|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Minetka
a mnie minetka wogóle nie rusza :/ nic sie ze mna nie dzieje jak chłopak robi mi minetke
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1415 |
|
BAN stały
|
Golenie okolic intymnych jest bardzo indywidualną sprawą. Większośc kobiet bardziej komfortowo czuje się bez owłosienia w okolicach intymnych. Jednak kwestia tego, czy zostawiac paseczek czy golic całośc to już kwestia przyzwyczajenia czy estetyki.
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Przyczajenie
|
chciałam sie zapytać czy jak chłopak robi dziewczynie minetkę to czy coś leci z laski a jak tak to co .? wiele osób mówi mi ze leci ale ni chcą mi powiedziec co
ja jak narazie nie uprawiałam sexu o nie wiem. a bardzo bym sie chciała dowiedzieć :noniewi em:
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą nie trzeba nic wkładac, od samego podniecenia wydziela się ten śluz.
Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2009-11-10 o 18:31 |
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
tak z ciekawosci ile u was trwa minetka zanim dojdziecie?tak mniej wiecej
![]() bo ja jakos dlugo jak ma trwac nie wiem stresuje sie ze jego to nudzi albo czeka az skoncze( to tylko moje mysli) a nigdy nie moge dojsc wiec najczesciej mowie by przestal po jakis 3 min?hmmm ale nie ukrywam chcialabym wkoncu dojsc wiec moze to powinno trwac dluzej niz ja mowie stop |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
ja po samym lizaniu nigdy nie dochodzę jak jeszcze paluszkami pomaga sobie facet to jak jestem podniecona to potrafię wciągu 5 minut dojsc
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
Języczek plus paluszek to jakieś 5-7 minutek i jestem już niebie. Co to owłosienia to nie wyobrażam sobie bym mogła mieć jakiś włosek nawet gdy mam w planach coś takiego jak minetka.
Dziewczyny !!! Tam nie powinno być żadnych włosków, Inna sprawa to tez taka,że proponuje, albo nawet zachęcam aby facet tez tam nic nie miał... O wiele lepsze odczucia, więcej higieny , ogólnie chyba lepiej.
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa indywidualna
mój się fajnie podgala i podcina, świetnie wygląda - mi odpowiada ![]() A co do czasu. Potrafi tam spędzić nawet i 30 minut zanim dojdę Zależy od dnia...
|
|
|
|
|
#1423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez intense2103 Czas edycji: 2009-12-16 o 22:13 |
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem długodystansowiec
Chociaż to zależy od tego jak te pieszczoty wyglądają, czy są delikatne czy nie i z pomocą pacy czy bez Więc to może trwać u mnie parę minutek jak i ponad pół godziny spokojnie |
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
poł godziny nawet niezle
znaczy fajnie ze nie macie z tym problemu Mystica i kiccciaja mam problem z tym ze boje sie o niego nie wiem w sensie czy mu to odpowiada taka dlugosc ,czy nieciepirliwi sie moze itp i sie wlasnie nie moge skupic na sobie tylko sie przejmuje nim on nigdy nic mi nie mowil o tym domyslalm sie ze lubi i go to kreci ![]() ja mam tylko w glowie problem jakis;/ ile to trwac mialoby i takie tam zaczynam teraz myslec i pocieszac sie ile czasu skolei trwa robienie loda i chyba robie mu go tez dosc dlugo wiec chyba nie powinnam miec skrupolow a jednak mam moze to z powodu tego ze jestem nieciepliwa i sama sie niecierpliwie jak mi to robi... |
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jak się kochaliśmy 1 raz to się denerwowałam po 5 minutach, że on nie może dojść przy mnie Z czasem zaczniecie szczerze o tym rozmawiać i potem już zaręczam niczym nie będziesz się przejmowała |
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
no nie jestesmy dlugo bo 7 miesiecy ,wspolzyjemy 4 dopiero
i to moj 1 partner w dodatku sex.... ![]() mam nadzieje ze to sie zmieni i bedzie to wszystko dla mnie bardziej naturalne ja z poacztku wogole nie chcialam orala... dzieki za pocieszenie
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
a co ja mam powiedziec??
jestem z chlopakiem 3.5 roku,planujemy slub..w seksie ma wszystko czego chce,daje z siebie wszystko,nawet jak jestem chora- ledwo zyje.. to tez jestem osoba dominujaca w seksie bo ona nalega..ale do czego zmierzam..ja nie dostaje nic w zamian;( owszem popiesci to tu to tam ale nie mam takiego spelnienia jak on - orgazmu..nie chce robic minetek - a bo to masz okres,a bo to pozna pora i do domu musi jechac,albo zmeczony po pracy..a na pieszczoty dla niego zawsze jest odpowiedni czas ![]() ale przeciez nie bede go zmuszala! co to za przyjemnosc zmuszac kogos do pieszczot ![]() tyle rqazy pytam o co chodzi a on tylko - wszystko bedzie..ale kiedy????? jak nic nie ma... pewnie pomyslicie ze jestem brudna czy cos - nie nicc z tych rzeczy,bardzi dbam o higiene i o siebie.. mowi mi ze mnie kocha bla bla bla.. zawsze jak sie spotykamy to kochamy sie ze 3 razy dziennie.owszem jest przyjemnie ale nie ma tego do czego sie dąrzy w seksie... tej najwqiekszej przyjemnosci kiedys powiedzial" to nie moja wina ze nie masz orgazmu pochwowego" albo ostatnio,po 3 seksie,kiedy dalam mu do zrozumienia ze tez bym cos chciala " chcesz to ci zrobie?" (minetke) - odechcialo mi sie predzej niz zachcialo;( o tym sie nie gada tylko dziala!! ah nie mam juz sil..wiem ze seks nie jest najwazniejszy ale jest czescia zwiazku!!! mam swoje potrzeby,kocham seks ale teraz .... ;(kupilismy nam wibrator.... uzywam go tylko ja do zaspokojenia siebie. jak czasem czytam na roznych forach jak to faceci uwielbiaja minetki to az mi sie plakac chce;( ze moj nie lubi a jak juz przyjdzie do tego to..staram sie dojsc jaknajszybciej bo sie bedzie niecierpliwil a po wszystkim czuje ..taki wstyd?? nie wiem jak to nazwac;( bynajmniej beznadziejnie sie czuje,jakbym go zmuszala do tego;( i to by bylo na tyle
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziwię Ci się, że znosisz to ponad 3 lata.. |
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem po co pisać post w odpowiedzi na taki problem byle tylko się pochwalić jak to ja mam dobrze ![]() Ja Ci proponuję, żebyś powiedziała chłopakowi to wszystko, o czym nam tu napisałaś Naprawdę, nic nie zastąpi szczerej rozmowy, trzeba wprost, bo obchodzenie nic nie da...Trzymam kciuki, głowa do góry
|
|
|
|
#1433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myslę dokładnie tak samo, jakoś na mnie to niedziała. od minetki wolę sexik
|
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za rady i pocieszenie
byl pewien czas kiedy myslalam ze sie domysli..no ale widze ze rozmowa(Kolejna) musi sie odbyc |
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
zaproponuj mu 69, jesli nie będzie wyrażał chęci, to równiez nie pieść go języczkiem...bądz taka sama egoistką jak on, wtedy jest szansa że zrozumie, na facetów zazwyczaj rozmowy nie działają, trzeba im nieraz pokazać dosłownie jak to jest,żeby zrozumieli
więc mu ogranicz pieszczoty- myślę że jak mu zabraknie, to zrozumie
|
|
#1437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i nie wyobrażam sobie żebym tego nie mógł robić, nie uogólniam że wszyscy faceci to lubią i że ich to podnieca, ale z rozmów przy piwku wiem że koledzy mówią że lubią to robić także dziewczyny nic tylko się cieszyć
|
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
juz myslalam nad tym aby troszke mu "zredukowac" te pieszczoty :P jutro bedzie okazja wiec zobaczymy na ile to podziala
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
pamiętaj, jesli poprosi cię o taka pieszczotę,lub w jakis sposob bedzie nalegal, powiedz ze nie ma sprawy, ale tylko na 69
jesli sie zgodzi to juz masz pelna kontrole nad sytuacja
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

:noniewi em:

i nie wyobrażam sobie żebym tego nie mógł robić, nie uogólniam że wszyscy faceci to lubią i że ich to podnieca, ale z rozmów przy piwku wiem że koledzy mówią że lubią to robić także dziewczyny nic tylko się cieszyć