|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
tylko myslałam że to się zmieni kiedy zamieszkacie razem.. kiedyś pisałaś że nie macie warunków, a teraz są jak znalazł ![]() z tym kochaniem i akceptowaniem to się zgadzam.. a Twoje odejście myslisz że coś by się w nim zmieniło i przestałby się czuć tak pewnie?? albo ubierz sie seksi, ładnie się wymaluj, uczesz i wyjdź z jakąs koleżanka na impreze.. mojemu to by od rau dało do myślenia i czułby się zazdrosny.. na pewno byłby na mnie zły nie za to że wychodzę ale za to że się tak odszykowałam dla innych ![]() wczoraj wkurzyłam się na TŻta bo nie wiadomo za co był na mnie jakiś zły ( zawsze stroi dąsy częściej ode mnie ) a mielismy miec fajny wieczór to mi się odechciało i nici z niczego i wyszedł jeszcze bardziej zły ale przestałam się tym przejmować bo mu jeszcze dzisiaj przejdzie
|
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() jakbym się tak ubrała to może by go ruszyło, ale by kozaczył, że ma to w doopie.... ![]() nie wiem o co chodzi, ale się uśmiecham do okna, taka śliczna pogoda
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 09:09 |
|
|
|
|
#3153 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
kocham... wiem, że jest zaj***m przyjacielem
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 09:10 |
|
|
|
#3155 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
) Kasia trzymaj się bo wszystko ułoży się po twojej myśli (a tylko ty wiem jak chcesz by bylo naprawde ) pewnie pamiętacie, ze u mnie też był niedawno kryzys. może to też stres przed slubem..?ktoś pisał o zespole za 3 koła.. straaaaaaaaasznie drogo u Was... u nas 2tys to max! ale grynt, żebyś była zadowolona )My dzisiaj idziemy do teściowej na obiad wczoraj wysłuchiwałam jej komentarzy, ze wcale taka chuda nie jestem. że brzydko się ubieram i że wcale nie jestem ładną PM. ogólnie.. wkur*** mnie więc zobaczymy jak będzie...
|
|
#3156 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
zgubiłam soczewkę
kochać kocham bo nie da się odkochać w 1 dzień, ale to nie wystarczy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 09:16 |
|
|
|
#3158 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj muszę iść do teściowej na obiad Ale gdyby moja teściowa wyskoczyła do mnie z tekstem, że nie jestem ładną panną młodą albo jakimś podobnym, to bym ją chyba zagryzła ... Wrrr ....
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no a ten zespol zagra w 7 i do tego nie z tasmy cd albo nie wiem tylko LIVE oby tz sie zgodzil i oni zeby mieli czas 7.08 TRZYMAJCIE KCIUKIA co do teściowej to ja mam identyczny problem wogole jak z nia gadam to tak sie czuje jakbym gadala z dyrektorem szkoly strasznie sztywno i jakos tak do dupyyy JA jestem szczupla i rok temu na wesele kupilam sobie sukienke taka prosta obcisla powiedzmy a ona z ryjem na mnie Ze chuda jestem jeszcze sie sukienka odchudzam i bla bla bla Krzyczy na mnie zeby moj TZ troche schudl a na obiadki robi mu sosiki i inne tuczace rzeczy. NIe chce zeby mi doradzala w sprawie sukni no ale wiem ze bedzie jej milo ze chociaz tambedzie z nami wiec ja zabiore ale sluchac jej nie bede wyłacze sobie fonie ) Tesciowa to wogole masakra mieszkamy od 1 sierpnia razem a ona po 2 tyg 'dlugo tak macie zamair bez slubu mieszkac?' a ja do niej nawet jak wybierzemy date slubu to i tak rok trzeba czekac nikt mi nie da slubu jutro bno to jest masa zalatwiania i takie tam to tylko westchnela
|
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś czuję, że to będzie taka teściowa jak z kawałów, skoro już przed ślubem jest taka uprzejma.
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostałam @
ale dlaczego dzisiaj
|
#3164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ ma fajnych rodziców i Ja ich lubię. Są zawsze dla mnie bardzo mili, ale ponieważ Ja bardzo rzadko u nich bywam i tak naprawdę, to słabo ich znam, to mam podobnie jak Ty, że jak z nimi rozmawiam, to wygląda to tak, że oni są mili i coś tam mówią, a Ja tak trochę jakby nie do końca swobodnie się czuję, tylko tak właśnie jak z dyrektorem szkoły, że czuję, że muszę mówić 'poprawnie'. Nie jest co prawda do dupyyy, ale tak jakoś luźno to też nie. |
|
|
|
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
dzwoniłam do TZta
nadal ma focha![]() mykam do kościółka
|
|
|
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
A ja mykam robić mięsko na obiad.
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
jakieee! wszystkie sobie poszły
|
#3169 |
|
Konto usunięte
|
A moja teściowa mi robi tak śliczne sweterki na drutach, że wyglądają na lepsze niż te ze sklepu ;-) A na początku mnie nie lubiła
|
|
|
|
#3170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
JA tez jakos nie czuje sie swobodnie i nie jestem soba przy niej i strasznie mnie to drazni, nie wiem jak to bedzie po slubie. Wogole jak sie zareczylismy to kupilismy szampana albo wino juz nie pamietam i pojechalismy do rodzicow stoimy przed nimi ja wyciagnelam reke i pokazuje pierscionek tesciowej a oni nawet nie wstali z kanapy dopiero po chwili. i taie suche teksty ...tak to juz o gratuluje a ja sobie mysle ironicznie kobieto nie ciesz sie az tak ))) poczulam sie jakbym im powiedziala ze kupilam sobie nowe szpilki a jak pojechalismy do mnie i do babci to babcia nas wysciskala poplakala sie i wogole NAjlepsza byla reakcja tesciowej ..przyszla do nas i mowi a na ile osob to wesele a ja ze narzie lista zamknela sie na 80 a ona z oburzeniem to ile ty rodziny zapraszasz a ja 'ode mnie z rodziny jest 15 osob a od was 45 hahahaha jakbyscie widzialy jej mine BEZCENNA
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak wysłałam to cv na te bezpłatne praktyki i dajmy na to zapragną mnie tam (a zaznaczyłam, że chcę zacząć za 2 tygodnie-tam trzeba było wybrać) to oni mi chyba dadzą wcześniej znać, a nie w dzień kiedy mam przyjść
|
#3172 |
|
Konto usunięte
|
Najpierw Cię na pewno na jakąś rozmowę zaproszą i tam dopiero się wszystko ustali ;-) Więc nie bój się ;-)
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3174 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3175 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zresztą wiadomo, bo to nie są jakieś tam starsze od nas osoby, tylko szczególne osoby, na których chcemy zrobić dobre wrażenie, bo będziemy mieli kontakt przez resztę życia ![]() Podobnie jak przyjechaliśmy pierwszy raz po zaręczynach, porozmawiać o ślubie, byłam strasznie zestresowana. Ale z nerwów się w końcu tak rozkręciłam, że zaczęłam paplać jak najęta No i ułatwili mi sami sprawę akceptując wszystko co do tej pory załatwiliśmy (sala, DJ, kościół w nie mojej parafii itd.) i ciesząc się, że nic nie muszą robić/przygotowywać/załatwiać (podobno niektórzy rodzice fochują, że się ich wyłącza z przygotowań) ![]() Następnego dnia, jak przyjechaliśmy do nich z moją mamą było już w ogóle lajtowo-martini łagodzi obyczaje ![]() Cytat:
![]() Ja się raczej nie załapię, ale Ty daj znać jak się czego dowiesz w tej kwestii
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni na te praktyki biorą na placówkę 2 osoby w miesiącu a we wro jest bodajże 4![]() wszystkie blisko mnie na rynku
|
|
#3177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to fajnie by było gdyby mnie wzięli teraz, póki nie mam pracy. Co prawda na życie nie zarobię, ale coś tam do CV by się wpisało, no i bym w domu kołkiem nie siedziała
|
|
#3178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no wiadomo, że wcześniej pewnie Cię chociaż na krótką rozmowę zaproszą
|
|
|
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3180 |
|
Rozeznanie
|
a uczelnie nie będzie CI kolidować?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

ale to tak jest, że faceci i kobiety różnią się-im wystarczy sex dla sexu, a kobieta by do czegoś doszło musi najpiera czuć się kochana i akceptowana 

) a mielismy miec fajny wieczór to mi się odechciało i nici z niczego i wyszedł jeszcze bardziej zły
ale przestałam się tym przejmować bo mu jeszcze dzisiaj przejdzie 

wczoraj wysłuchiwałam jej komentarzy, ze wcale taka chuda nie jestem. że brzydko się ubieram i że wcale nie jestem ładną PM. ogólnie.. wkur*** mnie

jak z kolegą
ona sama on sam, a żeby się na prawo i lewo nie tegować to tak ze sobą?

coś czuję, że to będzie taka teściowa jak z kawałów, skoro już przed ślubem jest taka uprzejma.
ale dlaczego dzisiaj