![]() |
#391 |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
A ja w środę idę w końcu do fryzjera.
![]() ![]()
![]() |
#392 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#394 |
Przyjaciółka KWC
|
Zostaję, ale przecież nie będę czekać aż odrośnie.
![]() ![]()
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Ice, ja od dwóch tygodni znowu jestem blondynką, znów wróciłam do jasnych włosów i jednak tak się czuję lepiej.
Na szczęście moje włosy są w dobrej konndycji, nałożyłam dziś resztę Wax L'biotica (trochę dużo go było w opakowaniu jeszcze i nałożyłam to wszystko i trzymałam na głowie pod czepkiem pół godziny). Całe szczęście nie wypadają mi. Kurcze ale jestem niewyraźna, zupełnie nie wiem jak mi ten czas przeleciał od rana ![]() Idę po herbatę - zaparzyłam sobie piramidkę cytrynową Liptona.
#396 |
Zakorzenienie
|
Vibesko może lepiej idź do lekarza skoro nie możesz się doleczyć?
![]() A ja właśnie oglądałam stare zdjęcia (tzn. z przed roku, 2 i 3 lat) i aż mi się oczy zaszkliły jak zobaczyłam jakie miałam wtedy gęste i długie włosy ![]() ![]()
#397 |
|
Vibesko, Isa dobrze radzi, idź lepiej do lekarza, bo takie niewyleczone choroby bardoz obciążają organizm.
![]() Isa, a robiłaś sobie może jakieś badania? Bo jeżeli bardzo wypadają Ci włosy, to może powinnaś. Polecam też wątek zbiorczy na fryzjerskim dot. wypadania włosów. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225859 Właśnie siedzę z szamponem koloryzującym Joanny na głowie, nie mogę się doczekać efektu. ![]() Miałam dziś pracowity dzień (korki, gruntowne sprzątanie mieszkania, robienie prania), mój mózg już nie pracuje i chyba najwyższa pora się zrelaksować. ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-10-24 o 17:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa nie robiłam badań żadnych, bo mam wciąż nadzieję, że to po prostu wypadanie związane ze zmianą pogody i może też osłabieniem organizmu z powodu choroby. A wątek chętnie przejrzę, może znajdę jakiś sposób tam
![]() Najdziwniejsze jest tylko to, że rano jak czeszę włosy po wstaniu to znajduję zaledwie kilka na szczotce.W ciągu dnia z kolei zaczyna się wypadanie, gdy jestem w pracy (zawsze po przyjściu muszę się iść przeczesać, bo od wiatru, mgły itp. mam siano ![]() ![]() A jeszcze zapomniałam dodać, że dopiero od ok. 1,5 miesiąca myję je wieczorem, bo zawsze robiłam to rano i wtedy szybko myłam, nie używałam odżywek, bo nie było na to czasu i jeszcze codziennie suszyłam szybko żeby zdążyć do pracy. Wtedy traktowałam je o wiele gorzej a nie wypadały tak jak teraz. Dziwne to ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-10-24 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Może macie rację, powinnam posiedzieć w domu i sie doleczyć, z drugiej strony to tylko przeziębienie u diabła a ciągnie się niemożliwie.
Najgorzej czuję się wieczorem ![]()
#400 |
|
Isa, bardzo możliwe jest, że dopiero teraz odczuwasz skutki wcześniejszego traktowania włosóww taki sposób.
![]() Vibesko, w takim razie marsz do lekarza! ![]() Ale mam piękny kolor - taki ciemny blond, karmelowy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa piję pokrzywę (staram się codziennie) i łykam cynk (od niedawna mocniejszy - forte). Widzę, że po pokrzywie rosną mi szybciej włoski na ciele czy chociażby brwi, bo muszę częściej je depilować, ale na głowie zmian jak na razie nie zaobserwowałam. Myślę, że nawet jeśli wychodzą mi nowe to jest to na razie tylko taki meszek i nie mogę ich wypatrzeć.
Wczoraj nałożyłam Wax, on też mi pomaga. Pomyślę może jeszcze o jakichś wcierkach w skórę głowy no i przede wszystkim spróbuję kupić jeszcze może skrzyp w tabletkach, ale na pewno nie Skrzypowitę, bo sobie przypomniałam, że to po niej miałam wspomniane problemy z zatwardzeniem ![]()
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.domzdrowia.pl/40025,pilox...niu-60-ml.html moja mama go używała jakiś czas temu bo też miała kłopot z nadmiernym wypadaniem włosów, jej pomogło |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
|
Isa, jak pijesz pokrzywę to łykaj jeszcze wit. B, bo pokrzywa ją wypłukuje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady, na pewno zastosuję się do nich
![]() BTW. Pamiętam, że w tamtym roku, gdy piłam pokrzywę miałam ciągle smaka na jajka, jadłam na miękko lub twardo właściwie codziennie. Myślałam, że to właśnie przez wypłukiwanie jakiegoś składnika z organizmu, ale tym razem tak nie mam ![]()
#405 |
|
Ale tu dziś cicho..
Mam dziś chyba chandrę.. Mam przedokresowy wysyp, a miałam już taką ładną skórę. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal nie mam na nic humoru. Napisałam mu, że ma do mnie nie pisać, no i nie pisze. Ale chyba jednak bym chciała, żeby napisał..eh. No i ja pierwsza się na pewno nie odezwę
![]() Zjadłam sobie 2 grześki w polewie. Okres dostanę na dniach, i jakoś naszła mnie ochota. No i właśnie zaczęłam pisać 5 stronę mojej pracy licencjackiej ![]()
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
bosiaczku
![]() Wtarłam właśnie we włosy olejek Himalai. Nie wiem czy dobrze widzę, ale wychodzą mi jednak nowe włoski, bo przy samym czole mam dużo takich krótkich kłaczków. Czyli może jeszcze jest nadzieja ![]()
#408 |
po prostu Em :)
|
To straszne, że już o 16 jest szaro, ja wtedy często zaczynam dopiero kolejne zajęcia.. Nie wiem jak to wytrzymam. Mój organizm jak jest ciemno przestawia się na tryb nocny i nic mi się nie chce.
![]() Byliśmy z TŻ w SP, miałam straszną ochotę na nowe perfumy, ale rozsądek wziął górę. ![]() ![]()
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem tak wypluta bez energii że najchętniej zakopałabym się w jakaś mysią dziurę.,
Nie mam ochoty na nic, ani na jedzenie, ani na oglądanie tv, ani na netowanie, ani na spanie, na czytanie, z obrzydzeniem myślę myśle o poniedziałku, o powrocie do pracy ........ Chyba naprawdę zaczynam przesadzać !
#410 |
Miss Pudernica
|
Witam
![]() Wróciłam właśnie do studenckiego mieszkania, a tu atmosfera taka, że nic tylko nie wychodzić z pokoju ![]() Z TŻ też się nie układa, niby w środę mija nam 2 lata, a tu nastroju i chęci do świętowania nam brak. Idę się w nagrodę wyrolniczyć. Jestem wyposzczona kosmetycznie, mam chęć na jakieś pachnące balsamy. Została mi połowa obrzydliwej pomarańczy Eveliny, pół masełka pomarańczowego Ziaji i resztka lotionu Bedtime. Jak zużyje 2 ostatnie to w przyszłym tygodniu szaleję ![]() ![]()
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() em mam to samo, co z tego, że jest "młoda" godzina jak w takich ciemnościach ja czuję się jakby już był środek nocy ![]() ![]()
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja w ten kończący się(za szybko!) weekend
![]() fuksjaa, chyba Cię rozumiem, bo też dziś czuję się jak pasztet ![]() na noc ma do mnie przyjechać kumpela z innego miasta, postanowiłyśmy zaszaleć i zjeść na kolację pizzę; więc przynajmniej koniec dnia zapowiada się przyjemnie ![]()
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Nina, coraz częściej o tym myślę.
Coraz cześciej myślę że nie lubię tej pracy ![]() Że idę tam z przymusu, z drugiej strony boję się że nic ciekawego nie znajdę albo co gorsza że wtopię jeszcze gorzej ![]() Co do powrotów z pracy to ja niestety też wracam gdy jest już ciemno. Włączyłam gg na dostepny i znów się kolega przypałętał, który nie chce dać mi spokoju ... ![]()
#415 |
|
Ja przez większość tygodnia wracam do domu o 19.00, więc zdążyłam się już przyzwyczaić do takich ciemności.
![]() Co i tak nie jest za bardzo pocieszające. ![]() sleepy, cieszę się, że nie jestem sama z tym dniem paszteta. ![]() ![]() ![]() Vibesko, może poszukaj ciekawych ofert i w razie czego będziesz miała rezerwową opcję. ![]() Mogę jeszcze trochę ponarzekać? ![]() Bo poza tym, że mnie wysypało to jeszcze przeżywam zastój wagi i za nic nie mogę zgubić tych ostatnich 6 kilogramów.. ![]() ![]() Pojechałabym na ciuchowe zakupy, ale ciągle mam nadzieję, że uda mi się zrzucić te 6kg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! ja juz po szkole i miłym baaardzo spotkaniu z TŻ.
Ale niestety dołączam do grona pasztetów- jestem wysypana przez kwasy, właśnie mi się zaczął okres i jestem niewyspana bo cały tydzień wcześnie wstaję, a tu jutro jeszcze znów na te praktyki- robię dyktando. Całe szczęście że w tym tygodniu już kończę je, bo mam już dość łażenia 2 miesiące i to za darmo. No i pocieszające jest, że do szkoły jadę dopiero za niecałe 3 tygodnie, wprawdzie pracy dużo, ale przynajmniej nie trzeba się tłuc busami! A na jutro ogłaszam porządki w moim pokoju, bo mam strasznie. Zużyłam dziś próbkę Amor Amor ![]()
#417 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za kciuki, ta aksja to nei tylko uczelnia ale po raz kolejny próbuję się wziąć za siebie- przestać odkładac drobne sprawy na "później", nie tchórzyć w pewnych sytuacjach i ogólnie wziąć życie we własne ręce- tutaj pierwszy krok już wykonany ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#418 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nakładałam przez tydzień odżywkę i olejek jak radziłaś i wcale nie było lepiej z rozczesywaniem. To chyab jednak ten szampon bezsilikonowy powodował to, ale wczoraj go skończyłam i dziś zacznę Babydream ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miałam dziką awanturę z ojcem o wyjazd do outletu do Sosnowca i w końcu nie pojechałyśmy z siostrami, ale tak się wkurzyłam, że wsiadłam w sobotę sama w pociąg i i tak wylądowałam na Śląsku ![]() ![]() A potem zaliczyłam wariacką imprezę w trochę dresiarskim klubie z przyjaciółką z liceum, było śmiesznie ![]() Odwyk od wizazu dobrze mi zrobił, chyba będe go kontynuować... Kosmetycznei zużyłam 2 odlewki, maseczkę, krem do twarzy, szampon, mydełko Ori (jeszcze spor akolekcja do zużycia ![]() jutro ciężki dzień- zaczynam jedne z powtórkowych ćwiczeń, liczę że moze jeszcze mnie zwolnią jakimś cudem z nich ![]() ![]() ![]() Dobranoc, miłego tygodnia ![]()
![]() |
#419 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Niestety starałam się nie rozglądać dookoła, żeby nie znaleźć czegoś, co muszę mieć. ![]() Co to za dresiarski klub? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pierwszy dzień w pracy po długim odpoczynku ![]() Cytat:
![]() Domyślam się co czujesz, bo ja pracując na poczcie też byłam kłębkiem nerwów a wystarczyło, że znalazłam tą, gdzie teraz jestem i tutaj na prawdę czuję się dobrze. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.