Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-24, 22:01   #3121
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

ej! dajcie mi link do tych tekstów wioletty plizzzzzzzz
"każdy orze jak noże"

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-24 o 22:03
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 22:08   #3122
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

"jest między nami jakaś fizyka"

http://jajestem.pinger.pl/m/1252161

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...53&postcount=7

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...3&postcount=15

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-10-24 o 22:14
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 22:10   #3123
chilanes
Zakorzenienie

Kaśka: http://brzydula.plejada.pl/zlote_mysli.html

"Trzeba pić żelazo póki gorące."
"Bez metki nie ma podnietki."

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-24 o 22:11
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 22:13   #3124
madmuazelle
BAN stały

albo:

prędzej mi czołg tu ( na dloni ) wyrośnie.
visa vi....
Ula: chcesz jagodzianke??
Wiola: a z czym?

madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 22:16   #3125
lusmarija
Wtajemniczenie

cóż za ciekawą rozmowę prowadzimy w sobotnią noc

Stary 2009-10-24, 22:17   #3126
chilanes
Zakorzenienie

Viola wygrywa

Wiecie co mnie wkurza w Mam talent? To,że np do finału przeszła śpiewająca laska, która śpiewała już w chórkach, np z Ich Troje ;/ Miała już kurde swoją szansę, ma dojścia, drzwi już otworzyła, a taka co pięknie śpiewała, ale nigdzie nie występowała nie przeszła, niesprawiedliwe

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-24 o 22:20
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 22:19   #3127
madmuazelle
BAN stały

No co Wiola/Socha może się cieszyć bo naprawde swietnie gra swoją role.A pomyśleć,że wczesniej sochy jako aktorki nietrawiłam.
Stary 2009-10-24, 22:25   #3128
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No co Wiola/Socha może się cieszyć bo naprawde swietnie gra swoją role.A pomyśleć,że wczesniej sochy jako aktorki nietrawiłam.
tak to trzeba jej przyznać, jest niesamowita (a dodam, że ostatnio to zaczęłam oglądać) ale ja tam nigdy do niej nic nie miałam

właśnie przejrzałam sobie Nasz kalendarz i tak mi się smutno zrobiło.................. ....

Stary 2009-10-24, 22:38   #3129
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja ją lubię a już jako violettę to całkiem uwielbiam

Stary 2009-10-24, 22:38   #3130
toskaKrk
Wtajemniczenie

Kasiu droga

Ech, napisałam tu koło południa, że mi smutno i jestem jakaś taka zdołowana, a sprawy ślubne czekające na załatwienie mnie przerastają
I że mamy dziś drugą rocznicę znajomości=miłości=związk u

Ale wtedy net mi padł i wiadomość się nie wysłała. Za chwilkę wrócił Tż z kwiatkiem i zabrał mnie na lody i kawkę do galerii, a potem kupił mi fajniutki sweterek

Niestety po powrocie zadzwoniłam do mamy i usłyszałam po raz n-ty:"Masz pracę?Masz widoki na pracę? (brzmiące jak:"Czemu jeszcze nie masz pracy?Kiedy weźmiesz się do roboty?Co z Tobą nie tak?")
Załamka

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a ja nie lubię Niani, za to oglądam Brzydulę nie wiedzieć czemu
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
też fajny serial jak mam czas to oglądam
Cytat:
O Brzydule,to ja bardzo lubie.Właśnie oglądam powtorki.Wioletka to moja "idolka"
Nie mówcie nikomu, ale ja "Brzydulę" oglądam z Tż
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 23:01   #3131
certina4
Wtajemniczenie

dziewczynki zaglądam tu do Was wieczorkiem i co widzę?
Kasiu nie wierzę w to co czytam
Chyba po tym całym dniu mam problemy ze wzrokiem
Mam nadzieję że wszystko się ułoży, jeśli to nie miał być TEN to może rzeczywiście warto poczekać na TEGO który Cię uszczęśliwiNajbar dziej szkoda tych lat, mam tylko nadzieję że będziecie je oboje dobrze wspominać i tak jak mówisz zostaniecie kolegami, którzy nie będą się wstydzić rozmowy ze sobą. Tak mi smutno, choć wierzę że dobrze robisz, nadal mam nadzieję że kłótnia zakończy się przemiłym powrotem i zapomnicie sobie te wypowiedziane na pewno w złości słowa

a tak odnośnie problemów moich w dniu dzisiejszym to nie wiem czy się śmiać czy płakać, ale z tego niewyspania, moja konccentracja = 0. TŻ prosił o śrubokręt, ja podawałam mu kombinerki. Prosił o wkręty a ja leciałam do kuchni po śrubki, zamiast nacisnąć mydło w płynie żeby umyć ręce naciskałam żel do mycia twarzy. No niedobre rzeczy się ze mną działy dzisiaj

Cytat:

certinko,witam w klubie co zresztą wiesz bo pisałysmy wcześniej o bezsenności.W dodatku Ty dostałaś @ a ja go lada dzień dostane,eh znowu mam jakieś dziwne plamienia,ale niewiem czy to nie przez stresy.Za dużo ich.
wiem, wiem Mad, mamy te same problemy, niestety niekończące się. Ja @ miałam dostać dopiero dzisiaj, ale jakoś się przestawiło i dostałam wczoraj

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Oj Bedactwo
Chyba powinnaś się przejść do lekarza skoro to trwa już od jakiegoś czasu
no właśnie się nad tym zastanawiam. chyba pora by ruszyć porobić jakieś badania, tzn już od jakiegoś czasu planuję pójść na prześwietlenie kręgosłupa, bo mnie mocno pobolewa i muszę też do kardiologa się umówić. No i leczyć bezsenność czuję że po dzisiejszym dniu nie będę miała problemów z zaśnieciem

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 23:22   #3132
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Hej dziewczynki na forum widac ze jest weekend )
Jade jutro rano na Targi Ślubne nie moge sie doczekac...
wczesniej wklejałam linka do zespolu ktory jak sie okazalo jest zespolem mojego kumpla z liceum i co najlepsze graja na weselach i to tylko uwaga z 3 tys :O w 7 osobowym bandzie i graja wszystko co sobie zazycze ) cena jest szokujaca niska bo np. zespoly 3 osobowe grajace na jakis zakichanych klawiszach graja 0d 2,5 tys do 5. Moze kumpel zrobil mi specjalna cene .....trzymajcie kciuki zapytalam go na nk czy maja wolny 7.08
http://www.youtube.com/watch?v=pRwtYGE1RPI
ten w czarnym gitarzysta po lewej to moj kumpel (po lewej oglądajacego) w długim rekawie

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 23:55   #3133
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
tak to trzeba jej przyznać, jest niesamowita (a dodam, że ostatnio to zaczęłam oglądać) ale ja tam nigdy do niej nic nie miałam

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja ją lubię a już jako violettę to całkiem uwielbiam
Ja niewiem czemu,ale mnie Socha kiedyś draźniła. A teraz ją za role Wioli lubie,Na wspólnej też fajnie gra,tyle że tam jest normalna

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ech, napisałam tu koło południa, że mi smutno i jestem jakaś taka zdołowana, a sprawy ślubne czekające na załatwienie mnie przerastają
Też miałam wcześniej doła,bo dostałam przykrą wiadomość,nie chciałam i nie chce o tym pisać,ale rozumiem. Nie przejmuj się nie jesteś jedyna,na którą czeka mnóstwo załatwiania co mnie troszke to przeraża.

Cytat:
I że mamy dziś drugą rocznicę znajomości=miłości=związk u
No to chlub w ten dziub za Waszą rocznice/ związek

Cytat:
Ale wtedy net mi padł i wiadomość się nie wysłała. Za chwilkę wrócił Tż z kwiatkiem i zabrał mnie na lody i kawkę do galerii, a potem kupił mi fajniutki sweterek
No to tż-ta za miło spędzony czas.

Cytat:
Niestety po powrocie zadzwoniłam do mamy i usłyszałam po raz n-ty:"Masz pracę?Masz widoki na pracę? (brzmiące jak:"Czemu jeszcze nie masz pracy?Kiedy weźmiesz się do roboty?Co z Tobą nie tak?")
Załamka

Nie ma to jak usłyszeć "miłe" słowa od rodziny.

Cytat:
Nie mówcie nikomu, ale ja "Brzydulę" oglądam z Tż
Mój tz też ogląda ze mną Brzydule.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a tak odnośnie problemów moich w dniu dzisiejszym to nie wiem czy się śmiać czy płakać, ale z tego niewyspania, moja konccentracja = 0. TŻ prosił o śrubokręt, ja podawałam mu kombinerki. Prosił o wkręty a ja leciałam do kuchni po śrubki, zamiast nacisnąć mydło w płynie żeby umyć ręce naciskałam żel do mycia twarzy. No niedobre rzeczy się ze mną działy dzisiaj
Nie dziwie się po nieprzespanej nocce,to ja też chodze nietomna.

Cytat:
wiem, wiem Mad, mamy te same problemy, niestety niekończące się. Ja @ miałam dostać dopiero dzisiaj, ale jakoś się przestawiło i dostałam wczoraj
To ja Ci zazdroszcze normalnego okresu,bo ja mam znów dziwne plamienia.

Fajny horror się zaczyna właśnie-Lunatycy

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-24 o 23:59
Stary 2009-10-25, 05:31   #3134
Martoolka87
Zakorzenienie

No i dzień dobry
Aspirynka pomogła i już się lepiej czuję. Poczytałam sobie teksty, które wkleiłyście i mi się humor od samego rana poprawił
Zmykam się szykować do wyjścia na pociąg. Miłego dzionka
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 07:17   #3135
Samoa
Zakorzenienie

Cześć Kasiu uważam, ze to bardzo dobra decyzja, ale tyle już tego było w Twoim wykonaniu, że nie wierzę, że to koniec, bo bardzo lubisz dramatyzować i rzucać słowa na wiatr jeśli chodzi o Wasz związek. Także ja się spodziewam, że najdalej we wtorek powiesz, ze jednak się strasznie kochacie i będzie pracować nad Waszym związkiem i znowu będzie tak jak było. Wg mnie rozstanie w Twoim wypadku to super decyzja i jak Wam będzie źle osobno to jeszcze macie kupę czasu, żeby do siebie wrócić. Poza tym szczerze mówiąc uważam, że nie szanujesz Tadzika, twierdzisz też(i pewnie masz rację), że on nie szanuje Ciebie i właśnie dlatego uważam, że taki związek daleko nie zajdzie a nie o to chodzi, żeby być nieszczęśliwym.

Fajna walka wczoraj była A jak wracałam do domu to się wystałam chyba za 20 minut w korku na odcinku 200 m, bo albo ktoś kogos potrącił albo zabił na przejściu dla pieszych...nie wiem, bo sie nie gapilam tylko przejechałam jak wreszcie przyszła moja kolej, ale tylko w takich sytuacjach policja blokuje drogę. Brrrr.
Stary 2009-10-25, 07:32   #3136
szana
Zadomowienie

elo
Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
wczesniej wklejałam linka do zespolu ktory jak sie okazalo jest zespolem mojego kumpla z liceum i co najlepsze graja na weselach i to tylko uwaga z 3 tys :O w 7 osobowym bandzie i graja wszystko co sobie zazycze ) cena jest szokujaca niska bo np. zespoly 3 osobowe grajace na jakis zakichanych klawiszach graja 0d 2,5 tys do 5. Moze kumpel zrobil mi specjalna cene .....trzymajcie kciuki zapytalam go na nk czy maja wolny 7.08
http://www.youtube.com/watch?v=pRwtYGE1RPI
ten w czarnym gitarzysta po lewej to moj kumpel (po lewej oglądajacego) w długim rekawie
fajnie grają i masz rację,że cena dobra jak za taki zespół
napisz czy udało się zarezerwować
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Cześć Kasiu uważam, ze to bardzo dobra decyzja, ale tyle już tego było w Twoim wykonaniu, że nie wierzę, że to koniec, bo bardzo lubisz dramatyzować i rzucać słowa na wiatr jeśli chodzi o Wasz związek. Także ja się spodziewam, że najdalej we wtorek powiesz, ze jednak się strasznie kochacie i będzie pracować nad Waszym związkiem i znowu będzie tak jak było. Wg mnie rozstanie w Twoim wypadku to super decyzja i jak Wam będzie źle osobno to jeszcze macie kupę czasu, żeby do siebie wrócić. Poza tym szczerze mówiąc uważam, że nie szanujesz Tadzika, twierdzisz też(i pewnie masz rację), że on nie szanuje Ciebie i właśnie dlatego uważam, że taki związek daleko nie zajdzie a nie o to chodzi, żeby być nieszczęśliwym.
no tak to prawda,przeczytałam i przemyślałam i zgadzam się chyba ze wszystkim co napisałaś.Też mi się coś wydaje,że się pogodzą i będzie dobrze fajnie by było gdyby każdy przemyślał swoje postępowanie w stosunku do drugiej osoby i może taka przerwa by im się przydała. Oby oboje byli szczęśliwi,nie zależnie jak to się potoczy.
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Fajna walka wczoraj była A jak wracałam do domu to się wystałam chyba za 20 minut w korku na odcinku 200 m, bo albo ktoś kogos potrącił albo zabił na przejściu dla pieszych...nie wiem, bo sie nie gapilam tylko przejechałam jak wreszcie przyszła moja kolej, ale tylko w takich sytuacjach policja blokuje drogę. Brrrr.
No ja też oglądałam walkę Tylko myślałam,że Gołota ma 49 lat a potem patrze piszą 41.Adamek od niego 9 lat młodszy

Bo Oni zabezpieczają miejsce w koło zdarzenia i potem ruch jest ograniczony dosyć
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 07:57   #3137
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
88 rocznik jesteś?
No tak.
Cytat:

no ja mam 22lata i czuję się jak dzieciak, więc Ty Jozia nie mów, że 21 lat to dużo
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
oj Jozia Jozia, pisząc, że 21 lat to strarość, to np mnie już nie powinno być na świecie
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

hm.. idąc tym tokiem myślenia to chyba to jest już moje drugie wcielenie
Cytat:
No,to ja również powinnam no ten wiecie kwiatki wąchać ( tfuu )
Ja sobie zartowałam z tą starością przy 21 A żeby wąchać kwiatki to wy juz macie po 80 lat
Cytat:

No ja też oglądałam walkę Tylko myślałam,że Gołota ma 49 lat a potem patrze piszą 41.Adamek od niego 9 lat młodszy
A w końcu kto wygrał walkę bo ja oglądałam Miss Polonia i dziewczyna ze Zduńskiej Woli została "I wice Miss"
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 08:02   #3138
szana
Zadomowienie

Joziu walkę wygrał Adamek bodajże w 5 rundzie
Stary 2009-10-25, 08:05   #3139
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Joziu walkę wygrał Adamek bodajże w 5 rundzie

tak w piatej rundzie przez nokaut ))

/20100807310214.html
Stary 2009-10-25, 08:07   #3140
szana
Zadomowienie

Cytat:
tak w piatej rundzie przez nokaut ))
a no właśnie

i jak z zespołem? wiesz już coś więcej?
Stary 2009-10-25, 08:13   #3141
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
a no właśnie

i jak z zespołem? wiesz już coś więcej?
Jeszcze nie wiem bo kontaktujemy sie przez nk wiec kiszka ale napisal mi ze normalnie biora 4.000-4500 wiec po znajomosci wzieli by 3tysiaczki
Ale by bylo fajnie gdyby u mnie grali pełna profeska
Dzis wraca moj Tzcik to z nim pogadam on co prawda chcialby zeby babeczka jakas spiewala ale za ta cene nic lepszego nie znajdziemy a bardzo mi sie podoba pozniej bym tylko dograła repertuar z nimi i super

/20100807310214.html
Stary 2009-10-25, 08:21   #3142
szana
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze nie wiem bo kontaktujemy sie przez nk wiec kiszka ale napisal mi ze normalnie biora 4.000-4500 wiec po znajomosci wzieli by 3tysiaczki
Ale by bylo fajnie gdyby u mnie grali pełna profeska
Dzis wraca moj Tzcik to z nim pogadam on co prawda chcialby zeby babeczka jakas spiewala ale za ta cene nic lepszego nie znajdziemy a bardzo mi sie podoba pozniej bym tylko dograła repertuar z nimi i super
no to fajnie jeszcze jak po znajomości biorą mniej to pewnie Twój TŻ nie będzie miał wielkich oporów
Stary 2009-10-25, 08:41   #3143
kaska87
Zakorzenienie

cześć

ale wczoraj byłą walka widać, że gołota to dla kasy robił, bo miał pewne 300.000$ a Adamek wiedziałam, że go zniszczy przed czasem

nie wiem czy jechać do wro dzisiaj o 18:00 czy jutro o 10:00 w sumie chyba jutro rano pojadę, bo posiedzę w domu, wyśpię się w swoim łóżku, a jutro mam tylko 2 wykłady przy czym obydwa ułomne i takie, na których jest 10 osób wyobraźcie sobie jakie muszą być ciekawe

Samoa co do Twojego postu to masz rację-jak zaczęliśmy być razem byłam głupia i młoda (17lat) i jakoś tak faktycznie miałam głupie odzywki do TZ-on nigdy do mnie się źle nie odezwał, ale z czasem chyba jak ja do niego waliłam epitetami to on żeby się bronić też zaczął i teraz to już szczyt osiągnęło....

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 08:46
Stary 2009-10-25, 08:48   #3144
can't be perfect
Wtajemniczenie

dobry dzień

nie było mnie kilka dni więc przejrzałam kilka ostatnich stron

kasiu nie wiem co napisać, bo jakoś nie wierzę w Twoje odejście.. jestes bardzo fajną zgrabną dziewczyną, za którą oglądają się faceci a Ty ciągle jestem z tadzikiem.. ja szczerze mówiąc już dawno bym odeszła, chociaż do końca nie wiem jak wygląda Wasza sytuacja, bo może faktycznie dramatyzujesz.. zastanawów się nad swoimi watpliwościami które miałaś juz bardzo dawno temu i które co jakiś czas przewijąły się tu na watku.. to bardzo powazna decyzja i nie postrzegaj tego tak, że boisz się że kiedyś będziesz sama.. masz 22 lata, niektóre dziewczyny mają w tym wieku pierwszego chłopaka, mam kilka koleżanek które rozstały się z facetami po 5 latach, teraz mają 24 i są w szczęśliwych nietoksycznych związkach i super im się układa więc na pewno będzie dobrze może potrzebujecie rozstania żeby przekonać się czy będziecie tęsknić za sobą i było coś o skonsumowaniu narzeczeństwa ja nie wyobrażam sobie sypiac w jednym łózko obok siebie a nie z sobą przez cały praktycznie miesiąc i to też daje do myślenia.. może nie ma już u was chemii i potrzebujecie trochę czasu żeby pozyć osobno

tylko się kasiu ne obrażaj, bo ja tez twierdzę jak samoa że napiszesz niedługo że jest wszystko ok
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 08:51   #3145
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
i było coś o skonsumowaniu narzeczeństwa ja nie wyobrażam sobie sypiac w jednym łózko obok siebie a nie z sobą przez cały praktycznie miesiąc i to też daje do myślenia.. może nie ma już u was chemii i potrzebujecie trochę czasu żeby pozyć osobno
brak bliskości był z mojego powodu ale to tak jest, że faceci i kobiety różnią się-im wystarczy sex dla sexu, a kobieta by do czegoś doszło musi najpiera czuć się kochana i akceptowana

Stary 2009-10-25, 08:57   #3146
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Mam 3 słoiki z parowkami,chcesz???
Dam wiare,uwiebliam teksty Wioletki.
"Jestem zapracowana jak dzika klacz"
Ty parówki w słoikach trzymasz?

Cytat:
Ja tak samo. Pamiętam jak X lat temu grała w Złotopolskich. Była wtedy tragiczną wręcz aktorką, niesamowicie sztuczną i w ogóle nie wiedziałam jak ona się wtedy do tego serialu dostała. Potem skończyła szkołę aktorską i teraz oglądam ją w Na Wspólnej i różnica w jej grze jest kolosalna. Nawet mogę powiedzieć, że teraz ją lubię.

Cytat:
Ja kiedyś umyłam twarz żelem do higieny intymnej. Był bezzapachowy i się nie zorientowałam, a przecież był z dozownikiem, a żel do twarzy mam w tubce Dopiero potem jak sięgnęłam po tubkę, to coś mi zaczęło nie pasować, że przecież mam już buzię umytą, to po co Ja to biorę i przewinęłam sobie film wstecz i się sama z siebie zaczęłam śmiać no ale zmęczona wtedy byłam i tak to sobie tłumaczę
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 08:58   #3147
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ty parówki w słoikach trzymasz?
w almie też są w słoiczku-one są z niemiec przeważnie bo w szkle zdrowiej Piotrek we wro tez ma w słoiczku takie z niemiec mu ojciec przywiózł
http://www.alma24.pl/produkt/108219/...iowe_Mini_Wini

oo! Farna ma być we wro 15.11

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 09:02
Stary 2009-10-25, 09:02   #3148
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
brak bliskości był z mojego powodu ale to tak jest, że faceci i kobiety różnią się-im wystarczy sex dla sexu, a kobieta by do czegoś doszło musi najpiera czuć się kochana i akceptowana
No tak. Do tego musi być relacja kobieta-mężczyzna, bo z kolegą to Ja też bym nie mogła. Chociaż znam jedną osobę, która może, ale ona ma inne podejście do tego i do związków w ogóle.
Stary 2009-10-25, 09:04   #3149
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No tak. Do tego musi być relacja kobieta-mężczyzna, bo z kolegą to Ja też bym nie mogła. Chociaż znam jedną osobę, która może, ale ona ma inne podejście do tego i do związków w ogóle.
jak z kolegą ona sama on sam, a żeby się na prawo i lewo nie tegować to tak ze sobą?

Stary 2009-10-25, 09:04   #3150
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
w almie też są w słoiczku-one są z niemiec przeważnie bo w szkle zdrowiej Piotrek we wro tez ma w słoiczku takie z niemiec mu ojciec przywiózł
http://www.alma24.pl/produkt/108219/...iowe_Mini_Wini

oo! Farna ma być we wro 15.11
O kurcze, ale numer W życiu tego w Almie nie widziałam. A pewnie jak bym widziała, to bym tak czy owak nie kupiła, bo jakoś parówki mi się ze słoikiem nie kojarzą. Tak samo jak mięso ze słoika. Konserwa to co innego. No ale to pewnie zależy do czego kto jest przyzwyczajony od dzieciństwa. Dla niektórych nienaturalne jest to co dla innych oczywiste
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości