|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
ja też pewnie za rok. choć mam ochotę już pochodzić, pooglądać poprzymierzać
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
!!!!
|
|
|
|
|
#1292 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Studiujesz z TŻ to samo?Mój tata zawsze na sniadanie je ząbek czosnku i prawie nigdy nie choruje. Znaczy bola go plecy ale na przeziebienie to nigdy. Cytat:
Cytat:
oby wsio było dobrze![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- A co do walki to serce było za Gołota a rozum za Adamkiem
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej to strasznie dużo za używaną. Ja jestem przygotowana na jakieś 5 czy 6 tys... Aczkolwiek no nie wiem...Ja mówiłam Rodzicom,że chcę sama kupic suknię,ale wtedy Tata zaczął się kłocić,że jak to tak-on ma córce sukni ślubnej nie kupić? I że on nawet będzie z nami jeździł i szukał (co jest dziwne bo mój Tata nie znosi zakupów). Także w zaistniałej sytuacji nie chciałabym Rodziców tak naciągać...No ale zobaczy się jak to wyjdzie. Też idę spać Dobranoc
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
No i po walce
oczywiście TŻ zasnął i na Adamka musiałam go budzić, ale bardzo się ucieszył wynikiem mi za to Gołoty było szkoda ale taka już jestem współczująca![]() Kurczę zazdraszczam Wam tych przygotowań, my to na serio jak w kwietniu sale będziemy załatwiać to będzie cud-ale u nas tak wszyscy rezerwują jak sie zdążyłam zorientować, więc się nie martwię ![]() O matko 5 tysięcy?? Moja koleżanka wypozyczała za 2 jakąś super nowośc, a ja mam nadzieję, że w 2 się zmieszczę z nową, nie żartujcie, że to aż tyle kasy??? Idę już luli. słodkich snów wszystkim
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-24 o 23:54 |
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Za 5 tys. w życiu nie kupię. Myślę, że zdolna krawcowa skopiuje za max. 1, 5 tys. chyba, że znajdę coś podobnego gotowego.
Zresztą 5 tys. to tyle, co płacimy za salę i fotografa... To DOBRANOC
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-10-25 o 00:01 |
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusiek pocieszyłas mnie, dzięki
moja siostra 5 lat temu kupowała za 1,5 ze wszystkim (tzn z dwoma welonami) i ja chcialabym podobnie...no chyba, że wygramy w totka dobranoc
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
no ja będę chyba szyła, bo póki co nie znalazłam do odkupienia na polskich stronach mojego ideału. pojadę albo do Sosnowca, albo u siebie w Tychach u krawcowej gdzie moja bratowa szyła
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Dobranoc
![]() |
|
|
|
#1298 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.I
Super A już macie urządzone ?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo fajny kierunekCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14870024]A ja musiałam wyjść dzisiaj z sali wcześniej,bo mi się słabo zrobiło. Szok..Nigdy tak nie miałam![/QUOTE]
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-25 o 00:31 |
||||||||||
|
|
|
#1299 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14878808]joanwi czemu odrzuciłaś moje zaproszenie na NK:P?! Nie lubisz mnie;p?![/QUOTE] Joanwi moje też odrzuciłaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo ładna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo dużo macie już załatwione. A godzina ślubu też już zaklepana, jaka ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1300 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiania cz.III
Witaj Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, już trzymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Nadrobiłam wszystkie zaległości!!! W piątek miałam tylko 1 ćwiczenia, ale zrobiłam sobie wolne i pojechałam z Piotrkiem pomóc mu w pracy, za to wczoraj pojechał z nim mój brat, bo musi trochę odpracować ten mandat za który mu zapłaciliśmy , a ja posprzatałam w domku, poczytałam trochę Martyna i zrobiłam z mama: kurczaka w kokardkach, sałatkę z tortellini oraz ciasto fale dunaju , a pozniej pojechalam na male zakupy i wieczorkiem ogladalam Mam talent i wybory Miss Polonia 2009, bo Piotrek zmeczony z jakies 12h dziś robili. Na razie wklejam fotki smakołyków, a nowych ciuszków i pościeli rano, bo teraz fotki nizbyt fajne by wyszły. Zmykam spać, kolorowych snów & dobranoc
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-25 o 01:19 |
|||||||||
|
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
jenny ja narazie sie powtrzymam od wypełnienia formularza bo nie mam co w nim napisac
poza danymi oczywistymi, dane dotyczace slubu sa - nieznane wiec napiszę jak cokolwiek ruszy... teraz to nie ma za bardzo sensu! targi sa co jakis czas.. za dwa czy trzy tygodnie znów sa tylko ze w sosnowcu, potem w tychach itp... w okolicy czesto widuje plakaty o targach, oczywiscie te największe w katowickim spodku sa dopiero 14.02.2010 a co do dzisiejszych targów w chorzowie to znów nie wiem czy pojedziemy... tż miał nie isc do pracy na noc ale poszedł i dopiero przed chwilką wrócił do domu.. no i ze od dwóch dni nie spi (bo skoro nie idzie na nocke z sob/niedz to nie spał cała sobota...) wiec spi jak suseł... pozdrawiam i zajme się czymś "twórczym"
|
#1302 | ||
|
Lena
|
Cytat:
swoją ulubioną też znalazłam... zdjęcie wkleję u dołu. krawcowa powiedziała że da sie taką samą uszyć; z tym że będzie problem- bo jak po porodzie nie zdążę zrzucić nadmiaru ciałka, to trzeba będzie ją delikatnie zmodyfikować. zobaczymy! Cytat:
czemu mnie zawsze omija internetowa popijawa... trzeba sie brać za spanie później! ![]() to trzeba było ostudzić jego popędy. i zwlekać aż będzie widać i zrobić wszystkim niespodziankę ![]() ..................... a ja dziś spałam samotnie.. mój teżet coś sobie przechlapał z moim pieseczkiem- okej z moim zwierzem, bo on na pieseczka już dawnio nie wygląda- i Kasztan nie wpuścił go do łóżka. Warował przy mnie i warczał jak tylko Sławek pojawił sie przy drzwiach! biedny mój teżet.. musiał spać na kanapie u mamusi! a oto sukienka...
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Jenny Aniołek ale ponadrabiałaś ![]() Co do sukienki to ja nie będę szyć. Bardzo bym się bała co z tego wyjdzie. Zresztą moi Rodzice uważają tak samo,zwłaszcza,że moja Mama miała już różne przejścia z krawcowymi (obie jesteśmy wysokie,mamy długie ręce i ciężko mojej Mamie znaleźć garsonki i żakiety). Tak więc nawet jak będzie za 5 tys (chociaż wolałabym tańszą) a mnie oczaruje to kupię. Nawet już uzbierałam stosowną sumę,ale skoro Rodzice się upierają to przeznaczę ją na fotografa,obrączki itd... A my jutro w końcu zobaczymy plany Naszego domku ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Mustique biedny ten Twój TŻ ![]() Piękna suknia,fason w moim guście ![]() Mustique przepraszam,że zapytam,bo jeszcze nie miałam czasu nadrobić wątku- a Ty jesteś w ciąży? Bo napisałaś o tej sukience,że po porodzie się przerobi itp... ![]() Właśnie zobaczyłam suwaczek,że jesteś w 13 tyg. Gratuluję!
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2009-10-25 o 08:52 |
|
|
|
#1304 |
|
Wtajemniczenie
|
Ależ się wyspałam
![]() Zaraz ide do kościoła a potem gdzieś chyba wybęde bo mnie współlokatorzy namawiają ![]() Życzę Wam miłej niedzieli i do zgadania poźniej
|
#1305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Druga mamuśka z PM 2011. Może w końca i mi się uda i to ja będę 3cia (Może to forum ma jakieś rozpłodowe działanie ? A co do dzidzi. Wkońcu dostaliśmy zdjęcie małej nowej dzidzi w rodzinie ,co sie urodziła wtydzień temu- ale piękna mała! Czarne wloski i dużo ich, oczy wielkie i taka opalona po rodzicach Kartoteks nie wiem czy moge spytac,ale jak leczyłas się na bezpłodnośc,hormonami?
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny przepraszam hehe;p myślałam, ze jak napisałaś, że idziesz czytać Martyneto chodziło ci o tytuł książki
![]() Jolka trzymam kciuki, żeby Wam się też udało ![]() ![]() Mustique to Twój TŻ ma przechalapane, ale czasem się przydaje taki "warownik-obrońca" ![]() A ja wróciłam z kościoła i jeazcze na cmentarzu byłam, więc zmarzlam na kość tera zajme sie w końcu przygotowaniem konspektu mojej mgr, bo promotor mnie zabije Miłego dniaKtos wie jak można edytować dane w Formularzu? |
|
|
|
#1307 | |
|
Lena
|
Cytat:
ja mam dość sprawdzoną krawcową... całe nasze małe misteczko zaopatrza w suknie ślubne. i tak pięknie szyje. moją b ędzie zaczynałą szyć w czerwcu. i już doczekać sie nie mogę. ale i tak mimo wszystko do sklepów będę chodzić na przymiarki- o co mi tam.
|
|
|
#1308 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaręczyny piękne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcze a my wczoraj przegięliśmy troszkę z winem i wypiliśmy dwie butelki ![]() jeszcze sporo jedzenia i wyglądałam niezbyt dobrze wręcz bardzo niezbyt ![]() jedyne co byłam w stanie robić to pójść spać, więc właściwe godzenie się mogło odbyć się dopiero rano szczęście że po winie nie ma kaca |
||||
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Ech dziewczynki. Ja właśnie przeglądałam stronki fotografów... jeden miał tak przepiękne zdjęcia i tak oddające radość i pozytywne emocje,że normalnie...siedziałam przed kompem i ryczałam jak bóbr. No normalna baba ze mnie
![]() Macie jakieś pomysły na dodatkowe atrakcje w trakcie wesela? Początkowo chcieliśmy wynająć kapelę góralską,która była na weselu siostry TŻa. Super grali,robili zabawy i przez kilka godzin zabawiali gości. Jednak oni podobno nagrali płytę,zrobili karierę i już nie grają na weselach. Zupelnie nie mam teraz pomysłu na inną atrakcję
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ja zaraz uciekam do pracy! miłego popołudnia |
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez się marzyła kapela góralska najlepiej zakopower hihi u mojej siostry na weselu zespół był super i to on zabawiał gości, już po oczepinach jak zapodali "Hej sokoły" to nie było nikogo kto siedział, "wokalista" zszedł ze "sceny" i zaczął z mikrofonem latac między tańczącymi goścmi i każdy z nich fragment spiewał do mikrofonu fajnie to na płycie później sie oglądało super to było i wyszło całkiem naturalnie, bo nie uzgadniali tego wcześniej. ten głowny wokalista taki młody, na luzie improwizował na poczekaniu i tak zmienił piosenkę "Czarne oczy" Ivana i Delfina, ze płakaliśmy ze śmiechu. chciałabym ich bardzo na moim weselu i mimo, że nie było za dużo tych biesiadndych piosenek to goście w każdym wieku się bawili-nawet moja wtedy 80letnia do 2 hasałała ![]() T'ai czyli dobrze się bawiłaś pewnie
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-25 o 13:00 |
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
Właśnie skończyłam robić kolacyjkę dla mojego B. Tak sobie robimy niedzielne kolacyjki razem, a z racji, że dawno nie było takiej możliwości to Butterfly - też czasem się rozczulam oglądając takie zdjęcia. A atrakcji raczej nie przewidujemy, za bardzo nie ma możliwości, ale może coś nam akurat przyjdzie do głowy... Trzymajcie się ciepło A propo... U MNIE NARESZCIE SŁOŃCE
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
Kartoteks My się powoli rozglądamy za wódka bo podobno ma podrożeć,więc w tym miesiącu poszukujemy wódki i pomyślimy co kupić
![]() butterfly20 widzę że interesują nas te same targi ale teraz też są. Tzn w Sosnowcu są 8.11 ale pozostałe musisz poszukac na stronce targów ślubnych niunia32 oboje dostają min 300 tys. $ lusesita23 ja też jestem taka współczująca i bardzo mio było szkoda Gołoty, i w sumie liczylam ze wygra, ehhh ![]() No to nadrobiłam ![]() Byłam dziś w makro rozglądać się za wódką. Niedługo przyjedzie TŻ i będziemy musili pomyśleć ile butelek kupić i jaką wódkę. A potem może wyciągnę go do sklepu bo obiecał mi prostownicę na urodziny bo moja się spaliła. Ale narazie odpoczywam i TV oglądam
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
pomimo zbyt dużej ilości alkoholu było fajnie
![]() teraz lecimy z Piotrkiem i rodzicami na obiad do chińskiej, a potem do siostry Piotrka na kawę miłej niedzieli dziewczyny |
|
|
|
#1315 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
NO ale wiadomo ze kazdy ma swoje zdanie Budujecie domek juz?? Gratulacje i zazdroszcze Pochwal się jaki? ( jesli oczywiscie sa plany jego na necie)Cytat:
Mam pytanko do Ciebie bo piszesz ze chcecie kupić wódke. Jak to sie liczy na głowe?? 0,5 litra czy 1 litr?W ogole dziewczyny waszym zdaniem jaka najlepiej kupić wódke na wesele? I jeszcze do dziewczyn które byly na Kac Vegas w kinie ![]() Film był z lektorem czy z napisami
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Nicolaaa u nas są zawsze w lutym
![]() Hecate ja byłam na Kac Vegas. Były napisy.Ale to już kilka miesięcy temu było i u nas już daaaawno nie leci. A co do kasy za sukienkę...każdy kupuje za tyle ile ma,albo za tyle ile chce zapłacić. Pewnie,ze wolałabym taniej,ale już się orientowałam,że te modele,które są w moim guście kosztują od ok.5 tys do 6... ![]() ![]() A jeszcze mi właśnie odpisał ten fotograf którego zdjecia oglądając się popłakałam...i bierze 3 tys w 2010 r,a w 2011 pewnie 3,5...Łeeeeee ![]() ![]() A to sam reportaż z przygotowań,ceremonii i wesela+ maleńki plener. Bo taki prawdziwy plener planujemy zrobić z jedną z Naszych Wizażanek i jej TŻem i być może zabierzemy ich do Włoch-tak więc chciałam wydać trochę mniej na te reportaże... ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Hecate co do domku,to po prostu mamy kolegę,który ma firmę budowlaną. Kilka miesięcy temu powiedział mojemu TŻowi,że będzie budował bliźniaki w naszej dzielnicy ( a więc mielibyśmy blisko zarówno do moich Rodziców,jak i TŻa). To są bliźniaki piętrowe, 80-90 mkw( na początek wystarczy).TŻ od razu powiedział,żeby wstępniedla nas zarezerwowali jeden.Nie ma dla nas ogromnego znaczenia jakie będzie rozłożenie w środku,bo traktujemy to jako taką przejściówkę.Poza tym te domki mają być gotowe akurat za 2 lata i po ślubie moglibyśmy się wprowadzić (głupio,żebyśmy wynajmowali mieszkanie,skoro te pieniądze można przeznaczyć na spłatę kredytu). No i TŻ powiedział,że on własnoręcznie będzie pomagał w budowie Naszego gniazdka i będziemy mogli sobie wybierać jak to będzie wykończone. Także perspektywy są świetne
|
#1317 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrażam sibie jak się cieszycie a teściowa jak to ona pewnie się martwi cy wszystko będzie w porządku a jak się oswoi z myslą że będzie babcią to na pewno będzie was wspierać ![]() Cytat:
kościół to jednak miejsce święte pm wiadmo chce wyjatkowo wyglądać i w tym dniu można przymknąć oko na odkryte ramiona, ale goście to co innego gości to już nic nie tłumaczy ![]() Cytat:
i jak podobał się?Cytat:
myślę że ksiądz wszystko wytłumaczy ![]() Cytat:
Cytat:
a poza tym teraz jest tyle różnych bolerek (tak się odmienia?) i okryć że do każdej sukni można dobrać pasujący ![]() Cytat:
a ja od dzisiaj na diecie i ostatnie slodkości zjadłam bo od jutra koniec ze słodyczmi ![]() Cytat:
a ja nie porzewiduje na razie żadnych atrakcji. i tak mamy jeden dzień wesele więc trzeba się wybawić po prostu ![]() Cytat:
a z tego co wiem to zależy też czy są inne alkohole, czy goście lubią piwo, bo wtedy więcej piwa idzie my bedziemy miec finalandię a do wyboru mamy jeszcze wyborową, sobieskiego i luksusową. Bardzo często sobieski jest na weselach, a na ostatnim na ktorym biliśmy była luksusowa ![]() Bambusiek piękny avar ... taki optymistyczny ![]() A ja byłam za adamkiem
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-25 o 16:31 |
|||||||||
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Tęsknie za wami, jakoś tak mi dziwnie że nie mogę pogadać i poczytać co u was....na szczęście jutro około 10 już nadrobię.
A w ogóle to chciałam się pochwalić ze zaliczyłam neurologię na 5 idę zjeść obiad bo właśnie wróciłam ze szkoły i czekam na grzesia....Całuję i pozdrawiam, do jutra
|
#1319 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jakąś godz. temu wróciłam ze szkoły, na szczęście jutro nie mam już zajęć i spobie trochę dłużej pośpię Zmykam oglądąc Mam Talent
|
|||||||
|
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zdjęcie z Doliny Kościeliskiej z tego roku. Cały dzień lało jak z cebra, ale humorki dopisywały![]() Dokładnie tak samo myślę o stroju w Kościele Ostatnio widziałam zdjęcia na których PM miała cały gorset prześwitujący poza przednią częścią stanika i w dodatku połowa biustu wychodziła górą. Może i dla jej obecnego już męża widok był zniewalający, ale nie wyglądało to dobrze, tymbardziej w Kościele... Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

!!!!

oby wsio było dobrze
ale taka już jestem współczująca

bardzo fajny kierunek
po 3 tygodniach to chyba się nam łóżko zapali
, a pozniej pojechalam na male zakupy i wieczorkiem ogladalam Mam talent i wybory Miss Polonia 2009, bo Piotrek zmeczony 

trzeba sie brać za spanie później!