ilość do uzgodnienia) następujących zapachów: + E. Arden - Splendor + Esprit - Celebration + Marc Jacobs - Cotton Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-01-27 o 23:41 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek Słonika :)
Pielęgnacja:
Włosy: ++ Kadus Amulett Dimensions – Pianka do włosów, około 50% (ale pewnie więcej) z 400 ml, kod D0025309 ++ Matrix - Sleek.look - odżywka, 20 ml, nowa CIAŁO: ++ Avon - Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 % ++ Mineral Care - sól do kąpieli w torebce - 300 g - nowa ++ Luksja - grejpfrutowy balsam do ciała - nowy ++ Dove - Supreme silk lotion - rozświetlający balsam do ciała, pozostało 90 % z 250 ml ++ Oriflame – Krem do ciała Giordani White Gold– zostało koło 90 % ++ Avon – Trilaser na cellulit – użyłam raz na oba uda, tak więc na pewno jest go ponad 90% z 150 ml ++ ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy ++ Tołpa - Serum borowinowe do ciała wyszczuplająco-liftingujące, nowe, bez kartonika https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10330,tolpa-kuracja-antycellulitowa-serum-borowinowe-do-ciala-wyszczuplajaco-liftingujace.html ++ Zestaw Gwiazdka z bajki - świąteczna seria Oriflame o zapachu cynamonu Do wymiany w komplecie lub osobno: - krem pod prysznic 200 ml - krem do ciała 150 ml - krem do rak 100 ml ++ Dove - Balsam do ciała 250 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,29540,beauty-hydro-fresh-body-lotion-balsam-nawilzajacy-do-ciala.html ++ Dove - żel pod prysznic 250 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,995,beauty-care-shower-indulging-cream-pielegnujacy-zel-pod-prysznic.html Oba kosmetyki nowe, pochodzą z zestawu prezentowego ++ Sally Hansen - Owocowy krem do depilacji bikini - ubytek minimalny ++ C-THRU - Perfumowany balsam do ciała Aqua Marine, 75 ml, nowy TWARZ: ++ Yves Rocher - Nawilżająca maseczka do twarzy z winogronem - raz użyta ++ Avon - Rejuvenate - krem pod oczy na dzień i noc 2 x 10ml, nowy, zafoliowany ++ Oriflame - Swedish Spa: nowe - peeling do twarzy - maseczka - 4 kostki - mgiełka do twarzy Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-01-26 o 20:36 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA:
Oczy: ++ MAC - Standardowe odsypki cieni: Your Ladyship ++ Mary Kay - pojedyńczy cień do powiek Cranberry Ice – minimalny ubytek ++ Bell - Cień do powiek w musie, srebrny, odcień 120, tester, nowy, widoczne delikatne 'pękniecie' w musie, które w niczym nie przeszkadza ++ Bell – Cień do powiek w musie, róż, nr 130 tester, minimalnie używany ++ Sephora – Colorful Mono – cień do powiek strass No 15, fiolet w drobinkami brokatu – ubytek minimalny ++ The Body Shop – Shimmer Cubes, ubytek minimalny, kasetka od nr 14, ale mam z wymiany i są wymieszane. Zdjęcie zamieszcze niebawem Kolory to ciepły róż, śliwka, i ciemny szary wpadający ni to w granat ni to w brąz posiadam 3 kosteczki++ Revlon - Make a Sheen 870 plum - paletka cieni do powiek, tylko maźnięte ++ Astor – Cień do powiek, pojedyńczy 515 Pink Diva – niewielkie zużycie, widac jeszcze wytłoczenia, możliwe, że przeterminowany ++ Revlon – Colorstay, 12 hour Eye Shadow, 93 – Pink, zużycie niewielkie, kod P571 ++ Sypki cień Casuelle - brzoskwinka - z wymiany z lipgloss Twarz: ++ Essence - AOH, ubytek niewielki, jeszcze widoczne wytłoczone wzory Paznokcie: ++ Inglot - Masełko do rąk i paznokci, Mango i oliwka, 3,5g, nowy ++ Inglot – Lakiet nr 177 – ciemny fiolet, perłowy, ubytek niewielki ++ Sally Hansen – Diamentowy krem do skórek i paznokci – trochę sobie odlałam, resztę wymieniam – została ponad połowa Usta: ++ Naturistics – Błyszczyk do ustSweet Treats „Krazy Kiwi” – raz użyty ++ Hershey’s – Buble Yum lib balm – original – raz maźnięty ++ Lip smacker – Sponge-on-sparkler – Pear-a-dise – gruszkowy, z aplikatorem, z 7,1 g zostało na pewno jakieś 80% Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-01-26 o 20:36 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Inne:
++ MK Cafe Premium - Kawa drobno mielona, opakowanie 80 g ++ Oriflame Giordani Gold - zestaw do manicure - nowy, zafoliowany Biżuteria: ++ Yves rocher - Bransoletka, nowa ++ Oriflame - Klipsy Szósty Zmysł - nowe, nie zawierają niklu ++ Oriflame - Bransoletka Fusion - nowa, nie zawiera niklu Świeczki - pomarańczowa z wzorem IKEA - pomarańczowa - zielona róża Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-01-12 o 21:09 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienione:
++ Avon - żel pod prysznic jagody goji - nowy ++ Calvin Klein - Eternity - 15 ml EDP, nowy Demeter – Apple Bossom – 45% z 15 ml ++ Avon - maseczka do twarzy jagody goji ++ Oriflame - Amethyst Fatale, nowe, zafoliowane ++ Treselle Seduction - mniej niż połowa - jak będzie ktoś zainteresowany, zrobię fotkę Vera Wang, Princess, odlewka w szklanym atomizerze, 8 ml ++ I love Moschino – Cheap and Chic – 1,5 ml nowa ++ Himalaya - Olejek rewitalizujący do włosów - raz użyty Rene Furterer - szampon Curbicia - 15 ml, nowy - Rene Furterer - Szampon Tonucia - 15 ml, nowy ++ Shiseido Tsubaki - Szampon - odlewka - ilośc do uzgodnienia – mogę odlać naprawdę dużo ++ Shiseido Tsubaki - Odżywka - odlewka - ilośc do uzgodnienia ++ Farmona – Radical, mgiełka wzmacniająca do włosów, użyta parę razy ++ Oriflame - Krem do ciała z witaminami, 200 ml, nowe ++ Oriflame – Optimals Comfort – Scrub nawilżający do twarzy – 75ml, nowy ++ Oriflame - Scrub enzymatyczny Radiant Energy, w proszku, nowy ++ Oriflame zestaw Ecollagen - krem na dzień plus pod oczy - w opakowaniu prezentowym ++ Avon - Rejuvenate - Przeciwzmarszczkowy krem na noc - nowy, zafoliowany ++ Tołpa - Balsam borowinowy do ciała – nowy ++ Calvin Klein - Eternity Summer 2007 (chmurki) - 15 ml EDP, nowy ++ Oriflame - Life circle fruit - nowe, zafoliowane ++ Avon, Planet Spa – Scrub do rąk z brązowym cukrem African Shea Butter, z 75ml zostało około 60 % ++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy ++ Yves Rocher – Jeżynowy płyn do kąpieli i żel pod prysznic 50 ml ++ Oriflame - Northern Lights - Krem do ciała ++ Korektor pod oczy – Dior skinflash 005, kod 5C01, mocno rozświetla, nie wiem ile zostało, ale na porządne wypróbowanie na pewno wystarczy ++ Grejfrutowy peeling do ciała - Oriflame - nowy ++ Oriflame – Cień Essentials – odcień LATTE – nowy ++ Avon - Treselle Seduction - zostało około 1/3 - sprawdzę dokładnie w razie zainteresowania ++ Oriflame - Milk&Honey Gold - Krem do ciała - nowy ++ Oriflame - Radiance Energy - 365 summer glow - Krem stopniowo opalający do twarzy, nowy ++ Kerastase - mini produkt Nutritive Lait Vital BE143 pierwotna pojemnośc - 20 ml, zostało około 70% (tubka nie była napełniona do końca) ++ Oriflame - Tusz Wonder - czarny oraz śliwkowy - oba nowe ++ Luksja – Brzoskwiniowy żel pod prysznic – jakieś 60 % z 250 ml ++ Ziaja – Oliwkowe masło do ciała 200ml, nowe, EX 07/2010 ++ Aquolina - Błyszczyk Dolci Baci - Czerwone jabłuszko - nowe, w oryginalnym opakowaniu. ++ Estee Lauder – Sensuous ++ Guerlain – L’instant magic ++ Lancome – Hypnose ++ CK – Secret Obsession Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-01-26 o 20:36 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi się podoba długi sweter atmosphere, ale nie wiem, czy byłabyś skłonna go wymienić? Jeśli tak, to prosiłabym dokładne wymiary, bo noszę rozmiar M i nie wiem, czy nie byłby za mały
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
Cos u mnie za Amethyst Fatale ??? (ewentualnie jeszcze za scrub w proszku![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369841 Mam zTwojej Wish preparat z serii Body Shop Tea Tree a mianowicie nowy preparat na wypryski nieuzywany z pacynka pelnowymiarowy i mam Nine Nina Ricci moge zrobic odlewke 10ml (tylko nie mam atomka )
|
|
|
|
|
#9 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Postaram się zmierzyć sweter w ten weekend. To S-ka, ale w górnej części jest dość duży, ja noszę S i na mnie niestety jest ciut zbyt obszerny (w plecach / biuście). Ogólnie rozciągliwy, więc obstawiam, że i na S i na M pasuje. |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a on ma taki duży dekolt, że należy coś pod niego zakładać?I jaka ilość by Cię zadowala, jeśli już się zdecydujesz? Chyba, żę coś jeszcze Cię zainteresuje
|
||
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
witam, moze cos u mnie za:
++ Avon, Planet Spa – Scrub do rąk z brązowym cukrem African Shea Butter, z 75ml zostało około 60 % Inglot - Masełko do rąk i paznokci, Mango i oliwka, 3,5g, nowy ?
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za
++ Victoria's Secret - Limited Editon Insatiable - Chocolate covered berries - mgiełka do ciała o zapachu owoców z czekoladą. Zostało jakieś 65-70 % z 250 ml. ++ Oriflame - Amethyst Fatale, nowe, zafoliowane Farmona – Radical, mgiełka wzmacniająca do włosów, użyta parę razy ? odpisz prosze u mnie
|
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
nie znajdziesz nic za ktorys z zapachow?
![]() pasek lezy zapakowany, w tygodniu mam od rana do wieczora zajecia na uczelni, mialam dzis z nim isc ale tak mnie rozbolala glowa, ze wybacz, pojde jutro na poczte. |
|
|
|
|
#15 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Słoniku
![]() znajdziesz cosik u mnie za: Oriflame - Amethyst Fatale, nowe, zafoliowane Ziaja – Oliwkowe masło do ciała 200ml, nowe, EX 07/2010 Zapraszam
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
cos za odlweki Britney?
Britney Spears, Midnight fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 3/5ml Britney Spears, Fantasy, odlewka w plastikowym atomizerze, 2,5/5ml mozna wieksze odlewki? cos w watku kosmetycznym,ksiazkowym,u braniowym? |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam wiekszych odlewek, te są z wymiany
|
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi się ewentualnie podoba ![]() Cytat:
-duży puder brązujący Essence AEOH 15g,mam go od 8miesięcy, mażniety 5 razy widoczny wzorek, odcien 01 wild and free, polowa matowa, polowa z lekkimi drobinkami. nie wiem jaka jest data waznosci to mi się podoba, ew jeszcze to: -pomadka Gosh Velvet Touch Lipstick nr 108 Cute pozostalo okolo 70%, kupiona na poczatku roku, kolor jasniejszy niz na zdieciach Cytat:
![]() - serum Anew Clinical, Instant Face Lift, nowy, folia - peeling White Tea Planet SPA Avon, nówka, dobre oceny na wizazu: serum do biustu i dekoltu Dove, zużycie około 50% to mnie zainteresowało,, ale musiałabym się jeszcze zastanowić jaką wymianę byś ewentualnie proponowała?
|
|||
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż tak mi nie zależy na tym splendor, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
jeszcze od Ciebie:++ Dove - żel pod prysznic 250 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,995,beauty-care-shower-indulging-cream-pielegnujacy-zel-pod-prysznic.html I cóż miły Słonik na takie dictum odpowie ?
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Słoniczku pluchaty, podobają mi się odlewki Shisheido... a jak nie to pewnie znajdę coś innego
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie? zależy mi na olejku Himalaya, poza tym podoba mi się:
Vera Wang, Princess, odlewka w szklanym atomizerze, 8 ml ++ Guerlain – L’instant magic próbka ++ Oriflame – Krem do ciała Giordani White Gold– zostało koło 90 % ++ Tołpa - Serum borowinowe do ciała wyszczuplająco-liftingujące, nowe, bez kartonika ++ Oriflame – Optimals Comfort – Scrub nawilżający do twarzy – 75ml, nowy ++ Yves Rocher - Nawilżająca maseczka do twarzy z winogronem - raz użyta ++ Oriflame - Scrub enzymatyczny Radiant Energy, w proszku, nowy
|
|
#26 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jestem za, z checia wymienie sie za puder i 2 pomadki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2009-10-24 o 22:58 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przygarnełabym tez chetnie szampon (odlweka) Edytowane przez nyla89 Czas edycji: 2009-10-25 o 09:48 |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
a to jakoś już się namyśliłaś, czy cóś?
|
|
|
|
#30 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiem we wtorek - mogę?![]() Cytat:
![]() Cytat:
podobają mi się: odlewka 15ml płynu micelarnego Bioderma Sensibio(tylko za coś z wish) żel do mycia twarzy La Roche Posay Effaclar 45 z 50ml (tylko za coś z wish) peeling do twarzy Galenic Pur 20ml(tylko za coś z wish) i opcjonalnie giordani gold, bo akurat się mamie skończył ![]() super, a mogłybyśmy poczekać z wysyłką do początku przyszłego tygodnia, lub ew, pod koniec tego? Bo mam sporo paczek do wysłania i chciałabym to jakoś rozbić. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

jednak się nie nadaje, ale dzieciakom w wieku 7-15 powinna sprawić frajdę 

Zapraszam do siebie 

)