|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
tez mam taką nadzieję
![]() ja tez sie nie wyspałam. nie dosc, ze zasnąć nie mogła, tylko się przewracałam z boku na bok, to jeszcze , to jeszcze się budziłam non stop (jakas taka niespokojna była, przez tego dziadka) a od 7 nie spię, bo czekałam na tel od babci. tak wiec rano tylko kawę wypiłam, wykąpałam się i siedze przed komputerem bo na nic nie mam siły. TZ do 12 w pracy, potem jedzie na groby (pomagac tesciowej je myć) . aaa TZ miał wczoraj to usg, wszystko jest w normie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
to chyba jakas taka noc była bo mój mąż tez "dawał czadu" w nocy, pełnia księzyca czy co??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
oo a to czemu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Ja z kolei dzis dobrze spalam.Niestety pogoda za oknem juz typowo jesienna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Osobiscie kredytu z doplatami nie polecam, jak na moje obliczenia korzystny jest tylko z nazwy, ale każdy ma swoje spostrzezenia. No chyba, że ktos po okresie doplat ma zamiar przeniesc sie do innego banku to co innego, trzeba tylko spradzic czy cos takiego bedzie sie oplacac (wazna jest prowizja od wczesniejszej splaty) Cytat:
![]() Na razie nie ma czego zazdroscic ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja niestety jestem przyzwyczajona, ze co mi sie spodoba to kupuje, wiec oszczedzanie bedzie dla mnie ogromnym wyzwaniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez india83 Czas edycji: 2009-10-24 o 10:37 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
a przytłacza mnie obecna sytuacja.... zwyczajnie mam dość... ![]() ja poprostu nie wytrzymuje chciałabym zasnac i sie nie obudzic juz....
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-24 o 10:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
India to tez nie ciekawie było z twoim tatą.
babci lekarze mówią wszystko (mam nadzieję) nawet jak był stan krytyczny w nocy z środy na czwartek to też jej to powiedzili. jejku to była jedna z moich najgorszych nocy ![]() co do kredytu "rodzina na swoim: tez kiedys czytałam, że to się wcale nie opłaca ![]() myszko jaka sytuacja?? co się stało?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze trudno nipsac bo nie chce tu pisac szczegolow - chodzi o moja rodzine poprostu pekłam dzisiaj cąły czas od jakis4 miesiecy ukrywam moje emocje przed TZ bo nie chce go denerwowac i sie kłócic i przed innymi bo i tak mnie nei zrozumieja - ale dzis juz nie moge
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-24 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
jestem w błednym kole dziewczyny....
albo sie wyprowadze i spełnie marzenia o mieszkaniu z tz sam na sam ale skłóce sie z rodzicami albo zostane w domu i bede plakac po katach bo nie tak chcialam zyc
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-24 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
może napisz nam mniej więcej o co chodzi... postaramy się co coś doradzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
edytowalam post wyzej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
czyli to chodzi o to, że chciałabys mieszkac sama tylko z TZ, ale robiąc to skłócisz się z rodzicam... tylko dlaczego?? nie rozumiem tego.
ja jesli by byał taka mozliwosc i stać by nas było finansowo, to wolałabym mieszkac tylko z TZ. |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie bo to jest dziwne i zakręcone... masz wiadomość na pw - padło na Ciebie
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-24 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A my się właśnie dowiedzieliśmy, że teściowa trafiła do szpitala bo miała jakieś problemy z sercem a niedawno miała zawał. Cytat:
![]() ![]() myszka_maj nie wiem o co chodzi ale biorąc ślub wybrałaś najważniejszą osobę w Twoim życiu. Teraz Twój mąż i Twoja nowa rodzina powinny być na pierwszym miejscu. Jeżeli więc będziecie szczęśliwi żyjąc osobno (co jest przecież zupełnie naturalne) to powinniście się wyprowadzić... nawet jeżeli kogoś z rodziny to zrani, urazi, utrudni mu życie... czy co tam jeszcze. Jeżeli macie taką możliwość to żyjcie sami a rodzina powinna się z tym prędzej czy później pogodzić. Oczywiście można się wymądrzać nie znając sytuacji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się, może TZ pomoże ci znaleźć wyjście z tej sytuacji??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
TZ od samego poczatku chcial sie wyprowadzic.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozkręcając coś swojego (ja do tego tak podeszłam) nie miałam nic do stracenia, studiowałam zaocznie, o znalezieniu pracy nie było mowy bo zjazd zaczynałam co tydzień w pt o 14.30. Podeszłam do tego na chłodno, uda się to będzie fajnie, ale jak nie wypali to też świat mi w gruzch nie legnie. Teraz w zasadzie firma przestaje być rentowna, ale póki co po cichu się łudzę, że coś drgnie jeśli nie to jest opcja awaryjna. To w sumie wypowiedź do MAGiALENY żeby się nie łamała ![]() Cytat:
![]() Takie podejście rozumiem Cytat:
Cytat:
Witaj w klubie, mój tato dziś dał taki koncert, że nie było mowy o spaniu ![]() ![]() Właśnie, któraś z Was dziewczyny polecała dobry środek na chrapanie...musze przeszukać wątek, bo po tylu latach się idzie przyzwyczaić, ale ileż razy w ciągu nocy można wstawać i przekręcać kogoś z boku na bok żeby przestał chrapać - jedynie to skutkuje Cytat:
![]()
![]() |
#2094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo kurcze a co z twoją tesciową?? jakie problemy?? mam nadzieje, że nic poważnego ![]() ps. a mój TZ chyba przestał mnie już wspierac ![]() w srodę jak dziadek miał operację i się okazało, ze ma krwotok i jeszcze raz musieli go rozcinac TZ był na meczu u swiadka, miałam mu nic nie mówić, ale w koncu napisałam, ze z dziadkiem jest źle ale aby nie dzwonił bo sie popłaczę. bardzo chciałam aby mnie przytulił, nie chciałam siedziec i myslec. ale TZ odpisał mi tylko : napewno to nic strasznego.... napisałam wiec mu co dokładnie się stało ale nie odpisał.... po 23.30 werócił do domu z meczu. wygarnęłam mu, że nawet pocieszenia nie mam z jego strony, na co on stwierdził, ze myslał, ze sytacja dziadka jest lepsza ![]() teraz sie stresuję dziadkiem, babcią (czy go zobaczy(, pogoda jest paskudna, tylko siedziec i płakać. wrócił z TZ, patrze głosniki odłącza (wczoraj mówił, ze siostra chce pozyczyc) wiec stwierdziłam, ze bez sensu tak krążyc, mógł jej zawieźć rano, jak był w domu. ale TZ stwierdził, ze sie do niego przyczepiłam. zapytałam się, czy zaprasza dzis mamę swoją (bo wczoraj sie tak umawialismy), ale on stwierdził,z e nie. ze za bardzo sie go czepiam i dzis nie chce mu sie siedziec ze mną i chyba pójdzie do kolegi oglądac walkę.... nic nie powiedziałam. fajnie będzie zostac samej (rodzice ida na imieniny do znajomych, brat tez wychodzi). nie chce teraz byc sama, bo wtedy siedze, rozmyslam i się dołuję. ale nie chce tez nigdzie wyjsc, za bardzo jestem przybita. a TZ hm... jego sprawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zadomowienie
|
Myszko to może tak zróbcie, wyprowadźcie się. Nie może być tak, że będziesz tłumić w sobie emocje, ze strachu żeby nie urazić męża czy rodziców. Nie tak ma wyglądać życie, w końcu wszystko się skumuluje i będziesz musiała dać upust emocjom...tak ja to widzę. Przytulam i trzymam kciuki żeby się wszystko wyjaśniło
Cytat:
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze do tego TZ wyjeżdza w delegacje.... eh czy ja zawsze musze miec pod górke?? ![]() ide cos ze soba zrobic bo jak mnie tz zobaczył to az sie wystraszył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz wtedy mu powiedziałam o co chodzi, niby zrozumiał, przeprosił. widac było poprawę, bo jak wczoraj napisałam, ze znowu z dziadkiem nie tak, to od razu zadzwonił. wiesz, ja to najchetniej bym teraz wcale nie rozmawiała ( z nikim), usiadłabym, wtluła się w TZ, włączyla jakis film, tak aby nie myslec o tym co się dzieje). najgorzej, jak przez połowę dnia siedze sama w domu ![]() ps. Dzowniła mama. babcia weszła do dziadka. nawet ją do srodka wpuscili. posiedziała pół godziny. jednak teraz jest załamana jego widokiem. podłączony do respiratora, z maską tlenową na twarzy, nie chce jesc, bo nie ma siły. krótko mówiąc jest źle... nie wiadomo kiedy go przeniosą z tego OIOMu ![]() siedze i płaczę. przyjechal TZ, zaprosił swiadka z dziewczyna do nas na wieczór (zapytał czy mzoe byc, bo jego mamie dzis nie pasowało) nawet nie miałam sily odmówić, choc to mi tak nie na rękę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś rano byłam na szmatkach...sprawiłam sobie conieco, kupiłam sobie torbę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co mi jeszcze nie daje spokoju??
na naszym slubie babcia po błogosławienstwie podeszła i dała mi złoty łancuszek ze złotą podkową na nim. to był "amulet" który miała przez 50 lat i który przynosił jej szczęscie. dając mi go powiedziała, ze teraz swoje szczęscie oddaje mi... ... za 1,5 miesiąca dziadek miał te 2 zawały. zastanawiam się czy jej go nie oddać, wiem, ze to moze głupie, ale często o tym myśle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.