Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 10:45   #3181
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
a uczelnie nie będzie CI kolidować?
nie bo to po 4 godz. dziennie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 10:51   #3182
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja wiem, że mnie zaproszą, ale mam nadzieję, że mnie wcześniej poinformują, bo nie będę zawalać uczelni przez nich
Zawsze możesz powiedzieć, że masz akurat zajęcia i podać termin jaki Ci pasuje. To naprawdę nie jest żaden problem, nie musisz się tak po prostu zgadzać na termin przez nich wyznaczony. To tylko propozycja, możesz podać swoją. Mi też kiedyś wyznaczyli termin w środku dnia, to powiedziałam, że mi pasuje albo przed 9 rano, albo ok 15 (bo jeszcze pracowałam gdzie indziej), no i rozmowę miałam o 9
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 10:52   #3183
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Zawsze możesz powiedzieć, że masz akurat zajęcia i podać termin jaki Ci pasuje. To naprawdę nie jest żaden problem, nie musisz się tak po prostu zgadzać na termin przez nich wyznaczony. To tylko propozycja, możesz podać swoją. Mi też kiedyś wyznaczyli termin w środku dnia, to powiedziałam, że mi pasuje albo przed 9 rano, albo ok 15 (bo jeszcze pracowałam gdzie indziej), no i rozmowę miałam o 9
no to fajnie tylko, żeby zadzwonili

już sobie sprawdziłam, o której mam busa jutro-10:00 wolę dziś spać w domu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 11:14
Stary 2009-10-25, 11:19   #3184
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Kochane Nie było mnie tutaj kilka dni, oczywiście nie jestem w stanie nadrobić Waszej produkcji Ostatnio mam troszkę kłopotów Już nawet śni mi się mój ślub, ale źle, okazuje się totalna klapą. Szkoda gadać
Stary 2009-10-25, 11:20   #3185
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane Nie było mnie tutaj kilka dni, oczywiście nie jestem w stanie nadrobić Waszej produkcji Ostatnio mam troszkę kłopotów Już nawet śni mi się mój ślub, ale źle, okazuje się totalna klapą. Szkoda gadać
też tak miałam, cały czas mi się śniło, że nie ma jedzenia na sali, albo suknia jest wieśniacka, albo cos tam

Stary 2009-10-25, 11:27   #3186
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
też tak miałam, cały czas mi się śniło, że nie ma jedzenia na sali, albo suknia jest wieśniacka, albo cos tam
Cześć Kasiu
Mnie śni się coś podobnego...Jestem w dołku, rozgoryczona i odechciało mi ślubu i wszystkiego... Może przesadzam...
Stary 2009-10-25, 11:32   #3187
certina4
Wtajemniczenie

Mad, Toska mam nadzieję że nieprzyjemne sytuacje zażegnane?
Mad ja mam regularny @ bo biorę tabletki, kiedyś nie widziałam czy w piątek czy w sobotę dostanę, ale teraz cały czas dostaję w sobotę, a to w ostatni piątek to nie wiem dlaczego dostalam może się przynajmniej dzień wcześniej skończy
Cytat:
My dzisiaj idziemy do teściowej na obiad znów będzie 'napięta' sytuacja wczoraj wysłuchiwałam jej komentarzy, ze wcale taka chuda nie jestem. że brzydko się ubieram i że wcale nie jestem ładną PM. ogólnie.. wkur*** mnie więc zobaczymy jak będzie...
ojej to współczuję Ci takiej teściowej, niektórzy ludzie to nie wiedzą jak się zachować ciekawe jak ona by się czuła jak by jej ktoś takich rzeczy nagadał. No comment. Chyba nie za często będziecie po ślubie odwiedzać teściów

szyszynka za wolny termin u zespołu

Cytat:
a ja dostałam @ ale dlaczego dzisiaj

Kasiu może z nerwów
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Mój TŻ ma fajnych rodziców i Ja ich lubię. Są zawsze dla mnie bardzo mili, ale ponieważ Ja bardzo rzadko u nich bywam i tak naprawdę, to słabo ich znam, to mam podobnie jak Ty, że jak z nimi rozmawiam, to wygląda to tak, że oni są mili i coś tam mówią, a Ja tak trochę jakby nie do końca swobodnie się czuję, tylko tak właśnie jak z dyrektorem szkoły, że czuję, że muszę mówić 'poprawnie'. Nie jest co prawda do dupyyy, ale tak jakoś luźno to też nie.
o to ja mam podobną sytuację, TŻ ma tylko mamę, ale i tak rzadko u niego w domu bywam, bo TŻ przyjeżdza do mnie, ale jak już jestem to Jego mama jest dla mnie miła i uprzejma, ale strasznie wścibska, o wszystko mnie wypytuje a ja grzecznie odpowiadam, bo tak zostałam wychowana, bo mój TŻ to Jej mało co mówi, w ogóle nielubi dużo mówić, a jego mama lubi duzo wiedziec, więc zazwyczaj mnie przepytuje, co z tym, co z tamtym, ale mi to akurat nie przeszkadza, bo lubię sobie pogadaćChociaż też nie czuję się w pełni swobodnie, bo jakiaś taka bariera jest, nie wiem czy kiedyś będę swobodnie mówiła do NIej Mamo, jakoś mi tak głupio

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A moja teściowa mi robi tak śliczne sweterki na drutach, że wyglądają na lepsze niż te ze sklepu ;-) A na początku mnie nie lubiła
super, fajnie że się do Ciebie przekonała

Cytat:
Asiulek mam nadzieję że wszystko się wyjaśni po Twojej myśli

a tak w ogóle to cześć
nie wiedziałam że jest zmiana czasu i pospałam do 11 a tu się miło zdziwiłam, bo później jadę do taty a chciałam zaserwować swoim włoskom kąpiel odżywczą

nie oglądałam wczoraj walki, ale tak myślałam że Adamek wygra, jakoś nie przepadam za oglądaniem tego sportu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 11:34   #3188
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kasiu może z nerwów
też tak w pierwszej chwili pomyślałam, ale z nerwów to się chyba przesów w drugą stronę-opóźnia

Stary 2009-10-25, 11:37   #3189
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

to mi podobnie się kiedyś śniło, a to że ludzie nie chcieli tańczyć i zaczęli wychodzić zabierając jedzenie i wódkę ze stołów, a to że z TŻ nie mogliśmy się w ogóle znaleźć na naszym weselu, a to że w czarnych kaloszach poszłam do ślubu, albo że sie budzę a tu zaraz ślub a ja nie jestem ani umalowana, ani nie mam paznokci zrobionych, albo że czekam na Tatę który ma mnie poprowadzić do ołtarza a On się spóźnia i potem wpada na ostatnią chwilę i już prawie biegniemy do ołtarza no różne takie głupie sny, ale na szczęscie ostatnimi czasy nie pamiętam co mi się śni.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
też tak w pierwszej chwili pomyślałam, ale z nerwów to się chyba przesów w drugą stronę-opóźnia
nie koniecznie różne moga być powody przyspieszenia, opóźnienia. Ja z nerwów dostawałam wcześniej, zdarzało się że jak wyjeżdzałam za granicę dostawałam wcześniej wtedy nie brałam tabsów ) coś tam się w organiźmie zakłóciło i @ się trochę opóźnia albo przychodzi wcześniej...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-25, 11:39   #3190
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nie koniecznie różne moga być powody przyspieszenia, opóźnienia. Ja z nerwów dostawałam wcześniej, zdarzało się że jak wyjeżdzałam za granicę dostawałam wcześniej wtedy nie brałam tabsów ) coś tam się w organiźmie zakłóciło i @ się trochę opóźnia albo przychodzi wcześniej...
to w takim razie pewnie z nerwów zaraz policzę 25 dzień a zawsze miałam 29

Stary 2009-10-25, 11:40   #3191
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Mad, Toska mam nadzieję że nieprzyjemne sytuacje zażegnane?
Mad ja mam regularny @ bo biorę tabletki, kiedyś nie widziałam czy w piątek czy w sobotę dostanę, ale teraz cały czas dostaję w sobotę, a to w ostatni piątek to nie wiem dlaczego dostalam może się przynajmniej dzień wcześniej skończy

ojej to współczuję Ci takiej teściowej, niektórzy ludzie to nie wiedzą jak się zachować ciekawe jak ona by się czuła jak by jej ktoś takich rzeczy nagadał. No comment. Chyba nie za często będziecie po ślubie odwiedzać teściów

szyszynka za wolny termin u zespołu

to ja mam podobną sytuację, TŻ ma tylko mamę, ale i tak rzadko u niego w domu bywam, bo TŻ przyjeżdza do mnie, ale jak już jestem to Jego mama jest dla mnie miła i uprzejma, ale strasznie wścibska, o wszystko mnie wypytuje a ja grzecznie odpowiadam, bo tak zostałam wychowana, bo mój TŻ to Jej mało co mówi, w ogóle nielubi dużo mówić, a jego mama lubi duzo wiedziec, więc zazwyczaj mnie przepytuje, co z tym, co z tamtym, ale mi to akurat nie przeszkadza, bo lubię sobie pogadaćChociaż też nie czuję się w pełni swobodnie, bo jakiaś taka bariera jest, nie wiem czy kiedyś będę swobodnie mówiła do NIej Mamo, jakoś mi tak głupio
Ja mam dokładnie tak samo Moj Robert mało co jej mowi wiec ona tez mnie o wszystko wypytuje tyle ze dodaje od siebie zawsze jakis komentarz NIe przeszkadza mi to ze pytai tak dalej bo znaczy sie ze cos ja obchjodzimy ale szkoda ze nie opowiadam jej tego tak jak bym mowila to znajomym albo cos

Dzieki za kciuki

Kurcze mialam jechac na te targi i czekam na TZ. Wczoraj ranopojechal z kumplami jakies 200km od domu na meskie ogladanie walki przy piwku ale mial pojechac pod warunkiem ze przyjada rano i pojedziemy. Jest juz godzina 11;38 a jego nie ma gadalam z nim to oni jeszcze maja 120km do domu . Mialam zabrac tesciowa i jego siostre ale one pewnie wtedy beda jesc obiad rodzinny i nie pojada i wyjdzie na to ze pojade pewnie sama z TZ i bede zla i juz nawet nie bede miala przyjemnosci z wycieczki na targi
CHyba zaparze sobie melise bo czuje ze jak TRZ przyjedzie to bede kipiec ze zlosci :/

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 11:44   #3192
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Asiulek mam nadzieję że wszystko się wyjaśni po Twojej myśli

nie oglądałam wczoraj walki, ale tak myślałam że Adamek wygra, jakoś nie przepadam za oglądaniem tego sportu
Dziękuję Fajnie mieć tu wsparcie. Czas pokaże jak to będzie...
Ja walki też nie widziałam, ale obstawiałam, że wygra Adamek kobieca intuicja mi to podpowiedziała
Stary 2009-10-25, 11:45   #3193
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry)
Kasia trzymaj się bo wszystko ułoży się po twojej myśli (a tylko ty wiem jak chcesz by bylo naprawde ) pewnie pamiętacie, ze u mnie też był niedawno kryzys. może to też stres przed slubem..?

ktoś pisał o zespole za 3 koła.. straaaaaaaaasznie drogo u Was... u nas 2tys to max! ale grynt, żebyś była zadowolona)

My dzisiaj idziemy do teściowej na obiad znów będzie 'napięta' sytuacja wczoraj wysłuchiwałam jej komentarzy, ze wcale taka chuda nie jestem. że brzydko się ubieram i że wcale nie jestem ładną PM. ogólnie.. wkur*** mnie więc zobaczymy jak będzie...
ja bym jej pokazała
Cytat:
kocham... wiem, że jest zaj***m przyjacielem
przyjaciel i partner to nie zawsze ta sama osoba
Cytat:
a ja dostałam @ ale dlaczego dzisiaj
może z nerwów
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A moja teściowa mi robi tak śliczne sweterki na drutach, że wyglądają na lepsze niż te ze sklepu ;-) A na początku mnie nie lubiła
przyznaj się czym się wkupiłaś w łaski
Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
JA tez jakos nie czuje sie swobodnie i nie jestem soba przy niej i strasznie mnie to drazni, nie wiem jak to bedzie po slubie.
Wogole jak sie zareczylismy to kupilismy szampana albo wino juz nie pamietam i pojechalismy do rodzicow stoimy przed nimi ja wyciagnelam reke i pokazuje pierscionek tesciowej a oni nawet nie wstali z kanapy dopiero po chwili. i taie suche teksty ...tak to juz o gratuluje
a ja sobie mysle ironicznie kobieto nie ciesz sie az tak ))) poczulam sie jakbym im powiedziala ze kupilam sobie nowe szpilki a jak pojechalismy do mnie i do babci to babcia nas wysciskala poplakala sie i wogole
NAjlepsza byla reakcja tesciowej ..przyszla do nas i mowi a na ile osob to wesele a ja ze narzie lista zamknela sie na 80 a ona z oburzeniem to ile ty rodziny zapraszasz a ja 'ode mnie z rodziny jest 15 osob a od was 45 hahahaha jakbyscie widzialy jej mine BEZCENNA
15+45 to 60,a nie 80
a teściowej nie zazdroszczę chociaż żadna z nas nie wie, jak to bedzie po ślubie
Cytat:
dziewczyny jak wysłałam to cv na te bezpłatne praktyki i dajmy na to zapragną mnie tam (a zaznaczyłam, że chcę zacząć za 2 tygodnie-tam trzeba było wybrać) to oni mi chyba dadzą wcześniej znać, a nie w dzień kiedy mam przyjść
na pewno dadzą Ci znać wcześniej
Stary 2009-10-25, 11:46   #3194
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny jak wysłałam to cv na te bezpłatne praktyki i dajmy na to zapragną mnie tam (a zaznaczyłam, że chcę zacząć za 2 tygodnie-tam trzeba było wybrać) to oni mi chyba dadzą wcześniej znać, a nie w dzień kiedy mam przyjść
Cytat:
przestań to są bezpłatne praktyki nie no żartuję
na pewno poinformują wcześniej słyszałam że na niektóre praktyki sa rozmowy kwalifikacyjne mój kolega w jednej firmie miał rozmowę po angielsku

ja się dzisiaj zaczęłam zastanawiać czy TŻ walczyłby o mnie gdybym chciała odejśc.. i z przykrością myślę, żę chyba nie.. jest zbyt dumny i uszanowałby moją decyzję.. smutne to takie i na pewno by mnie to bardziej zabolało niż samo rostanie.. chociaz mam nadzieję że się myle, bo TŻ jest ostatnio strasznie nieprzewidywalny:rolleyes :

a i dzisiaj stanęłam sobie w bielixnie przed lustrem żeby się dowartościowac popracuję nad brzuszkiem i będę mega sexi laseczką

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-10-25 o 11:47
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 11:48   #3195
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ja bym jej pokazała

15+45 to 60,a nie 80
a teściowej nie zazdroszczę chociaż żadna z nas nie wie, jak to bedzie po ślubie

Bo 20 mamy znajomych narazie a 60 to tylko rodzina )))

/20100807310214.html
Stary 2009-10-25, 11:49   #3196
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja się dzisiaj zaczęłam zastanawiać czy TŻ walczyłby o mnie gdybym chciała odejśc.. i z przykrością myślę, żę chyba nie.. jest zbyt dumny i uszanowałby moją decyzję.. smutne to takie i na pewno by mnie to bardziej zabolało niż samo rostanie.. chociaz mam nadzieję że się myle, bo TŻ jest ostatnio strasznie nieprzewidywalny:rolleyes :
mój by nie walczył, ja zawsze miałam odczucie, że jak odejdę to ok jak zostanę to też ok i to było takie głupie uczucie, takie dołujące honorek by mu nie pozwolił

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 11:50
Stary 2009-10-25, 11:55   #3197
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
mój by nie walczył, ja zawsze miałam odczucie, że jak odejdę to ok jak zostanę to też ok i to było takie głupie uczucie, takie dołujące honorek by mu nie pozwolił
To tak jak mój TŻ, myślę że na 99% nie próbowałby mnie zatrzymać, odezwałby się ten męski honor i duma Idę, nie będę Was tu dołować. Buźki
Stary 2009-10-25, 11:56   #3198
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
mój by stwierdził że nic na siłę
Stary 2009-10-25, 11:59   #3199
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak mój TŻ, myślę że na 99% nie próbowałby mnie zatrzymać, odezwałby się ten męski honor i duma Idę, nie będę Was tu dołować. Buźki

Cytat:
oni są dziwni, niby kocha niby coś tam......pamiętam, że jak byłam z nim jakoś pół roku i mu napisałam, że nie wiem czy chcę z nim być to gnał do mnie od kolegi na rowerze, że go mało auto nie potrąciło teraz to by to pewnie olał

Stary 2009-10-25, 12:03   #3200
certina4
Wtajemniczenie

A mój TŻ na pewno by o mnie walczył, on nie jest aż tak dumny żeby pozwolił odejść kochanej dziewczynie. Bywało już różnie między nami, zdarzały się krótkie rozstania,( bardzo krótkie ) ale z mojej strony a nigdy z jego, i zawsze wracałam bo na dłuższy czas nie wyobrażałam sobie życia bez NIego, ale On robił dużo żeby mnie zatrzymać. Myślę że jeśli facetowi naprawdę zależy to nawet duma, honor tutaj nie mają znaczenia.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-25, 12:03   #3201
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze ale dołujące teksty. Mój by walczył kurcze ja jak tylko zazartuje zeby szukal innej to on sie robi taki milutki i wogole. Jestem pewna na 100% ze by walczył chyba ze bym go zdradzila albo jeszcze cos gorszego to wtedy napewno nie ale tak to na bank

O was tez by walczyli wkoncu z jakiegos powodu chca zebyscie zostaly ich małżowinkami)

/20100807310214.html
Stary 2009-10-25, 12:03   #3202
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

oni są dziwni, niby kocha niby coś tam......pamiętam, że jak byłam z nim jakoś pół roku i mu napisałam, że nie wiem czy chcę z nim być to gnał do mnie od kolegi na rowerze, że go mało auto nie potrąciło teraz to by to pewnie olał

coś w tym jest.. kiedys jak bylismy własnie pół roku chyba razem i się starsznie pokłóciliśmy przez jego kolegę, bo nawymyślał na mnie niestworzone rzeczy to się nawet popłakał.. nie wiem czy im z wiekiem przechodzi czy co.. wiem że TŻ mnie bardzo kocha, czuję to , ale kiedyś jak się posprzeczaliśmy to mnie przepraszał, kupował kwiatki mówił miłe rzeczy.. może nasza miłośc przerodziła się już w coś bardziej dojrzałego same widzicie że ja się smieję z jego fochów, tak samo on nie reaguje na moje.. ale fajna była ta szczeniacka miłość
Stary 2009-10-25, 12:05   #3203
kaska87
Zakorzenienie

mój mi ani po kłótni ani w zgodzie kwiatów nie kupował od dawna normalnie jakby tylko czekał by się rozstać

Stary 2009-10-25, 12:10   #3204
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
A mój TŻ na pewno by o mnie walczył, on nie jest aż tak dumny żeby pozwolił odejść kochanej dziewczynie. Bywało już różnie między nami, zdarzały się krótkie rozstania,( bardzo krótkie ) ale z mojej strony a nigdy z jego, i zawsze wracałam bo na dłuższy czas nie wyobrażałam sobie życia bez NIego, ale On robił dużo żeby mnie zatrzymać. Myślę że jeśli facetowi naprawdę zależy to nawet duma, honor tutaj nie mają znaczenia.
my nigdy się nie rozstawialiśmy, ba my nigdy nie rozstaliśmy się danego dnia w kłótni, nigdy nie mieśmy "cichych dni".. więc moje przypuszczenia są czysto hipotetyczne pamietam jak się kiedyś wkurzyłam na TZta, odwróciłam się na pięcie i chciałam iśc do domu na pieszo kilka km, to TŻ pobiegł za mną i mnie zatrzymał aż się rolada lodowa rozstopiła a było to 2 lata temu niecałe

Cytat:
Kurcze ale dołujące teksty. Mój by walczył kurcze ja jak tylko zazartuje zeby szukal innej to on sie robi taki milutki i wogole. Jestem pewna na 100% ze by walczył chyba ze bym go zdradzila albo jeszcze cos gorszego to wtedy napewno nie ale tak to na bank

O was tez by walczyli wkoncu z jakiegos powodu chca zebyscie zostaly ich małżowinkami)

mój by chyba mi zdrady nie wybaczył, chociaż ja uważam że osoba która kocha naprawdę jest zdolna to zrobić,ja pewnie bym wybaczyła bo za bardzo kocham TZta.. gorzej kiedy zdarza się to po raz kolejny to wtedy nie ma zmiłuj..
Stary 2009-10-25, 12:11   #3205
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

też mi się tak wydaje a co do zdrady to też zależy od człowieka, ale jeśli bardzo kocha, a druga strona jest skruszona i chce naprawy relacji to wydaje mi się że to też po pewnym czasie jest możliwe. Hmm no chyba że ja jestem za bardzo optymistką
Cytat:
coś w tym jest.. kiedys jak bylismy własnie pół roku chyba razem i się starsznie pokłóciliśmy przez jego kolegę, bo nawymyślał na mnie niestworzone rzeczy to się nawet popłakał.. nie wiem czy im z wiekiem przechodzi czy co.. wiem że TŻ mnie bardzo kocha, czuję to , ale kiedyś jak się posprzeczaliśmy to mnie przepraszał, kupował kwiatki mówił miłe rzeczy.. może nasza miłośc przerodziła się już w coś bardziej dojrzałego same widzicie że ja się smieję z jego fochów, tak samo on nie reaguje na moje.. ale fajna była ta szczeniacka miłość
mój TŻ też już kilka razy płakał jak chciałam go zostawić. W ogóle on strasznie przeżywa nasze kłótnie, dlatego tak nie lubi się ze mną kłócić, bo ja jestem ekstrawertykiem i wszystko mówię co myślę i nie kryję tego w sobie ani chwili, a on czasami jak już nie chce się kłócić to przyznaje mi racje, taki jest kochany, chociaż jak ja dojdę do tego że nie miałam racji to przeproszę Ale ja zazwyczaj po kłótni dostaję kwiatuszka albo coś słodkiego ( tak od ponad 6 lat ) ostatnio jak już kwiaciarnie były zamknięte to dostałam taki kosz ze słodyczami, kawą, herbata i innymi pierdułkami ja tego od Niego nie oczekuję, bo wystarczy przepraszam, ale On lubi mi kupować kwiaty, i się śmieje że teraz to kwiaty dostaję tylko po kłótni albo na urodziny/ imieniny

edit: no ale na szczęści rzadko się kłócimy, zazwyczaj jestesmy zgodną parą i wcale nam nie przeszkadza sielanka

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-10-25 o 12:16
Stary 2009-10-25, 12:11   #3206
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mój by chyba mi zdrady nie wybaczył, chociaż ja uważam że osoba która kocha naprawdę jest zdolna to zrobić,ja pewnie bym wybaczyła bo za bardzo kocham TZta.. gorzej kiedy zdarza się to po raz kolejny to wtedy nie ma zmiłuj..
a fuj! ja już bym nie mogła się patrzeć na taką świnię

Stary 2009-10-25, 12:12   #3207
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie zawsze w razie większego stresu (egzamin, ślub przyjaciółki, a ostatnio jak jechałam mierzyć suknie w czwartek, to dostałam właśnie rano w czwartek zamiast w piątek) dostaję o dzień/dwa wcześniej

Ale chyba lepiej, że jest niz jakby go nie było

Zaraz będę się zbierać, bo jadę do przyjaciółki, która ślubowała we wrześniu i będę oglądać fotki.
Strasznie się boję, ze na jakichś będę
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:12   #3208
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
mój mi ani po kłótni ani w zgodzie kwiatów nie kupował od dawna normalnie jakby tylko czekał by się rozstać

KAsia moze poprostu nie umiał wyrażać uczuć. Nie wiem o co poszło ale myslisz ze to juz naprawde koniec moze jeszcze nie jest wszystko stracone to powazna decyzja . Jesli jestes jej pewna to napewno bedziesz jeszcze szczesliwa a jak na wesolo to moja babcia zawsze powtarza nie ten autobus to napewno za 15 minut bedzie nastepny moze nawet lepszy bo pospieszny

/20100807310214.html
Stary 2009-10-25, 12:13   #3209
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ale chyba lepiej, że jest niz jakby go nie było
nie, bo ja od 3 miechów nic, więc ciąży bym się nie bała

Stary 2009-10-25, 12:17   #3210
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
KAsia moze poprostu nie umiał wyrażać uczuć. Nie wiem o co poszło ale myslisz ze to juz naprawde koniec moze jeszcze nie jest wszystko stracone to powazna decyzja . Jesli jestes jej pewna to napewno bedziesz jeszcze szczesliwa a jak na wesolo to moja babcia zawsze powtarza nie ten autobus to napewno za 15 minut bedzie nastepny moze nawet lepszy bo pospieszny

fajny tekst

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości