|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
ej! dajcie mi link do tych tekstów wioletty plizzzzzzzz
"każdy orze jak noże"
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-24 o 22:03 |
|
|
|
#3122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
"jest między nami jakaś fizyka"
http://jajestem.pinger.pl/m/1252161 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...53&postcount=7 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...3&postcount=15
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-10-24 o 22:14 |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka: http://brzydula.plejada.pl/zlote_mysli.html
"Trzeba pić żelazo póki gorące." "Bez metki nie ma podnietki."
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-24 o 22:11 |
|
|
|
#3124 |
|
BAN stały
|
albo:
prędzej mi czołg tu ( na dloni ) wyrośnie. visa vi.... Ula: chcesz jagodzianke?? Wiola: a z czym? |
|
|
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
cóż za ciekawą rozmowę prowadzimy w sobotnią noc
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Viola wygrywa
![]() Wiecie co mnie wkurza w Mam talent? To,że np do finału przeszła śpiewająca laska, która śpiewała już w chórkach, np z Ich Troje ;/ Miała już kurde swoją szansę, ma dojścia, drzwi już otworzyła, a taka co pięknie śpiewała, ale nigdzie nie występowała nie przeszła, niesprawiedliwe
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-24 o 22:20 |
|
|
|
#3127 |
|
BAN stały
|
No co Wiola/Socha może się cieszyć bo naprawde swietnie gra swoją role.A pomyśleć,że wczesniej sochy jako aktorki nietrawiłam.
|
|
|
|
#3128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie przejrzałam sobie Nasz kalendarz i tak mi się smutno zrobiło.................. ....
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już jako violettę to całkiem uwielbiam
|
|
#3130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu droga
![]() Ech, napisałam tu koło południa, że mi smutno i jestem jakaś taka zdołowana, a sprawy ślubne czekające na załatwienie mnie przerastają ![]() I że mamy dziś drugą rocznicę znajomości=miłości=związk u ![]() Ale wtedy net mi padł i wiadomość się nie wysłała. Za chwilkę wrócił Tż z kwiatkiem i zabrał mnie na lody i kawkę do galerii, a potem kupił mi fajniutki sweterek Niestety po powrocie zadzwoniłam do mamy i usłyszałam po raz n-ty:"Masz pracę?Masz widoki na pracę? (brzmiące jak:"Czemu jeszcze nie masz pracy?Kiedy weźmiesz się do roboty?Co z Tobą nie tak?") ![]() Załamka ![]() Cytat:
|
|
#3131 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki zaglądam tu do Was wieczorkiem i co widzę?
Kasiu nie wierzę w to co czytam ![]() Chyba po tym całym dniu mam problemy ze wzrokiem Mam nadzieję że wszystko się ułoży, jeśli to nie miał być TEN to może rzeczywiście warto poczekać na TEGO który Cię uszczęśliwi a tak odnośnie problemów moich w dniu dzisiejszym to nie wiem czy się śmiać czy płakać, ale z tego niewyspania, moja konccentracja = 0. TŻ prosił o śrubokręt, ja podawałam mu kombinerki. Prosił o wkręty a ja leciałam do kuchni po śrubki, zamiast nacisnąć mydło w płynie żeby umyć ręce naciskałam żel do mycia twarzy. ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3132 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki na forum widac ze jest weekend
)Jade jutro rano na Targi Ślubne nie moge sie doczekac... wczesniej wklejałam linka do zespolu ktory jak sie okazalo jest zespolem mojego kumpla z liceum i co najlepsze graja na weselach i to tylko uwaga z 3 tys :O w 7 osobowym bandzie i graja wszystko co sobie zazycze ) cena jest szokujaca niska bo np. zespoly 3 osobowe grajace na jakis zakichanych klawiszach graja 0d 2,5 tys do 5. Moze kumpel zrobil mi specjalna cene .....trzymajcie kciuki zapytalam go na nk czy maja wolny 7.08 http://www.youtube.com/watch?v=pRwtYGE1RPI ten w czarnym gitarzysta po lewej to moj kumpel (po lewej oglądajacego) w długim rekawie
|
|
|
|
#3133 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja niewiem czemu,ale mnie Socha kiedyś draźniła. A teraz ją za role Wioli lubie,Na wspólnej też fajnie gra,tyle że tam jest normalna ![]() Cytat:
No to chlub w ten dziub za Waszą rocznice/ związek Cytat:
tż-ta za miło spędzony czas.Cytat:
Nie ma to jak usłyszeć "miłe" słowa od rodziny. Mój tz też ogląda ze mną Brzydule. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajny horror się zaczyna właśnie-Lunatycy
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-24 o 23:59 |
||||||
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
No i dzień dobry
![]() Aspirynka pomogła i już się lepiej czuję. Poczytałam sobie teksty, które wkleiłyście i mi się humor od samego rana poprawił ![]() Zmykam się szykować do wyjścia na pociąg. Miłego dzionka
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Kasiu uważam, ze to bardzo dobra decyzja, ale tyle już tego było w Twoim wykonaniu, że nie wierzę, że to koniec, bo bardzo lubisz dramatyzować i rzucać słowa na wiatr jeśli chodzi o Wasz związek. Także ja się spodziewam, że najdalej we wtorek powiesz, ze jednak się strasznie kochacie i będzie pracować nad Waszym związkiem i znowu będzie tak jak było. Wg mnie rozstanie w Twoim wypadku to super decyzja i jak Wam będzie źle osobno to jeszcze macie kupę czasu, żeby do siebie wrócić. Poza tym szczerze mówiąc uważam, że nie szanujesz Tadzika, twierdzisz też(i pewnie masz rację), że on nie szanuje Ciebie i właśnie dlatego uważam, że taki związek daleko nie zajdzie a nie o to chodzi, żeby być nieszczęśliwym.Fajna walka wczoraj była A jak wracałam do domu to się wystałam chyba za 20 minut w korku na odcinku 200 m, bo albo ktoś kogos potrącił albo zabił na przejściu dla pieszych...nie wiem, bo sie nie gapilam tylko przejechałam jak wreszcie przyszła moja kolej, ale tylko w takich sytuacjach policja blokuje drogę. Brrrr.
|
#3136 | |||
|
Zadomowienie
|
elo
![]() Cytat:
napisz czy udało się zarezerwować ![]() Cytat:
fajnie by było gdyby każdy przemyślał swoje postępowanie w stosunku do drugiej osoby i może taka przerwa by im się przydała. Oby oboje byli szczęśliwi,nie zależnie jak to się potoczy.Cytat:
Tylko myślałam,że Gołota ma 49 lat a potem patrze piszą 41.Adamek od niego 9 lat młodszyBo Oni zabezpieczają miejsce w koło zdarzenia i potem ruch jest ograniczony dosyć |
|||
|
|
|
#3137 | |||
|
Zadomowienie
|
No tak.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A żeby wąchać kwiatki to wy juz macie po 80 latA w końcu kto wygrał walkę bo ja oglądałam Miss Polonia i dziewczyna ze Zduńskiej Woli została "I wice Miss" |
|||
|
|
|
#3138 |
|
Zadomowienie
|
Joziu walkę wygrał Adamek bodajże w 5 rundzie
|
|
|
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
tak w piatej rundzie przez nokaut ))
|
|
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie wiem bo kontaktujemy sie przez nk wiec kiszka ale napisal mi ze normalnie biora 4.000-4500
wiec po znajomosci wzieli by 3tysiaczki Ale by bylo fajnie gdyby u mnie grali pełna profeska Dzis wraca moj Tzcik to z nim pogadam on co prawda chcialby zeby babeczka jakas spiewala ale za ta cene nic lepszego nie znajdziemy a bardzo mi sie podoba pozniej bym tylko dograła repertuar z nimi i super
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze jak po znajomości biorą mniej to pewnie Twój TŻ nie będzie miał wielkich oporów
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale wczoraj byłą walka widać, że gołota to dla kasy robił, bo miał pewne 300.000$ a Adamek wiedziałam, że go zniszczy przed czasem![]() nie wiem czy jechać do wro dzisiaj o 18:00 czy jutro o 10:00 w sumie chyba jutro rano pojadę, bo posiedzę w domu, wyśpię się w swoim łóżku, a jutro mam tylko 2 wykłady przy czym obydwa ułomne i takie, na których jest 10 osóbSamoa co do Twojego postu to masz rację-jak zaczęliśmy być razem byłam głupia i młoda (17lat) i jakoś tak faktycznie miałam głupie odzywki do TZ-on nigdy do mnie się źle nie odezwał, ale z czasem chyba jak ja do niego waliłam epitetami to on żeby się bronić też zaczął i teraz to już szczyt osiągnęło....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 08:46 |
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry dzień
![]() nie było mnie kilka dni więc przejrzałam kilka ostatnich stron ![]() kasiu więc na pewno będzie dobrze może potrzebujecie rozstania żeby przekonać się czy będziecie tęsknić za sobą i było coś o skonsumowaniu narzeczeństwa ja nie wyobrażam sobie sypiac w jednym łózko obok siebie a nie z sobą przez cały praktycznie miesiąc i to też daje do myślenia.. może nie ma już u was chemii i potrzebujecie trochę czasu żeby pozyć osobno![]() tylko się kasiu ne obrażaj, bo ja tez twierdzę jak samoa że napiszesz niedługo że jest wszystko ok
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to tak jest, że faceci i kobiety różnią się-im wystarczy sex dla sexu, a kobieta by do czegoś doszło musi najpiera czuć się kochana i akceptowana
|
|
#3146 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
i przewinęłam sobie film wstecz i się sama z siebie zaczęłam śmiać no ale zmęczona wtedy byłam i tak to sobie tłumaczę
|
|||
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.alma24.pl/produkt/108219/...iowe_Mini_Wini oo! Farna ma być we wro 15.11
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 09:02 |
|
|
|
#3148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak z kolegą ona sama on sam, a żeby się na prawo i lewo nie tegować to tak ze sobą?
|
|
#3150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

a już jako violettę to całkiem uwielbiam

jak z kolegą