|
|
#1291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
wiedziałam, że Sysunia tak zareaguje
mnie też rozśmieszyła ta odpowiedz
|
|
|
|
#1292 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem czego chce wiec mam nadzieje ze sie uda jesli cus Cytat:
blagam - zgubilam gdzeis namiar na twoja kwiaciarke podasz mi jeszcze raz tym razem na priv ??? ;> i dzieki dziewczynki - odrazu mi lepiej a ostalo dokladnie 60 dni dzis ;> hihih oj tam cezpiacie sie - Rapi sie pewnie denerwuje :P |
||
|
|
|
#1293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także pogadaj z panią Agatką, ona robi piękne kompozycje. Chyba że widziałaś jak jest ubrany kościół w parafii gdzie bierzesz ślub, to trzeba się po prostu dogadać i zobaczyć. Gdybym ja widziała wcześniej jak ubierają u mnie kościół tym też bym się zajęła...ehh cóż, uczymy się na błędach
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Raczkowanie
|
Sorki dziewczyny, przed pisaniem na forum nie stosowałam żadnych używek , hihihi, widocznie czytać nie umiem, nie przeczytałam słówka "za" i też mnie zdziwiło to pytanie
A więc nazywa się Grzegorz Guca
|
|
|
|
#1295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie chciałyśmy być ani troszku złośliwe
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
Spoko
|
|
|
|
#1297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdemu sie zdarza ![]() Grzegorz nie słyszałam o nim ale mam nadzieje ze bedzie super prowadził twoje wesele. Bo Koleżanka miała Jacka Kręglickiego jakos tak i wesele jesli chodzi o prowadzenie było klapa , po dwóch godzinach gościu puszczal tylko płyty i słowem sie nie odzywał. Ja natomiast z mojego Dj byłam zadowolona i teraz znajomi wydzwaniaja za nami o numer tel hehe - Zrobilismy mu nie zła reklame ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() A co do Pani Agaty Wielicka 76 30-552 Kraków 12 655 00 62 Zadzwon i powiedz ze chcesz rozmawiac z Agata właścicielka . Ona ci wtedy poda @ i numer komórki bo ja tu w UK nie mam . I jej powiesz co chcesz i sie umówicie. Ona przewaznie siedzi w kwiaciarni tak wiec nie powinno byc problemu z jej zastaniem. ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() A jak tam wszystko ok?
|
|
#1298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
handel
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37cbxmqsll1h4j.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/200503293538.html Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-10-27 o 19:11 |
|
|
|
#1300 |
|
BAN stały
|
witajcie kiedys sie tu udzielalam....a teraz...moj maz mnie zdradzil i dupa....
zycze wam szczecia buzka |
|
|
|
#1301 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej, zaglądam tu do Was od czasu do czasu, chociaż ślub mam nie w Krakowie, a na podkarpaciu
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
Na imprezie organizuje dużo zabaw, muzę możesz z nim ustalić, cena ok. 1.700 Widzieliśmy go raz "w akcji" i nam sie spodobał
Edytowane przez Rapi Czas edycji: 2009-10-12 o 20:43 |
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-10-27 o 19:13 Powód: reklama w poście |
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
a panna mloda - okolice Wadowic moze sie przyłaczyc?
|
|
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście !!!! Serdecznie witamy
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
witam, sa moze PM z tych rejonów?
|
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
Strasznie tu cicho
![]() Chyba już sezon ślubny się skończył paanti jak tam przygotowania? Jestem ciekawa jakie bedziesz mieć buty i co zakładasz na suknię, bo śmiem przypuszczać że raczej zimno będzie ![]() Podziel się pomysłami
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
Kraków wita Kraków
![]() pozdro krakuski
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
handel
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-10-27 o 19:14 Powód: handel |
|
|
|
#1310 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...a odmówiło 20 pare więc w tej kwesti to jestesmy tak w połowie drogi co jeszcze ? hm...Skończyliśmy wizyty w poradnii przedmałżeńskiej i naprawde szczerze polecam spotkania w Kościele Parafii Najświętszego Serca Pana Jezusa w Płaszowie na Saskiej2 . Spotkania są od 20do21 więc przyzwoita pora jak ktoś pracuje cały dzień Pan z poradnii bardzo fajny - fajne podejscie normalne poprostu fajna rozmowa i 3 spotkania strescily sie do 2 super.Po poradnii podpisalismy 2 czesc protokolu w sensie dostalismy licencje z naszej parafii i teraz jedziemy do Bochnii niedlugo potwierdzil all u księdza proboszcza i dograc sprawy koscielne. NBajbardziej stresujace bedzie jutro - po 4,5 roku nasi rodice wreszczie po przesuwaniu tysiaca razy od poltora roku terminu spotkania sie maja zobaczyc - poprostu z ich strony stres na maxa - my sobie tego nie wyobrazamy ale mam nadzieje ze bedzie oki. A co do wygladu ? Tosiu ja bede miec wrzosowe butki wieczorowe - juz odebralam bo szylam na wymiar taneczne - sa piekne własnie jesttem na etapie poszukiwania wrzosowej ba lawendowej jasnej biżuterii...Jakby Wan coś Kochane wpadło w oczęta ...to dajcie znać. A na góre? Nie mam pojęcia nie chce nic wielkiego , tak naprawde to bym chciała skórzane futerko tylko z kołnierzykiem i koncowkami rekawkówz futerka - krótkie, dopasowane. Widzialam takie cudo w zeszłym roku w Zakopanem i żałuje że nie wzięłam. Jak patrze na te ślubne to mi się płaać chce. Nic mi się nie podoba. Nie wiem czy sie do Zakopca nie wybiore, bo potem to choć wykorzystam to futerko... Może jeszcze robią takie futerka. A tamto było naprawdę eleganckie i nie wwygladalo sie w nim jak mis polarny.... :P No i kwiaciarki jeszcze nie zamowilismy i auta ...i mas ejeszcze innych rzeczy ale nie chce sie stresowac wiecnie wymienie ich jeszcze :P Cytat:
Sysunia dziekuje za namiar
|
||
|
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
paanti super, że odpisałaś
Skoro piszesz, że ta poradnia fajna, to może skorzystamy z Tż, bo nauki mamy zaliczone i właśnie poradnia nam została A butki gdzie szyłaś? Z materiału są? Ja bym chciała ze skórki, kremowe lub jasnobeżowe i nie muszą być zdobione. A okrycie to mój największy problem , bo wybór zimowych okryć malutki, a wszstko takieFuterka są tandetne i pogrubiają, a bolerko to może być za mało, a nie chce w niedzielę wstać z zapaleniem nerek Daj znać jak tą kwestię rozwiązałaś a może wrzucisz fotkę o jakim futerku z Zakopanego myślisz?
|
#1312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mojego DJ to Bartek Pokładnik plus jego partner. My płacilismy 2000 zł ale ja nie załuje tych pieniedzy bo sa tego warci. Pan Bartek prowadzi wesele a wiec nie wyglada to tak ze sa tylko puszczane plyty jak na imprezie. Od pierwszego momentu kiedy pojawiacie sie w restauracji , hotelu , sali weselnej Pan Bartek rozpoczyna wesele. Pieknie wita Pare młodą i gosci jest szaapan itp. W czasie wesela było kila konkretnych zabaw ale to ustalalismy wszystko na spotkaniach , On ma taka wprawe ze od pierwszego naszego tanca ludzie swietnie sie bawili potrafi super zjednoczyc ludzi !!Balismy sie ze jak pojedziemy na plener to goscie beda sie nudzic a tak nie bylo kiedy wrocilismy cala sala w najlepsze sie bawila az zalowałam tego pleneru ze mnie omineło 2 godz zabawy Na swoim weselu wybawiłam sie super nikt nie narzekał ani młodzi ani starsi . Byłam zdziwiona bo myslałam ze wieksza czesc osob starszych bedzie sie rozchodzic do domow okolo 2 w nocy bo tak zakladalismy a tu prawie wszyscy byli do samego rana ![]() Z Dj jak sie na nich zdecydujesz umawiasz sie na spotkanie oni sa z Bielska ale na kazde spotkanie a bylo ich 2 przyjezdzali do nas do Krakowa . Wszystko sobie omówilismy jaka chcemy muzyke zreszta ja byłam na weselu u kuzynki gdzie prowadzili wesele wiec wiedziałam co potrafia i w sumie powiedziałam tylko jaka muzyka ma byc a reszte niech oni dopracuja i jak juz pisałam nie zawiedli . Nawet zapomniałam ustalic piosenke pod tort i sobie o tym przypomniałam dzien przed slubem ale nic im nie mowilam bo juz czasu nie bylo i sami wybrali bardzo ładny odpowiedni kawałek . ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Gratuluje ze tak wszystko sprawnie idzie My z tz chetnie bysmy ten dzien przezyli jeszcze raz !!!!A co do tego futerka z zakopca mysle ze to swietny pomysł , oni zazwyczaj maja piekne płaszczyki tego typu. Tu po salonach sa brzydkie te narzutki futerkowe jak dla mnie taka wiocha w Uk dla pocieszenia tez nic ładnego nie ma .`Bukiet sobie juz wymysliłaś ???? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Witaj Załatwiacie juz sale czy narazie tylko termin ustalony ??
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak na 8 sierpnia 2011, sala zarezerwowana
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Przyczajenie
|
Kiedys obiecałam, że wrzucę tu moje zdjecia ze ślubu (19.09.2009.) Więc oto są
![]() <usunięto przez moderatora> Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-17 o 20:27 Powód: złamanie regulaminu |
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i bylabym zainteresowana, ale mam jeszcze kupe czasu Masz moze jej wiecej fotek?
I ja bloguję BEE NATURAL Pomegranate 100% Denko kosmetyczne luty i marzec Walka o długie włosy: podsumowanie drożdżowej kuracji Ubranka dla psów Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-17 o 20:27 |
|
|
|
|
#1316 |
|
Przyczajenie
|
i jeszcze kilka zdjęć
|
|
|
|
#1317 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
jak Ty z tym ogonem tanczyłaś?
![]() Dziekuje za zdjecia Mnie chyba nie pasuje taka sukienka bo jestem niska
|
|
|
|
#1319 |
|
Przyczajenie
|
nie tańczyłam z ogonem, bo ogon do tańca był podpięty pod spód i nie było go widać
A tańczyłam tango, więc z ogonem na pewno bym nie dała rady![]() I na pewno za niska nie jestes:P Moja sukienka jest maksymalnej długosci (w ogole nie była skracana), ale w salonie mi oferowali skrócenie, jeśli by była za długa, bo te sukienki jak najbardziej się skraca. Ja mam 172 cm i miałam obcas 10 cm, więc na mnie pasowała. Ale oczywiście że skrócić się da Gorzej by było, gdybym jak była niska, a sukienkę chciałby ktoś wyższy musiałby sobie dosztukować![]() pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- i chciałam jeszcze dodać, że moja sukienka jest naprawdę przepiękna i myślę, że piękniejszej nie ma ![]() ![]() ![]() i z góry przepraszam inne panny młode, ale takie moje zdanie ![]() Jeśli ktoś by chciał zobaczyć ją w całej okazałości, to niech sobie wejdzie na stronę www.maggiesottero.com i wpisze w collection "monalisa", to mu się ukażą zdjęcia Jest naprawdę cudna
|
|
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
lasoa jeśl szukasz kogoś do śpiewania to polecam Tobie chór Dominikański nam super zaspiewali na ślubie.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

mnie też rozśmieszyła ta odpowiedz 
No i wiadomo co do sali itp to trzeba wszystkiego dopilnowac najlepiej wszystko spisac na umowie

także pogadaj z panią Agatką, ona robi piękne kompozycje. Chyba że widziałaś jak jest ubrany kościół w parafii gdzie bierzesz ślub, to trzeba się po prostu dogadać