Tołpa Kuracja Antycellulitowa, Serum borowinowe do ciała wyszczuplająco-liftingujące

Eenax
    10 stycznia 2012 o 12:49
    strata czasu i finansów
    Ponieważ kosmetyk mi zupełnie nie przypadł do gustu nie mam sie nad czym rozpisywać. Trudno jest bowiem pisać o czymś czego sie nie doświadczyło. Opakowanie: Niewątpliwie jest plusem tego kosmetyku. Ładne estetyczne i z pompka która znacznie ułatwia dozowanie kosmetyku. Konsystencja: Konsystencja jest bardzo aksamitna i gładka. Przyjemnie się kosmetyk aplikuje na skórę i lekko i łatwo rozciera. Kosmetyk szybko się wchłania. Działanie: No i niestety tu już nie jest tak fajnie bo kosmetyk nie robi praktycznie niż z tego co jest obiecywane. Może jak bym się uparła by wyszukać jakieś pozytywy to lekkie nawilżenie i lekkie napięcie w kilka minut po aplikacji. Obecnie ten produkt jest coraz mniej dostępny. Za to pojawił się na jego miejsce (chyba) Globalny Reduktor Celulitu. I GRC moim zdaniem jest o niebo lepszy i działa jak należy. Używam tego produktu od: jakis czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno (1)
  • 23 kwietnia 2011 o 14:31
    Przeciętny
    Tołpa ma jednak lepsze produkty antycellulitowe niż ten. PLUSY: - fajna konsystencja -dobrze się wchłania -wygodne opakowanie -skóra jest rzeczywiście wygładzona i ujędrniona MINUSY: -cellulit niestety ani drgnął Po tej cenie spodziewałam się lepszego efektu od tego produktu, jestem na nie. Używam tego produktu od: używałam w zeszłym roku Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 6 marca 2011 o 19:32
    jak do tej pory najlepszy
    Z tego co widzę po komentarzach każda skóra reaguje na niego inaczej. Moja go uwielbia! Dostałam go w prezencie dawno temu i regularnie do niego wracam.To, że moja skóra jest napięta i mocno ujędrniona widać od pierwszych dni używania. Natychmiast się wchłania. Przy żadnym tego typu kosmetyku nie widać było efektów gołym okiem (kiedyś w końcu zmierzę to centymetrem) :) Jednak dla utrzymania efektów trzeba go używać regularnie. Jak dla mnie najlepszy produkt Tołpy. Jedynym minusem jest to, że jego charakterystyczny (powiedzmy niezbyt miły) zapach długo utrzymuje się na skórze i ubraniach, ale już dawno przestało mi to przeszkadzać. Używam tego produktu od: co najmniej 6 lat Zużytych opakowań: ok. 10
    firenza
    19 lutego 2011 o 20:20
    bardzo mi pomogło
    Nie wiem jak, ale w moim przypadku to serum zdziałało cuda. Używałam go codziennie , systematycznie przez 2 miesiące. I cellulit prawie zniknął ( prawie- bo jak powszechnie wiadomo-cellulitu nie da się pozbyć w 100%) . Jestem pewna,że to działanie tego kosmetyku,ponieważ w trakcie używania serum nie stosowałam: 1.diety 2. aktywności fizycznej/ćwiczeń 3. masażu (po prostu nakładałam po prysznicu i wychodziłam do pracy,bo już nie było czasu na masaż ;) ) . Serum ma idealną konsystencję dla mnie- lekko wodniste ,przez co łatwo je rozsmarować. Ale trzeba uważać,gdyż z tego samego powodu łatwo je "upuścić" ;) z ręki w trakcie smarowania. Szybciutko się wchłania, przez co mogłam prawie od razu się ubrać. No i kocham ten przyjemny zapach. Jedynie cena nieco wysoka, ale z drugiej strony - tańsze to o połowę w porównaniu z Vichy , a naprawdę działa ( przynajmniej na mnie :) ).Poza własnościami p/cellulitowymi doskonale napięło i nawilżyło skórę. Latem na pewno powtórzę kurację serum. Polecam. Używam tego produktu od: 2 lata z przerwami Ilość zużytych opakowań: 4 ,a może więcej
    didi335
    12 stycznia 2011 o 16:21
    Spoko.
    Używałam tego serum 2x dziennie przez chyba 6tyg., kiedy to musiałam w szybkim czasie pozbyć się mojego widocznego już cellulitu i muszę przyznać, że dało radę. Skóra zaraz po użyciu jest gładziutka, jędrna. Serum szybko się wchłania co jest dużym plusem i nie pozostawia tłustej ani klejącej warstwy, jest dosyć rzadkie. W moim przypadku serum WIDOCZNIE zmniejszyło cellulit. Znalazłam coś tańszego i równie dobrego, więc to była jednorazowa przygoda :-) Używam tego produktu od: 7 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie