|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita ja też się boję co to będzie jak pójdziemy do Księży. Tzn. u mojego TŻa nie będzie problemu,bo tam Księża są fajni i wyrozumiali. Ale jak słyszałam jakie cyrki wyprawiał Ksiądz z KK kiedy siostra TŻa brała ślub to już się boję...
Szwagier TŻa jest Katolikiem,więc musiał pójść do swojej parafii i zgłosić,że będzie ślub,ale w Kościele Ewangelickim( ale obecność Księdza z KK też jest konieczna). Ale ten Ksiądz z KK to zaczął robić straszne problemy,nie podobało mu się,że ceremonia będzie w Kościele Ewangelickim. Ech masakra... Lasoa no i dlatego ja nie mam zamiaru pytać mojego TŻa o zdanie. To by były jaja
|
#1173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ładnie faktycznie niespodzianka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja właśnie chcciałabym taki okrągły ![]() Cytat:
no faktycznie niemiły ten ksiądz a co do sióstr to ja uważam że pm powinna mieć jakieś bolerko chociażby bo w kościele trzeba być przyzwoicie ubranym
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
można dołączyć do przyszłych żon ?
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Można na "wkupiny" poprosimy historię zaręczyn
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
buterfly hej
Super, że jest ktoś z moich okolic Bo oboje nalezymy do Kościoła Ewangelickiego ![]() niunia a co Adam studiuje?? isabele to super z tym płaszczem kaptur najważniejszy lusesita zmieniałm avatar bo tamten mnie wkurzał Ale sie wkopałam!!!!!!! Obiecałam że pojedziemy do znajomych oglądac walkę a jest Mam Talent!!!!! A oni mają tylko jeden TV ojjjj już to widzę jaka będę wściekła![]() mistique, stysik sęk w tym że dostałą 2 lata temu od nas kwiatka kurde... w zeszłym roku chyba słkodkości, wcześniej jeszcze kieliszki do wina... No szit ale myślę że z TŻ coś wymyślimy![]() kartoteks super Ci zrobił niespodziankę laosa mnie też ciągnie do salonów ślubnych ale powstrzymuję się na razie
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik mnie nikt nie prosił o takową historię
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
stysik zawsze jest chłonna informacji
![]() ![]() ![]() buterfly jesteście ze sobą 2 dni dłużej niż my To w takim razie ja prosze o Twoją historię![]() Tzn. Poznaliście sie 2 dni wcześniej niż my jesteśmy razem
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-10-24 o 15:38 |
|
|
|
#1179 |
|
Lena
|
witamy serdecznie!
ale z miłą chęcią i twoją zaręczynową historię posłuchamy... to taka tradycja sie u nas staje!
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
He he wybacz
ta pogoda jest winna ![]() Proponuje też żeby nowe PM zrobiły sobie takie formularze jakie są w podpisie a potem Jenny je do naszego blogu doda
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy 7 storczyków w domu, bardzo je lubię, ale bukietu bym do ślubu ze storczyków nie chciała w załączniku mój storczyk miniaturka Cytat:
z tym że storczyki dość drogie są witaj
|
||
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Mi już Lasoa Kochana zrobiła,ale jeszcze nie mam tego w podpisie bo nie wiem jak zastąpić linka samym podpisem typu "Formularz" (zresztą to widać teraz,bo mam linki z suwaczków wklejone).
A relację dam Wam z Naszego wątku Zazdrośnic,bo dużo tego popisałam wtedy i nie będę się powielać ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3963 Tai a jest jakiś szczególny powód,że nie chciałabyś z nich bukietu? Źle się trzymają czy cuś?
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2009-10-24 o 15:45 |
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: butterfly trzeba w podpisie dać [u rl=adres]nazwa podpisu [/url] chyba tak ja dopiero co się nauczyłam więc nie ręczę głową
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-24 o 15:47 |
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
aj i nie dałam załącznika
ja się zbieram dziewczyny, strasznie mnie Coben wciągnął (zresztą żadna nowość...), a potem lecę się godzić i Piotrek znowu kolację jakąś robi ![]() miłego wieczoru i miłej niedzieli |
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Acha t'ai co do tej jogi to na pewno nie będę sie łapać za zaawansowane
jedynie za te prostrze pozycje. Ogólnie ćwiczę od 3 dni staram sie rozciągać itd. więc to taki wstęp przed jogą A to mam i wdech i wydech nosem robić?? Kurde kiedyś czytałam o jodze, przygotowaniu do ćwiczeń ale kiedy to było.... |
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kwestia gustuzdecydowanie wolę coś skromniejszego róże, tulipany albo margaretki zapisałam na kompie kilka bukietów wymarzonych, kiedyś wklejałam
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai A to spoko
miłego godzenia a i piękny ten storczyk ![]() Butterfly romantyczna opowieść znowu się wzruszyłam
|
#1188 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze kolejna PM z października hihi fajnie, że nas przybywa :PCytat:
Cytat:
![]() ![]() miło nam bardzo, ze dołączyłaś ![]() Cytat:
Pewnie, że mozna! witam
|
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Kartoteks, asiaW, butterfly20 - witajcie
![]() Kartoteks, ale masz juz duzo zalatwione, zazdroszcze Ci bo ja jeszcze wszystkiego szukam, a jak wczoraj pol nocy siedzialam i ogladalam zdjecia fotografow i filmiki to potem az mnie glowa rozbolala..masakra.. cobra115 - no dalmatynczyki sa sliczne, ale strasznie nie dobre..trudno jest je wychowac i ustawic..no i mimo ze wygladaja łagodnie nie zawsze takie sa..mojego wszyscy sie boja bo zza bramki wyglada groznie jak szczeka, ale jak juz sie przestapi brame to jest milutki dla kazdego ale dzieci nie lubia za bardzo, szczegolnie jak biegaja wszedzie..mojemu juz sie to znudzilo na szczescie. Co do obchodzenia rocznic, to my tylko co rok obchodzimy, ale nie jakos hucznie..z reguly wypada nam cos w ten dzien, albo moj TZ musi sie uczyc na egzaminy bo to we wrzesniu, albo pracuje, jak w tym roku.. A ja dzis tez caly dzien sprzatalam, bo jutro rodzice Tzta pierwszy raz do nas przychodza, wiec musze wszystko wypucowac.. Tz za to dzis na weselu, wiec ja wieczor spedzam sama:/ moze zaczne prace pisac..ehh Milego dnia, mimo ze taki brzydki i deszczowy ![]() Pamietajcie,że dzis spimy godzine dluzej
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() joga uczy cierpliwości, jest taka pozycja drzewo, jedna z najłatwiejszych a np moja siostra która nigdy nie ćwiczyła nawet w tej nie była w stanie stać przez pół minuty ![]() no lecę już lecę papa |
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmm buterfly super zareczyny
To którą salę wybraliście?? mają str www??AsiaW witaj wśród nas
|
|
|
|
#1192 |
|
Lena
|
mój po ostatnich wybrykach kuchennych pod okiem czujenej mamusi, został wygnany ścierą i bacznie teściowa stwierdziła że sobie nie poradzimy bo oboje lewusy jeśli chodzi o kwestię gotowania!
na szczęście ja na kurs dalej chodzę... ale cicho szaaaa...teżet mysliu że na ploty do kumpeli!
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik zrobiłam jak pisałaś,ale nie wychodzi. Ech chyba nigdy się nie nauczę
Dzięki![]() Kartoteks ło Matko! To my dopiero wybraliśmy salę,a nad resztą pracujemy. Choć w sumie jesteśmy Narzeczeństwem dopiero 19 dni ![]() Cobra tak,właściwie już wybrana i nie zmienimy. Po prostu oglądając inne sale nie czułam TEGO co poczułam jak zobaczyłam właśnie tą.Podobno miałam iskierki w oczach ![]() Więcej o mnie jest w formularzu,ale tam musicie zobaczyć po całym spisie,bo dalej nie mam jak dać linka w podpisie ![]() A sala to ta http://www.dworekwesele.pl/ Kocham takie pałacowe wnętrza
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik z jednej strony masz rację, ale ona była naprawdę skromnie ubrana, a bolerko by tylko popsuło efekt. miała suknię z jednym ramiączkiem. czasem goście bardziej wyzywająco przychodza ubrani od Pm. Byłam na takim slubie, gdzie jedna z dziewczyn wygladała jak tirówka.mówię Wam ,masakra.mini ze skóry węża, myślałam, że padnę
![]() T'ai ale Ci fajnie u nas to ja zazwyczaj cos przgotowuję, ale za to TŻ robi pyszne śniadanka![]() Butterfly piekne miałaś te zaręczyny najpierw myślałam, że zrobi to w Walentynki, potem, że w moje urodziny w czerwcu, potem, że w górach jak byliśmy na wakacjach, a w końcu, że w naszą rocznicę. ale ciągle nic i jak już mineły święta to całkiem zgłupiałam. ale wiedziałam, że pierścionek kupil i 30.12 czekałam na niego z kolacją, a tu nagle sms od kolezanki, żebym wpadła do niej do clubu, bo ma do mnie sprawę. często tam się spotykałyśmy bo obie tam pracowałyśmy. a ja odpisałam ,że nie, bo czekam na TŻ. ona jeszcze próbowała mnie namawiac, a ja że nie i nie. nagle dzwoni TŻ że będzie nie o 18 tylko o20, bo jedzie po brata (co m usie często zdarzało) a ja, że ok. i wtakim razie idędo tej koleżanki do quattro skoro on mnie olewa. to jeszcze sie zapytał, czy ma mnie stamtą odebrac, a ja wściekła, ze nie.przebrałam się w dresy i wściekła i zaryczana tyam poszłam. tej koleżanki nie było jeszcze, ale że znam tam wszystkich to siedziałam przy barze.i nagle odzywa się barman, ze ma do mnie sprawe i ze musimy pogadac na osobności i wprowadził mnie do takiej zaciemnionej sali, której z wejścia nie widać. stanął na środku i mówi, że to TA sprawa.i pokazuje ręką w lewo.patrzę: świece, pełno kwiatów, wino i siedzi ktoś na kanapie,ale nie mogłam rozpoznać kto to taki elegancki. i nic.i dopiero jak wstał i podszedł do mnie to dopiero załapałam, że to TŻ. i się rozryczałam uklęknął i spytał, czy zostanę Jego żoną, a ja w większy ryk. i tylko ręke wyciąnełam, a on wsunął mi pierścionek na palec, a wszyscy stali w progu i bili brawo potem okazało się, że ta moja koleżanka była w alpach i biedny TŻ nie mógł się z nia skontaktować przez cały dzień bo była poza zasięgiem.i do końca nie wiedział czy przyjdę![]() ale sie rzopisałam idę robic zapiekanki miłego wieczorku;*
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-24 o 16:16 |
|
|
|
#1195 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku z podpisem wytlumacze Ci pozniej, bo teraz jestem u Tesciow i bede miala za chwile rozmowe
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo brzmi poważnie
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepsza niz moja nawet Zazdroszcze CiCytat:
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita to miałaś taką niespodziankę jak ja
I Ty też taka nieprzygotowana,a TŻ wystrojony.Ja kiedyś mojego za to pokroje,bo zawsze marzyłam,że będę w tej chwili pięknie wyglądać. Ale w sumie nie da się mieć dwóch rzeczy na raz-albo ma się niespodziankę,albo piękną suknię na sobie ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- MiciaKicia dziękuję Ale nie wiem czy widziałaś...Tam oprócz opłat od osoby trzeba zapłacić za wynajem![]() Na szczęście moi Rodzice są tak samo oczarowani jak My i powiedzieli,że to nie jest problem. A jak tak sobie jeszcze obliczyliśmy wszystko łącznie z ciastami,tortem,alkoholam i i napojami na tej sali (gdzie kierownik nam może załatwić alkohol i napoje w cenach hurtowych) i na innej sali,którą braliśmy pod uwagę (musimy płacić restauracji za napoje i alkohol w ich cenach...) to wyszło na to samo.
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai to owocnego godzenia się
![]() ![]() ![]() buterfly jej tak bajkowo super. A ty W ogóle w jakim wieku jesteś ??lusesita to nieźle się ten Twój musiał namęczyć ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Lecę moją Lu wyplumpkać A miałam już wcześniej pytać, laosa w avatarze to Twój piesek ten co odszedł?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

co ją to obchodzi powinna skakac przy Tobie, a nie

Wychodzę z windy a tam patrze: przed mieszkaniem siedzi mój TŻ na kartonach a przy schodach walizki! 
Muszę posznupać
można dołączyć do przyszłych żon ?
Super, że jest ktoś z moich okolic
Perfect Housewife 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)