Minetka - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-23, 20:38   #1411
kicccia
Zakorzenienie

Dot.: Minetka

dlaczego współczujesz?

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 12:42   #1412
Izza4989
Raczkowanie

a mnie minetka wogóle nie rusza :/ nic sie ze mna nie dzieje jak chłopak robi mi minetke
Izza4989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 21:23   #1413
kar0lajna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izza4989 Pokaż wiadomość
a mnie minetka wogóle nie rusza :/ nic sie ze mna nie dzieje jak chłopak robi mi minetke
no to akurat chyba nie jest normalne...
chyba, że chłopak nie wie gdzie, co i jak i w ogóle...
kar0lajna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 16:07   #1414
kiniaa1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Mój tż nigdy nie widział mnie nie ogolonej...
A męczy mnie to golenie...Jesteśmy razem 2 lataa a jakoś bałabym się pokazać mu nie ogolona... mam obsesje bo nawet paseczek dla mnie to troche nie higieniczne
wiem, że to chore ale ...no ale
A ja właśnie lepiej się czuję, gdy mam taki paseczek. Próbowałam bez, ale tak jakoś dziwnie mi i wróciłam do starych nawyków;P Nie wyobrażam sobie nie golenia, tak jakoś mniej higieniczne mi się to wydaje. Chociaż mam znajome, które są takie 'natural' i ich partnerom to nie przeszkadza. Co kto lubi

pajacyk
kiniaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-08, 13:46   #1415
Dyskrecja
BAN stały

Golenie okolic intymnych jest bardzo indywidualną sprawą. Większośc kobiet bardziej komfortowo czuje się bez owłosienia w okolicach intymnych. Jednak kwestia tego, czy zostawiac paseczek czy golic całośc to już kwestia przyzwyczajenia czy estetyki.
Dyskrecja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 14:54   #1416
MalimowaWiki
Przyczajenie

chciałam sie zapytać czy jak chłopak robi dziewczynie minetkę to czy coś leci z laski a jak tak to co .? wiele osób mówi mi ze leci ale ni chcą mi powiedziec co
ja jak narazie nie uprawiałam sexu o nie wiem.
a bardzo bym sie chciała dowiedzieć:noniewi em:
MalimowaWiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 18:30   #1417
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalimowaWiki Pokaż wiadomość
chciałam sie zapytać czy jak chłopak robi dziewczynie minetkę to czy coś leci z laski a jak tak to co .? wiele osób mówi mi ze leci ale ni chcą mi powiedziec co
ja jak narazie nie uprawiałam sexu o nie wiem.
a bardzo bym sie chciała dowiedzieć:noniewi em:
tak, to jest wydzielina z pochwy, taka śluzowata, która służy nawilżeniu pochwy podczas stosunku (i żeby plemniki łatwiej dotarły tam gdzie trzeba). Pochwa nie wie, czy wchodzi to niej penis czy język, czy co innego, więc zawsze to wydziela Zresztą nie trzeba nic wkładac, od samego podniecenia wydziela się ten śluz.

Edytowane przez *Catherrine*
Czas edycji: 2009-11-10 o 18:31
*Catherrine* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 20:12   #1418
Brook
Zakorzenienie

tak z ciekawosci ile u was trwa minetka zanim dojdziecie?tak mniej wiecej
bo ja jakos dlugo jak ma trwac nie wiem stresuje sie ze jego to nudzi albo czeka az skoncze( to tylko moje mysli)
a nigdy nie moge dojsc wiec najczesciej mowie by przestal po jakis 3 min?hmmm

ale nie ukrywam chcialabym wkoncu dojsc wiec moze to powinno trwac dluzej niz ja mowie stop

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 21:14   #1419
madzia2306
Zakorzenienie

ja po samym lizaniu nigdy nie dochodzę jak jeszcze paluszkami pomaga sobie facet to jak jestem podniecona to potrafię wciągu 5 minut dojsc

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 21:25   #1420
sabinkaa1
Rozeznanie

Języczek plus paluszek to jakieś 5-7 minutek i jestem już niebie. Co to owłosienia to nie wyobrażam sobie bym mogła mieć jakiś włosek nawet gdy mam w planach coś takiego jak minetka.

Dziewczyny !!! Tam nie powinno być żadnych włosków,
Inna sprawa to tez taka,że proponuje, albo nawet zachęcam aby facet tez tam nic nie miał... O wiele lepsze odczucia, więcej higieny , ogólnie chyba lepiej.

Powrót za ocean 08.Sep.2012

If you loan someone money and never see them again it was probably worth it.

sabinkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 21:30   #1421
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabinkaa1 Pokaż wiadomość
Języczek plus paluszek to jakieś 5-7 minutek i jestem już niebie. Co to owłosienia to nie wyobrażam sobie bym mogła mieć jakiś włosek nawet gdy mam w planach coś takiego jak minetka.

Dziewczyny !!! Tam nie powinno być żadnych włosków,
Inna sprawa to tez taka,że proponuje, albo nawet zachęcam aby facet tez tam nic nie miał... O wiele lepsze odczucia, więcej higieny , ogólnie chyba lepiej.
mój facet jest zawsze tam ogolony ale to już jego kwestia czy chce się tam golic czy nie ja go nie zmuszałam... sam się spytał czy wolę ogolonego... powiedziałam że raczej tak... i na tym skończył... zawsze się goli...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2009-11-10, 21:46   #1422
kicccia
Zakorzenienie

Sprawa indywidualna mój się fajnie podgala i podcina, świetnie wygląda - mi odpowiada
A co do czasu. Potrafi tam spędzić nawet i 30 minut zanim dojdę Zależy od dnia...

Stary 2009-11-10, 21:48   #1423
intense2103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
tak z ciekawosci ile u was trwa minetka zanim dojdziecie?tak mniej wiecej
bo ja jakos dlugo jak ma trwac nie wiem stresuje sie ze jego to nudzi albo czeka az skoncze( to tylko moje mysli)
a nigdy nie moge dojsc wiec najczesciej mowie by przestal po jakis 3 min?hmmm

ale nie ukrywam chcialabym wkoncu dojsc wiec moze to powinno trwac dluzej niz ja mowie stop
Oj, na to wpływa wiele czynników, przede wszystkim podniecenie Twoje i chłopaka i to jak on się zabiera do rzeczy. Ja czasami bardzo szybko dochodzę, gdy TŻ pieści mnie językiem (3-5 minut), a czasami trwa to dużo dłużej. Myślę, że wszystko jest kwestią indywidualną i nie powinnaś przerywać swemu partnerowi po 3 minutach tylko zrelaksować się i cieszyć z tego, co dla Ciebie robi. Jeżeli myślisz, że go to nudzi, po prostu zapytaj. Jestem prawie w 100% przekonana, że on lubi ci sprawiać przyjemność, jak większość facetów

Edytowane przez intense2103
Czas edycji: 2009-12-16 o 22:13
intense2103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 21:58   #1424
Mystica23
Raczkowanie

Ja jestem długodystansowiec Chociaż to zależy od tego jak te pieszczoty wyglądają, czy są delikatne czy nie i z pomocą pacy czy bez Więc to może trwać u mnie parę minutek jak i ponad pół godziny spokojnie
Mystica23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 23:10   #1425
Brook
Zakorzenienie

poł godziny nawet niezle znaczy fajnie ze nie macie z tym problemu Mystica i kicccia
ja mam problem z tym ze boje sie o niego nie wiem w sensie czy mu to odpowiada taka dlugosc ,czy nieciepirliwi sie moze itp
i sie wlasnie nie moge skupic na sobie tylko sie przejmuje nim

on nigdy nic mi nie mowil o tym domyslalm sie ze lubi i go to kreci
ja mam tylko w glowie problem jakis;/ ile to trwac mialoby i takie tam

zaczynam teraz myslec i pocieszac sie ile czasu skolei trwa robienie loda i chyba robie mu go tez dosc dlugo
wiec chyba nie powinnam miec skrupolow a jednak mam
moze to z powodu tego ze jestem nieciepliwa i sama sie niecierpliwie jak mi to robi...

Stary 2009-11-10, 23:38   #1426
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
poł godziny nawet niezle znaczy fajnie ze nie macie z tym problemu Mystica i kicccia
ja mam problem z tym ze boje sie o niego nie wiem w sensie czy mu to odpowiada taka dlugosc ,czy nieciepirliwi sie moze itp
i sie wlasnie nie moge skupic na sobie tylko sie przejmuje nim

on nigdy nic mi nie mowil o tym domyslalm sie ze lubi i go to kreci
ja mam tylko w glowie problem jakis;/ ile to trwac mialoby i takie tam

zaczynam teraz myslec i pocieszac sie ile czasu skolei trwa robienie loda i chyba robie mu go tez dosc dlugo
wiec chyba nie powinnam miec skrupolow a jednak mam
moze to z powodu tego ze jestem nieciepliwa i sama sie niecierpliwie jak mi to robi...
Sądzę, że znacie się nie zbyt długo. Dlaczego? Ponieważ ja na początku miałam takie obawy jak Ty Nawet jak się kochaliśmy 1 raz to się denerwowałam po 5 minutach, że on nie może dojść przy mnie Hahaha tak samo było jak on bawił się mną i ja nim Z czasem zaczniecie szczerze o tym rozmawiać i potem już zaręczam niczym nie będziesz się przejmowała

Stary 2009-11-11, 00:29   #1427
Brook
Zakorzenienie

no nie jestesmy dlugo bo 7 miesiecy ,wspolzyjemy 4 dopiero
i to moj 1 partner w dodatku sex....
mam nadzieje ze to sie zmieni i bedzie to wszystko dla mnie bardziej naturalne
ja z poacztku wogole nie chcialam orala...
dzieki za pocieszenie

Stary 2009-11-11, 15:40   #1428
kicccia
Zakorzenienie

Dacie radę Tylko czas gra rolę

Stary 2009-12-15, 11:37   #1429
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

a co ja mam powiedziec??
jestem z chlopakiem 3.5 roku,planujemy slub..w seksie ma wszystko czego chce,daje z siebie wszystko,nawet jak jestem chora- ledwo zyje.. to tez jestem osoba dominujaca w seksie bo ona nalega..ale do czego zmierzam..ja nie dostaje nic w zamian;( owszem popiesci to tu to tam ale nie mam takiego spelnienia jak on - orgazmu..nie chce robic minetek - a bo to masz okres,a bo to pozna pora i do domu musi jechac,albo zmeczony po pracy..a na pieszczoty dla niego zawsze jest odpowiedni czas
ale przeciez nie bede go zmuszala! co to za przyjemnosc zmuszac kogos do pieszczot
tyle rqazy pytam o co chodzi a on tylko - wszystko bedzie..ale kiedy????? jak nic nie ma... pewnie pomyslicie ze jestem brudna czy cos - nie nicc z tych rzeczy,bardzi dbam o higiene i o siebie.. mowi mi ze mnie kocha bla bla bla..
zawsze jak sie spotykamy to kochamy sie ze 3 razy dziennie.owszem jest przyjemnie ale nie ma tego do czego sie dąrzy w seksie... tej najwqiekszej przyjemnosci kiedys powiedzial" to nie moja wina ze nie masz orgazmu pochwowego" albo ostatnio,po 3 seksie,kiedy dalam mu do zrozumienia ze tez bym cos chciala " chcesz to ci zrobie?" (minetke) - odechcialo mi sie predzej niz zachcialo;( o tym sie nie gada tylko dziala!! ah nie mam juz sil..wiem ze seks nie jest najwazniejszy ale jest czescia zwiazku!!! mam swoje potrzeby,kocham seks ale teraz .... ;(
kupilismy nam wibrator.... uzywam go tylko ja do zaspokojenia siebie. jak czasem czytam na roznych forach jak to faceci uwielbiaja minetki to az mi sie plakac chce;( ze moj nie lubi a jak juz przyjdzie do tego to..staram sie dojsc jaknajszybciej bo sie bedzie niecierpliwil a po wszystkim czuje ..taki wstyd?? nie wiem jak to nazwac;( bynajmniej beznadziejnie sie czuje,jakbym go zmuszala do tego;( i to by bylo na tyle
diablatko4586 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 17:54   #1430
Kamnicanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diablatko4586 Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedziec??
jestem z chlopakiem 3.5 roku,planujemy slub..w seksie ma wszystko czego chce,daje z siebie wszystko,nawet jak jestem chora- ledwo zyje.. to tez jestem osoba dominujaca w seksie bo ona nalega..ale do czego zmierzam..ja nie dostaje nic w zamian;( owszem popiesci to tu to tam ale nie mam takiego spelnienia jak on - orgazmu..nie chce robic minetek - a bo to masz okres,a bo to pozna pora i do domu musi jechac,albo zmeczony po pracy..a na pieszczoty dla niego zawsze jest odpowiedni czas
ale przeciez nie bede go zmuszala! co to za przyjemnosc zmuszac kogos do pieszczot
tyle rqazy pytam o co chodzi a on tylko - wszystko bedzie..ale kiedy????? jak nic nie ma... pewnie pomyslicie ze jestem brudna czy cos - nie nicc z tych rzeczy,bardzi dbam o higiene i o siebie.. mowi mi ze mnie kocha bla bla bla..
zawsze jak sie spotykamy to kochamy sie ze 3 razy dziennie.owszem jest przyjemnie ale nie ma tego do czego sie dąrzy w seksie... tej najwqiekszej przyjemnosci kiedys powiedzial" to nie moja wina ze nie masz orgazmu pochwowego" albo ostatnio,po 3 seksie,kiedy dalam mu do zrozumienia ze tez bym cos chciala " chcesz to ci zrobie?" (minetke) - odechcialo mi sie predzej niz zachcialo;( o tym sie nie gada tylko dziala!! ah nie mam juz sil..wiem ze seks nie jest najwazniejszy ale jest czescia zwiazku!!! mam swoje potrzeby,kocham seks ale teraz .... ;(
kupilismy nam wibrator.... uzywam go tylko ja do zaspokojenia siebie. jak czasem czytam na roznych forach jak to faceci uwielbiaja minetki to az mi sie plakac chce;( ze moj nie lubi a jak juz przyjdzie do tego to..staram sie dojsc jaknajszybciej bo sie bedzie niecierpliwil a po wszystkim czuje ..taki wstyd?? nie wiem jak to nazwac;( bynajmniej beznadziejnie sie czuje,jakbym go zmuszala do tego;( i to by bylo na tyle
Wybacz mi szczerość, ale chyba trafiłaś na łóżowego egoistę.
Dziwię Ci się, że znosisz to ponad 3 lata..
Kamnicanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 20:48   #1431
malina885
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamnicanka Pokaż wiadomość
Wybacz mi szczerość, ale chyba trafiłaś na łóżowego egoistę.
Dziwię Ci się, że znosisz to ponad 3 lata..
Zgadzam się. Mój TŻ uwielbia minetkę i czasami nie mogę Go do siebie odpędzic
malina885 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 21:11   #1432
look_at_me
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malina885 Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Mój TŻ uwielbia minetkę i czasami nie mogę Go do siebie odpędzic
Rzeczywiście ją pocieszyłaś...
Nie rozumiem po co pisać post w odpowiedzi na taki problem byle tylko się pochwalić jak to ja mam dobrze

Ja Ci proponuję, żebyś powiedziała chłopakowi to wszystko, o czym nam tu napisałaś Naprawdę, nic nie zastąpi szczerej rozmowy, trzeba wprost, bo obchodzenie nic nie da...

Trzymam kciuki, głowa do góry

<3
look_at_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 21:16   #1433
karuska88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shemreolin Pokaż wiadomość
A ja nie lubię... Jakoś nie przepadam, gdy ktoś trzyma swoją twarz między moimi nogami. No i raczej nie bardzo to na mnie działa. Tzn. jest przyjemne, ale w sumie nic szczególnego. Bardziej lubię normalny seks.

myslę dokładnie tak samo, jakoś na mnie to niedziała. od minetki wolę sexik
karuska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 09:52   #1434
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

Dziekuje za rady i pocieszenie
byl pewien czas kiedy myslalam ze sie domysli..no ale widze ze rozmowa(Kolejna) musi sie odbyc
Stary 2009-12-16, 10:00   #1435
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablatko4586 Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedziec??
wspólczuję ci takiego faceta... pogadaj z nim o tym... nie może byc tak że dla niego pieszczoty są zawsze a dla ciebie nic...bo zawsze ma jakąś wykrętkę żeby tego nie zrobic...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2009-12-16, 14:03   #1436
hawajka85
Raczkowanie

zaproponuj mu 69, jesli nie będzie wyrażał chęci, to równiez nie pieść go języczkiem...bądz taka sama egoistką jak on, wtedy jest szansa że zrozumie, na facetów zazwyczaj rozmowy nie działają, trzeba im nieraz pokazać dosłownie jak to jest,żeby zrozumieli więc mu ogranicz pieszczoty- myślę że jak mu zabraknie, to zrozumie

hawajka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 15:03   #1437
Miss Coffee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hawajka85 Pokaż wiadomość
zaproponuj mu 69, jesli nie będzie wyrażał chęci, to równiez nie pieść go języczkiem...bądz taka sama egoistką jak on, wtedy jest szansa że zrozumie, na facetów zazwyczaj rozmowy nie działają, trzeba im nieraz pokazać dosłownie jak to jest,żeby zrozumieli więc mu ogranicz pieszczoty- myślę że jak mu zabraknie, to zrozumie

popieram zdanie koleżanki. Myślę,że to może na niego podziałać
Miss Coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 17:13   #1438
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Napisane przez Kicia_Wampirzyca Pokaż wiadomość
Też tak uważam...
Mężczyzn na ogół podnieca po prostu fakt, że kobiecie jest dobrze i że to oni do tego doprowadzają. Wątpię żeby samo wykonywanie minety ich podniecało... No, ale nie uogólniam Bo są różni mężczyźni.
powiem na własnym przykładzie: mnie podnieca i to bardzo sam fakt wykonywania minetki i nie wyobrażam sobie żebym tego nie mógł robić, nie uogólniam że wszyscy faceci to lubią i że ich to podnieca, ale z rozmów przy piwku wiem że koledzy mówią że lubią to robić także dziewczyny nic tylko się cieszyć
Stary 2009-12-16, 18:42   #1439
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

juz myslalam nad tym aby troszke mu "zredukowac" te pieszczoty :P jutro bedzie okazja wiec zobaczymy na ile to podziala
Stary 2009-12-16, 18:47   #1440
hawajka85
Raczkowanie

pamiętaj, jesli poprosi cię o taka pieszczotę,lub w jakis sposob bedzie nalegal, powiedz ze nie ma sprawy, ale tylko na 69 jesli sie zgodzi to juz masz pelna kontrole nad sytuacja

hawajka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości