Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 12:19   #3211
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie, bo ja od 3 miechów nic, więc ciąży bym się nie bała
A no chyba, że tak
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:21   #3212
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Ok dziewczynki mam wiadomość ze moj TZ jest juz blisko wiec ide sie ubierac i szykowac zeby nie wyszlo ze go popedzalam a sama nie gotowa jestem
a jestem tylko w szlafroku z mokrymi wlosami.

a apropos tesciowej to zadzwonila do mnie i mowi przyjdzcie dzis na obiad a po obiedzie pojedziemy na targi a ja ze mam dobry obiad w domu a ona zebym se go zamrozila bo ona specjalnie dla TZ cos tam zrobila a ja ze nie zamroze bo mam gorace danie na kuchni a ona to narazie hahahhahahah
oki spadam sie szykowac laseczki
papa

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2009-10-25 o 12:24
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:25   #3213
lain
Zakorzenienie

Kasia trzymam tylko kciuki zebys byla szczesliwa - czy z TZem czy tez bez...

dolaczam do nawiedzonych przez @

widze, ze dzis dzien obiadkow z tesciowymi moja tesciowa na szczescie jest spoko. nie wyobrazam sobie zeby mi prosto w oczy powiedziala cos niemilego... wrecz przeciwnie - jest przemila i jak przychodze do nich na imprezke to skacze naokolo mnie zeby niczego mi nie brakowalo z wieloma pogladami moich tesciow sie nie zgadzam, mieszkac bym z nimi nie mogla, ale jak sie spotykamy tylko tak ot swieta lub mijam ich przychodzac do TZa to nie mam im nic do zarzucenia

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja się dzisiaj zaczęłam zastanawiać czy TŻ walczyłby o mnie gdybym chciała odejśc.. i z przykrością myślę, żę chyba nie.. jest zbyt dumny i uszanowałby moją decyzję.. smutne to takie i na pewno by mnie to bardziej zabolało niż samo rostanie.. chociaz mam nadzieję że się myle, bo TŻ jest ostatnio strasznie nieprzewidywalny:rolleyes :
ja juz mialam sie okazje przekonac, bo nie zawsze w naszym zwiazku bylo tak rozowo - swego czasu az iskry szly (najbardziej to gdzies tak ok 3-4 roku razem) i kiedys juz prawie odeszlam... ale TZ mi nie pozwolil, walczyl o mnie jak lew i bardzo dobrze - teraz juz sie dotarlismy i jest wrecz kolorowo i nie wyobrazam sobie zycia bez niego jestem w 100% pewna, ze to Ten co wiecej mimo ze to juz ponad 8 lat to nadal sa kwiaty bez okazji, niespodzianki, prezenty... ale TZ juz taki jest - lubi takie male gesty... i ja tez to baaardzo zbliza oczywicie starac sie musza obie strony

a ja czekam na 18 zeby juz sobie siostra z mezem pojechali no dramat... zdecydowanie za duzo ludzi w domu, co jest mega meczace. do tego juz sie wszyscy zaczynaja siebie czepiac jeszcze tylko rodzinny obiadek, pare godzin i do widzenia nastepna wizyta dopiero w grudniu i to wtedy kiedy prawodpodobnie z TZem wyjezdzamy w gory

za to na wczorajszej imprezie az sie poplakalam za smiechu - jaja byly nieziemskie a potem bylo after party u TZa juz nie z rodzina tylko ze znajomymi co do walki... no wynik byl do przewidzenia, aczkolwiek i tak mam nieodparte wrazenie, ze walka byla sprzedana a Golota wstydu nie ma
ktoras z Was pisala, ze nie lubi boksu - ja rowniez jak dla mnie to w ogole nie sport tylko bezsensowne uszkadzanie swojego ciala i niszczenie zdrowia no ale jak juz taka "walka stulecia" sie trafila to popatrzylam

w ogole okazuje sie, ze w przyszlym roku czeka mnie podwojna komunia kuzynow (jeden jest rok mlodszy, ale ciotka zapytala ksiedza czy tez moze isc razem z bratem i ksiadz sie zgodzil) dobrze, ze nie jestem chrzestna w ogole ciotka wpadla na genialny pomysl kuzyni jak to rodzenstwo czasem sie w domu piora i kloca... no to ciotka wyslala ich oboje na judo i moga sie tam na sobie wyladowywac
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:26   #3214
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
a fuj! ja już bym nie mogła się patrzeć na taką świnię
dla mnie miłośc jest chyba czymś innym niż dla Ciebie.. gdyby TŻ żałował tego co zrobił to bym mu wybaczyła.. i jeden wyskok nie mógłby przekreslić tego wszystkiego co razem przezylismy.. oczywiście ja mu zawsze mówie że mu nie wybaczę żeby no wiecie nie czuł się bezkarny i się troszkę bał, ale w głębi serca czuję co innego

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Ok dziewczynki mam wiadomość ze moj TZ jest juz blisko wiec ide sie ubierac i szykowac zeby nei wyszlo ze go popedzalam a sama nie gotowa jestem
a jestem tylko w szlafroku z mokrymi wlosami

mój uwielbia jak mam mokre włosy, nie wiem czemu
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:26   #3215
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, bo ja od 3 miechów nic, więc ciąży bym się nie bała
Powaga? Nie brakuje wam sexu?

Matko ale wczoraj sie napilismy Rozwalilismy fotel, jestem cala w siniakach i mam pozdzierane kolana

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-25 o 12:28
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:29   #3216
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie miłośc jest chyba czymś innym niż dla Ciebie.. gdyby TŻ żałował tego co zrobił to bym mu wybaczyła.. i jeden wyskok nie mógłby przekreslić tego wszystkiego co razem przezylismy.. oczywiście ja mu zawsze mówie że mu nie wybaczę żeby no wiecie nie czuł się bezkarny i się troszkę bał, ale w głębi serca czuję co innego
no miłość jednostronna chyba bo gdyby kochał to myślałby mózgiem a nie... i żeby nie było gdyby to zrobił to by myślał....nie że teraz

Lain akurat o Was bym z życiu nie pomyślała, że mieliście kryzys ale dobrze, że to było dawno i nie prawda

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 12:31
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:30   #3217
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:

mój uwielbia jak mam mokre włosy, nie wiem czemu
moj tez uwielbia szczególnie sie wtedy napala ale nie lubi jak mam mokre wlosy gdzy trzeba juz wychodzic

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 12:36   #3218
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
no miłość jednostronna chyba bo gdyby kochał to myślałby mózgiem a nie... i żeby nie było gdyby to zrobił to by myślał....nie że teraz
też rozrózniam zdradę fizyczną od zdrady emocjonalnej.. tzn co innego jednorazowa zdrada, a co innego dłuższy romans z kobietą do której coś czuł.. zdrady emocjonalnej bym chyba nie potrafiła wybaczyc.. chociaż łatwo mi się mówi, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji i moze moje myslenie by się zmieniło gdybym stanęła oko w oko z taką sytuacja.. nie wiem

ale też zdrada nie bierze sie z niczego (zazwyczaj). uważam że praktycznie zawsze winne są 2 osoby, chociazby w jednym malutkim procencie.. gdybym była oziębła dla TZta, krzyczała na niego, źle go traktowała itp to tym samym pchałabym go w objęcia innej, która by przygarnła biednego małego TŻcika .. no ale bez przesady (przykład kolegi TZta) że się pokłócimy i on leci mnie zdradzić..
Stary 2009-10-25, 12:38   #3219
kaska87
Zakorzenienie

ja pierniczę zabija mnie tekst "kochanie to nie była tylko moja wina" ja pierniczę to trzeba ze sobą gadać rozwiązywać problemy szukać bliskości, a nie iść na boku z inną tym się różnimy od zwierząt, że powinniśmy nad popędem zapanować, ale nie każdy chyba ma na tyle szarych komórek by to obczaić

hmm od kiedy to on siedzi na nk...

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 12:45
Stary 2009-10-25, 12:45   #3220
lain
Zakorzenienie

Cytat:

Lain akurat o Was bym z życiu nie pomyślała, że mieliście kryzys ale dobrze, że to było dawno i nie prawda
jak dla mnie zwiazek bez klotni (szczegolnie w okresie docierania) to troche uposledzony zwiazek. uwazam, ze bardzo wartosciowe byly te nasze klotnie, a kryzys pozwol nam sobie uswiadomic ze jestesmy dla siebie stworzeni teraz juz sie baaardzo rzadko klocimy, bo znamy sie na wylot i wiemy czego sie po sobie spodziewac... ale to tylko dzieki temu, ze kiedys te klotnie byly i je konstruktywnie rozwiazywalismy

mi sie wydaje, ze Wasz zwiazek duzo tracil wlasnie przez brak seksu... wiem, ze dla Ciebie nie jest to rzecz najwazniejsza, ale seks jest na prawde mega wazny w zwiazku ja bym byla bardzo rozgoryczona i nieszczesliwa gdyby TZ mi odmawial seksu... i pewno przez to moglibysmy miec problemy na wielu innych plaszczyznach zycia zwiazek bez seksu w momencie, gdy nie akceptuja tego obie strony, nie jest zdrowym zwiazkiem to tak w nawiazaniu do tego, ze niby Twoj TZ mysli swoim przyrodzeniem

mmmmm ale zapachy tu z kuchni docieraja ide poszukacw barku jakiegos dobrego winka
Stary 2009-10-25, 12:46   #3221
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ja pierniczę zabija mnie tekst "kochanie to nie była tylko moja wina" ja pierniczę to trzeba ze sobą gadać rozwiązywać problemy szukać bliskości, a nie iść na boku z inną tym się różnimy od zwierząt, że powinniśmy nad popędem zapanować, ale nie każdy chyba ma na tyle szarych komórek by to obczaić
ja też nie lubię takich tekstów, ale popatrz na to z takiej strony kiedy kobieta jest oziębła, niedostepna i przede wszystkim nie chce rozmawiać, szukać bliskości itp?? to samo dotyczy drugiej strony..
Stary 2009-10-25, 12:49   #3222
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jak dla mnie zwiazek bez klotni (szczegolnie w okresie docierania) to troche uposledzony zwiazek.

Cytat:
zwiazek bez seksu w momencie, gdy nie akceptuja tego obie strony, nie jest zdrowym zwiazkiem to tak w nawiazaniu do tego, ze niby Twoj TZ mysli swoim przyrodzeniem
ale ja nie pisałam tego, że on mnie zdradził on by tego nie zrobił ja pisałam to bo Can't zaczęłą ten temat
wiem, że mu brakowało tej bliskości, ale też połowę z tego co mieszkaliśmy razem to spał u nas chłopak przyjaciółki, albo mój brat, albo znajomi i oni siedzą do nocy-bo wiadomo więc nie było warunków, kilka dni miałam @, ale tak bite 2 tygodnie bez sexu to z mojej inicjatywy, a raczej jej braku

a dla mnie to wygląda tak-jak się z kimś jest i się go KOCHA na prawdę to o zdradzie nie ma mowy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 12:51
Stary 2009-10-25, 13:04   #3223
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
jak dla mnie zwiazek bez klotni (szczegolnie w okresie docierania) to troche uposledzony zwiazek.

ja bym byla bardzo rozgoryczona i nieszczesliwa gdyby TZ mi odmawial seksu... i pewno przez to moglibysmy miec problemy na wielu innych plaszczyznach zycia zwiazek bez seksu w momencie, gdy nie akceptuja tego obie strony, nie jest zdrowym zwiazkiem
Tez tak mysle
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 13:15   #3224
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A nic nie szkodzi, czekałam cierpliwie. W razie czego ją zapisałam, tzn. Twoje zdjęcie w niej... mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko?
nie mam

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a ja nie lubię Niani, za to oglądam Brzydulę nie wiedzieć czemu
ja za niania tez nie przepadam ale brzydule ogladam codziennie

co do tesciowych to moja niby jest ok, tzn jakos bardzo mi nie przeszkadza chociaz wczoraj mnie wkurzyła bo chciałam zeby zrobiła jeszcze raz liste gosci bo zaproszenia chcelismy juz zamowic to sie spojrzała jak na nienormalna,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 13:16   #3225
kaska87
Zakorzenienie

metkaa zraniłaś mnie obiecałaś mi suknię pokazać

Stary 2009-10-25, 13:27   #3226
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
jak dla mnie zwiazek bez klotni (szczegolnie w okresie docierania) to troche uposledzony zwiazek. uwazam, ze bardzo wartosciowe byly te nasze klotnie, a kryzys pozwol nam sobie uswiadomic ze jestesmy dla siebie stworzeni teraz juz sie baaardzo rzadko klocimy, bo znamy sie na wylot i wiemy czego sie po sobie spodziewac... ale to tylko dzieki temu, ze kiedys te klotnie byly i je konstruktywnie rozwiazywalismy
No dzięki My się przez pierwsze 1,5 roku ani razu nie kłóciliśmy i wcale naszego związku za upośledzony nie uważam.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 13:29   #3227
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nie pisałam tego, że on mnie zdradził
ale ja nigdzie nie napisalam, ze on Cie zdradzil nawet mi to do glowy nie przyszlo w ogole nic o zdradach nie pisalam ciekawe, ze tak zrozumialas moja wypowiedz

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No dzięki My się przez pierwsze 1,5 roku ani razu nie kłóciliśmy i wcale naszego związku za upośledzony nie uważam.
ale ja nigdzie nie napisalam, ze od razu powinny byc klotnie, bo wiadomo, ze na poczatku to jest zakochanie i motylki...pierwsze 1,5 roku to wg mnie nie jest okres docierania sie jak mowilam - my sie najbardziej klocilismy po 3-4 latach...

o jaaa ale mi sie po jedzeniu chce spac... rodzinka jeszcze siedzi prz stole, a ja leze juz z lapkiem obok na sofie i przysypiam

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-25 o 13:31
Stary 2009-10-25, 13:30   #3228
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
metkaa zraniłaś mnie obiecałaś mi suknię pokazać
przepraszam kasiu juz wstawiam
Stary 2009-10-25, 13:37   #3229
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nigdzie nie napisalam, ze on Cie zdradzil nawet mi to do glowy nie przyszlo w ogole nic o zdradach nie pisalam ciekawe, ze tak zrozumialas moja wypowiedz
no jak to napisałam to zrozumiałam o co Ci chodziło
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
przepraszam kasiu juz wstawiam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 13:40
Stary 2009-10-25, 13:40   #3230
metkaa
Zakorzenienie

to moja suknia

ale chyba cos mi nie wychodzi
Stary 2009-10-25, 13:41   #3231
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
to moja suknia

ale chyba cos mi nie wychodzi
bardzo ładna tylko,że jej nie widać

Stary 2009-10-25, 13:43   #3232
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładna tylko,że jej nie widać
ahahaaaa bardzo smieszne

siostra mnie zgania z kompa bede za jakas godz to wstawie
Stary 2009-10-25, 13:47   #3233
chilanes
Zakorzenienie

nooo najlepiej obiecać, smaku narobić i ... sobie pójść ojjjj ojjjj się pogniewamy
Stary 2009-10-25, 13:48   #3234
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nooo najlepiej obiecać, smaku narobić i ... sobie pójść ojjjj ojjjj się pogniewamy
no włacha! foch jak nic

Stary 2009-10-25, 13:53   #3235
chilanes
Zakorzenienie

Ja korzystam, że Tż jeszcze nie ma (musiał pojechać na weekend do domu, a ja musiałam zostać) i zrobiłam sobie manicure i pedicure i może poderwę dziś Tż na jakieś małe przyjemności
Stary 2009-10-25, 14:05   #3236
kaska87
Zakorzenienie

a ja właśnie władowałam kurczaka do piekarnika uwielbiam kuraka z piekarnika z ziemniaczkami i mizerią

Stary 2009-10-25, 14:15   #3237
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
ale ja nigdzie nie napisalam, ze od razu powinny byc klotnie, bo wiadomo, ze na poczatku to jest zakochanie i motylki...pierwsze 1,5 roku to wg mnie nie jest okres docierania sie jak mowilam - my sie najbardziej klocilismy po 3-4 latach...
Uznałam to za ogólne stwierdzenie, no ale jak to bywa na forach i w komunikatorach nie słychać intencji w głosie, więc odczytałam dosłownie całe zdanie. Tak czy owak po tej jednej małej sprzeczce potem znowu było długo, długo nic i teraz też trudno byłoby mi sobie przypomnieć kiedy się ostatni raz kłóciliśmy z resztą nasze kłótnie, to nie są prawdziwe kłótnie tylko takie małe sprzeczki, bo my nie potrafimy się kłócić - tzn. ze sobą nawzajem. Nie tylko kłótnie mogą być konstruktywne, my wolimy konstruktywne rozmowy.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 14:17   #3238
madmuazelle
BAN stały

Czesc

Oglądałam przed chwilą Teraz albo nigdy,nie oglądam/łam tego serialu no ale że nic nie było to oglądnełam i był tam ślub,a Pani Młoda miala takie kapelusik?to się pewnie inaczej nazywa,no ale to nic na tym czyś miała dużą różową kokarde. A oglądałyście teleturniej na tvp1 "gotowi na ślub" Taki teleturniej dla narzeczonych.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 14:21   #3239
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
a ja właśnie władowałam kurczaka do piekarnika uwielbiam kuraka z piekarnika z ziemniaczkami i mizerią
uuu ja też lubię

przeglądam fryzury ślubne i szczerze powiedziawszy nie mam zielonego pojęcia co bym chciała i co by mi pasowało...
Stary 2009-10-25, 14:27   #3240
kaska87
Zakorzenienie

głodna już jestem a kurak będzie dopiero o 15:00 buu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości