|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Lena
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
JESZCZE NIE... będą rozdawać dopiero po nowym roku. ale napewno pokażę. Ona to wogóle szaleje z tymi przygotowaniami- no ale moze sobie na nie pozwolić bo i jej rodzice i jej przyszły mąż do biednych nie należy... zresztą ostatnia jest w rodzinie i jak mówi; " że jest ostatnia i dodatkowo córa, to rodzice sie postawią".. i żeczywiście! weselicho będzie że hej!
|
|
|
#1142 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Rozmowy noca fajny filmikCytat:
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Diana własnie miałam wczoraj napisać ale wyleciało mi z głowy I love dalmatyńczyki
Kartokles ja w Bielsku - Białej studiuję Karolinusienka no to czekamy na ten prototyp ![]() Mustique jej też czekam na tą dodatkową godzinę snu I miałam rację, mamie od razu przeszło. Tzn. pewnie kiedys znowu się jej przypomni i będzie miała pretensję ale trudno A wczoraj ten facet z zespołu nas tak zagadał Ale przynajmniej wiemy że spoko koleś. Tylko że zaznaczył nam że nie grają disco polo. W pierwszym momencie się wystraszyłam, ale potem jak zaczęłam myśleć o piosenkach DP które lubię to nic mi do głowy nie przychodziło Najbardziej się ucieszyłąm że góralskie grają to co tygryski lubią najbardziej |
|
|
|
#1144 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry Peemki.
![]() ![]() Od rana na nogach. Już jestem na uczelni, teraz mam tzw. "lukę" pomiędzy zajęciami (godzinę 'przerwy'). Pogoda do kitu. TŻ jednak nie wrócił w nocy, zatrzymali go na granicy... Pozdrawiam i miłego dnia życzę. ![]() edit; mykam na zajęcia. o zgrozo.
Edytowane przez Kartoteks Czas edycji: 2009-10-24 o 11:58 |
|
|
|
#1145 | |
|
Raczkowanie
|
Witam dzisiaj
![]() Ale jestem wyrzuta wczoraj byłam na imprezce i tak się spiliśmy z Tż i znajomymi że szok ale fajnie było- potańczyliśmy i nawet głowa nie boli![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1146 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mogę od razu cię podręczyć? orientujesz się czy świadkiem może być osoba rozwiedziona? bo wczoraj wyczytałam w necie że może i trochę się zmartwiłam że jednak Piotrek weźmie tego swojego brata, którego nie lubię Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście wręcz nie wolno odbierać! ja już też się tego nauczyłamale pogoda Piotrek ma wolną chatę dziś, normalnie to bym się ucieszyła ale wczoraj była mała sprzeczka i nie wiem co robić
|
|||||
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai jak nie wiesz co robić - godzić się
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Przyczajenie
|
T'ia, świadkiem na ślubie według prawa kanonicznego może być osoba rozwiedziona. Jednak wszystko zależy od księdza parafii w której brany jest ślub. To tyle co ja wiem, bo mój TŻ chce swojego kuzyna na świadka a on jest rozwodnikiem.
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj jak mi się nic nie chce,a musze cały dom wysprzątac przed 14
Teściowa w ogóle do mnie wczoraj dzwoniła, że zaprasza mnie w niedziele na urodziny więc trzeba będzie jej coś kupić dzisiaj tylko kompletnie nie wiem co Jedziemy też dzisiaj do znajomych, obejrzeć walkę Mam nadzieję, że to nie będzie żałosne wystąpienie Gołoty ![]() Jutro z rana chyba jadę z mamą i siorką na giełdę odzieżową, bo sis nie ma kurtki i butów zimowych. No ale nie ma się co cieszyć kasy nie mam, mama z resztą też żeby mi pożyczyć, bo dużo płacenia było w tym miesiacu ... Ale muszę oczywiście doradzić itp |
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na święta albo jakieś słodycze albo kosmetyki czasem są w zestawach (krem, żel, szampon itp.) pewnie jak będę żoną to się bardziej zacznę wysilać ja już mam posprzątane jestem niepocieszona że świadek może być rozwiedziony, miałabym argument |
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai tylko mama Dawida jest przeciwniczką wyrzucania pieniędzy na bukiety skoro i tak zwiędną
Ale z kosmetykami to też tyrzeba uważać, bo podobnie jak moja mama jest uczulona na większość no ale zawsze można poszukać jakichś dla alergików czy coś w tym stylu. Myślałam może ż ejakies rękawiczki "niby skórzane" na tej giełdzie może sie kupi za 30-40 złotych już można kupić takie i w różnych kolorach. Tylko nie pamiętam jaką pona ma kurtkę na zimęDobra zmykam sprzątać naraźka
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
cobra ja tych zaawansowanych to wcale nie wydrukowałam, a to trzeba zacząć od najprostszych
w mojej książce pierwsze 2 tyg tylko przygotowujesz ciało a jeśli chodzi o te kartki to na początek radzę ze stojących 2 pierwsze rzędy, grupy II nie ruszać, z III-pierwszy rząd, V-nie, VI-potrzeba kogoś by pokazał, VII- te są w miarę - 4 pierwsze rzędy można robić bez obaw, VIII-nie radzę i oddychać przy tym cały czas, nie wstrzymywać oddechu, i tylko nosem
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Chciałabym dołączyć do PM 2011 ![]() Jeszcze Was nie poczytałam,ale w poniedziałek w pewnością zacznę lekturę,żeby o każdej z Was coś wiedzieć (taki mam system,a nie lubię być nie w temacie). Póki co widzę,ze Cobra jest z moich rejonów. Ja jestem z B-B także bardzo mi miło ![]() Mój TŻ oświadczył mi się 6 października,wczoraj byliśmy oglądać salę,którą już raczej ostatecznie weźmiemy( szybko działamy ). Jesteśmy umówieni z kierownikiem na podpisanie umowy między świętami a Sylwestrem (właściwie tę salę można zaczynać rezerwować dopiero od Nowego Roku,ale dla Nas zrobi wyjątek po starej znajomościi).Ślub najbardziej chcielibyśmy 27.08.2011 i na taką też datę zostaniemy zapisani ![]() Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]()
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak na 2011 to już musicie działać ![]() każda z nas w podpisie ma formularz PM 2011, tam znajdziesz najważniejsze informacje
|
|
|
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wpadłam się przywitać. po pracy powinnam nadrobić zaległości. buziaki ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
mój Tż kończy studia w B-B
|
||
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie szaro i buro za oknem, Piotrek z bratem w pracy, ja już trochę posprzątałam, a teraz może mi się uda nadrobić zaległości z kilku dni ![]() Cytat:
Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś o nas zapraszam do oglądania linków formularzy u każdej z dziewczyn lub odwiedzin na blogu => http://pannymlode2011.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję serdecznie Dziewczynki
![]() Niunia no właśnie wyczytałam,że poki co tylko Ty masz tę samą datę co ja. Dla mnie jest ona bardzo znacząca,więc muszę się przy niej upierać ![]() Z chęcią się dopiszę do formularza jak tylko wyczytam jak to zrobić. Póki co się zarejestrowałam. Noooga ze mnie jeśli chodzi o komputery
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem po zakupach
![]() ![]() A teraz lecę coś gotować- naszła mnie niesamowita ochota Mój Mariusz grzebie coś przy aucie wiec obiadek będzie w sam raz jak wrócą![]() Witam butterfly20. Nasz kalendarzyk ma w swoim opisie ivona84 - poszukaj jej postów na wcześniejszych stronach, sieprpień jest bardzo popularnym miesiacem i zapewne z Twoja datą jest nas więcej ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() Wy jakiego macie fotografa oraz kamerzystę??
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly witaj
ale juz jest nas dużoIsabele gratuluję zakupu ![]() Cobra b. ładny avatar Ja wróciłam od siostry, ale czuję się jakoś smętnie.miałam dziś robić na kolację zapiekanki,ale jakoś nie mam weny i będzie dziś walka, ale o to co ogladamy;p gołotę czy mam talent;p ale chyba TŻ z tatą gołotę,a my z mamą mam talent coś czuję, że ta walka długo nie będzie trwać
|
|
|
|
#1162 | ||
|
Lena
|
Cytat:
Cytat:
dla żartów! ona to ma teksty! teraz to zwykle jakiegoś kwiatka dajemy!
|
|
|
#1163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę się szybko pogodzić ja planuje dzisiej grzańca galicyjskiego kupić i sobie wypić sama bo mój Tż autem przyjedzie no może mamę poczęstuję zawsze możesz sobie zażyczyć że chcesz żeby świadkowie komunię przyjeli nie do przejścia Cytat:
i teściowa wszystkim mówi że widać że z serca dostała ![]() A tak to ksiązka jest ok moje tesciowa jest już starsza wiekiem i o papieżu lubi czytać ![]() Może mama się zlituje i Tobie coś kupi? Cytat:
przyjmujemy ![]() Cytat:
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej! Dzisiaj bylismy troszke ogladac juz suknie slubne
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Motylku
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra a moze jakiś szal? My mamy fajne szale z logiem
![]() Albo storczyk też super sprawa. Kooocham storczyki Planuję z takowych mieć bukiet ślubnyLasoa moja Zazdrośnico Już suknię? Ja planuję zacząć szukać za rok. teraz tylko czasem coś oglądnę
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly mnie też się marzy bukiet ze storczyków i z paroma różami
![]() Cobra ładny avar ![]() Lasoa i jak masz już swój typ? ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- taki jak w linku: http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...B033-05.html#0
|
#1167 |
|
Przyczajenie
|
isabele, kamerzysta to pan Tomasz Woźniak a fotograf to pan Konrad Hudaś.
![]() Ale miałam niespodziankę jak z uczelni wróciłam! Wychodzę z windy a tam patrze: przed mieszkaniem siedzi mój TŻ na kartonach a przy schodach walizki! Powiedział, że najwyższy czas, żebym go przyjęła pod swoje "skrzydła".
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam bo sie speszylam,bo babka zaczela komentowac ze to dopiero za dwa lata |
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik superowy
![]() A ja chcę nie taką kuleczkę,tylko kaskadowy ![]() I żeby to były różowe storczyki z kremowymi eustomami. Miałam kiedyś zdjęcie,ale nie wiem gdzie Muszę posznupać![]() Lasoa no wiesz... ta Pani nie powinna się wypowiadać,czy masz szukać kiecki teraz,czy za rok... A to z TŻem byłaś?
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Lasoa jakaś głupia baba
co ją to obchodzi powinna skakac przy Tobie, a nie![]() Butterfly myślę, że storczyk to dobry prezent, nie znam nikogo komu by się nie podobał ![]() Kurde, a ja naszego księdza proboszcza to sie boję, żeby iśc do niego siostry w kancelarii wścibskie i nieuprzejme-nawet się nie mam co tam pokazywać, z łaską nas przyjmą w styczniu 2011 a mojej przyjaciółce powiedziały, że "Panna Młoda ma byc ubrana,a nie rozebrana" ( i tak nie miała bolerka i dobrze ), a proboszcz, że jak będą rzucać ryżem to młoda dostanie miotłe i będzie zamiatać, szok! a szkoda bo Kościół piękny
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-24 o 15:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

jeśli będzie czym
hehhee

po 3 tygodniach to chyba się nam łóżko zapali
i ręka mnie już boli i w ogóle to spać idę, bo jutro na 9.00 mam
Ale przynajmniej wiemy że spoko koleś. Tylko że zaznaczył nam że nie grają disco polo. W pierwszym momencie się wystraszyłam, ale potem jak zaczęłam myśleć o piosenkach DP które lubię to nic mi do głowy nie przychodziło
to co tygryski lubią najbardziej
Perfect Housewife 
wczoraj byłam na imprezce i tak się spiliśmy z Tż i znajomymi że szok

Mam nadzieję, że to nie będzie żałosne wystąpienie Gołoty