![]() |
#1261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Raczkowanie
|
wyglądałaś prześlicznie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
Czesc, jestem tutaj nowa
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszsytkie krakowskie PM ![]()
#1264 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam bardzo podobne butki nawet nie wiem czy nie takie same ![]() ![]() A ja wróciłam z wakacji i juz sie nie moge doczekać następnych ![]() ![]() Anjadka super wygladałaś i Gratuluje z całego serca !!!! ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Orkiestry nie znam ale miałam super Dj Bartek Pokładnik ![]() Kamerzysty nie miałam sami kupilismy kamere . A fotograf Ja miałam Iwone Kołakowska album zrobiła sliczny tyle ze jest droga. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Dokłądnie tak jak dziewczyny piszą suknia jest tak piękna ze szkoda zakładać bolerko . Ja miałam bardzo odkryta suknie bo nie dość ze cała góra z przezroczystej koronki to dosłownie do dupy miała odkryte plecy i nie miałam bolerka bo nie pasowało do mojej sukni a welonu nie chciałam to porpostu Pani doradziła mi ze w tym roku sa modne szale z tego z czego jest welon zrobiony i faktycznie po tych katalogach były promowane. I ja osobiscie miałam ten szal owiniety na rece i zawionzany z tyły reszta była ładnie opuszczona na suknie. Wyglądało to bardzo elegancko a jednocześnie zakrywało troszke tego i owego ![]()
![]() |
#1265 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tu jest stronka i namiar na salon http://www.suknieslubne.net.pl/ Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez paanti Czas edycji: 2009-09-19 o 19:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Przyczajenie
|
Czesc Wszystkim! Od jakiegos juz czasu sledze wasze forum ale dzisiaj po raz pierwszy sie przedstawie, nazywam sie Dominika i mieszkam juz od dawna w UK. Wychodze za maz 10 lipca 2010, slub odbedzie sie u Ojcow Karmelitow a wesele w Dworku Skawinskim.
Pytanie do Sysuni: Sysunia czy moglabys mi przeslac detale tego jubilera na mojego maila? Rowniez chcialabym dostac numer to tej osoby ktora grala u ciebie na skrzypcach na slubie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Domi domimaj@yahoo.com Edytowane przez DomiMaj Czas edycji: 2009-09-19 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety nie znalazłam tej sukni na ich stronie ![]() Mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to pytanie, ale w jakim rozmiarze kupiłaś tą suknię? Planujesz może ją sprzedać po wielkim dniu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Bardzo chetnie ci podam namiary tylko musze sie skontaktowac z mama ponieważ wszystkie namiary zostawiliśmy w Polsce i teraz nie jestem ci w stanie napisac . Jeśli mozesz to prosze o troszke cierpliwosci - napisze ci wszystko na @ ![]() A co do mojej podróży poślubnej to było warto wybrać ta wyspe - poprostu cudowne miejsce polecam dziewczyny !!! Teneryfa jest nie duza wyspa ktora mozna objechac w kilka godzin . Jest to miejsce bardzo urocze , piekna roslność bardzo zróżnicowana , jeszcze piekniejsze widoki ( teren gorzysty ) , ocean ciepły choc mnie troszke przerazał wiecie ta ilosc wody , te wielkie ryby .... Pogode mieliśmy całe dwa tygodnie , zwiedzilismy najwazniejsze miejsca porobilismy setki zdjec . Spełniło sie moje marzenie bo widziałam orke i delfiny na zywo ( w loro parqu) Orka piekne stworzenie a jakie wielkie , a delfiny takie przyjacielskie , delikatne . Delfiny widzielismy takze w oceanie na wolonosci super wrazenie jak kolo stateczku przepływa co jakis czas stado delfinów ![]() ![]() Czytałam wiele na temat Wysp Kanaryjskich i nie sadziłam ze faktycznie tak mnie urzeknie ta wyspa . Mam nadzieje ze kiedys bedzie nam dane jeszcze raz tam pojechac ... Ta wyspa ma taki czar w sobie ze moj tż jak był nastawiony na nie co do powiekszenia naszej rodziny na dzien dzisiejszy ( bo zawsze widział jakis minus - wiecie ze jeszcze nie mamy mieszkania , albo ze kasy tyle nie ma, albo ze narazie jestesmy w UK itp) tak tam całe 1,5 tyg meczył mnie kiedy zaczniemy sie starac o dzidzie ![]() ![]()
![]() |
#1270 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Jutro wkleje jeszcze kilka fotek gdzie widoki beda górskie i oceaniczne hihi. U nas jest tak ze ja kocham góry a mąż wode
![]() Wiesz nas na Polskie ta wycieczka wyszła all inclusive 14 nocy nie całe 9 tys , tyle ze jedzenie było tak dobre ze nie wydalismy ani złotówki wiecej na tego typu rzeczy. Mielismy tylko kaske na jakies pamiatki i wycieczki. Nie powiem Z tego co sie zorientowałam to Kanary sa nie zbyt tanie wakacjowo bo Egipt duzo taniej wychodzi bo chyba 5 tys ale co tam było warto. Pozatym podobno afryka to teraz nie zbyt bezpieczne miejsce nam egipt , tunezje odradzono bo podobno samemu zwiedzac to niebezpiecznie trzeba miec ochrone a mnie sie nie usmiechalo jezdzic z obstawa ![]()
#1272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No prosze ![]() A co do Barcelony znajomi tam teraz byli , troszke zwiedzili z tej strony Hiszpanie i co moge powiedzieć ze zdjecia maja piekne !!!! Hiszpania tez jest urocza zreszta Te kraje poprostu maja cos w sobie. Kiedys tez bym chciala sie wybrać do Hiszpani - z samolu widziałam kawałek Hiszpani i tereny Portugali pieknie ![]()
![]() |
#1274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj weszłam na NK i patrze ze kolezanka była na caraibach ( moje kolejne marzenie ) i co Sysunia zrobiła hihi wpisałam riviera maya cos w tym stylu
![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-09-24 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Jestem z Krakowa i mam zarezerwowaną salę w hotelu tynieckim. Wiecie jak tam wyglądają wesela? Może któraś z was tam już była?
Będę wdzięczna za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!Witam serdecznie stale bywalczynie- niektore juz mezatki- serdecznie gratuluje i zycze duuuuzo szczescia, a takze te nowe ktore juz planuja slub na przyszly rok!
Ja juz jestem po slubie!!! Wszystko bylo super kosciol, organista, ksiadz, Pani Ania Fudali zrobila mi piekna dekoracje w kosciele!Oczywiscie musialam lekko zmienic kolorystyke poniewaz sala byla jednak w takim bladopistacjowym kolorze wiec przyjelam za wzor krem z biela i pistacja i duza iloscia jasnej zieleni! bylo przeslicznie! Koncepcja sukienki tez sie leciutko zmienila wiec zmienilam tez ciut bukiecik ale generalnie tylko ulozenie bo kwiaty zostaly! Bukiecik byl ulozony na okraglo i mial dlugie lodygi wykonczone krysztalkami a la Swarowski bo takie mialam przy sukience! Byl owiniety jakby kokonem z takiego cieniutkiego srebrnego drucika, ale tak ze kwiatow nie przyslonilo i jak jedyna ozdobe mial 2 bransolety z krysztlakami i tak samo bylo przy przypince! Zalaczam Wam kilka zdjec, ale na dzien dzisiejszy mam tylko te co dostalam od Pani Ani mailem - bukiet i zdjecia z kosciola-kleczniki i laweczki! Jak bede miala zdjecia ze slubu to Wam tez zalacze, ale na to musze poczekac ok 2 tygodni, a jeszcze planujemy wyjazd wiec moze sie okazac ze odbierzemy je dopiero po powrocie! Ps.dziekuje Ci Oliviana za polecenie Pani Ani Fudali, takze dziewczyny w watku bukiety slubne cz.II tez mi ja polecaly ! Jestem bardzo zadowolona wyszlo wszystko bajkowo i tez serdecznie wszystkim Pannom Mlodym polecam Pania Anie !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kika Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Zycia !!!!!!! ![]() Bukiet piekny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Znalazłam takie opinie na temat tego hotelu choc zdania sa podzielone. autor: goście (gość) data: 2009-08-14 11:09 Bylismy w lipcu na weselu naszych przyjaciół. Ponieważ zawodowo zajmuję się organizacją konferencji w firmie szkoleniowej pozwolę sobie na naszą opinię.Hotel bardzo ładny, obydwie sale i łazienki o naprawdę wysokim standardzie.Stoły ładnie nakryte, delikatna zastawa, jedynie zabrakło mi kwiatów. Co do stołu szwedzkiego muszę powielić opinie większości forum. Stół wydaje się zupełnie pusty gdyż brakuje dekoracji kwiatowych tiulowych i ect.Jedzenie bardzo dobre, natomiast dla nas najgorsza była obsługa, gdyż pojawiali się tylko podczas ciepłych posiłków, nie dokładali ciasta, owoców i niestety nie wymieniali szkła.Według mnie wystarczył by dobry manager, który ogarnął by wszystko a przede wszystkim pilnował przyjęcia do wyjścia ostatniego gościa i nie byłoby negatywnych opini. autor: panna mloda (gość) data: 2009-07-22 15:06 Sala bardzo ladna, obsluga w porzadku, bardzo dobry kontakt z Pania manager, czysto, jedzenie smaczne i porcje calkiem znaczne. Co do stolu szwedzkiego to standardowy, chyba ze ktos ma wygorowane oczekiwania. Trudno miec zatrzezenia, bowiem jest na nim wszystko to, co znajduje sie w menu dolaczonym do umowy. Ogolnie nasi goscie chwalili jedzenie. Ale zwrocili tez uwage, ze kelnerzy nie wymieniali szkla, co faktycznie jest prawda. Ciast nie uzupelniano, ale moze dlatego ze niewiele z nich ubywalo, a nikt na to nie zwrocil im uwagi, zeby uzupelnic te rodzaje ciast ktore zostaly zjedzone. Jesli chodzi o zwrot ciast i tortu to wszystko w porzadku, jesli cos ubylo to niezuwazalne dla nas ilosci. Wrazenia moje, jako panny mlodej bardzo pozytywne, jedynie niesmak pozostawil zwrot niespozytego jedzenia, przygotowywanego przez hotel. Mamy wrazenie jakby z gory przygotowali mniej, wiedzac ze na ostatnich posilkach nie pozostaje wiele osob. Alkohol i napoje zwrocili, czy uczciwie, tego juz nie wiemy. Ogolnie polecam, z zaznaczeniem jednak zeby na weselu byl ktos, kto od czasu do czasu, bedzie zwracal uwage na to, na co nie zwrocili uwagi kelnerzy. Wtedy na pewno wszystko bedzie w porzadku. Co do uczciwosci, to sami powinni wyciagnac wnioski, ze opinia klientow jest ich najwieksza reklama i sami dzialaja na swoja korzysc lub wrecz przeciwnie.
![]() |
#1281 |
Raczkowanie
|
autor: goście (gość)
data: 2009-08-14 11:09 "Bylismy w lipcu na weselu naszych przyjaciół. Ponieważ zawodowo zajmuję się organizacją konferencji w firmie szkoleniowej pozwolę sobie na naszą opinię.Hotel bardzo ładny, obydwie sale i łazienki o naprawdę wysokim standardzie.Stoły ładnie nakryte, delikatna zastawa, jedynie zabrakło mi kwiatów. Co do stołu szwedzkiego muszę powielić opinie większości forum. Stół wydaje się zupełnie pusty gdyż brakuje dekoracji kwiatowych tiulowych i ect.Jedzenie bardzo dobre, natomiast dla nas najgorsza była obsługa, gdyż pojawiali się tylko podczas ciepłych posiłków, nie dokładali ciasta, owoców i niestety nie wymieniali szkła.Według mnie wystarczył by dobry manager, który ogarnął by wszystko a przede wszystkim pilnował przyjęcia do wyjścia ostatniego gościa i nie byłoby negatywnych opini. " Pojawiają się takie opinie, a ja byłam w Hotelu Tynieckim, rozmawiałam z kobietą która się zajmuje organizacją i powiedziała z góry, że oni dysponują tylko sztucznymi kwiatami na stół. Jeżeli chcemy żywe to we własnym zakresie. Tak samo z dekoracją stołów w tym szwedzkiego. Pani mówiła, że dają tylko biały obrus. Więc jeśli Młodzi nie zadbali o inna dekorację, to dlaczego mają pretensje do Hotelu?? Co do znikającego jedzenia- nie spotkałam się jeszcze z sytuacją w której na drugi dzień oddano wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej....to ja musze wsie o wszystko dopytac tam u mnie za chwilke ... A ja donoszo co u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() a co do reszty zaliczonych spraw to zaproszenia w zasadzie rozwiezione - zostalo oczekiwanie na potwierdzenia i uzupelnianie listy. Za to zaczely mi sie koszmary - nie mam jeszcze ustalonych kwiaciarki , probnego makijazu i fryzjera i doslownie cala noc mialam koszmary ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paanti ja ci polecam studio urody na Wieniawskiego 62 Pania Eweline makijarzystke bierze tyle co wszyscy 100 zł a maluje pieknie . Tak samo tam sobie robiłam fryzure i tam tez chodze teraz do fryzjera. Ja byłam poprostu zachwycona , makijarz mi sie trzymał do popołdnia w niedziele. Dam sobie reke uciac ze bedziesz zadowolona bo ja tam trafiłam dzieki kuzynce która sie malowała do swojego slubu a potem tez na moj. Wczesniej byłam w dwóch innych zakladach tez zapłaciłam 100 zł za sam probny i płakałam zero profesjonalizmu . A co do kwiaciarni to ja byłam U Pani Agaty mi bukiet zrobiła piekny wszystkim sie podobał zmaściła tylko butonierke bo sie rozleciała w takcie sesji ![]() Ps gratuluje załatwiania spraw ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Słuchaj w kazdym miejscu moze cos nie wypalić. Pozatym jeden bedzie zadowolony a drugi nie. Wiadomo ze sprawy dekoracji sali sa do ugadania i mozna wszystkiego dopilnować. Skoro kobieta mowi ze daja tylko sztuczne kwiaty napewno mozna sobie samemu zrobic kwiatowa dekoracje. O wszystko trzeba pytac i notowac najlepiej na umowie zeby potem nie bylo problemow a wiem co mowie bo chodziłam po hotelach , i innych salach i wiem jak kłamia i oszukuja. Robiac wesele trzeba miec oczy dookoła glowy bo inaczej na bank ktos cie oszuka.
![]() |
#1284 |
Wtajemniczenie
|
Za to zaczely mi sie koszmary - nie mam jeszcze ustalonych kwiaciarki , probnego makijazu i fryzjera i doslownie cala noc mialam koszmary
![]() ![]() Ale po co te koszmary ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Hecate5 napisała "Czesc, jestem tutaj nowa
![]() ![]() ![]() Witaj, zespołu nie mogę polecić, bo mam DJ-a, a kamerzyste mam z firmy Art Pixel Studio (z Krakowa) - wg mnie są super ![]() Edytowane przez Rapi Czas edycji: 2009-10-02 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powiedz mi ile płacisz za kamerzyste bo my nie mielismy ![]()
![]() |
#1287 |
Raczkowanie
|
a ile kosztuje?
#1288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Raczkowanie
|
Sysunia, DJ to w taki facet puszczający muzykę i organizujący zabawy dla gości, jest w Krakowie kilku dobrych, którzy potrafią rozbawić nawet nudnawych gości
![]() Hecate5, najlepiej to wejdź na ich stronkę (wpisz w google nazwę), zobacz filmiki i masz tam też cennik, a potem jak Wam sie spodobają to ewentualnie do ich studia na obejrzenie całego filmu (do jest dopiero sprawdzenie co ktoś potrafi), aha, fotografa też mamy od nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.